- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.001
benim sayfam 526 dan gidiyo dahaanam anammm 21000 li sayfalara geçmişissss
Bende fazla kıyafet almadım eşim getiren çok olur dedi şimdiden geliyor hediyeleri zaten hemen küçülür diyorlar dün yeni evin balkonunu yıkıyorduk o kadar güzel güneş alıyor ki içimden dedim taşınmış olsaydık hemen yıkardım bebeğin eşyalarını kururdu hemen çünkü bu hafta perşembe gidip doğum öncesi raporumu alacağım istediğim zaman çıkarım ondan sonra bayramdan sonra gelmeyi düşünmüyorum ama bayram bitince de yıkayacağım cicilerimizi evde oyalanırım artık ev hanımlığına alışırım inşallah 15 yaşımdan beri kesintisiz çalışıyorum
evet canım çifter çifter alıyoz herşeyden ikizlerin eşylarını benzer almadım ben genelde ikisini ayırt etmek kolay olsun diye
canım kasaya bi gittik tam 4 alışveriş sepetiyle ben bir çorap bile almamıştım bebişlerime hepsini birden alırım diye o yüzden bu kadar çok oldu kasadakiler bu neya 4üz mü var dediler bir de şimdi taşınınca etrafta tanıdık da yok hediye falan da gelmeyebilir elimden geldiği kadar almaya çalıştım bi de ikizlerimle sonradan nasıl o soğuk havada dışarı çıkarım ben hepsini aldım
ben evleneceğim zamn annem kızım kase alma çok gelir falan dedi inanır mısınız hediye olarak hep büyük eşya geldi de bir tane bile kase hediye gelmemişti sonra kendim almak zorunda kalmıştım
hehe içerde dövüşmeler başladı galibacanımm büyüdüleri için dir o şimdi yerleri tam hareket etmeleri için geniş ve büyüdüklerinden daha fazla hissediyorsun güçlendiler tabi yaramaslar :90:
tabi daha büyüyünce yerleri daralmaya başlıcak ve haeketleri kısıtlanıcakmış buda 32. haftadan sonraymışş
kafana takma yani normal bunlar ben gece uyanıyorum bile hareketlerine ah bazen ööle bi vuruyoki canım acıoyaramaslarr
allahtan isimlerine karar verdik eşim onun verdiği ismi kabul etmedicanım öyleyse insan sinir olur yaa yok bizimkiler hiçbişeyine karışmıyolar isminede gerçi hala bebişimin ismine karar vermedik çocuk doğacak isim ortada yok daha
Bende fazla kıyafet almadım eşim getiren çok olur dedi şimdiden geliyor hediyeleri zaten hemen küçülür diyorlar dün yeni evin balkonunu yıkıyorduk o kadar güzel güneş alıyor ki içimden dedim taşınmış olsaydık hemen yıkardım bebeğin eşyalarını kururdu hemen çünkü bu hafta perşembe gidip doğum öncesi raporumu alacağım istediğim zaman çıkarım ondan sonra bayramdan sonra gelmeyi düşünmüyorum ama bayram bitince de yıkayacağım cicilerimizi evde oyalanırım artık ev hanımlığına alışırım inşallah 15 yaşımdan beri kesintisiz çalışıyorum
bencede en iyisi yetecek kadarını almak yetmesse dışarı çıkıp kendimiz alamayız ilk ay ben bide öyle tedirgin olurum herşeyi yapmaya çalışıyorum ki kafama takıcak sütümün kesilmesini sağlayacak hiçbişeyim olmasın sadece bebeğime we kendime bakayım kimse de şusu eksik diyemez
ben bide pimpirikliyimdir çok gezip araştırıp almayı sewerim kendimce önemli olan şeyleri oturup başkasından hediye gelsin diye bekleyemem gelirse de sağolsunlar değişik değişik kullanırım olur biter hewesimi almış olurum
günaydın kıslar biraz geç oldu ama anca girebildim. taşınan arkadaşlar yeni evlerinde bebişleri ve kocişleriyle sağlıklı mutlu günler geçirmek dileğiyle inş. bişey sorucam kıslar dışarı çıkıcam bez almayı düşünüyorum prima alıcam yeni bebek serisinden mi alayım yoksa premium care denmi alsam kararsız kaldım sizler ne aldınız veya alacaksınız...
günaydın kızlaar
nasılsınız bakalım?
dün giremedim hiç,bebişimin yeleğini örüyorum minicik şey ama hala bitiremedim
gerçi dün hiç örmedim kocikle istanbulun güneşini değerlendirip boool bol gezdik
bi elbise aldım bayram için hamilelik diil ama çoook şeker
ama şok oldum resmen
42beden olmuşum bugünleri de mi görcektim yaaa 36-38 giyerdim ben heepp:84:
canım ben primanın yenidoğan serisinden almıştım indirimdeydi ozaman bence farketmez sende al birini zaten başlarda çok sık değişiliyomuş bebişler o yüzden çabuk tüketirsin beğenmezsen diğerine geçersin..günaydın kıslar biraz geç oldu ama anca girebildim. taşınan arkadaşlar yeni evlerinde bebişleri ve kocişleriyle sağlıklı mutlu günler geçirmek dileğiyle inş. bişey sorucam kıslar dışarı çıkıcam bez almayı düşünüyorum prima alıcam yeni bebek serisinden mi alayım yoksa premium care denmi alsam kararsız kaldım sizler ne aldınız veya alacaksınız...
günaydın kızlaar
nasılsınız bakalım?
