2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hmm geçmiş olsun canım.neyse sağlık olsun yarın bol bol hasret giderirsin kocişinle

Tebrikler!
Bebeginiz 15 Ocak 2011 tarihinde doguyor.
Bebeginiz büyük ihtimalle Oglak burcu olacak.
Hamileliginizin %73.57'ini tamamlamis bulunuyorsunuz.
Hamileliginizin tamamlanmasina yaklasik 74 gün kaldi.
Hamileliginizin ücüncü üc aylik dönemindesiniz.

kızlar okuyorum ama bir türlü yazamıyorum yaw nieyse konular inanılmaz hızlı akıyo buarada eee dizide bitti benim uykumda yok kocacığımda sabah gelcek ne yapsam acep şincik eee siz neler yapıyosunuz bakalım nasıl gidiyo yaw bi de bişe daha bigünde şu topikte sadece güzel olumlu haberler alalım yaaa üzülüyorum ben sıkıntı olduğu zaman

selam kızlar nasılsınız...
ben topiğe bir girmiyorum geçmiş 30 sayfa filan ilerliyor ama ne zaman topikte olsan kimse olmuyor ((
geçmişi okumadım herkes iyimi herşey yolundamı?

hoşgeldin canımmm
herkes iyi çok şükür
sen nasılsın
eşinin kolu nasıl oldu

selam kızlar nasılsınız...
ben topiğe bir girmiyorum geçmiş 30 sayfa filan ilerliyor ama ne zaman topikte olsan kimse olmuyor ((
geçmişi okumadım herkes iyimi herşey yolundamı?

hoşgeldin cnmm

hunnycim hayırdır ne oldu.geçmişi okuyamadığım için bilmiyorum.cenaze dışında başka bir sorun daha var anladığım kadarıyla....

sorma canımm ewe geldim eşimde gelicek beraber vakit geçirices die seviniyorum oda ne eniştem hastanedeymiş eşim de yanında refakatçi kalıcakmış durumuda nasıl bilmiyorus fizik tedavi görüyodu kimseye de haber vermemişler, şimdi eşim orda, artık yarın akşama gelir sabah da erkenden işe gidicek belki hastane den oraya geçerim dedi

hmm geçmiş olsun canım.neyse sağlık olsun yarın bol bol hasret giderirsin kocişinle

inş canımm
ya aramızda ufak tefek sorunlar oluyodu şükür hallettik dedim şimdi de bunlar çıkıyoo
Allah ım inş başka dert keder vermesin kimselere gerçekten çok zor
tam aramız düzeldi bundan sonra hiçbişeyi takmıcam diyorum ama illa bişii oluyo Rabbim beterinden korusun tabi bugünümüze şükür

dedikodu kazanı kaynatıyoruz bu gece
ayy benim kocişim de sabah gelcek ne bahtsızız
seninki ne iş yapıyo

canım bende sendenn yanlızımm ewdeyim canım sıkılıooooooo
inşş canım bundan sonra hep güsel haberler yazarısss
benimde uykum geldi ama yatarsam da gece kalkarım
gerçi ne zaman yatarsam yatayım saat 4,5 - 5 oldumu kalkıyorum 7,buçuğa kadar uyku yok dön dur
tv de de bişii yok

benim kocişimde 45 dk sonra gelicek.valla gececi olsaydı bn sabaha kadar olurrdum canım

Doğum için hastaneye gittiğinizde hem sizin hem de yeni doğacak olan bebeğinizin ihtiyacı olabilecek malzemeleri koyacağınız bir valiz hazırlamanız gerekiyor. Bu valize neler koymalısınız?

Doğum Hazırlıkları
Anne adayı doğum için hastaneye giderken yanına alacaklarını en geç gebeliğin 7. ayında tamamlamış olmalıdır. Bunlar bebek ve anne için gerekli olabilecek eşyalardır.

Anne için;
Önden düğmeli gecelik (2 adet), sabahlık (2 adet), pijama ( 2 takım), iç çamaşırı ( çok sayıda), emzirme sütyeni (2 adet), hırka yada şal, çorap ( 3 çift), hijyenik ped ( 2–3 paket), altı kaymayan terlik, şampuan, sabun, diş fırçası ve macunu, vücut losyonu, el havlusu, banyo havlusu, peçete, kolonya, tarak, küçük el aynası, göğüs pedi, göğüs kalkanı, göğüs pompası, küçük yastık bulunmaktadır.

