2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tebrikler!
Bebeginiz 4 Ocak 2011 tarihinde doguyor.
Bebeginiz büyük ihtimalle Oglak burcu olacak.
Hamileliginizin %79.64'ini tamamlamis bulunuyorsunuz.
Hamileliginizin tamamlanmasina yaklasik 57 gün kaldi.
Hamileliginizin ücüncü üc aylik dönemindesiniz.
57 günüm kalmışş kızlarr

anam anammm 21000 li sayfalara geçmişissss
benim sayfam 526 dan gidiyo daha

alışırsın canımcım ya sıkılabilirsin belkim ozamanda annen yakınmış ona kaçarsın

bencede en iyisi yetecek kadarını almak yetmesse dışarı çıkıp kendimiz alamayız ilk ay ben bide öyle tedirgin olurum herşeyi yapmaya çalışıyorum ki kafama takıcak sütümün kesilmesini sağlayacak hiçbişeyim olmasın sadece bebeğime we kendime bakayım kimse de şusu eksik diyemez
ben bide pimpirikliyimdir çok gezip araştırıp almayı sewerim kendimce önemli olan şeyleri oturup başkasından hediye gelsin diye bekleyemem gelirse de sağolsunlar değişik değişik kullanırım olur biter hewesimi almış olurum

hehe içerde dövüşmeler başladı galiba

canım öyleyse insan sinir olur yaa yok bizimkiler hiçbişeyine karışmıyolar isminede gerçi hala bebişimin ismine karar vermedik çocuk doğacak isim ortada yok daha
allahtan isimlerine karar verdik eşim onun verdiği ismi kabul etmedi

oooo canım uzun zamndan beri çalışıyorsun
ben de ücretsiz izne çıkıcam ama inşallah evde sıkılmam diyorum zor geliyo evde durmak
bebişler iki tane olunca herhalde sıkılacak vaktim olmayacak

günaydın kıslar biraz geç oldu ama anca girebildim. taşınan arkadaşlar yeni evlerinde bebişleri ve kocişleriyle sağlıklı mutlu günler geçirmek dileğiyle inş. bişey sorucam kıslar dışarı çıkıcam bez almayı düşünüyorum prima alıcam yeni bebek serisinden mi alayım yoksa premium care denmi alsam kararsız kaldım sizler ne aldınız veya alacaksınız...

günaydın kızlaar
nasılsınız bakalım?
dün giremedim hiç,bebişimin yeleğini örüyorum minicik şey ama hala bitiremedim
gerçi dün hiç örmedim kocikle istanbulun güneşini değerlendirip boool bol gezdik
bi elbise aldım bayram için hamilelik diil ama çoook şeker
ama şok oldum resmen
42beden olmuşum bugünleri de mi görcektim yaaa 36-38 giyerdim ben heepp:84:

kızlar selamm nasılsınız bugün?gecen gün doktorumuza gittik yine.bebişim maşallah tombik tombikdi her zmn oldugu gibibundan sonraki randevumuz 2 hafta sonra ondan sonrada her hafta geliceksin artık dedi:)yaklaşıyoruz sanırım.bide ben normal mi sezeryanmı die sordum sende kilo oldugu için sezeryan gibi görünüo büyük ihtimal dedisezeryan olursa genelde 38.haftada alınıo ya hesaplarıma göre aralık sonuna denk gelioben 2011 bebeği olsun istemiştim

canım ben bir şeyin üstüne çok düştüğüm zamn illa o işte bir pürüz çıkar
bu yüzden herşeyi tefrruatıyla düşünürüm ama sorun da oldu mu akışına bırakıyom bi bakmışım herşey tam istediğim gibi yoluna girmiş bazen esnek olmak lazım bunu anladım bende çok pimpirikliyim o korkum da nedense başıma gelir elimden geldiğince endişelerime yer vermemeye çalışıyorum
sadece önceden önlem alıyorum gerisini allaha havale ediyorum

ben migros we kipanın kampanyalarından fiyatı düşmüşken yeni bebek serisinden aldım 3 tane mega paket 3-6 kg için olanından içinde 92 tane war
ama ilk doğduğu hafta giydirmek için de premium care 1-2 paket 2-5 kg alıcam
ilk ay özellikle çok sık bez değiştirmek gerekiyormuş bez bol olursa kenarlardan taşırabiliyo o nedenle böyle düşündüm

günaydın tatlım biz iiyiz bebiş we sennasılsn yaw dün bi tek sen diil kimse yoktu 2-3 gündür topik çok sessiz
ii yapmışsınz bende bi adanama gitseydm bol bol gezcem walla
bizde bugün çıktık alışwerişe bende bi elbise aldım hamilelk diil senin ki gibi sonrada giyebilirim benim bedenim 42 idi hala 42 i gıcıklk wermk gibi düşünme mutluym sadece değişen tek şey kocaman bi göbüşüm war ben hep korkuyodm çok kilo alcam we asla weremem napıcam die ama allaha şükür hamilelik öncesi kıyafetlerimin hepsi oluyo rahat rahat

canım ben primanın yenidoğan serisinden almıştım indirimdeydi ozaman bence farketmez sende al birini zaten başlarda çok sık değişiliyomuş bebişler o yüzden çabuk tüketirsin beğenmezsen diğerine geçersin..

