- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.921
Allah kolaylık versin cnm taşınmak zor iş.büyük işleri görenden çok arada gezen daha çok yorulur dikkat et kendine.
canım cok teşekkürler:))))))
saol canım bi an önce seninde kavuşman dileğiyle:))))))))
:))))))))))) tesekkürler canım pek mutluyum
Ahh ahh benimde geçen canım istedi aldıracaktım da vazgeçtim sonra.Bir ara aldırırım artık sahtesinden.Ben zaten çok acı yiyemiyorumbana çiğ köfte olsunda etli etsiz farketmiyo valla etsiz olanlardan alıorum hep markete gttiğimde.
Kolay gelsin canım göz açıp kapayasıya herşy kolaylıkla olur inşallah.Yarın taşınacağımız evin temizliği yapılacak çok işimiz var çok
Benimde eşim taa oradan buraya müdahale ediyor.Tek dışarı çıkma annenle çık diye.bizde bugün annemle çarşıyı alt üst ettik sonra oturduk bir yerde analı kızlı yemek yedikbaktım annem yoruldu dedim sen geç eve ben birazdan gelirim 2 saat gezmişim yalnız başıma.annem demiş sevgi çarşıyı satın alıp gelecek herhalde diye oğluşuma ufak tefek bişeyler aldık en kısa zamanda eklerim resimlerini
Yarın taşınacağımız evin temizliği yapılacak çok işimiz var çok
Ben de deliksiz uykularımı özledimm ama daha çoook özlicem galiba :))merhaba kızlar valla yetişemiyorum hızınıza:) oğluşumun odası geldi teyzeleri bugün. belis mobilyanın doğa modelini aldık krem rengi funnababynin luna uyku setini aldık cibinliği filan çok şık bir prens odası oldu ya. dün akşam doktora gittik oğlumuz 2.080 kg olmuş tombiklemiş görseniz yanakları şişko şişko olmuş. çok özlüyorum yaaa...
Ayy mşllh tombişine cnm.. Senin ne kadarlık bebişin??
Artık çok sabırsızlanıyorum. hem bebişi özledim hem de rahat rahat yatmak istiyoruuuuummm
selam kızlar,
dün hiç giremedim 100 lük şekerimide yaptırdım sonnda allaha şükür sonuçlarım çok iyi çıktı ordan annemlere gttim yattım bütün gün 12 buçuktu eve geldiğimizde..
eee sizler nasılsınız?
kızlar kocacığıma etsiz çiğ köfte istedıgımı soyledım ve suanda yoğuruyoor:)))cok canım istemıstı bırazdan kavusucam:))
keşke geçmişe hiç bakmasaydım,canım hiç istemediği kadar çiğ köfte istedi,evde tekim,araba da ben de değil,ve yapmak için malzemem yok,süper oldu yani:44:
Herkes yazınca benımde canım öle ıstedı ıste canım yaa malzeme olunca esımde yapıverdı keske yakın olsak gonderırdım sanada
merhaba canım biz iyiyiz çok şükür sende ne var ne yok
iyi geceler canim
bende iyiyim Allaha sükür,sikayetlerim oldukca azaldi iyiye gidiyor saglik durumum.Varisler cikti yaa cok rahatsiz olmaya basladim,corap falan giyiyorum koca göbekle zorda olsa.
Eee arada da sizleri takip ediyorum zamanim oldukca.Denizcim yeni eve tasiniyormussun hayirli olsun,güle güle oturun.Aman yorma kendini,dikkat et.
selam kızlar,
AZ EVVEL CANIM SİGARA BÖREĞİ İSTİYORDU YEDİM RAHATLADIM :) BENDE BU GÜN DOKTORA GİTTİM OĞLUŞ 1700 OLMUŞGÖZLERİ AÇIKTI BİZ GİTTİĞİMİZDE KİLOYA DİKKAT DEDİ DOKTOR YİNE AMA O KADAR DİKKAT EDİYORUM ŞEKER HALA DKKAT MODUNDA EN SEVİNDİRİCİ YANI SEN ARALIĞIN SONUNA KADAR GELME BEBEK ÇOK SAĞLIKLI DEDİ AMA İZİN RAPORU ALACAĞIM İÇİN 3 ARALIKTA TEKRAR GİDECEĞİM VE RAPORUMU ARALIK SONUNA KADAR ALACAĞIM
KAZA ATLATANLARA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM YENİ TAŞINAN VE TAŞINACAK OLANLARADA KOLAY GELSİN GÜLE GÜLE OTURUN ÖPÜYORUZ
Maşallah canım bebisin baya büyümüş bizim seninle günlerimiz aynı sanırım ben de cok merak ettim bak Simdi benim kuzu ne kadar oldu acaba:)kiloya dikkat et demiş doktorun ama seker nedeniyle diyet yapiyosun diye biliyorum kaç kilo aldın ki toplamda ? Ben de salı gunü gidicem kontrole kilo konusunda cok despot doktorum kesin bana da kızacak :))
diyet yapmıyorum diyet vermedi sadece dikkat et uzak dur dedi bende uzak durmaya çalışıyorum 7 kilo almışım ve ben kilolu hamile kaldığım için dikkat etmem gerekiyor banada herseferinde kzızıyor ama düşünürsek zaten 3-4 kilosu bebek yani gerisi ben :)
BGÜNAYDIN KISSSLARRR
maşallah bebişe!!!!! kaç haftalıksın merak ettim canımm :))) bende 11 kilo aldım.ama yameyi abartıyorum sanırım.tatlı manyağı olup çıktım yaaa,normalde yüzüne bile bakmaycağım tatlıları silip süpürür oldum yaaaa. yememem lazım. azlatıcam artık,daha 1,5 ay falan var.toplam 15 kiloyu geçmek istemiyorum.Acaba doğumdan sonra ne kadarı gidiyor???
diyet yapmıyorum diyet vermedi sadece dikkat et uzak dur dedi bende uzak durmaya çalışıyorum 7 kilo almışım ve ben kilolu hamile kaldığım için dikkat etmem gerekiyor banada herseferinde kzızıyor ama düşünürsek zaten 3-4 kilosu bebek yani gerisi ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?