2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oohh gözün aydın canım şeker düşmüş
ne güzel maşallah bebişine göstermiş kendini
benim sıpa göstermiyo yüzünü bi türlü

teşekürler canım.
inş. bir dahaki gitmene
sen bu zamana kadar kaç kilo almışın güldecim
.

evettttt kızlar babasıysa oğlanda sen olursun inş.
ben şaşırdım inan bana benzediğini söylediklerinde.
değişir diyorlar bakalım nekadar değişecek.

ben 4 kilo aldım bu zamana kadar canım
en son ayın 23 unde gitmiştim

tekrar nezaman çağırdı seni dr un 1 ay sonra mı?

maşallahh çok iyisin bebişinde gelişimi güzel
maşallahh size.
evet canım 1 ay sonra inş.
ilaçlarımıda kullanıyorum ama bebişim çok
kilo almıyor gibi geldi bana.
sağlıklı olsunda yeter

maşallahh çok iyisin bebişinde gelişimi güzel
maşallahh size.
evet canım 1 ay sonra inş.
ilaçlarımıda kullanıyorum ama bebişim çok
kilo almıyor gibi geldi bana.
sağlıklı olsunda yeter

saol canım
bebişler asıl kiloyu son haftalarda alıyomuşlar zaten
sağlığı yerinde bebişinin kilosuna takılma bencede

kızlar slm dünden beri giremedim kocacğım işe gidince bulaşıklarımı falan yıkadım size bakim dedim iisiniz umarım
hasta olanlara we ağrısı olanlara geçmş olsun doğuma kadr çekicez artık bu ağrıları allahm yardımcımız olsun
şekeri normal çıkanlar sizin adınızada sewindim dikkat edin yinede
buarada lahmacun yiyenler afiyet olsun yarasın bebişlerinize ben ilk hamile kaldığımdan beri lahmacun yiyemiyorum tiksindim iice kokusu bile yetiyo yani:26:

Son düzenleme:

canım gözün aydın şekerin düşmüş oğluşunda iyiymiş
benim kızında renkli bir resmi var kim görse bana benzetiyor tabi ki daha değişir ama o resimde benziyor hatta kaynanamın çok hoşuna gitti sana benzesin kızın zaten diyor

hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.bende bugünlerde kendimi aştım inşallah bi iş açmam başıma.evimizin banyosu çok kötüydü onu yaptıracağız ama nasıl olacak bilmiyorum açıkçası.cuma günü sucu gelecek cumartesi pazarda küveti kırıp fayansları döşeyecekler.altından kalkabilirim umarım yardım edende yok:
şekeri iyi çıkanların gözü aydın darısı benimde başıma inşallah.diyete genel olarak uyuyorum ama arada dayanamayıp bozduğumda oluyor.aslında sadce 4kilo aldım çokta değil ama kısmet artık..

aman tatlım dikkat et kendine sakın ağır işleri yapma eşin le beraber yapın
işlerden daha çok bebişin önemli işler nasılolsa olur....
şimdiden kolay gelsin cnm inş çabucak toparlanırsınıs... ama kendini yorma

selam kızlar nasılsınız birkaçgündür giremiyorum.evimi taşıcam yeni bir eve taşınıyoruz.bugün annem geliyor izmirden yardım için bu anneler olmasa napıcaz bilemiyorum:))

canım kolay gelsin sen yorma kendini işçiler yapar ağır işleri zaten
benim doktorum diyet vermemişti ama ben kendimce sadece tatlıdan uzak durdum 100 lük iyi çıktı doktorum diyete gerek yok dedi ama ben dikkat etmeye devam edeceğim inşallah seninde normale döner
selam kızlar nasılsınız birkaçgündür giremiyorum.evimi taşıcam yeni bir eve taşınıyoruz.bugün annem geliyor izmirden yardım için bu anneler olmasa napıcaz bilemiyorum:))

merhaba canım bizde taşıncaz bir yandan toparlanıyoruz yavaş yavaş annem sağolsun Allah onları başımızdan eksik etmesin

[/QUOTE]
merhaba canım bizde taşıncaz bir yandan toparlanıyoruz yavaş yavaş annem sağolsun Allah onları başımızdan eksik etmesin[/QUOTE]

ewet denizcim valla annelr olmasa yandık buarada sanada kolay gelsin...

kızlar yaa benim göbüşüm büyüdüğü için gülmem değişti
artık kıkır kıkır gülebiliyorum içten içten kahkahalar atıyorum
normalde de çooooooooooookk gülen bi insandım ama bu yeni gülüşüm pek bi hoşuma gidiyo ve daha çoooooooooooooooooooooooook gülüyorum
eşim de kızıyo bana bi gün gülerken doğurcan diye
ben de diyorum ne güzel kızımızın ebesi sen olursun
genelde ona gülüyorum çünkü

Allah aglatmasın cnmmm.. İnşallah hep gül.. Valla açelya akkoyun mu ne o var ya çok tatlı bi kızı var.. aynı annesi çok güleç yüzlü biz hep eşimle öle driz..inş senin bebişte güler yüzlü ve saglıklı olur...

inşallah canım benim çook sağol
evet yaa açelya nın kızı çok güzel maaşallah inşallah bizim bebikler de öle tatlı olur

slm kızlarrrrr ben geldim hediyemi eklicem şimcik

hoşgeldin tatlım

tatlım allahım ağlatmasın inş hiçbir zaman inş bebişinde senin gibi hep güler bende çok sewerim gülmeyi we gülenleri

hadi gözünaydın canım annenler geliomuşş hem yeni ewe geçiomuşsunuz şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde oturun inşş
sakın kendini yorma bak annenlerde yardıma geliomuşş

slm kızlarrrrr ben geldim hediyemi eklicem şimcik

hoşgeldin canım benimm

canım maşşalah size Allah ağlatmasın inş hep bööle gülersin
Alah ım bebişini de bahtından güldürsün, inş doğuma da bööle gülerek gidersin Rabbim kolaylıklar vrsin hepimiseeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…