2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizde bugün annemle çarşıyı alt üst ettik sonra oturduk bir yerde analı kızlı yemek yedik baktım annem yoruldu dedim sen geç eve ben birazdan gelirim 2 saat gezmişim yalnız başıma.annem demiş sevgi çarşıyı satın alıp gelecek herhalde diye oğluşuma ufak tefek bişeyler aldık en kısa zamanda eklerim resimlerini

Son düzenleme:
canım cok teşekkürler:))))))

saol canım bi an önce seninde kavuşman dileğiyle:))))))))

:))))))))))) tesekkürler canım pek mutluyum

Gözünaydın canım.Bende alıştım yalnızlığa Sinir etti beni bi de bugün telefonda Aramıycam akşam özledim diye iyice şımardı :82:

bana çiğ köfte olsunda etli etsiz farketmiyo valla etsiz olanlardan alıorum hep markete gttiğimde.
Ahh ahh benimde geçen canım istedi aldıracaktım da vazgeçtim sonra.Bir ara aldırırım artık sahtesinden.Ben zaten çok acı yiyemiyorum

Yarın taşınacağımız evin temizliği yapılacak çok işimiz var çok
Kolay gelsin canım göz açıp kapayasıya herşy kolaylıkla olur inşallah.

Benimde eşim taa oradan buraya müdahale ediyor.Tek dışarı çıkma annenle çık diye. Şöyle bi kafama göre gezemiyorum rahat rahat hala birşey alamadım ben.Annemin aldıkları var.Eve gidince toptan çekip resimleri koyucam bende inşallah

Ay bir de kızlar benim kayınpederin araba olayını biliyorsunuz.Hala tamir ettirmeye muayeneden geçirmeye çalışıyordu.Dün bir de muayeneye yetişicem derken kaza yapmış.Araba takla atmış.Allahtan kayınpederim bir kırıkla atlatmış.Araba zaten hurdaydı.İyice pert oldu şimdi.Dua edinde hayırlısıyla yaptırıp muayeneden geçirsin şu arabayı.Aylardır eşimde onlarda bende harap olduk.Ne biçim uğursuz birşeymiş anlamadım.Bol bol dua edinde inşallah daha fazla maddi manevi zarara uğramadan kurtulalım şu arabadan

Yarın taşınacağımız evin temizliği yapılacak çok işimiz var çok

oo kolay gelsin cnm.. Ama dikkat et kendine.. Ben de bugün temizlikçi çağırdım haftaya bayram temizligi için gelecekte, bu hafta da mutfagımı içli dışlı ciflettim.. kışlıklarımı cıkarttık,ütü yaptı biraz da.. Ama sanki ben yapmış gibi yorgun hissettim iice..
Dikkatli ol yane...

Ben de deliksiz uykularımı özledimm ama daha çoook özlicem galiba :))

Bunla geçmiş olsun cnm.. Rahat bi nefes al artık

selam kızlar,

AZ EVVEL CANIM SİGARA BÖREĞİ İSTİYORDU YEDİM RAHATLADIM :) BENDE BU GÜN DOKTORA GİTTİM OĞLUŞ 1700 OLMUŞGÖZLERİ AÇIKTI BİZ GİTTİĞİMİZDE KİLOYA DİKKAT DEDİ DOKTOR YİNE AMA O KADAR DİKKAT EDİYORUM ŞEKER HALA DKKAT MODUNDA EN SEVİNDİRİCİ YANI SEN ARALIĞIN SONUNA KADAR GELME BEBEK ÇOK SAĞLIKLI DEDİ AMA İZİN RAPORU ALACAĞIM İÇİN 3 ARALIKTA TEKRAR GİDECEĞİM VE RAPORUMU ARALIK SONUNA KADAR ALACAĞIM

KAZA ATLATANLARA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM YENİ TAŞINAN VE TAŞINACAK OLANLARADA KOLAY GELSİN GÜLE GÜLE OTURUN ÖPÜYORUZ

keşke geçmişe hiç bakmasaydım,canım hiç istemediği kadar çiğ köfte istedi,evde tekim,araba da ben de değil,ve yapmak için malzemem yok,süper oldu yani:44:

keşke geçmişe hiç bakmasaydım,canım hiç istemediği kadar çiğ köfte istedi,evde tekim,araba da ben de değil,ve yapmak için malzemem yok,süper oldu yani:44:

Herkes yazınca benımde canım öle ıstedı ıste canım yaa malzeme olunca esımde yapıverdı keske yakın olsak gonderırdım sanada

ya arkadaşlar benım cenem dudagımın ustune ucuk cıktı cok sınır bozucu nıye acaba zayıfmı dustum seker dıyetınden dıye dusunuyorum.dudagımın ustundekı gıt gıde buyuyo bugun cıktı ay korkuyorum ya cok buyurse..zovirax..dıye bı ucuk kremı var eczneye sormustum hamılelıkte kullanılırmı dıye evet dedı ama genede tedırgınım...

Maşallah canım bebisin baya büyümüş bizim seninle günlerimiz aynı sanırım ben de cok merak ettim bak Simdi benim kuzu ne kadar oldu acaba:)kiloya dikkat et demiş doktorun ama seker nedeniyle diyet yapiyosun diye biliyorum kaç kilo aldın ki toplamda ? Ben de salı gunü gidicem kontrole kilo konusunda cok despot doktorum kesin bana da kızacak :))

diyet yapmıyorum diyet vermedi sadece dikkat et uzak dur dedi bende uzak durmaya çalışıyorum 7 kilo almışım ve ben kilolu hamile kaldığım için dikkat etmem gerekiyor banada herseferinde kzızıyor ama düşünürsek zaten 3-4 kilosu bebek yani gerisi ben :)

BGÜNAYDIN KISSSLARRR
maşallah bebişe!!!!! kaç haftalıksın merak ettim canımm :))) bende 11 kilo aldım.ama yameyi abartıyorum sanırım.tatlı manyağı olup çıktım yaaa,normalde yüzüne bile bakmaycağım tatlıları silip süpürür oldum yaaaa. yememem lazım. azlatıcam artık,daha 1,5 ay falan var.toplam 15 kiloyu geçmek istemiyorum.Acaba doğumdan sonra ne kadarı gidiyor???

gunaydın..
canım tatlı alışkanlık yapıyor..bende hergun yer oldum..ama az az yıyorum..napayım..
dogumdan sonra 6 kılo gıdıyor..
gerısıde ılk 1 yıl ıçınde yerılıyor..

canım bende 7 kılo aldım..61 kılo oldum sımdı..
65 e kadar yolu var..
1,5 ay kaldı..
benım dktorum katı degıl kılo konusunda..hıç sormuyor ..
bende ozele gıdıyorum artık..
dogumumu orada yapıcam..o yuzden sımdıden basladık o tarafa..
aslında devlet hastanesındekı doktorumda ozel doktor kadar ıyıydı..ama dogum ve bebek acısından ozel daha uygun bıze..temızve ılgılenıyorlar çok fazla..

bende iyiyim çok şükür canım. kilo alımlarından bahsetmişsiniz ben toplamda 3 kilo aldım yani aslında ben almadım desek daha doğru olur bebeiş ve eşi zaten 3-3.5 kilo kadar. benim doktorumda kiloya baştan beri çok dikkat ediyor ben kilolu bir anniş olduum için çoğu şeyi kısıtladı bana birde şeker var diyette yapıyorum vay halime anlayacağınız öyle sizin gibi herşeyi yiyemiyorum...:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…