ahh canımm hep büyüdük valla takma kafana bende 38 giyerdim geçende bi elbise aldım xl
ama olsun veririz doğumdan sonra napalımm..
elbiseni eklede bizdee görelimm

gözün aydın canımm maşallah bebişine
evet yaklaşıyo artık yavaş yavaş
hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun
gönlümüz normalden yana ama durum ne gerektirir bilinmez

bu arada kızlarr geçen yılın ocak annelerine baktımda 10 kişimi ne normal doğurmuş diğerleri hep sezeryan olmuş:84:

tatlım sezaryen die illaki 38,haftada alıncak die bişe yok benim bildiğim benim kuzenimde sezaryen yaptı 2 kızındada we dr un normaliçin werdiği günde yaptı bi sorun bi sıkıntı olamdıktan sonra bence ocağın başındada yapılabilir yani

bende 2 sinden birini düşünüyorum ama kesemizi de düşünecek olursak sanırım prima new baby alırız biz zaten çok sık değişmek gerekiyo bez de parada yetişremeyiz walla allah yardımcımz olsun

benim de sadece göbüş büyüdü biraz da kalça amaaaaaaaaaaaaann minik kuşa feda olsun
ben hemen verebilirim diye düşünüyorum inşallah yanılmam:76:
hamilelikten hemen önce aldığım bi kot vardı ona hala sığıyorum aslında ama düşük bel olduğu üçüün biraz rahatsız ediy:78:
siz kaç kilo oldunuz ben 56yım

canım gözün aydın..bebeişin ıyıyımişş
maşallah..

maşallah canım!!! inşallah böyle devam eder...

teşekkürler kızlar ,inşallah bebişimin sağlığı hep böyle iyi olur

hazırlıklar bitmiş maşallah,bebek mevlidini ne zaman yapacaksınız,ben ilk başta düşünmedim ne gerek var dedim kışın o kadar insanı toplamaya üstelik evimde küçük,bir sürü bulaşıcı hastalık vs. var şimdi de düşünüyorum acaba bahara doğru yapsam mı kafam karıştı herkes yapacak mı mevlit yapacaksanız ne zaman yapmayı düşüyorsunuz?

benimde kayınvalidem bayramda aldıklarını bana verecekmiş,hediye getirende mutlaka çok olur aslında fazla bir şey almamak gerekirdi ama ilk çocuk olunca insan herşeye heves ediyor,bende haftaya pazartesi 37 haftaya kadar çalışabilceğime dair bir evrak alacağım,20 Aralık son olacak inşallah,müdürüm diyor son güne kadar çalış,yok artık o kadar da değil dedim,biraz dinleneyim doğum öncesi

cumartesi doktoruma sordum sezeryan olursam 38. haftada mı alırsınız öyle bir şey yok dedi,benimki normalden yana son ana kadar bekletecek beni bende aslında normal olsun istiyorum ama korkuyorum hayırlısı artık...

tatlım ben 73 kilo ile hamile kaldım özümden kiloluym zaten sonra 67 ye düştüm en son 70tim 20 gün önce yine belki 1 kilo dha almış olabilrm zaten kilolu oldğum için almak istemiyorm çok weremiyorm ben çabuk benimde önceki kotlarım oluyo düşük bel we ben rahatım bi sıkıntım yok henüz ama bi tane hamilelk pantolonu da aldım

kız 56 bişe değil yaa ben 71 oldumm

canım ben premium care düşnüyorum ama daha almadım bakalım almaya gidince son kararımı vermiş olurumm...
bazen ewdeki hesap uymayabilio..

sorma canım bende bayram için elbise aldım 40 beden normalde 36 giyiyodum hadi bazen 38 oluyodu şimdi 40 lara geçtim... ama sadece göbiş var...

hayırlısı olsun canım, doktorunla konuşursun belki 1 ocakda yeni yıl hediyesi olur seninkiler... :97:
olsun sağlıklı olsunlarda zamanı önemli değil Allah sağlık ve uzun ömürler versin tatlımmm

canım ben bugün sağlık ocağına gittiğimde baktılar 53,2 olmuşum geçen hafta 52,6 ydım
bu hafta biras aldım galiba bide sabah aç gitmiştim....
benim eski kıyafetlerim hiç olmuo sadece bol tshırtlerim oluo o kadar pantalonların hepsini kaldırdımm
inş doğumdan sonra hepsi olurrr :97:

merhaba kızlar? hepimize güzel bir gün ve hafta diliyorumm

ya bir şey soracağım, hamilelikte saç kesimi hakkında ne düşünüyorsunuz? yada kestiren vs varmı? ya kaç ay önce kestirecektim bisürü hurafe söylediler. insan inanmasada içine kurt düşürüyorlar. ama artık dayanamıyorum ufff.. çok uzun ve birazda sıkıldım. hem doğumdan sonra güzel olsun saçlarım istiyorum.. taçlar vs güzel dursun :)
ay napim kestirsemmi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…