- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.981
ikinci aşını oldun dimi canım
geçmiş olsun arada benim de kramp gircekmiş gibi oluyor sonra geçiyor kötü bir şey ya
ben de de ellerimde şişme çok oluyor napıcam bilmiyorum yarın doktorla randevumuz var bakalım o ne dicek yüzüğümü çıkarttım ben parmağımı sıkmasın diye
sağol hunnycim benim sadece annem bişiyler yapıyor o da maddi imkanları elverdiği ölçüde kayınvalidem zaten yok görümcelerim de almak için ihtiyacın nedir diye sormadılar bile ben de herşeyini toptan kendim almak zorunda kaldım allaha şükür bebeklerime dolu dolu herşeylerini aldım korkuyodum bir kaç ahfta önce ya bişey olursa ya alamazsam diye en sonunda aldık biz de kocacğım da paraya kıydı biraz yüklenmişim ama o bişiycik demedi allahtan şimdi sırada benim eşyalarım ve bebeğimin mobilyasında mobilyaları da sipariş verdik mi tamamdır hiç bir şey eksik kalmicak
geçmiş olsun arada benim de kramp gircekmiş gibi oluyor sonra geçiyor kötü bir şey ya
ben de de ellerimde şişme çok oluyor napıcam bilmiyorum yarın doktorla randevumuz var bakalım o ne dicek yüzüğümü çıkarttım ben parmağımı sıkmasın diye
sağol hunnycim benim sadece annem bişiyler yapıyor o da maddi imkanları elverdiği ölçüde kayınvalidem zaten yok görümcelerim de almak için ihtiyacın nedir diye sormadılar bile ben de herşeyini toptan kendim almak zorunda kaldım allaha şükür bebeklerime dolu dolu herşeylerini aldım korkuyodum bir kaç ahfta önce ya bişey olursa ya alamazsam diye en sonunda aldık biz de kocacğım da paraya kıydı biraz yüklenmişim ama o bişiycik demedi allahtan şimdi sırada benim eşyalarım ve bebeğimin mobilyasında mobilyaları da sipariş verdik mi tamamdır hiç bir şey eksik kalmicak
Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım
annemdeydim bi haftadır hazırlıkları baya kolayladık cicilerimiz yıkandı ütülendi annemlerin dolaplara yerleşti
gecelik,sabahlık,pijama,polar sabahlık hepsini aldık yıkadık hastanede,evde,mevlitte ne giyiceeme karar werdik
içim rahatladı bayramdan sonra ew de temizlenince rahat rahat bekleyebilirim doğumu
annemlere götürmek için parkyatak da aldık dün, bu hafta da bebek odasını sipariş wericez kısmetse
dün istanbuldan çorluya dönerken ne kadar bebek we dekorasyon mağazası gördüysek durup gezdik beğendiğimiz ufak tefek şeyleri aldık
birde odamız için perde, avize we duvar süsleri araştırmasındayım gezip nerde ne war bakıyorum uyku setimiz alındıktan sonra duruma göre beğendiklerimizi gidip alıcaz
canım ben biraz abarttım galiba tam saymadım ama 12 13 tane var sanırım hastane çıkışı haricinde bunlarda 2 tanede onlarda var baya çok oldu yani benimkilerkızlar birşey soracağım.bebiş için çıtçıtlı badilerden kaç tane aldınız?ben 6 tane aldım 1 tanede hastane çıkışının içinde var 7 tane oluyor yeter mi sizce?:44:
geçmiş olsun denizcim bu kramplarla ne yapacaz bilmemgünaydın kızlar
dün ev temizledik çok iş yapmamama rağmen felaket yorulmuşum akşam ağrım çok oldu bacağıma kramp girdi hala ağrıyor sizler iyisinizdir umarım geçmişe bakamadım
kızlar cumartesi günü bebeğimizin bütün ihtiyaçlarını aldık eşim çok uygun bir yere götürdü sadece bebk eşyası satan yer çok da kaliteli şeyler vardı gölcükte bir yer imkanı olanlar oradan alışveriş yapabilir kızlar ağız mendillerinin bir paketi 1 tl görünce şok oldum hem de kumaşı çok iyi
bu şekilde bebklerimin eşyaları tamamlandı şimdi sıra geldi kendi eşyalarıma
kızlar bir tane malzeme çantası aldım kenarında biberonun sıcaklığını muhafaza etmesi için yer var kocaman hem de içi hem kendi eşyalarımı hem iki bebeğin eşyasını sığdırırım ben ona
