2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım
annemdeydim bi haftadır hazırlıkları baya kolayladık cicilerimiz yıkandı ütülendi annemlerin dolaplara yerleşti
gecelik,sabahlık,pijama,polar sabahlık hepsini aldık yıkadık hastanede,evde,mevlitte ne giyiceeme karar werdik
içim rahatladı bayramdan sonra ew de temizlenince rahat rahat bekleyebilirim doğumu
annemlere götürmek için parkyatak da aldık dün, bu hafta da bebek odasını sipariş wericez kısmetse
dün istanbuldan çorluya dönerken ne kadar bebek we dekorasyon mağazası gördüysek durup gezdik beğendiğimiz ufak tefek şeyleri aldık
birde odamız için perde, avize we duvar süsleri araştırmasındayım gezip nerde ne war bakıyorum uyku setimiz alındıktan sonra duruma göre beğendiklerimizi gidip alıcaz

hadi gözünaydın canım güle güle kullan inşallah senin bide ikiz olunca yüklenmen normal tabi her ciciden çifter çifter

ewet canım ikinci aşımı oldumm... başka aşı yokmuş ama 1 ay sonra yine çağırdı...
olsun cnmm insanın gerçekten annesi gibi olmuoo... bak eşinde elinden geldiğini yapmaya çalışıo, olanların oda farkıında demekki...
bende erken doğumdan çok korkuyorummm :26: inş vaktinde gelirlerr... :97:
bence sen 35. haftaya kadar herşeyi tamamlamış olarak bekle ikizler daha erken oluomuşş.. gözünü korkutmak için filan söylemiyorumm heee hayırlısı olsun tabiiki
bende hazırlıycam erkenden ööle 37-38. haftayı filan bekleyemicem hatta ben çoktan hazır olucaktmda annemler daha erken erken diyip duruolarr :76:
Allah ım hepimisi hayırlısıyla kurtarsın cnmm..

ohh canım hayırlı olsun cicileriniz güsel günlerde kullamak nasip olur inşşş :81:
ayyy düşündükten sonra ne kadar ayrıntı varr :96:
sen iice kolaylamışsın cnmm :97: darısı başımısa...

kızlar birşey soracağım.bebiş için çıtçıtlı badilerden kaç tane aldınız?ben 6 tane aldım 1 tanede hastane çıkışının içinde var 7 tane oluyor yeter mi sizce?:44:
canım ben biraz abarttım galiba tam saymadım ama 12 13 tane var sanırım hastane çıkışı haricinde bunlarda 2 tanede onlarda var baya çok oldu yani benimkiler
günaydın kızlar
dün ev temizledik çok iş yapmamama rağmen felaket yorulmuşum akşam ağrım çok oldu bacağıma kramp girdi hala ağrıyor sizler iyisinizdir umarım geçmişe bakamadım
geçmiş olsun denizcim bu kramplarla ne yapacaz bilmem

bende bitirdim alacaklarımı sonunda bebişimin kıyafetlerinide yıkadım ütüledim kaldırdım şimdi temizliğim kaldı sadece onuda haftaya pazar kocişle yaparım artık..

bu arada herkeslere günaydınn

canım biz de park yatak aldık oda siparişini u hafta vericez inşallah ben baya araştırdım alacağım mobilyaya karar verdim

ya kızlar bebişlere ne olduysa dünden beri baya hareketliler anlamadım zor dayanıyorum bu hareketlenme garip gibi geldi önceden hareketleri bu kadar çok olmzdı acaba büyüdükleri için mi bu kadar çok belirgin tekmeleri :26:

yarın doktor randevumuz var çok merak ediyorum bebeklerimi acaba kiloları ne alemde diye inşallah artmıştıren son 3 buçuk hafta önce biri 750 grdı diğeri de 730 idi

ay canım hep aynı demek ben kimseden beklemiyorum zaten bişiler allaha şükürler olsun ki koçişler başımızdada kimseye ihtiyacımız yok kendi annem saolsun yapıyo bişiler
diğerlerininde elinde bizim kadar yok o yüzden takmıyorumda etraftakileri ellerinde olsa yaparlar diye düşünüyorum

senin yükün bizlerden daha fazla tabiki ne alırsan çift alıyosun allah hepimizin yardımcısı olsun..

ohh maşallah canım sende kolaylamışsın baya
ben bebişinkileri hallettimde kendiminkileri yıkamadım henuz
benim oda hazırlamak gibi bi telaşım yok ancak ankaraya evime dönünce yapacam hevesimi ozamana saklıyorum

canım tabiki büyüdükce tekmelerde büyüyo endişelenme:))
hele seninkiler çift ki biri bi taraftan biri bi taraftan vuruyodur

bebeklerinin en hareketli olduğu haftalardasın canım normaldir daha fazla hissetmen
nerden alıcaksın mobilyaları?

günaydın kızlarrr

ben bugün çok açıkıyorum bebek büyüdükçe galiba açıkma hissi artıyor dün yeni ciciler kaldım oğluma özdilekten beyendiğim takım vardı indirime girmiş hemen kaptım kendime gecelik aldım doğumda kullanmaya birde 3 lü pijama takımı düşünüyorum.

