2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr umarım herkes ıyıdır ben gece kalca ve kalcamdan bacagıma vuran agrılar nedenıyle nerdeyse hıcuyuyamadım yaa yastık ılac falanda işe yaramıyor bacagımı kıpırdatamıyorum:2:

günaydın kızlar,

nasılsınız bakalım umarım çarçabuk geçen bir gün ve sorunsuz bir gün olur çok uykum var hala benim

günaydın

ben yine sabahın köründe kalktım uykum kaçtı off nolcak böyle yaaa

günaydın burcucum, bende bütün gece uyuyamıyorum, sabaha karşı tam uyuyacağım bir bakıyorum kalkma vakti gelmiş 1-1.5 ay daha bana uyku yok...İşi bıraktığım zaman da iyice ağırlaşmış olucam yine uyuyamayacağım... ( bize bundan sonra uyku haram gerçi minik kuzular sağlıkla doğsun da biz uyumasak da olur...

canım günaydın, geçmiş olsun... sen magnezyum kullanıyor musun?

günaydın kızlar,

nasılsınız bakalım umarım çarçabuk geçen bir gün ve sorunsuz bir gün olur çok uykum var hala benim

günaydın şekercim, bence de bugün çabucak geçsin ve yarın olsun, çünkü yarın öğlen kızımızı görücez :)))

evet canım ya kullanıyorum tadı ıgrenc olmasına ragmen ıcıyorum ama agrıyor yıneden gecen hafta dr sormustum kalca kemıklerım acılmaya baslıyormus artık dahada artabılır bu agrılar dedı of yaa

günaydın hanımlar.
geçmişi okudum herkes ''öyle bir geçer zaman ki'' fanatiği olmuş.akşam annemlerdeydik bir kısmını izledim bende ama sonra annemle muhabbet edecez derken dizi arada kaynadı.eşimin bir yurt dışı işi var eğer olursa doğumda annemlerde kalacağım beşiği nereye koyarız falan diye baya kafa yorduk.
dua edinde eşimin işi olsun çalıştığı iş sezonluk ve burda sezon bitmek üzere eğer yurt dışı olursa kışı orda geçirecek maddi olarak rahatlayacağız Allah izin verirse.gerçi yeni doğum yaptığımda falan yanımda olamayacak ama ne yapalım sonuçta oğlumuza daha iyi bakabilmek adına bu işe ihtiyacı var.

Günaydın güzel anneler
geçmişi okuyacak zamanım yok işler yoğun bu aralar birde işten çıkacam ya biran önce yetiştirmeye çalışıyoruz malum bayram tatili de var inşallah iyisinizdir
biz dün gece aylardan sonra ilk defa bir kere çişe kalktık oda sabaha karşı hayret ettim ay hep böyle olsa uyku aldım bir güzel işe erken gelmişim normalde 9dan önce gelmezdim elemanlar abla hayırdır ne oldu diyorlar uykum yoktu kalktım geldim dedim

evet canım ya kullanıyorum tadı ıgrenc olmasına ragmen ıcıyorum ama agrıyor yıneden gecen hafta dr sormustum kalca kemıklerım acılmaya baslıyormus artık dahada artabılır bu agrılar dedı of yaa

Allah yardımcımız olsun şekercim. Az bir zaman kaldı. Biz de bebişlerde sağlıkla tamamlasak şu yolu...

Bende sürekli oturamıyorum ya da sürekli yatamıyorum ( Benim bir de nefesa arlığı problemim var bu aralar. Zor nefes alıyorum sanki

Canım, aileniz için hayırlı olacaksa eğer eşinin yurtdışındaki işi olur umarım...Allah gönlünüze göre versin...Dualarım seninle...

Denizcim, günaydın & kolay gelsin. ne güzel, dün gece deliksiz bir uyku çekmişsin :))

evet canım ya nefes darlıgı bazen benıde rahatsızedıyor gercekten ama dedıgın gıbı az bı zaman kaldı hayırlısı ıle bıtırebılsek su yolu

sorma canım senin gibi bende 1 haftadır çekiyorum o ağrıları
daha yeni başladı dpktorum normal dedi ama kalsiyum ve süt iyi almalıymışıs sakın unutma günde enaz 2 bardak süt...süt içemiosan pudingönemli olan sütü mayasız bi şekilde almanmış tabi ağrı olucak ama biras rahatlatır demişti gece ve sabahları kalkması çok zor gelio kalçalarım bacaklarım kasıklarım kopuyo sanki
ama meleklerimizi elimise aldığımısda inşş bişiimis kalmıcak

canım hakkınısda hayırlısı olsun inşş

oo maşşallah canım inşş hep bööle uslu olur prensesinn :13:

ewet doğuma hazırlıyor vücut kendini

hadi bakalım canımm güsel haberlerini bekliyorus
bizim yerimisede doya doya bak benim 1 hafta kaldı

günaydın kızlar,

inşş canım çabuk geçer
bende bugün heykele çıkıcam kuzenimle, oğluşunun haftaya doğum günü var onun için 1 yaş şekeri bakıcak ( Allah ım o günleri bize de nasip et )
yani benim için çabuk geçicek

evet canım ya nefes darlıgı bazen benıde rahatsızedıyor gercekten ama dedıgın gıbı az bı zaman kaldı hayırlısı ıle bıtırebılsek su yolu

inşş canımmm

ayy utandımmm günaydın demedimmm
herkese günaydınnnn
akşam eşim hastanedeydi ama sabah bi kalktım gelmiş gerçi yarım saat kaldı ama olsunn biras yattı ve gitti

Bizde kızımızı yarın göreceğiz 2 haftada 1 görmek çok güzel oldu çabucak geçiyor zaman

ben çok şanslıyım o zaman hep 2 haftada 1 gördüm bazen 1 haftada da gördüğüm oldu yanlız 1 kere 1 ay geçmişti insan hergün göresi geliooo
Allah bebişlerimisi bizden hiç ayırmasınnn...

Son düzenleme:
oo ne güzel 2 haftada 1 görüyosunuz
bana yine 1 ay sonra gel dedi 34 haftalık oluyorum ozaman doğurmaya giddecem sanırım bu gidişle

Son düzenleme:
Günaydın herkese

Uzun zamandan beri giremiyordum faranjit olmuştum ordanda gribe çevirdi annemlere gittim nerdeyse 10 günden beri yatıyordum..Allahtan şimdi şimdi iyileşmeye başladım da evime döndüm..Hastalanınca ilaç kullanmamak ne kadar kötüymüş yaaaa..Hastalık uzadıkça uzadı..Neyse bebişler iyi olsun da..Bu arada arkadaşlar hediyelerin fotolarını koymaya başladık mı? Başladıysak bende çekip koyacağım da..

bende yarın gideceğim bebeğimi görmeye Allah izin verirse, nerdeyse 1 aydır görmüyorum.bakalım bizim kontrolleride düşürecekmi doktorumuz:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…