annemdeydim bi haftadır hazırlıkları baya kolayladık cicilerimiz yıkandı ütülendi annemlerin dolaplara yerleşti
gecelik,sabahlık,pijama,polar sabahlık hepsini aldık yıkadık hastanede,evde,mevlitte ne giyiceeme karar werdik
içim rahatladı bayramdan sonra ew de temizlenince rahat rahat bekleyebilirim doğumu
annemlere götürmek için parkyatak da aldık dün, bu hafta da bebek odasını sipariş wericez kısmetse
dün istanbuldan çorluya dönerken ne kadar bebek we dekorasyon mağazası gördüysek durup gezdik beğendiğimiz ufak tefek şeyleri aldık
birde odamız için perde, avize we duvar süsleri araştırmasındayım gezip nerde ne war bakıyorum uyku setimiz alındıktan sonra duruma göre beğendiklerimizi gidip alıcaz
canım biz de park yatak aldık oda siparişini u hafta vericez inşallah ben baya araştırdım alacağım mobilyaya karar verdim
ya kızlar bebişlere ne olduysa dünden beri baya hareketliler anlamadım zor dayanıyorum bu hareketlenme garip gibi geldi önceden hareketleri bu kadar çok olmzdı acaba büyüdükleri için mi bu kadar çok belirgin tekmeleri :26:
yarın doktor randevumuz var çok merak ediyorum bebeklerimi acaba kiloları ne alemde diye inşallah artmıştıren son 3 buçuk hafta önce biri 750 grdı diğeri de 730 idi
canım biz de park yatak aldık oda siparişini u hafta vericez inşallah ben baya araştırdım alacağım mobilyaya karar verdim
ya kızlar bebişlere ne olduysa dünden beri baya hareketliler anlamadım zor dayanıyorum bu hareketlenme garip gibi geldi önceden hareketleri bu kadar çok olmzdı acaba büyüdükleri için mi bu kadar çok belirgin tekmeleri :26:
yarın doktor randevumuz var çok merak ediyorum bebeklerimi acaba kiloları ne alemde diye inşallah artmıştıren son 3 buçuk hafta önce biri 750 grdı diğeri de 730 idi
ohh maşallah canım sende kolaylamışsın baya
ben bebişinkileri hallettimde kendiminkileri yıkamadım henuz
benim oda hazırlamak gibi bi telaşım yok ancak ankaraya evime dönünce yapacam hevesimi ozamana saklıyorum
zaten uzun süren bebeğinkileri yıkamak bide korktum boyanırlarsa diye ayrı ayrı yıkadık çoğunu yıka kurut ütüle bitmiyo
ama çok zewkli yaa minicik minicik onlarla oynamak
günaydın kızlar
dün ev temizledik çok iş yapmamama rağmen felaket yorulmuşum akşam ağrım çok oldu bacağıma kramp girdi hala ağrıyor sizler iyisinizdir umarım geçmişe bakamadım
kızlar birşey soracağım.bebiş için çıtçıtlı badilerden kaç tane aldınız?ben 6 tane aldım 1 tanede hastane çıkışının içinde var 7 tane oluyor yeter mi sizce?:44:
evet canım çifter çifter alıyoz herşeyden ikizlerin eşylarını benzer almadım ben genelde ikisini ayırt etmek kolay olsun diyehadi gözünaydın canım güle güle kullan inşallah senin bide ikiz olunca yüklenmen normal tabi her ciciden çifter çifter
evet canım anne gibisi yok gerçekten canım annem benim evet eşim allahtan şunu alma bunu alma demedi gönlümün istediğini aldımewet canım ikinci aşımı oldumm... başka aşı yokmuş ama 1 ay sonra yine çağırdı...
olsun cnmm insanın gerçekten annesi gibi olmuoo... bak eşinde elinden geldiğini yapmaya çalışıo, olanların oda farkıında demekki...
bende erken doğumdan çok korkuyorummm :26: inş vaktinde gelirlerr... :97:
bence sen 35. haftaya kadar herşeyi tamamlamış olarak bekle ikizler daha erken oluomuşş.. gözünü korkutmak için filan söylemiyorumm heee hayırlısı olsun tabiiki
bende hazırlıycam erkenden ööle 37-38. haftayı filan bekleyemicemhatta ben çoktan hazır olucaktmda annemler daha erken erken diyip duruolarr :76:
Allah ım hepimisi hayırlısıyla kurtarsın cnmm..
