- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.881
aa varmıymış bilmiyodum :)) bende gittim geçen gün bacağıma kramp girdi ağdada kızın ödü koptu dedim korkma geçer birazdan neyseki çabuk düzeldii
bende çok özledim yüzüstü yatmayı yaa:84:
sezeryan olursak bi sürede o yüzden yatamayızz napalım bebişler zamanında sağlıklı gelsinde önemli değil biz dayanırız biraz daha
maşallah diyelim bebişineyaaaa bende o kadar özledim ki yüzüstü yatıp yayılarak yatmayı!!! bu nedenle kocama sinir oluyorum.yanımda yayıla yayıla istediği gibi yatıyor. bense en rahat pozisyonu bulana dek 1 saati geçiyorrr.
benim dr nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi. internette sola yatılmalı diye okumuştum,ama sürekli aynı yatılmıyor bacılarımmmm.bacağım uyuşuyor yani. artık deniyorum,bebiş çünkü yer değiştiriyor. bazen sağda bazen solda rahat bir uyku çekiyorum. bazen iki tarafta da yatırmıyor bebiş hemen tekmeyi basıyor çekil diye :))
bende 2 yastıkla (birini hafif yatık düz,birinide sırtım boş kalmayacak , az daha kalkık ve dik bir şekilde koyuyorum.öyle rahat uyuyabiliyorum.gece 1 kere kalkıyorum tuvalete ,rahat edince uyuyorum çok şükür.
bizde dün akşam dr daydım.dr tombalak dedi bebeğime :))) yanaklar felaket :))) allaha şükür iyiyiz. ama nts de kasılmalarım fazla çıktı(((
biz gelık kızlarrr doktordan minnoşumu gördumm hemde ılk defa yüzünü gördum bugunn elim ayagım kesıldı gorunce zor tuttum kendımı aglamamak için çok şükür Allahıma cok tatlıı burnu aynı ben dudaklarıda aynı babası doktor hersey gayet ıyı dedı 1720 gram olmus mınnoşum
maşallah diyelim bebişine
benimkide nasıl rahat edersen o tarafa yat demişti ama dediğin gibi rahat pozisyonu bulana kadar 1 saat geçiyoo..
aman dikkat et iş yapma sakın bol bol yat dinlen bebiş zamanında gelsin..
evet,dr da öyle dedi,kendimi yormamam gerekiyormuş. günde 2 kere magnezyum içeceğim. ve gerekli işler dışında hiç bir şey yapmamam gerekiyormuş.offf öyle de o kadar sıkıcı oluyor ki,bütüngün evde yat,bir kaç gün güzell,sonra sıkıyor insanı. napalım bebiş için yapcazDD
yaaaa bende o kadar özledim ki yüzüstü yatıp yayılarak yatmayı!!! bu nedenle kocama sinir oluyorum.yanımda yayıla yayıla istediği gibi yatıyor. bense en rahat pozisyonu bulana dek 1 saati geçiyorrr.
benim dr nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi. internette sola yatılmalı diye okumuştum,ama sürekli aynı yatılmıyor bacılarımmmm.bacağım uyuşuyor yani. artık deniyorum,bebiş çünkü yer değiştiriyor. bazen sağda bazen solda rahat bir uyku çekiyorum. bazen iki tarafta da yatırmıyor bebiş hemen tekmeyi basıyor çekil diye :))
bende 2 yastıkla (birini hafif yatık düz,birinide sırtım boş kalmayacak , az daha kalkık ve dik bir şekilde koyuyorum.öyle rahat uyuyabiliyorum.gece 1 kere kalkıyorum tuvalete ,rahat edince uyuyorum çok şükür.
bizde dün akşam dr daydım.dr tombalak dedi bebeğime :))) yanaklar felaket :))) allaha şükür iyiyiz. ama nts de kasılmalarım fazla çıktı(((
ahhh ahhh bende çok özledim yüzüstü yatmaya ama çoğu gtti azı kaldı azcık daha sabretcez.yaaaa bende o kadar özledim ki yüzüstü yatıp yayılarak yatmayı!!! bu nedenle kocama sinir oluyorum.yanımda yayıla yayıla istediği gibi yatıyor. bense en rahat pozisyonu bulana dek 1 saati geçiyorrr.
biz gelık kızlarrr doktordan minnoşumu gördumm hemde ılk defa yüzünü gördum bugunn elim ayagım kesıldı gorunce zor tuttum kendımı aglamamak için çok şükür Allahıma cok tatlıı burnu aynı ben dudaklarıda aynı babası doktor hersey gayet ıyı dedı 1720 gram olmus mınnoşum
selam kızlar,
dün hiç giremedim 100 lük şekerimide yaptırdım sonnda allaha şükür sonuçlarım çok iyi çıktı ordan annemlere gttim yattım bütün gün 12 buçuktu eve geldiğimizde..
eee sizler nasılsınız?
tatlım sewindim herşeyin yolunda olmasına allahım sıkıntı göstermesin hiçbirimize doğumlarımıza kadr inş. sağlıkla kucaklarımıza alırız kuzularımızı
ben çok iiyim şuannnn
sibushhh gözün aydın canımmmmmmm
saol canımmm:))))))) seninde gözün aydın yırtmışsın şekerden:)
hamilelikte diyet zor gercekten.. ben hep bi hamile kalayım nasılsa bahanem var doya doya yicem herseyi diyordum ama hiç beklediğim gibi olmadı.. seker filan cıkmadı allahtan ama cok kilo almayım sonra veremem diye yinede dikkat etmeye calısıyorum..
bende dikkat etmeye çalışıorum ama canımda hep hamurişi çekiyo yemezsemde korkuorum biyerlerine bişey olur die.
ya bide kokoreç yemek bebeğe zararlımıdır ki
selam kızlarrr:)))))) 1 saat sonra koçiş yanımda olacak ama bir türlü zaman gecmiyooo
selam kızlarrr:)))))) 1 saat sonra koçiş yanımda olacak ama bir türlü zaman gecmiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?