- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.541
oohh gözün aydın canım şeker düşmüş
ne güzel maşallah bebişine göstermiş kendini
benim sıpa göstermiyo yüzünü bi türlü
şekerin düşmüş çok iyi cnm daha dikkat et ama oğlanlar anneye benziyor sanırım benim oğlanın dudaklarıda aynı ben babasıda fark etmiş dudakları tıpkı sana benziyor dedi eeee artık buda bana benzesin demi kızlarım tıpkı babası
cnm sanada geçmiş olsun
ben 4 kilo aldım bu zamana kadar canım
en son ayın 23 unde gitmiştim
tekrar nezaman çağırdı seni dr un 1 ay sonra mı?
maşallahh çok iyisin bebişinde gelişimi güzel
maşallahh size.
evet canım 1 ay sonra inş.
ilaçlarımıda kullanıyorum ama bebişim çok
kilo almıyor gibi geldi bana.
sağlıklı olsunda yeter
saol canım
bebişler asıl kiloyu son haftalarda alıyomuşlar zaten
sağlığı yerinde bebişinin kilosuna takılma bencede
mrb arkadaşlar
dokturdan geldik biz.
çok şükür şekerim düşmüş
dikkat et dedi yemene içmene dedi.
çok şükür oğluşumda iyiymiş
4boyutluya girdik
doktur ve hemşire bana benzetti.
eşim biraz canı sıkıldı sanki:):)
ama belli olmaz tabi herkes daha değişir diyorlar.
inş. sizlerde iyisinizdir.
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.bende bugünlerde kendimi aştım inşallah bi iş açmam başıma.evimizin banyosu çok kötüydü onu yaptıracağız ama nasıl olacak bilmiyorum açıkçası.cuma günü sucu gelecek cumartesi pazarda küveti kırıp fayansları döşeyecekler.altından kalkabilirim umarım yardım edende yok:
şekeri iyi çıkanların gözü aydın darısı benimde başıma inşallah.diyete genel olarak uyuyorum ama arada dayanamayıp bozduğumda oluyor.aslında sadce 4kilo aldım çokta değil ama kısmet artık..
canım kolay gelsin sen yorma kendini işçiler yapar ağır işleri zatenhasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.bende bugünlerde kendimi aştım inşallah bi iş açmam başıma.evimizin banyosu çok kötüydü onu yaptıracağız ama nasıl olacak bilmiyorum açıkçası.cuma günü sucu gelecek cumartesi pazarda küveti kırıp fayansları döşeyecekler.altından kalkabilirim umarım yardım edende yok:
şekeri iyi çıkanların gözü aydın darısı benimde başıma inşallah.diyete genel olarak uyuyorum ama arada dayanamayıp bozduğumda oluyor.aslında sadce 4kilo aldım çokta değil ama kısmet artık..
selam kızlar nasılsınız birkaçgündür giremiyorum.evimi taşıcam yeni bir eve taşınıyoruz.bugün annem geliyor izmirden yardım için bu anneler olmasa napıcaz bilemiyorum:))
kızlar yaa benim göbüşüm büyüdüğü için gülmem değişti
artık kıkır kıkır gülebiliyorum içten içten kahkahalar atıyorum
normalde de çooooooooooookk gülen bi insandım ama bu yeni gülüşüm pek bi hoşuma gidiyo ve daha çoooooooooooooooooooooooook gülüyorum
eşim de kızıyo bana bi gün gülerken doğurcan diye
ben de diyorum ne güzel kızımızın ebesi sen olursun
genelde ona gülüyorum çünkü
Allah aglatmasın cnmmm.. İnşallah hep gül.. Valla açelya akkoyun mu ne o var ya çok tatlı bi kızı var.. aynı annesi çok güleç yüzlü biz hep eşimle öle driz..inş senin bebişte güler yüzlü ve saglıklı olur...
slm kızlarrrrr ben geldim hediyemi eklicem şimcik
normalde de çooooooooooookk gülen bi insandım ama bu yeni gülüşüm pek bi hoşuma gidiyo ve daha çoooooooooooooooooooooooook gülüyorum
selam kızlar nasılsınız birkaçgündür giremiyorum.evimi taşıcam yeni bir eve taşınıyoruz.bugün annem geliyor izmirden yardım için bu anneler olmasa napıcaz bilemiyorum:))
slm kızlarrrrr ben geldim hediyemi eklicem şimcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?