ben yıkama ütüleme işini yapmadım ama hepsini birden yıkamıyacağım doğumdan önce ihtiyacım kadarını hallederim doğumdan sonra da devamını parça parça yıkayacağımcanım ben biraz abarttım galiba tam saymadım ama 12 13 tane var sanırım hastane çıkışı haricinde bunlarda 2 tanede onlarda var baya çok oldu yani benimkiler
geçmiş olsun denizcim bu kramplarla ne yapacaz bilmem
bende bitirdim alacaklarımı sonunda bebişimin kıyafetlerinide yıkadım ütüledim kaldırdım şimdi temizliğim kaldı sadece onuda haftaya pazar kocişle yaparım artık..
bu arada herkeslere günaydınn
benim de kimseden beklentim yok ama isim koymaya gelince görümcem hemen atlıyo o sinir ediyo beni heeay canım hep aynı demek ben kimseden beklemiyorum zaten bişiler allaha şükürler olsun ki koçişler başımızdada kimseye ihtiyacımız yok kendi annem saolsun yapıyo bişiler
diğerlerininde elinde bizim kadar yok o yüzden takmıyorumda etraftakileri ellerinde olsa yaparlar diye düşünüyorum
senin yükün bizlerden daha fazla tabiki ne alırsan çift alıyosun allah hepimizin yardımcısı olsun..
ohh maşallah canım sende kolaylamışsın baya
ben bebişinkileri hallettimde kendiminkileri yıkamadım henuz
benim oda hazırlamak gibi bi telaşım yok ancak ankaraya evime dönünce yapacam hevesimi ozamana saklıyorum
ay inşallah öyledir ya evet canım içerde rövanş var galibacanım tabiki büyüdükce tekmelerde büyüyo endişelenme:))
hele seninkiler çift ki biri bi taraftan biri bi taraftan vuruyodur
evet canım çifter çifter alıyoz herşeyden ikizlerin eşylarını benzer almadım ben genelde ikisini ayırt etmek kolay olsun diye
canım kasaya bi gittik tam 4 alışveriş sepetiyle ben bir çorap bile almamıştım bebişlerime hepsini birden alırım diye o yüzden bu kadar çok oldu kasadakiler bu neya 4üz mü var dediler bir de şimdi taşınınca etrafta tanıdık da yok hediye falan da gelmeyebilir elimden geldiği kadar almaya çalıştım bi de ikizlerimle sonradan nasıl o soğuk havada dışarı çıkarım ben hepsini aldım
ben evleneceğim zamn annem kızım kase alma çok gelir falan dedi inanır mısınız hediye olarak hep büyük eşya geldi de bir tane bile kase hediye gelmemişti sonra kendim almak zorunda kalmıştım
evet canım anne gibisi yok gerçekten canım annem benim evet eşim allahtan şunu alma bunu alma demedi gönlümün istediğini aldım
ayy erken doğumdan çok korkuyorum ben ya nolur 36. haftadan önce olmasın haftaya izne ayrılıcam artık bol bol dinlenicem erken olmaması için
ben yıkama ütüleme işini yapmadım ama hepsini birden yıkamıyacağım doğumdan önce ihtiyacım kadarını hallederim doğumdan sonra da devamını parça parça yıkayacağım
benim de kimseden beklentim yok ama isim koymaya gelince görümcem hemen atlıyo o sinir ediyo beni hee
eşyaya gelince kendi çocuğunun kullanılmışlarını vermeye kalkıyo bana ben de herşeyi tamam gerek yok diyom
ay inşallah öyledir ya evet canım içerde rövanş var galiba:90:
yumurcaklar cicilerini duyunca heyecanlandılar sanırımbebeklerinin en hareketli olduğu haftalardasın canım normaldir daha fazla hissetmen
nerden alıcaksın mobilyaları?
cicileriniz hayırlı olsun canımgünaydın kızlarrr
ben bugün çok açıkıyorum bebek büyüdükçe galiba açıkma hissi artıyor dün yeni ciciler kaldım oğluma özdilekten beyendiğim takım vardı indirime girmiş hemen kaptım kendime gecelik aldım doğumda kullanmaya birde 3 lü pijama takımı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?