2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende duydum yok bebeğin ömrü kısalırmış filan die
benimde uzadı iice ama artık doğumdan sonra kestirirm
hurafe ama insan yinede tedirgin oluo :26:

slm
bende senin gibi düşündüm kestirsem falan dedm kayınwalidemde olmaz dedi ben hiç inanmam öle şeylere dedim o da bende inanmıyordum başıma gelene kadr falan dedi sinir oldum k.walidem ilk gebeliğinde kestirmiş saçlarını inanmayıp bebişini kaybetmiş doğumda o yüzden bende bişe diyemiyorum ama saçma geliyo bana yaaa en basiti ünlüle saçlarını kestiriyolar onlara bişe oldu mu ki olacağı warsa zaten olur rabbim hiç kimseye böle şeyler yaşatmasn ama nasıl biliyosn öle yap bence ben beklemedeyim şimdilk çünkü nisanda görümcemn düğünü war uzun olsn istiyorum saçların o zamana kadr

cnm seninle günlerimiz aynı bende sezeryan olacağım bir aksilik olmaz ise ocağı geçiririz dedi dr um

ben hamile olduğumu öğrendiğim gün kestirmiştim
yandım demektir
bilmiyorum ben hiç duymamiştim öle bişey şaşırdım şimdi
ama kestirmeyi düşünmüyorum doğuma kadar en azından
kestirdiğim günün hatırası var ya kıyamıyorum:78::76:
sen boşver o vesveseleri kestir şekerim bebişini güzel karşıla

kız 56 bişe değil yaa ben 71 oldumm

amaaaaaaaaaaaaaann bi daha mı kilo alcaz sanki :76:
boşverdim ben tabi yine de ipin ucunu kaçormamak gerekiyoo
son aylarda daha çok alırız galiba

canım beni anlattaın sanki bende çok sıkıldım uzadılar epey kış geldi ee kurumuyolarda çabucak kestirmek istedim ama herkes ayrı bişey dedi..tamam hurafe ama insanın kafasına takılıyo yinede
sonuç olarak kestirmedim saçlarımı beklicem doğumdan sonra kestirecem hemen

Ben kestirmiştim ilk aylarda kaynanoşum keşke kestirmeseydin dedi zaten eğri kesmiş uyuz herif onu bile düzelttirmediler boyası da geldi aslında ama doğumdan sonra halletmeyi düşünüyorum kızımla giderim artık kuaföre :78:

Canım ben bebek mevlidi yapıcam annem de kayınvalidem de çok hevesliler evim büyük müsait o açıdan problemim yok hastalık olayını bende düşündüm yüz örtüsü örtülüyormuş bebeğe hem nazar hemde hastalık için yatakodasında bebekle beraber oturursunuz dedi kayınvaldem
bide biz iki mevlit yapıcaz gibi gözüküyo doğumu kısmetse istanbulda annemlerde yapıcam orda komşular, tanıdıklar, uzak akrabalar fln çok war annemin bütün çevresi oralarda ewime döndüğümde de annem benim yanıma gelicek kalmaya sonrasında da sık sık gidip gelicek o nedenle ewde tek tek milleti ağırlamakla uğraşmasındansa ya da buraya otobüs kaldırmaya uğraşmaktansa ben ewime dönmeden önce orda da bizim taraf için mevlit yapılır diye düşündük zaten ananem mevlit okuyo hocaya da gerek yok
bide bizde kayınvaldemin tarafı çoook kalabalık we benim ewe rahat gelebilecek durumda hepsi o nedenle böyle düşünüyoruz şimdilik zaman olarak da benim we bebeğin durumuna bağlı annemlerde olacak mevlidi iyi olursak 15.günde fln yapabiliriz ewdeki de duruma göre 25.günden sonra olur muhtemelen

bende duydum o olayı ananem de kayınvaldem de inanma hurafe onlar yok öyle bişey dedi doktora da sormuştum ilk zaman adam dalga geçti benle boyatmak doktorlar tarafından da tavsiye edilmiyo ama saç kestirmenin bilimsel bi yanı yok
ben kaynımın nişanı için saçımı yaptırırken 1,5 ay kadar önce uçlarından aldırıp katını düzelttirmiştim lohusalığı atlatınca da tekrar bi düzelttiririm

