- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.561
Yaw annişler mşşllh herkes eksikleini tamamlamı.. Ben ne bebişe ne bana bişi almadım hala. Hastane çıkışm bile yohk daha .. Gerçi ne alacagımı da bilemiyrum.. Anneme soruyom acele etme biz nları sen dogurana kadar alırız diyo, iyice gıcık oluombari sizler söyleyinde çaktırmadan yavaş yavaş alayım ben de
canım bizimkilerde aynı acele etme deyip duruyolar arada ben annemlere gittiğimde beraber çarşıya çıkıp alıyorus yani
düşünme sen bunları, ben hastane çıkışını daha dün aldım biberonunu emziğini filan
hem aldıklarımda kayınvaldemde yolda ağır olur die ben getirmedim, annemler gelirken getiricek
düşün yani daha yıkanıp ütülenecek
buarada annemlerin ve ananemlerin komşularının gelinleri hamileydi ocakda doğuracaktı onlarda ikiside doğurmuşş duyunca bende panik oldum gerçi durumları iyimiş normal doğum olmuşş
Allah sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin bizlere de
ayy leyla yine doğuruyooooo
bak onun da çantası hazır değil
kızlarr napıyorsunuz
ne depresyonu kızz girme öle depresyona falannn lolisss gibi şen kahkahalar atalım bizde:))
benim annemler de burda degil ki cnm.. Dguma anca gelirler.. Huffff blmiorummmm napcam bennnn.Leylanın en azından odası hazırdı
kızlarr napıyorsunuz
hadi gözünaydın canım annenler geliomuşş hem yeni ewe geçiomuşsunuz şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde oturun inşş
sakın kendini yorma bak annenlerde yardıma geliomuşş
bende hem yaprak dökümü hem çocuklar duymasın arasında gidip geliyorum canım napim pek bir keyifsizim kociş bana ceviz kırdı elime aldım kaseyi tıkınıyorum
bende yaprak dökümünü izliorum iyice içim şişti.. zaten kocişimi ok özledim.. geldim evime öyle yalnız yalnız oturuyorum bi ceviz kıranım meyve soyanım yooooooooook
ah canım benim yaaaa kıyamammm
sorma canım bende böle bu diziyi izlerken moraller sıfırlanıo iice insanın psikolojisi bozuluoizlemicem diorum ama merak
canımm valla yakın olsam gelirim beraber meyve ceviz yeriss ben herşey yaparım sanabak benimki yanımda ama bak devirdi popoyu yatıo
arada konuşuo elinde ki araba kaç model falan die bende cevap veriyorum pazarlık yapıo benleay gülmekten öldüm kalkınca da hatırlamıo
saol canım yaaa gelmiş kadar oldun:))))))))))))dizi yıllardır bi türlü bitemedi bizim dogum zamanı biticek artık:) bizdede tam tersi ben cok konusurum uyurken bide herseye cevap veriyomusum.. korkarım bigün adamdan gizli bisi yapsam gece hepsini uykumda okurum diye):)))))
bende yaprak dökümünü izliorum iyice içim şişti.. zaten kocişimi ok özledim.. geldim evime öyle yalnız yalnız oturuyorum bi ceviz kıranım meyve soyanım yooooooooook
ah canım benimde canım istedi kayınvaldem taze ceviz göndermişti onlardan bende kırıp yiyim bari benim kociş uyuyo dün akşamdan uykususs, ben cevizi ballı seviyommbandıra bandıra yiyiyommm
ah canım benim yaaaa kıyamammm
sorma canım bende böle bu diziyi izlerken moraller sıfırlanıo iice insanın psikolojisi bozuluoizlemicem diorum ama merak
canımm valla yakın olsam gelirim beraber meyve ceviz yeriss ben herşey yaparım sanabak benimki yanımda ama bak devirdi popoyu yatıo
arada konuşuo elinde ki araba kaç model falan die bende cevap veriyorum pazarlık yapıo benleay gülmekten öldüm kalkınca da hatırlamıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?