- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.501
Herkese tünaydın güzel anneler herkes iyidir inş. Geçmişi okudum akşam baya öyle bir geçer zamanki kaynatılmış:)
Bu arada akşam 2,5 lahmacun yedim
benim annemdede var ama o ancak doğum zamanıma gelecek ozamana kadar hazır olsunlar dedim canım sıkılıyo zaten yabunlar tatlı işler canım kolay gelsinn
bende hazırlamak için sabırsızlanıyorum ama daha annemde eşyalar var kayınvaldemde var hepsi gelsin ööle hepsini beraber yıkayıp toparlıyım diyorum...
bizde kaynanam gile gittik eşime söyledim kardeşini yolladı ama o sırada biz sofraya oturduk kaynım gelene kadar ben karnımı doyurdum bile yarım yiyebildim ancak
dün akşam lahmacun yeme günüydüde benim mi haberim yok daaaaa[/QUOTE
evet cnm topiği lahmacun kokusu sardı sen kokuyu duymadınmı :)
benim oğlumda öyle utanıyo dicem ama saolsun pipisi meydanda bi yüzünü kapatıp duruyo en son gittiğimde sırtını dönmüştü hiç göstermedi
günaydın burcucum, bende bütün gece uyuyamıyorum, sabaha karşı tam uyuyacağım bir bakıyorum kalkma vakti gelmiş1-1.5 ay daha bana uyku yok...İşi bıraktığım zaman da iyice ağırlaşmış olucam yine uyuyamayacağım... ( bize bundan sonra uyku haram gerçi minik kuzular sağlıkla doğsun da biz uyumasak da olur...
canım günaydın, geçmiş olsun... sen magnezyum kullanıyor musun?
günaydın şekercim, bence de bugün çabucak geçsin ve yarın olsun, çünkü yarın öğlen kızımızı görücez :)))
bendede pipi meydanda.bir dr her resimde oraya pipi yazıyor :))))))))
bende dün kıyafetleri yıkadım,yarısı ütülendi,sanırım alırken abartmışım.ama 56-62-68 karşık aldım.indirim vardı bende stok yapıyım dedim :))))))))))))
buhar makinesi aldınız mı,ne marka iyi acaba???
ah ahh yaramazlar bizi alıştırmaya çalışıyolar galiba gece saat 3 e geliodu yattığımda 6 bucuktu kalktım uykum falan yoktu hiç arada 1 de tuvalaete kalkmıştım ama ne zman kalksam kuduruyo resmen içimde doğduğundada karnımdaki gibi olursa ayvayı yedim zaten:26:
sorma canım benimki de gece gündüz kıpır kıpır arada duruyo ama 1 dk bile sürmüo
bizimkilerde enerji patlaması var galiba
inş doğduktan sonra da fazla yaramas olmaslar bak hala tepiklioooo
canım duyumlara göre anne karnındaki gibi oluomuş genelde
benimki şuanda uyuyo galiba tık yok ee geceleri kudurmaktan enerjisi bitiyo kuzumun
dün akşam lahmacun yeme günüydüde benim mi haberim yok daaaaa[/QUOTE
evet cnm topiği lahmacun kokusu sardı sen kokuyu duymadınmı :)
annemdeydim koku gelmedi bana tüh kaçırmışım
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ıhlamur çok iyi geliyorGünaydın herkese
Uzun zamandan beri giremiyordum faranjit olmuştum ordanda gribe çevirdi annemlere gittim nerdeyse 10 günden beri yatıyordum..Allahtan şimdi şimdi iyileşmeye başladım da evime döndüm..Hastalanınca ilaç kullanmamak ne kadar kötüymüş yaaaa..Hastalık uzadıkça uzadı..Neyse bebişler iyi olsun da..Bu arada arkadaşlar hediyelerin fotolarını koymaya başladık mı? Başladıysak bende çekip koyacağım da..
canım doktor nerden bilcek bir ay sonra gel dediğini sen 3 haftada 1 gidersin anlamz bişey ben bazen yapıyorum bunu ne yapayım çok özlüyoruminş. canımcım gönlüm tabiki zamanında gelmesinden yana ama nettede yazıyo 32 haftadan sonra daha sık gidilmeli diye beni hep ayda 1 çağırdı son gittiğimdede 30 haftalıktım sorunsuz bi hamilelik geçiriyorum diye heralde gelecek ay gel dedi hemşiresi yani biraz geç oluyo ama bi sorun çıkmadığı sürece gitmicem artık..
canım ben de çok yavaş sararım yaprak sarmasını ay canım çekti benim de yaakşamdan yaprak çıkarıp suya basmıştım sabahtan beri sarma yapıyorum
1tencere bile olmadı marifetsiz ben uyuz gibi sarıyorum yavaş yavaş
ama omzum koptu
benim hamileliğim ters gidiyo nedense
herkesin bacağı falan ağrıyo benim omzum,yürürken bilee
kızlar bende akşam 3 tane yemişim banamısın demedi normalde hap 2 yerdim ne oldu bilmiyorum.
akşamdan yaprak çıkarıp suya basmıştım sabahtan beri sarma yapıyorum
1tencere bile olmadı marifetsiz ben uyuz gibi sarıyorum yavaş yavaş
Ama omzum koptu
benim hamileliğim ters gidiyo nedense
herkesin bacağı falan ağrıyo benim omzum,yürürken bilee
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ıhlamur çok iyi geliyor
canım doktor nerden bilcek bir ay sonra gel dediğini sen 3 haftada 1 gidersin anlamz bişey ben bazen yapıyorum bunu ne yapayım çok özlüyorum
canım ben de çok yavaş sararım yaprak sarmasını ay canım çekti benim de ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?