2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sibushum gözün aydın tatlım kocacğın gelmk üzereymiş

bnmde canım istiyo dünden beri tereddütteyim yesemmi die o zman akşam kokoreç yemeye gidelim hamile kaldığımdan beri yemedim hiç.

benimde yiyemediğim tek şey çiğköfte oldu kıyması çiğ olduğu için yemedim bebişe zarar verir diye
etsizlerden denedim ama diğeri gibi lezzetli gelmedi napalım doğana kadar sabırr gerçi doğuncada emziriyorum acılı diye yiyemem

yaaaa,bende canım öyle bir çiğ köfte istiyor ki!!!!!! geçenlerde urfalı tanıdıklarımız yaptılar,offf öyle güzel,ben yiyemedim (((((( sadece 1parçacık o da çok güvenilir olduğundan,ama unutmuşum çok acı geldi!!! evet etsiz olanlar bana da güzel gelmiyor.
itahım o kadar yerindeki sürekli açım,hep hep yemek istiyorum.ama kilo almamak adına abartmamaya çalışıyorum.ama genede dayanamayıp yiyorum desem yalan olmaz

bana çiğ köfte olsunda etli etsiz farketmiyo valla etsiz olanlardan alıorum hep markete gttiğimde.

ayyy kızlar ben öldüm çiğ köfte die ama korktum sizler gibi patatesli yumurtalı domatesli etsiz hepsini denedim ama olmuyo bi de ben urfada oturuyorum yemeye başladğımda abartacağımı bildiğim için uzak duruyorum offf beeee acıktım bennnnnn

ayy bizde geçen yemeğe gittik bütün masalar çiğ köfte istedi benim inadıma sanki yaa nasıl yediler karşımda köftelerii
insanlar ne bilsin tabiki

seni hiç düşünemiyorum tam içindesinn

off urfa da olup da yiyememek!!!! fenaymışşşşş. bende acıktım yaaa.

merhaba kızlar valla yetişemiyorum hızınıza:) oğluşumun odası geldi teyzeleri bugün. belis mobilyanın doğa modelini aldık krem rengi funnababynin luna uyku setini aldık cibinliği filan çok şık bir prens odası oldu ya. dün akşam doktora gittik oğlumuz 2.080 kg olmuş tombiklemiş görseniz yanakları şişko şişko olmuş. çok özlüyorum yaaa...

Artık çok sabırsızlanıyorum. hem bebişi özledim hem de rahat rahat yatmak istiyoruuuuummm

ayy bizde geçen yemeğe gittik bütün masalar çiğ köfte istedi benim inadıma sanki yaa nasıl yediler karşımda köftelerii
insanlar ne bilsin tabiki

seni hiç düşünemiyorum tam içindesinn

off urfa da olup da yiyememek!!!! fenaymışşşşş. bende acıktım yaaa.

ayy hiç sormayın yaaaa
ayy buarada bende acıktm sanırsam kalkıp birşeyler atıştırayım öptm şimdilk hepinizi allaha emanet olun gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…