- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.121
mrb kızlar
2 günün yorgunluğundan 11.30 zor uyandım
birşeyler yiyip ortalığı toparlayıp duşumu aldım geldim yanınıza.
çok halsizim hala.
negüzel sohbetler etmişiniz.
izne ayrılan arkadaşlar dinlenirsiniz bol bol
bizim için strese girmek nekadar kolay demi.
günaydın kıslar biraz geç oldu ama anca girebildim. taşınan arkadaşlar yeni evlerinde bebişleri ve kocişleriyle sağlıklı mutlu günler geçirmek dileğiyle inş. bişey sorucam kıslar dışarı çıkıcam bez almayı düşünüyorum prima alıcam yeni bebek serisinden mi alayım yoksa premium care denmi alsam kararsız kaldım sizler ne aldınız veya alacaksınız...
merhaba kızlar? hepimize güzel bir gün ve hafta diliyorumm
ya bir şey soracağım, hamilelikte saç kesimi hakkında ne düşünüyorsunuz? yada kestiren vs varmı? ya kaç ay önce kestirecektim bisürü hurafe söylediler. insan inanmasada içine kurt düşürüyorlar. ama artık dayanamıyorum ufff.. çok uzun ve birazda sıkıldım. hem doğumdan sonra güzel olsun saçlarım istiyorum.. taçlar vs güzel dursun :)
ay napim kestirsemmi ki?
herkese merhaba
kaç gündür yazamadım buraya,geldi mi üstüste geliyor bütün sıkıntılar.ne güzel üst katım boşaldı yorulmadan oraya taşnırım diyordum,adamın evi satacağı tuttu,kaldık yani açıkta.burdaki ev sahibimizle konuştuk bize yaza kadar müsade edin diye,şimdilik bir sorun yok gibi ama ne olacağı belli değil.bebeğime oda almak istiyorum nereye geçeceğimiz belli olmadığı için birşey alamadık,eşyaları kıyafetleri poşetlerde duruyor.sinirlerim öyle bozuk ki.
okulda avrupa projesi çıkarmak zorundaymışız bu sene,ben ingilizce öğretmeni olduğum için işler kaldı bana,projeyi bul,yurtdışından ortakları ayarla,yazışmaları yap,mali hesapları yap derken şubat ayına kadar bir sürü proje işlerimiz olacak.bebeğimin de canını sıkmayayım diyorum ama okadar can sıkıcı şeyler duyuyorum ki artık ne yapacağımı şaşırdım,ağla ağla öldüm bugün zatenben bebeğimin odasını düzeltmek istiyorum,kıyefetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmek istiyorum,ondan başka birşey düşünmek istemiyorum,ama yoğunluktan onu düşünmeyi bile unutuyorum artık.
selam kızlar,
bende duymuştum bu saç kestirme işini ama ne alaka ya valla geçen bayram uçlarımdaki kırıkları aldırmıştım.şimdide kestirmek istiyorum omuzlarımın biraz üstünde ama doğumdan sonra kestircem saçımın rengini falanda değiştiricem tam bi imaj değiştircem yani
bebek mevlütü bnde okutucam bzim burda 40 ı çıkınca okutuyolar ama fazla kalabalık çağırmıcam yakın eş,dost falan
slm kızlar, dışarı çıkmıştım yarım saat bile yürümedim ama dolmuştan inince kasıklarıma feci şekilde bir sancı girdi öyle korktum ki doğuruyomuyum ne diyorum kendi kendime durakta biras oturup dinlendim evle durak arasında 100 mt var kendimi nasıl attım içeri bilmiyorum uzandım şuan biraz daha iyiyim çok şükür bebişimde oynuyor allahım sen koru bizi neydi o öyle...
herkese merhaba biz yine geldik bugün hastaneden çıktık çok şükür cuma akşamı sancım oldu gece
apar topar hastaneye gittik gerçektende sancım varmış hemen yatırdılar beni sancı kesici verdiler erken doğuma karşılık bebeğim için ciğer geliştirici iğne yapıldı artık hastaneye gitmek istemiyorum psikolojim alt üst oluyor erken doğum olayı olan ne kadar çok kişi varmış rabbim hepimize sağlıkla gününde doğumlar nasip eylesin....AMİN.....
birkaç günden sonra herkesee merhaba güzel anneler ve bebişşleri..çok yoğun 4 günden sonra gelebildim sonunda. özlemişim valla
Herkese günaydın umarım iyisinizdir
dün akşam annem gile gittik eşim de araba boşken yaptığımız kolilerden götürelim dedi neyse ben bir paket aldım çok hafifti eşim tamam dedi bu sana yeter daha yukarı çıkma arabada bekle bende olmaz dedim tekrar bir tur daha attım eşimle o kollarını doldurdu bende iki poşet aldım içinde yatak örtüsü vardı sadece puf puf ben önden iniyordum eşimin elindeki paket duvara deymiş ses çıkardı bende eşim düştü sandım korktum dönüp bakayım derken merdivenden bir kaydım elimde poşetler olunca tutunamadım ama iyiki o puf poşetlermiş totom hiç yere gelmedi sadece bacağım ve belim ağrıdı eşim çok korktu o korkuyla kızdı bana laf dinlemiyorsun işte gelme demedim mi sana dedi bende hiç sesimi çıkarmadım çok korktum çünkü bende neyse indim arabaya oturttu beni kapıyı kitledi çıkmıyorsun bir daha dedi sonra son koliyi aldı geldi şoku atlattı soruyor bir yerinde bir şey var mı canın acıyor mu kızımız oynuyor mu falan bende bacağım ağrıdı sadece dedim sonra kızımız oynamaya başladı babasının elinide koydum onada vurdu içimiz rahatladı yatarken de sabah da kıpır kıpırdı çok şükür
hoşgeldin cnm neden yoruldun iki gün neler yaptın bakimm
merhaba canım, ben huggies'in yeni saf ve doğal serisi çıkmış , organik. ondan aldım.
