2011 ocak anneleri kaç kilo aldık

65 le basladim epey kilo verdim en son kaca dustum bilmiyorum.. Ama toparlamisim bugun 62 oldugunu ogrendim :)

bende 59 başladım buğün 62 geldim
takıyorum biraz doktura gidiyorum
dokturum bebiş iyi maşallahh
kilosuda güzel deyince
unutuyorum kiloyu.
ben zaten biraz kilolu başladım ya.
keşke zayıflasaydım

canım bende takıyorum bazen ama
kurtuluşu yok,daha da alacağız
senin 19.haftaymış yine 3 kilo iyi bence
bundan sonrada az alırsın

boy.167,kiloda 51-52 arasında gidip geliyorum hala
değişiklik yok.

bende 59 başladım buğün 62 geldim
takıyorum biraz doktura gidiyorum
dokturum bebiş iyi maşallahh
kilosuda güzel deyince
unutuyorum kiloyu.
ben zaten biraz kilolu başladım ya.
keşke zayıflasaydım

Al bendende o kadar hatta daha fazlası 59 kilo ile hamile kaldım boyum 161 daha 27 ağustosta yani bu cuma 19 hafta bitiyor 19+1 egeçiş yapıyorum ama kilom 63,5 oldu bu ay çok aldım acayip korkuyorum balina gibi olmaktan daha uzun aylar var önümde bu ay daha dikkatli yemeye çalışıcam
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz en önemlisi o tabi ama bizde çok şişmeden sağlıkla sağlıklı bir kiloyla doğursak çok iyi olur dimi kızlar ya ben gidişatımdan korkmaya başladım 4,5 kilo aldım ne ara nasıl oldu anlamadım çok aburcuburda yemedimbilmiyorumkismile

Bnde 64le başladım ve hayatımda 60ı bilmezken ilk kez görmüş ve şok olup acilen zayıflamalıyım nidaları atarken hamile olduğumu öğrendim.4,5 aylık oldu 5 kilo aldım boyum 1.68 şükür ama hızlı gittik ya.Yüzmeye ve egzersize başlıcam en kısa zamanda hem doğuma hazırlık hem kilo kontrolü olur

şuan 20. haftamızdayız ve 62 ile hamile kaldım şuan 70 oldum (( doktorum normal dedi
anlamadım gitti bir 10 kilo daha alıcakmışım doktora dedim nası vericem bu kiloları verirsin verirsin dedi emzirince çabuk kilo veriliyormuş :)))

22. haftada toplam 3 kilo aldım.. 63 kiloyum şu an ama yinede doktorum cok kızdı.. ilk 4 ay 1 kilo alıp 1 ayda 2 kilo almam iyiye işaret değil dedi.. bir anda kilo almamdan korkuyor ama bence birazda abartıyor.. doktor 10 kilo ile bitirtmeye çalışıyor ben 15 kiloya kadar izin verdim kendime bakalım...

20+5teyım 3 kılo aldım ve doktorum cok kzıyolmaz: ki 19+4ten beri kılo da almama ragmen kızıyo. bu doktorları anlamıyorum

off arkadaşlar bende 60 ile başladım suan açken 67 gelıyorum tokken bakıyorum 68 69 olmuşum 21.haftadayım bende benım ikiz ayrıca.banada cok gelıyo..

60 kiloda hamile aldım,şuan 20 haftalığım ve 66 oldum,böyle giderse goril gibi olucam

sibushcum, benim de 4 Eylül Cumartesi günü randevum var Kahraman Bey'le. Bende bu ay 1.5-2 kg aldım sanırım. Bana da kızacak desene....

ama yediklerime çok dikkat ediyorum yaa, bundan fazlası da resmen diyet yapmaya girer. o da hamilelikte zaten çok sakıncalı. dediğin gibi 15 kiloya kadar yolu var bencede...

bebeğin kilosu nasıl peki ? sonuçta onun da gelişimi önemli...önceki randevunuzla bu randevunuz arasında kaç gram almış bebiş ?

bizim 7 Ağusto'daki randevumuzda 202 gr'dı kızım. bakalım ne kadar oldu???

canım sana kolay gelsin.. bana pek bi kızdı hatta resimler filan gösterdi. Bana kızma sebebi 4 ayda 1 kilo alıp sonrada 1 ayda 2 kilo almam.. ama su andan itibaren ayda 3 kilo bile alsam 11 kilo ile tamamlamış olurum:) biraz takıntılı işte.. Kahraman Beyin cok manken hastası var onlarla kıyaslıyo biziiii... bebişin gelişimi gayet iyiydi 22 haftada 501gr geldi. Daha ne olsunnnguclubacismile sende güzel haberlerle dönersin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…