- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.441
canım eniştesi buraya fizik tedavi için gelmişti kızında kalıodu dün akşam kızı kalmış bu akşamda başka biri kalıcakmış ama onun işi çıkınca eşime demişler benimde akşam ewe gelince haberim oldu
eniştesinin eşinin filan kimsenin haberi yokmuş, zaten birden ağırlaşmış ne olduğunu tam olarak bende bilmiyorum eşimde bilmio gidince öğrenicem dedi
ayy ay geldimi herşey üstüste gelioAllah ım beterinden korusunn
gelirsem ararım demişti ama aramadı gelmicek sanırımm
artık taa yarın akşama görüşürüss eşimle
selam kızlar nasılsınız...
ben topiğe bir girmiyorum geçmiş 30 sayfa filan ilerliyor ama ne zaman topikte olsan kimse olmuyor((
geçmişi okumadım herkes iyimi herşey yolundamı?
selam kızlar nasılsınız...
ben topiğe bir girmiyorum geçmiş 30 sayfa filan ilerliyor ama ne zaman topikte olsan kimse olmuyor((
geçmişi okumadım herkes iyimi herşey yolundamı?
hunnycim hayırdır ne oldu.geçmişi okuyamadığım için bilmiyorum.cenaze dışında başka bir sorun daha var anladığım kadarıyla....
hmm geçmiş olsun canım.neyse sağlık olsun yarın bol bol hasret giderirsin kocişinle
kızlar okuyorum ama bir türlü yazamıyorum yaw nieyse konular inanılmaz hızlı akıyo buarada eee dizide bitti benim uykumda yok kocacığımda sabah gelcek ne yapsam acep şincik eee siz neler yapıyosunuz bakalım nasıl gidiyo yaw bi de bişe daha bigünde şu topikte sadece güzel olumlu haberler alalım yaaa üzülüyorum ben sıkıntı olduğu zaman
kızlar okuyorum ama bir türlü yazamıyorum yaw nieyse konular inanılmaz hızlı akıyo buarada eee dizide bitti benim uykumda yok kocacığımda sabah gelcek ne yapsam acep şincik eee siz neler yapıyosunuz bakalım nasıl gidiyo yaw bi de bişe daha bigünde şu topikte sadece güzel olumlu haberler alalım yaaa üzülüyorum ben sıkıntı olduğu zaman
sağol canım,eşimin kolu çok şükür iyi,bugün sargıları fırlattı attı.bence erken çıkardı ama rahatsız oluyormuş paşam :) doya doya banyo yapmak istiyormuş...mikrop kaparsa ben onu doya doya yıkayacam zatenhoşgeldin canımmm
herkes iyi çok şükür
sen nasılsın
eşinin kolu nasıl oldu
hoşgeldin cnmm
sorma canımmewe geldim eşimde gelicek beraber vakit geçirices die seviniyorum oda ne eniştem hastanedeymiş eşim de yanında refakatçi kalıcakmış durumuda nasıl bilmiyorus fizik tedavi görüyodu kimseye de haber vermemişler, şimdi eşim orda, artık yarın akşama gelir sabah da erkenden işe gidicek belki hastane den oraya geçerim dedi
inş canımm
ya aramızda ufak tefek sorunlar oluyodu şükür hallettik dedim şimdi de bunlar çıkıyoo
Allah ım inş başka dert keder vermesin kimselere gerçekten çok zor
tam aramız düzeldi bundan sonra hiçbişeyi takmıcam diyorum ama illa bişii oluyoRabbim beterinden korusun tabi bugünümüze şükür
dedikodu kazanı kaynatıyoruz bu gece
ayy benim kocişim de sabah gelcek ne bahtsızız
seninki ne iş yapıyo
sağol canım,eşimin kolu çok şükür iyi,bugün sargıları fırlattı attı.bence erken çıkardı ama rahatsız oluyormuş paşam :) doya doya banyo yapmak istiyormuş...mikrop kaparsa ben onu doya doya yıkayacam zatenelimden çekeceği var....
ayyy canım çok geçmiş olsun...bu aralar hakikaten herkese birşeyler oluyor ve hep üstüste geliyor.Allah en kısa zamanda şifa versin inşallah....eşinde güç kuvvet versin.zor valla bütün gün uyuma ordan işe git.
ayyhh bugün temizlik yaptım yorgunum
gidip yatıyım artık
saten sabah kocik gelince uytmuyo
uyumak için yatıyo yatağa şımarıp duruyouyutmuyo hiç
hadi iyi geceler hepinize
sütünüzü içmeyi unutmayın haa
saol canımmm
sizede bukadarla geçmiş olsun Allah ım başka dertler vermesin cümlemise
hakkaten erkekler çok sabırsızz benimki olsa ( Allah korusun ) oda aynı şeyi yapardı emin ol
dedikodu kazanı kaynatıyoruz bu gece
ayy benim kocişim de sabah gelcek ne bahtsızız
seninki ne iş yapıyo
canım bende sendennyanlızımm ewdeyim canım sıkılıooooooo
inşş canım bundan sonra hep güsel haberler yazarısss
benimde uykum geldi ama yatarsam da gece kalkarım
gerçi ne zaman yatarsam yatayım saat 4,5 - 5 oldumu kalkıyorum 7,buçuğa kadar uyku yok dön dur
tv de de bişii yok
benim kocişimde 45 dk sonra gelicek.valla gececi olsaydı bn sabaha kadar olurrdum canım
ayyhh bugün temizlik yaptım yorgunum
gidip yatıyım artık
saten sabah kocik gelince uytmuyo
uyumak için yatıyo yatağa şımarıp duruyouyutmuyo hiç
hadi iyi geceler hepinize
sütünüzü içmeyi unutmayın haa
kızlarr yaaa benim çok uykum geldi yatıyorum ama uyuyamassam hemen gelirimmoğluşumda acayip tepiklioo habire bi oyana bi buyana kayıyo yatsam iyi olucak sizleri çok sefiyoyummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?