- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.021
merhaba kızlar? hepimize güzel bir gün ve hafta diliyorumm
ya bir şey soracağım, hamilelikte saç kesimi hakkında ne düşünüyorsunuz? yada kestiren vs varmı? ya kaç ay önce kestirecektim bisürü hurafe söylediler. insan inanmasada içine kurt düşürüyorlar. ama artık dayanamıyorum ufff.. çok uzun ve birazda sıkıldım. hem doğumdan sonra güzel olsun saçlarım istiyorum.. taçlar vs güzel dursun :)
ay napim kestirsemmi ki?
ya bir şey soracağım, hamilelikte saç kesimi hakkında ne düşünüyorsunuz? yada kestiren vs varmı? ya kaç ay önce kestirecektim bisürü hurafe söylediler. insan inanmasada içine kurt düşürüyorlar. ama artık dayanamıyorum ufff.. çok uzun ve birazda sıkıldım. hem doğumdan sonra güzel olsun saçlarım istiyorum.. taçlar vs güzel dursun :)
ay napim kestirsemmi ki?
kızlar selamm nasılsınız bugün?gecen gün doktorumuza gittik yine.bebişim maşallah tombik tombikdi her zmn oldugu gibibundan sonraki randevumuz 2 hafta sonra ondan sonrada her hafta geliceksin artık dedi:)yaklaşıyoruz sanırım.bide ben normal mi sezeryanmı die sordum sende kilo oldugu için sezeryan gibi görünüo büyük ihtimal dedi sezeryan olursa genelde 38.haftada alınıo ya hesaplarıma göre aralık sonuna denk gelio ben 2011 bebeği olsun istemiştim
ay napim kestirsemmi ki?
tatlım ben 73 kilo ile hamile kaldım özümden kiloluym zaten sonra 67 ye düştüm en son 70tim 20 gün önce yine belki 1 kilo dha almış olabilrm zaten kilolu oldğum için almak istemiyorm çok weremiyorm ben çabuk benimde önceki kotlarım oluyo düşük bel we ben rahatım bi sıkıntım yok henüz ama bi tane hamilelk pantolonu da aldım
kız 56 bişe değil yaa ben 71 oldumm
canım ben premium care düşnüyorum ama daha almadım bakalım almaya gidince son kararımı vermiş olurumm...
bazen ewdeki hesap uymayabilio..
sorma canım bende bayram için elbise aldım 40 bedennormalde 36 giyiyodum hadi bazen 38 oluyodu şimdi 40 lara geçtim... ama sadece göbiş var...
hayırlısı olsun canım, doktorunla konuşursun belki 1 ocakda yeni yıl hediyesi olur seninkiler... :97:
olsun sağlıklı olsunlarda zamanı önemli değil Allah sağlık ve uzun ömürler versin tatlımmm
canım ben bugün sağlık ocağına gittiğimde baktılar 53,2 olmuşum geçen hafta 52,6 ydım
bu hafta biras aldım galiba bide sabah aç gitmiştim....
benim eski kıyafetlerim hiç olmuo sadece bol tshırtlerim oluo o kadar pantalonların hepsini kaldırdımm
inş doğumdan sonra hepsi olurrr :97:
ay napim kestirsemmi ki?
ay napim kestirsemmi ki?
hazırlıklar bitmiş maşallah,bebek mevlidini ne zaman yapacaksınız,ben ilk başta düşünmedim ne gerek var dedim kışın o kadar insanı toplamaya üstelik evimde küçük,bir sürü bulaşıcı hastalık vs. var şimdi de düşünüyorum acaba bahara doğru yapsam mı kafam karıştı herkes yapacak mı mevlit yapacaksanız ne zaman yapmayı düşüyorsunuz?
bende kestirmiyorum doğumdan sonraki ilk işim kestirmek daha saçlarımız dökülecek
ay napim kestirsemmi ki?