herkese merhaba
kaç gündür yazamadım buraya,geldi mi üstüste geliyor bütün sıkıntılar.ne güzel üst katım boşaldı yorulmadan oraya taşnırım diyordum,adamın evi satacağı tuttu,kaldık yani açıkta.burdaki ev sahibimizle konuştuk bize yaza kadar müsade edin diye,şimdilik bir sorun yok gibi ama ne olacağı belli değil.bebeğime oda almak istiyorum nereye geçeceğimiz belli olmadığı için birşey alamadık,eşyaları kıyafetleri poşetlerde duruyor.sinirlerim öyle bozuk ki.
okulda avrupa projesi çıkarmak zorundaymışız bu sene,ben ingilizce öğretmeni olduğum için işler kaldı bana,projeyi bul,yurtdışından ortakları ayarla,yazışmaları yap,mali hesapları yap derken şubat ayına kadar bir sürü proje işlerimiz olacak.bebeğimin de canını sıkmayayım diyorum ama okadar can sıkıcı şeyler duyuyorum ki artık ne yapacağımı şaşırdım,ağla ağla öldüm bugün zaten ben bebeğimin odasını düzeltmek istiyorum,kıyefetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmek istiyorum,ondan başka birşey düşünmek istemiyorum,ama yoğunluktan onu düşünmeyi bile unutuyorum artık.

canım ben kendi ewimde olucam doğum zamanı 1 aylıken filan mevlit yaparıs sanırım burda merkezde akrabalar çok, ama kayınvalidemin tarafı ilçede, şöle bi 6 aylık filan olunca da kayınvaldemlerde yapmayı düşünüyorum benimde ananem, amcamın eşi filan okuyolar hocaya gerek yok...
kışın olucak ama bakalım nasıl yapıcas soğukta .. yada diyorum baharda mı yapsam acaba die düşünüyorumm,,,
aman zaten büyükler düşünür onlar karar vermiştir.. onlar ne derse o olurr.... bana kalmas yani

selam kızlar,

saç kestirme konusu hurafe bence bende yeni hamileyken ketsirdim ve aralıkta yine kestircem o ne öle saçla bebeğin ne lakası var.
benim annemde kayınvalidemde aynı şehirde ama açıkcası evim küçük hepsini alıp mevlüt yapamam o yüzden bir teklif sunucam annem kendi evinde kendi komşularıyla kaynanamda kendi komşularına yapsın istiyorlarsa olmazsada valla herkesi toplarsam olmaz zaten bir kadın var 3 çocuk ayyy çocıklar evde orayı burayı mıncıklıycaklar ayyy sinir olurum o nedenle teklifi suncam olmazsa ancak yaza doğru yapabilirm mevlüt 6 aylık felan kışın ortasında yapamam die düşünüyorum...bakalım

canım üzülme herşey olacağına varır Allah kolaylık versin cnmm...
şubata a kadar demişsin de izine nezaman ayrılıcaksınn :105:
ya bu okulun müdürü nasıl biri yaaa bu halde sana bu kadar yükleniooo
sen yine de sakın canını sıkma bak bebişini düşünn oda etkilenir kafana takma herşeyi, sadece dua et Allah ım kolaylık verir inşş...

mrb kızlar nasılsınız?
saç kesiminden konuşmuşsunuz.
ben ilk kızıma hamileyken saçımı kestirmiştim çok şükür kızım sağ salim doğdu problem falan da olmadı
bu hamileliğiminde ilk aylarında kestirdim bugünlerde yine kestircem
bence inanmayın hurafelere yaaa rahatınıza bakın derim ben
cambazz canım sen de canını sıkma sakin olmaya çalış
inş yazın da ev işin netleşince bebişinle çıkar alırsınız istediğiniz şeyleri,hayırlısıyla sağ salim doğsunlar da ben de ilk kızımda bebek odası falan almadım önce yanımızda taşıdığımız küçük bir beşikte yattı sonra mobilya çekmeceli bi beşik aldık bu sene de genç odası aldık.yani bebek odası bence şart değil tabi herksein kendi bileceği bişey ama bu benim fikrim.bu bebişlere de park yatak aldık 2tane.ablamızın odasındaki gardroba da eşyalarımızı koycaz zaten gardrop 3kapılı bi tek kızımın eşyasıyla dolacak gibi değil ki
sen iyi ol ki bebebğin de iyi olsun.
eşyadan daha önemlisi ikinizin sağlığı

selam kızlar,

bende duymuştum bu saç kestirme işini ama ne alaka ya valla geçen bayram uçlarımdaki kırıkları aldırmıştım.şimdide kestirmek istiyorum omuzlarımın biraz üstünde ama doğumdan sonra kestircem saçımın rengini falanda değiştiricem tam bi imaj değiştircem yani

bebek mevlütü bnde okutucam bzim burda 40 ı çıkınca okutuyolar ama fazla kalabalık çağırmıcam yakın eş,dost falan

ah canım ya kötü olmuş evin olmaması gerçekten sorun bi başladımı arkası kesilmiyo inşallah şimdilik bi sorun çıkmazda yaza kadar idare edersiniz canım.

okulda senden başka ingilizce öğretmeni yokmuki canım senin durumun da belli sonuçta müdürle falan konuşsan nasıl olurki aman canım ya fazla sıkma sen canını yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…