2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bana bakk otur oturduğun yere hakkaten yaa lolisin dediği gibi görümcen bi rahat vermio, sana da rahat battı galiba iyilikde yaramıo, ne güsel annenn yanında keyfin gıcır bunları düşünn
nasıl olsa eninde sonunda eşinle görüşücenn hem bak bebişini de görebiliosun burda, ilaçlarını alıosun, kontrollerini aksatmıosunn bence bebeişin için katlanmalısın
Allah başka ayrılıklar yaşatmasın canım inşş bundan sonra bööle uzun ayrılıklar yaşamassınız

ben çıkıyorum artık kızlar
dizi izliycrm ama mutfağım berbat
reklam aralarında toplarım inşallah
hadi öpüyorum herkesiii
iyi geceler

sorma canım benim mutfakda aynı ama diziyi bırakamıyorumm bide tabiiiki burayı
tmm canım sonra görüşürüss sana iyi seyirlerr
bana bak çok ağlama tmm mı
iyigeceler cnmm

canım bende oturunca yatnca acayip tekmelio sanırım bizimki biras gezençi olcak
yani o yönden bana benziceği belli babamıs gezmeyi hiç sevmes de

neyse canlarım bende diziye odaklanıyorum nerdeyse yeni bölüm başlıcak
dizien sonra görüşürüss kıslarr

Son düzenleme:

görüşürüzzz
canımm
ben hem bakacagımm
hem kk da bir dolaşayımm
kaç gündür giremiyordummm

Dört saat sürüyor yol.Hakkaten bura daha rahat ama görümcemle uğraşırken bile daha huzurluyum sanki.ÇEkip gidicem diyordum geldim buraya pişman oldum. Sağolun hepiniz Kız demişlerdi ama böyle bu sefer poposuda dönüktü.Bacaklarını da kapıyor falan belki erkek olabilir dedi doktor bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

ayy ağlamak ne demek içim dışıma çıktı
kuzum nasıl seviniyo annemi görcem diye
neriman a da sinir oldum çocuklara pişirdiği 1 tencere patatesin saatlerce lafını etti de karolin zillisine çorba götürüyo

ayy ewet yaaa cadalos nerimann yaranıcak ya carolin e
ya ahmet ide ne fena dövdülerrr
berrin ahmet die ağladıkça içim fena oldu benim ahmet im napıo acaba
hastanelerde perişan uyuyamasda bide yarın işe gitcek of yaa gelseydi keşke ewe

canım kimin yanında kalıoduki eşin kaçırmışım,eşinden başka işi olmayan yokmuyduki yazık adamcağıza işede gtcekmiş.

bak yahuu cemile gördüü
aliyi dövecemm ben yaaa

ben şimdilk çıkıyorum arkadaşlar eşimin gelmesine az kaldı
benimd euykum geldi
görüşmek üzere
oğlumda uyudumu ne hiç ses soluk yokk

canım kimin yanında kalıoduki eşin kaçırmışım,eşinden başka işi olmayan yokmuyduki yazık adamcağıza işede gtcekmiş.

canım eniştesi buraya fizik tedavi için gelmişti kızında kalıodu dün akşam kızı kalmış bu akşamda başka biri kalıcakmış ama onun işi çıkınca eşime demişler benimde akşam ewe gelince haberim oldu
eniştesinin eşinin filan kimsenin haberi yokmuş, zaten birden ağırlaşmış ne olduğunu tam olarak bende bilmiyorum eşimde bilmio gidince öğrenicem dedi
ayy ay geldimi herşey üstüste gelio Allah ım beterinden korusunn
gelirsem ararım demişti ama aramadı gelmicek sanırımm
artık taa yarın akşama görüşürüss eşimle

selam kızlar nasılsınız...
ben topiğe bir girmiyorum geçmiş 30 sayfa filan ilerliyor ama ne zaman topikte olsan kimse olmuyor ((
geçmişi okumadım herkes iyimi herşey yolundamı?

hunnycim hayırdır ne oldu.geçmişi okuyamadığım için bilmiyorum.cenaze dışında başka bir sorun daha var anladığım kadarıyla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…