2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese tünaydın güzel anneler herkes iyidir inş. Geçmişi okudum akşam baya öyle bir geçer zamanki kaynatılmış:)

bunlar tatlı işler canım kolay gelsinn
bende hazırlamak için sabırsızlanıyorum ama daha annemde eşyalar var kayınvaldemde var hepsi gelsin ööle hepsini beraber yıkayıp toparlıyım diyorum...
benim annemdede var ama o ancak doğum zamanıma gelecek ozamana kadar hazır olsunlar dedim canım sıkılıyo zaten ya
bide battaniyelerini yıkasammı diye düşünmekteyim şimdi penye olanları zaten yıkıyorum hani şu hastane çıkışlarından çıkanları
diğer kalın battaniyeleri var onları yıkasammı bilemedim :26:
Bu arada akşam 2,5 lahmacun yedim

ohh afiyet olsun yarasın kuzucuğuna ben buakşam yicem akşam yemeğim vardı istemedim eşimden sanki 3 yermişim gibime geliyo şimdiden ama bakalım

benim oğlumda öyle utanıyo dicem ama saolsun pipisi meydanda bi yüzünü kapatıp duruyo en son gittiğimde sırtını dönmüştü hiç göstermedi

bendede pipi meydanda.bir dr her resimde oraya pipi yazıyor :))))))))

bende dün kıyafetleri yıkadım,yarısı ütülendi,sanırım alırken abartmışım.ama 56-62-68 karşık aldım.indirim vardı bende stok yapıyım dedim :))))))))))))

buhar makinesi aldınız mı,ne marka iyi acaba???

ah ahh yaramazlar bizi alıştırmaya çalışıyolar galiba gece saat 3 e geliodu yattığımda 6 bucuktu kalktım uykum falan yoktu hiç arada 1 de tuvalaete kalkmıştım ama ne zman kalksam kuduruyo resmen içimde doğduğundada karnımdaki gibi olursa ayvayı yedim zaten:26:

benim buhar makinası var cnm önce almıştım weewell markası iyonizerli kendiliğinden kapanabiliyor

sorma canım benimki de gece gündüz kıpır kıpır arada duruyo ama 1 dk bile sürmüo
bizimkilerde enerji patlaması var galiba
inş doğduktan sonra da fazla yaramas olmaslar bak hala tepiklioooo

sorma canım benimki de gece gündüz kıpır kıpır arada duruyo ama 1 dk bile sürmüo
bizimkilerde enerji patlaması var galiba
inş doğduktan sonra da fazla yaramas olmaslar bak hala tepiklioooo

canım duyumlara göre anne karnındaki gibi oluomuş genelde

benimki şuanda uyuyo galiba tık yok ee geceleri kudurmaktan enerjisi bitiyo kuzumun

akşamdan yaprak çıkarıp suya basmıştım sabahtan beri sarma yapıyorum
1tencere bile olmadı marifetsiz ben uyuz gibi sarıyorum yavaş yavaş
ama omzum koptu
benim hamileliğim ters gidiyo nedense
herkesin bacağı falan ağrıyo benim omzum,yürürken bilee

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ıhlamur çok iyi geliyor

canım doktor nerden bilcek bir ay sonra gel dediğini sen 3 haftada 1 gidersin anlamz bişey ben bazen yapıyorum bunu ne yapayım çok özlüyorum

canım ben de çok yavaş sararım yaprak sarmasını ay canım çekti benim de ya

kızlar bende akşam 3 tane yemişim banamısın demedi normalde hap 2 yerdim ne oldu bilmiyorum.

ayy bende genelde 1,5 ancak yerdim dün akşam 2,5 yedim 3 yicektimde ayıp olmasın diye yarısını böldüm:d

benimde sol kaburgam ve göğsümün altı ağrıyor canım batıyorrr resmennnn...

buyur gel beraber yiyelim tatlım

Son düzenleme:
Ayy benimde geçen canım sarma istemişti dün akşam için sarmıştımm koydum dolaba dün akşam lahmacun muhhabbetine yiyemedik bu akşam yicez sarmalarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…