Canım ben bebek mevlidi yapıcam annem de kayınvalidem de çok hevesliler evim büyük müsait o açıdan problemim yok hastalık olayını bende düşündüm yüz örtüsü örtülüyormuş bebeğe hem nazar hemde hastalık için yatakodasında bebekle beraber oturursunuz dedi kayınvaldem
bide biz iki mevlit yapıcaz gibi gözüküyo doğumu kısmetse istanbulda annemlerde yapıcam orda komşular, tanıdıklar, uzak akrabalar fln çok war annemin bütün çevresi oralarda ewime döndüğümde de annem benim yanıma gelicek kalmaya sonrasında da sık sık gidip gelicek o nedenle ewde tek tek milleti ağırlamakla uğraşmasındansa ya da buraya otobüs kaldırmaya uğraşmaktansa ben ewime dönmeden önce orda da bizim taraf için mevlit yapılır diye düşündük zaten ananem mevlit okuyo hocaya da gerek yok
bide bizde kayınvaldemin tarafı çoook kalabalık we benim ewe rahat gelebilecek durumda hepsi o nedenle böyle düşünüyoruz şimdilik zaman olarak da benim we bebeğin durumuna bağlı annemlerde olacak mevlidi iyi olursak 15.günde fln yapabiliriz ewdeki de duruma göre 25.günden sonra olur muhtemelen
herkese merhaba
kaç gündür yazamadım buraya,geldi mi üstüste geliyor bütün sıkıntılar.ne güzel üst katım boşaldı yorulmadan oraya taşnırım diyordum,adamın evi satacağı tuttu,kaldık yani açıkta.burdaki ev sahibimizle konuştuk bize yaza kadar müsade edin diye,şimdilik bir sorun yok gibi ama ne olacağı belli değil.bebeğime oda almak istiyorum nereye geçeceğimiz belli olmadığı için birşey alamadık,eşyaları kıyafetleri poşetlerde duruyor.sinirlerim öyle bozuk ki.
okulda avrupa projesi çıkarmak zorundaymışız bu sene,ben ingilizce öğretmeni olduğum için işler kaldı bana,projeyi bul,yurtdışından ortakları ayarla,yazışmaları yap,mali hesapları yap derken şubat ayına kadar bir sürü proje işlerimiz olacak.bebeğimin de canını sıkmayayım diyorum ama okadar can sıkıcı şeyler duyuyorum ki artık ne yapacağımı şaşırdım,ağla ağla öldüm bugün zatenben bebeğimin odasını düzeltmek istiyorum,kıyefetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmek istiyorum,ondan başka birşey düşünmek istemiyorum,ama yoğunluktan onu düşünmeyi bile unutuyorum artık.
herkese merhaba
kaç gündür yazamadım buraya,geldi mi üstüste geliyor bütün sıkıntılar.ne güzel üst katım boşaldı yorulmadan oraya taşnırım diyordum,adamın evi satacağı tuttu,kaldık yani açıkta.burdaki ev sahibimizle konuştuk bize yaza kadar müsade edin diye,şimdilik bir sorun yok gibi ama ne olacağı belli değil.bebeğime oda almak istiyorum nereye geçeceğimiz belli olmadığı için birşey alamadık,eşyaları kıyafetleri poşetlerde duruyor.sinirlerim öyle bozuk ki.
okulda avrupa projesi çıkarmak zorundaymışız bu sene,ben ingilizce öğretmeni olduğum için işler kaldı bana,projeyi bul,yurtdışından ortakları ayarla,yazışmaları yap,mali hesapları yap derken şubat ayına kadar bir sürü proje işlerimiz olacak.bebeğimin de canını sıkmayayım diyorum ama okadar can sıkıcı şeyler duyuyorum ki artık ne yapacağımı şaşırdım,ağla ağla öldüm bugün zatenben bebeğimin odasını düzeltmek istiyorum,kıyefetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmek istiyorum,ondan başka birşey düşünmek istemiyorum,ama yoğunluktan onu düşünmeyi bile unutuyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?