- Konu Sahibi belinay_85
-
bende 59 başladım buğün 62 geldim
takıyorum biraz doktura gidiyorum
dokturum bebiş iyi maşallahh
kilosuda güzel deyince
unutuyorum kiloyu.
ben zaten biraz kilolu başladım ya.
keşke zayıflasaydım
ben ne yapayım offff yaaaaa 65 ile başladım şimdi 73 oldum 22+2 deyiz
sen gene iyisin ben 62 ile kaldım 20+5 günlüğüm 71 oldum her hafta 1 kilo alıyorum doktorum normal diyor bakalım gerisi ne olacak Allah bilir :)))
ama benim gittiğim doktor baya kızdı çok hızlı gidiyorsun diye canım çok sıkıldı
20+5teyım 3 kılo aldım ve doktorum cok kzıyolmaz: ki 19+4ten beri kılo da almama ragmen kızıyo. bu doktorları anlamıyorum
22. haftada toplam 3 kilo aldım.. 63 kiloyum şu an ama yinede doktorum cok kızdı.. ilk 4 ay 1 kilo alıp 1 ayda 2 kilo almam iyiye işaret değil dedi.. bir anda kilo almamdan korkuyor ama bence birazda abartıyor.. doktor 10 kilo ile bitirtmeye çalışıyor ben 15 kiloya kadar izin verdim kendime bakalım...
sibushcum, benim de 4 Eylül Cumartesi günü randevum var Kahraman Bey'le. Bende bu ay 1.5-2 kg aldım sanırım. Bana da kızacak desene....
ama yediklerime çok dikkat ediyorum yaa, bundan fazlası da resmen diyet yapmaya girer. o da hamilelikte zaten çok sakıncalı. dediğin gibi 15 kiloya kadar yolu var bencede...
bebeğin kilosu nasıl peki ? sonuçta onun da gelişimi önemli...önceki randevunuzla bu randevunuz arasında kaç gram almış bebiş ?
bizim 7 Ağusto'daki randevumuzda 202 gr'dı kızım. bakalım ne kadar oldu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?