Bebek için;
En küçük boy çocuk bezi ( 1 paket), zıbın ( 3 adet), uzun kollu tulum veya pijama takımı ( 3 adet), çorap (2 çift), başlık ( 2 adet), bebek eldiveni ( 2 çift), mevsime uygun yelek veya hırka (1-2 adet), bebek battaniyesi, bebek mendili ( bol miktarda), mama önlüğü ( 2 adet), kirli çamaşır torbası, bebe şampuanı, yumuşak havlu, göbek bağı (gazlı bez), burun temizleme aspiratörü, biberon, emzik ve bebe yağı bulunmalıdır
.

kızlar bu listeyi küçük insan sitesinde buldum belki işinise yarayabilirr...
buarada annemlerin orda benimle aynı sürede hamile kalan 2 kişi doğurmuşş
bende korkmaya başladımm erken doğum haberlerini duydukça
Allah ım hakkımısda hayırlısını versinnn

Son düzenleme:
hoşgeldin canımmm
herkes iyi çok şükür
sen nasılsın
eşinin kolu nasıl oldu
sağol canım,eşimin kolu çok şükür iyi,bugün sargıları fırlattı attı.bence erken çıkardı ama rahatsız oluyormuş paşam :) doya doya banyo yapmak istiyormuş...mikrop kaparsa ben onu doya doya yıkayacam zatenelimden çekeceği var....

ayyy canım çok geçmiş olsun...bu aralar hakikaten herkese birşeyler oluyor ve hep üstüste geliyor.Allah en kısa zamanda şifa versin inşallah....eşinde güç kuvvet versin.zor valla bütün gün uyuma ordan işe git.

seninki ne iş yapıyo

kızlarr yaaa benim çok uykum geldi yatıyorum ama uyuyamassam hemen gelirimm oğluşumda acayip tepiklioo habire bi oyana bi buyana kayıyo yatsam iyi olucak sizleri çok sefiyoyummmm

ayyhh bugün temizlik yaptım yorgunum
gidip yatıyım artık
saten sabah kocik gelince uytmuyo
uyumak için yatıyo yatağa şımarıp duruyouyutmuyo hiç
hadi iyi geceler hepinize
sütünüzü içmeyi unutmayın haa

saol canımmm
sizede bukadarla geçmiş olsun Allah ım başka dertler vermesin cümlemise
hakkaten erkekler çok sabırsızz benimki olsa ( Allah korusun ) oda aynı şeyi yapardı emin ol

sizi gidi yaramaslar siziiii
sana da iyigeceler cnmmm rüyanda çekirdek aileni gör emii

saol canımmm
sizede bukadarla geçmiş olsun Allah ım başka dertler vermesin cümlemise
hakkaten erkekler çok sabırsızz benimki olsa ( Allah korusun ) oda aynı şeyi yapardı emin ol

Amin canım..

hadi bende yatayım siz uyku dedikçe bende farkettim ki benimde uykum var....herkese iyi geceler....

seninki ne iş yapıyo

tatlım eşim makine operatörü sabah 7.30 a kadar onsuzum sonra o gelince bende girip koynuna onunla uyuyorum zaten saolsn kızım uyutmuyo geceleri gündüzleri daha sakin kuzum

o uyuyamama benide öldürüyo tam uykuya dalıyorm hadi bu seferde tuwaletim gelmiş geri uyanıyorum tabi allahım böle geçici yalnızlklar wersin tatlım bunlarda geçer nasılsa

benim kocişimde 45 dk sonra gelicek.valla gececi olsaydı bn sabaha kadar olurrdum canım

senin iş ii tabi benim kocamda dün o saatte gelmişti artık bayrama kadar sabah gelecek offff yaaaaa

ben daha ilaçlarımı bile içemedim midem bulanıyo beni yaw nefret etyom ilaçlardan bennnn sütümü içtim ama anada ii geceler kuzunla o zman

kızlarr yaaa benim çok uykum geldi yatıyorum ama uyuyamassam hemen gelirimm oğluşumda acayip tepiklioo habire bi oyana bi buyana kayıyo yatsam iyi olucak sizleri çok sefiyoyummmm

sanada ii geceler o zaman tatlışım o tekmelerle uyuyabilirsen tabi

kızlar buarada çok hızlısınz bi bulaşık yıkayım dedim gelene kadar 1 sayfa dolmuş 2. sayfa yarı olmuş millette uykuya bilem gitmiş iiymiş walla

begüm seni ösledim beeeeeeennnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…