- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.901
hamilelikte diyet zor gercekten.. ben hep bi hamile kalayım nasılsa bahanem var doya doya yicem herseyi diyordum ama hiç beklediğim gibi olmadı.. seker filan cıkmadı allahtan ama cok kilo almayım sonra veremem diye yinede dikkat etmeye calısıyorum..
selam kızlar,
dün hiç giremedim 100 lük şekerimide yaptırdım sonnda allaha şükür sonuçlarım çok iyi çıktı ordan annemlere gttim yattım bütün gün 12 buçuktu eve geldiğimizde..
eee sizler nasılsınız?
benim hamileliğim ıspanaklı börek ve patates kızartmasıyla gectı nerderyse:)))))) benim gecen ay canım kokorec ve midye istemişti doktoruma sordum midye kesinlikle yiyemezsin kokoreçide temizliğine güvendiğin bi yerden yiyebilirsin bebege bi zararı yok demişti:) bende yemiştim
benim hamileliğim ıspanaklı börek ve patates kızartmasıyla gectı nerderyse:)))))) benim gecen ay canım kokorec ve midye istemişti doktoruma sordum midye kesinlikle yiyemezsin kokoreçide temizliğine güvendiğin bi yerden yiyebilirsin bebege bi zararı yok demişti:) bende yemiştim
sibushum gözün aydın tatlım kocacğın gelmk üzereymiş
saol canım bi an önce seninde kavuşman dileğiyle:))))))))canım gözünaydın ahh benim kocişin gelmesine daha 6 gün var.
canım gözün aydınnn azcık kalmış kavuşmanızaa
benimde yiyemediğim tek şey çiğköfte oldu kıyması çiğ olduğu için yemedim bebişe zarar verir diye
etsizlerden denedim ama diğeri gibi lezzetli gelmedi napalım doğana kadar sabırr gerçi doğuncada emziriyorum acılı diye yiyemem
benimde yiyemediğim tek şey çiğköfte oldu kıyması çiğ olduğu için yemedim bebişe zarar verir diye
etsizlerden denedim ama diğeri gibi lezzetli gelmedi napalım doğana kadar sabırr gerçi doğuncada emziriyorum acılı diye yiyemem
ayyy kızlar ben öldüm çiğ köfte die ama korktum sizler gibi patatesli yumurtalı domatesli etsiz hepsini denedim ama olmuyo bi de ben urfada oturuyorum yemeye başladğımda abartacağımı bildiğim için uzak duruyorum offf beeee acıktım bennnnnn
ayyy kızlar ben öldüm çiğ köfte die ama korktum sizler gibi patatesli yumurtalı domatesli etsiz hepsini denedim ama olmuyo bi de ben urfada oturuyorum yemeye başladğımda abartacağımı bildiğim için uzak duruyorum offf beeee acıktım bennnnnn
bana çiğ köfte olsunda etli etsiz farketmiyo valla etsiz olanlardan alıorum hep markete gttiğimde.
ayy bizde geçen yemeğe gittik bütün masalar çiğ köfte istedi benim inadıma sanki yaa nasıl yediler karşımda köftelerii
insanlar ne bilsin tabiki
seni hiç düşünemiyorum tam içindesinn
off urfa da olup da yiyememek!!!! fenaymışşşşş. bende acıktım yaaa.
Yarın taşınacağımız evin temizliği yapılacak çok işimiz var çok
allah kolaylık wersin canım sen kendini yorma inş güle güle oturursunz yeni ewinizde bebişinizle
Yarın taşınacağımız evin temizliği yapılacak çok işimiz var çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?