zaten uzun süren bebeğinkileri yıkamak bide korktum boyanırlarsa diye ayrı ayrı yıkadık çoğunu yıka kurut ütüle bitmiyo
ama çok zewkli yaa minicik minicik onlarla oynamak

zaten uzun süren bebeğinkileri yıkamak bide korktum boyanırlarsa diye ayrı ayrı yıkadık çoğunu yıka kurut ütüle bitmiyo
ama çok zewkli yaa minicik minicik onlarla oynamak

bende ayrı ayrı yıkaadım ama neyseki boya vermediler hiç
en çok asmakta bide ütüde zorlandım dediğin gibi minik minik ütüle ütüle bitmedi

kızlar günaydın öğle oldu ama ancak girebildim nasılsınız
geçmişi çok okuyamadım ama annelerimiz alışwerişlerini azaltmışlar maşallah güle güle kullansın bebişleriniz inşallah darısı benim başıma bende haftaya bayram için memlekete gittiğimde halleedicem inş çünkü herşeyimiz duruyo bizim nerdeyse

günaydın kızlar
dün ev temizledik çok iş yapmamama rağmen felaket yorulmuşum akşam ağrım çok oldu bacağıma kramp girdi hala ağrıyor sizler iyisinizdir umarım geçmişe bakamadım

tatlım ellerinize sağlık allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş geçmiş olsun buarada dikkat et kendine geçen bendede oldu kramp 3 gün ağrıdı yeri canımdan can gitti resmen o gün magnezyum almamıştm o gün bugündr de bırakmyorm hiç ilacımı sizde kulanın mutlaka

kızlar birşey soracağım.bebiş için çıtçıtlı badilerden kaç tane aldınız?ben 6 tane aldım 1 tanede hastane çıkışının içinde var 7 tane oluyor yeter mi sizce?:44:

tatlım bende küçük çok almadım dedğin gibi 1 tane hastane çıkışında war 5 kolsuz 3 uzun kollu aldık o kadr çabuk büyüolar zaten ben bunları bile giydirebilcemi sanmıyorm çok fazla

hadi gözünaydın canım güle güle kullan inşallah senin bide ikiz olunca yüklenmen normal tabi her ciciden çifter çifter
evet canım çifter çifter alıyoz herşeyden ikizlerin eşylarını benzer almadım ben genelde ikisini ayırt etmek kolay olsun diye
canım kasaya bi gittik tam 4 alışveriş sepetiyle ben bir çorap bile almamıştım bebişlerime hepsini birden alırım diye o yüzden bu kadar çok oldu kasadakiler bu neya 4üz mü var dediler bir de şimdi taşınınca etrafta tanıdık da yok hediye falan da gelmeyebilir elimden geldiği kadar almaya çalıştım bi de ikizlerimle sonradan nasıl o soğuk havada dışarı çıkarım ben hepsini aldım
ben evleneceğim zamn annem kızım kase alma çok gelir falan dedi inanır mısınız hediye olarak hep büyük eşya geldi de bir tane bile kase hediye gelmemişti sonra kendim almak zorunda kalmıştım

evet canım anne gibisi yok gerçekten canım annem benim evet eşim allahtan şunu alma bunu alma demedi gönlümün istediğini aldım
ayy erken doğumdan çok korkuyorum ben ya nolur 36. haftadan önce olmasın haftaya izne ayrılıcam artık bol bol dinlenicem erken olmaması için

ben yıkama ütüleme işini yapmadım ama hepsini birden yıkamıyacağım doğumdan önce ihtiyacım kadarını hallederim doğumdan sonra da devamını parça parça yıkayacağım

benim de kimseden beklentim yok ama isim koymaya gelince görümcem hemen atlıyo o sinir ediyo beni hee
eşyaya gelince kendi çocuğunun kullanılmışlarını vermeye kalkıyo bana ben de herşeyi tamam gerek yok diyom

canım tabiki büyüdükce tekmelerde büyüyo endişelenme:))
hele seninkiler çift ki biri bi taraftan biri bi taraftan vuruyodur
ay inşallah öyledir ya evet canım içerde rövanş var galiba :90:

canımm büyüdüleri için dir o şimdi yerleri tam hareket etmeleri için geniş ve büyüdüklerinden daha fazla hissediyorsun güçlendiler tabi yaramaslar :90:
tabi daha büyüyünce yerleri daralmaya başlıcak ve haeketleri kısıtlanıcakmış buda 32. haftadan sonraymışş
kafana takma yani normal bunlar ben gece uyanıyorum bile hareketlerine ah bazen ööle bi vuruyoki canım acıo yaramaslarr

canım öyleyse insan sinir olur yaa yok bizimkiler hiçbişeyine karışmıyolar isminede gerçi hala bebişimin ismine karar vermedik çocuk doğacak isim ortada yok daha

bebeklerinin en hareketli olduğu haftalardasın canım normaldir daha fazla hissetmen
nerden alıcaksın mobilyaları?
yumurcaklar cicilerini duyunca heyecanlandılar sanırım
canım ben kocaelide oturuyorum oradan alacağım modokonun ürünüymüş
beyaz bir mobilya
başta sürgülü olsun falan demiştim ama sonradan güvenli gelmedi bana ilerde oyun oynarken birbirlerini saklarlar içine parmaklarını sıkıştırırlar diye
eee erkek çocuk hareketli olabilir her tehlikeyi düşünmek lazım

cicileriniz hayırlı olsun canım

Bende fazla kıyafet almadım eşim getiren çok olur dedi şimdiden geliyor hediyeleri zaten hemen küçülür diyorlar dün yeni evin balkonunu yıkıyorduk o kadar güzel güneş alıyor ki içimden dedim taşınmış olsaydık hemen yıkardım bebeğin eşyalarını kururdu hemen çünkü bu hafta perşembe gidip doğum öncesi raporumu alacağım istediğim zaman çıkarım ondan sonra bayramdan sonra gelmeyi düşünmüyorum ama bayram bitince de yıkayacağım cicilerimizi evde oyalanırım artık ev hanımlığına alışırım inşallah 15 yaşımdan beri kesintisiz çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…