gerçi dün hiç örmedim kocikle istanbulun güneşini değerlendirip boool bol gezdik
ama şok oldum resmen
ben migros we kipanın kampanyalarından fiyatı düşmüşken yeni bebek serisinden aldım 3 tane mega paket 3-6 kg için olanından içinde 92 tane war
ama ilk doğduğu hafta giydirmek için de premium care 1-2 paket 2-5 kg alıcam
ilk ay özellikle çok sık bez değiştirmek gerekiyormuş bez bol olursa kenarlardan taşırabiliyo o nedenle böyle düşündüm
canım ben primanın yenidoğan serisinden almıştım indirimdeydi ozaman bence farketmez sende al birini zaten başlarda çok sık değişiliyomuş bebişler o yüzden çabuk tüketirsin beğenmezsen diğerine geçersin..
teşekkürler kızlar bende iki paket alayım dursun evde dediğiniz gibi beğenmezsem değiştiririm artık.
kızlar selamm nasılsınız bugün?gecen gün doktorumuza gittik yine.bebişim maşallah tombik tombikdi her zmn oldugu gibibundan sonraki randevumuz 2 hafta sonra ondan sonrada her hafta geliceksin artık dedi:)yaklaşıyoruz sanırım.bide ben normal mi sezeryanmı die sordum sende kilo oldugu için sezeryan gibi görünüo büyük ihtimal dedi sezeryan olursa genelde 38.haftada alınıo ya hesaplarıma göre aralık sonuna denk gelio ben 2011 bebeği olsun istemiştim
kızlar selamm nasılsınız bugün?gecen gün doktorumuza gittik yine.bebişim maşallah tombik tombikdi her zmn oldugu gibibundan sonraki randevumuz 2 hafta sonra ondan sonrada her hafta geliceksin artık dedi:)yaklaşıyoruz sanırım.bide ben normal mi sezeryanmı die sordum sende kilo oldugu için sezeryan gibi görünüo büyük ihtimal dedi sezeryan olursa genelde 38.haftada alınıo ya hesaplarıma göre aralık sonuna denk gelio ben 2011 bebeği olsun istemiştim
günaydın kıslar biraz geç oldu ama anca girebildim. taşınan arkadaşlar yeni evlerinde bebişleri ve kocişleriyle sağlıklı mutlu günler geçirmek dileğiyle inş. bişey sorucam kıslar dışarı çıkıcam bez almayı düşünüyorum prima alıcam yeni bebek serisinden mi alayım yoksa premium care denmi alsam kararsız kaldım sizler ne aldınız veya alacaksınız...
canım ben primanın yenidoğan serisinden almıştım indirimdeydi ozaman bence farketmez sende al birini zaten başlarda çok sık değişiliyomuş bebişler o yüzden çabuk tüketirsin beğenmezsen diğerine geçersin..
ahh canımm hep büyüdük valla takma kafana bende 38 giyerdim geçende bi elbise aldım xl
ama olsun veririz doğumdan sonra napalımm..
elbiseni eklede bizdee görelimm
günaydın tatlım biz iiyiz bebiş we sennasılsn yaw dün bi tek sen diil kimse yoktu 2-3 gündür topik çok sessiz
ii yapmışsınz bende bi adanama gitseydm bol bol gezcem walla
bizde bugün çıktık alışwerişe bende bi elbise aldım hamilelk diil senin ki gibi sonrada giyebilirim benim bedenim 42 idi hala 42 igıcıklk wermk gibi düşünme mutluym sadece değişen tek şey kocaman bi göbüşüm war ben hep korkuyodm çok kilo alcam we asla weremem napıcam die ama allaha şükür hamilelik öncesi kıyafetlerimin hepsi oluyo rahat rahat
canım gözün aydın..bebeişin ıyıyımişş
maşallah..
maşallah canım!!! inşallah böyle devam eder...
Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım
annemdeydim bi haftadır hazırlıkları baya kolayladık cicilerimiz yıkandı ütülendi annemlerin dolaplara yerleşti
gecelik,sabahlık,pijama,polar sabahlık hepsini aldık yıkadık hastanede,evde,mevlitte ne giyiceeme karar werdik
içim rahatladı bayramdan sonra ew de temizlenince rahat rahat bekleyebilirim doğumu
annemlere götürmek için parkyatak da aldık dün, bu hafta da bebek odasını sipariş wericez kısmetse
dün istanbuldan çorluya dönerken ne kadar bebek we dekorasyon mağazası gördüysek durup gezdik beğendiğimiz ufak tefek şeyleri aldık
birde odamız için perde, avize we duvar süsleri araştırmasındayım gezip nerde ne war bakıyorum uyku setimiz alındıktan sonra duruma göre beğendiklerimizi gidip alıcaz
benim de sadece göbüş büyüdü biraz da kalça amaaaaaaaaaaaaann minik kuşa feda olsun
ben hemen verebilirim diye düşünüyorum inşallah yanılmam:76:
hamilelikten hemen önce aldığım bi kot vardı ona hala sığıyorum aslında ama düşük bel olduğu üçüün biraz rahatsız ediy:78:
siz kaç kilo oldunuz ben 56yım
benim de sadece göbüş büyüdü biraz da kalça amaaaaaaaaaaaaann minik kuşa feda olsun
hamilelikten hemen önce aldığım bi kot vardı ona hala sığıyorum aslında ama düşük bel olduğu üçüün biraz rahatsız ediy:78:
günaydın kızlaar
nasılsınız bakalım?
ama şok oldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?