valla ben de kestirdim saçımı, pek inanmıyorum böyle şeylere...
canımcım, bozma moralini, üzülme...sen üzülünce bebiş de sıkılıyor, üzülüyor bak...en kısa zamanda çoook güzel bir ev bulursunuz inşallah...
bende mevlüt yapıcam. geçen sene aralık ayında doğum yapan kuzenim mevlüt yapmadı ve yapmadığına pişman oldu. çünkü herkesi tek tek ağırlamak zorunda kaldı. evde hergün bir misafir vardı. öyle olmasındansa bir günde atlatmak en iyisi bence...
bende yürüyüş yapamıyorum maalesefhemen yoruluyorm. kasıklarıma sancı giriyor
canım çok ama çok geçmiş olsun. inşallah bundan sonra herşey yolunda gider. sende vaktinde, sağlıkla kucağına alırsın bebişini...
belgüncüm nerelerdesin sen tatlım ya ? :)
bu arada, patronun yaptıklarını okudum. çok üzüldüm. ama sıkma canını. doğum öncesi iznini al, rahat rahat , stresten uzak geçir günlerini...
benim patronumda, son güne kadar çalışayım istiyor. doğum çantamı afise getirmeyi düşünüyorum, burdan gidicem herhalde hastaneye :))
denizcim , geçmiş olsun, çok dikkat et kendine...
misafilerim vardı canım .
kaynana ve akrabaları agır misafir yani.:)
pazarda eşim çalışıyordu.
temizlik yaptım.
dünde ikramlarla uğraştım.
böyle yani.
sende negüzel izne ayrılışın evde olmanın keyfini çıkaryorsundur.
Cnm merhaba bende yedi haftalik hamileyim cok felaket kasintim basladi on gun once son bes durde idrarim cok koyu ve goz beyazlarimda sararma var gebelik kolestazina bagli sarilik olabilir diye dusunuyirum bugun gittim kan ve idrar vetdim senin ne zaman baslamisti cok korkuyorum benim dr lar bek bilmiyo heralde bu hastaligi ama netten okudum moralim bozuldu bebek riske giriyomus bide zaten tup benimki bi fikir verirmisin cnm?
mrb kızlar nasılsınız?
belgüncüm seni burda görmek ne güzel yahu,ayrıca özelden yazdığın msjın için teşekkürler.sewindim doğrusu.patronuna da ii yapmışsın keşke haftanın sonuna kadar rapor alsaydın.
gelincik canım sana da çok geçmiş olsun RABBİM acil şifa versin bi daha da böyle bir sıkıntı yaşatmasın inşallah.
denizcim sen de dikkat et kendine.insanın bazen aklı eski günlerine gidiyor aklı ama koca göbeğimizle yapamıyoz işte eski yaptıklarımızı şurda az zaman kaldı.inş. bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza
ben de yarın sabah erkenden fakültenin kadın doğum bölümüne gitcem bakalım orda ne diyecekler
kızlar bu arada göbeğim çok ürkütücü derecede büyük yani sizinkinin 2katını düşünün eşim arkadan bakınca hamile olduğun belli değil ama önden basket topu yutmuş gibisin diyor
Belgüncüm, çok şükür kızım iyi . Allah başka sıkıntı, dert göstermesin kızıma bundan sonra.. Hepimizin bebişine sağlık versin :)
Çok korkuttu bizi ama :) doğsun poposundan ısırıcam onu :)))
müge sende yoksun nezamandır sanki,neyseki bir sorun yok çok şükür kimsede.
vuslat hiç üzülme benim de arkadan bakınca hiçbirşey belli değil ama göbek fırladı gidiyor.sağlıkla doğsunlar da verilir heralde bu kilolar filan
günaydın kızlar..hasta olanlara çook geçmiş olsun.
benimde cumadan beri evde tadilat vardı bugün ustaların işi bitti şükür.yarın temizlikçi gelecek inşallah altından kalkabilirim bu ara öyle halsizim ki..
bu arada benim şekerim sınırda çıkıyor diye diyet yapıyordum gerçi 2-3gündür biraz bozmak zorunda kaldım.sabah açlık şekerim 115 çıktı öyle moralim bozuldu ki.hep 80-90 civarıydı.2gündür sabahları yüksek çıkıyor.yorgunluktan mı acaba?
şekeri olan arkadaşlar azcık bana moral verin canım çok sıkkın benim
Herkese günaydın umarım iyisinizdir
dün akşam annem gile gittik eşim de araba boşken yaptığımız kolilerden götürelim dedi neyse ben bir paket aldım çok hafifti eşim tamam dedi bu sana yeter daha yukarı çıkma arabada bekle bende olmaz dedim tekrar bir tur daha attım eşimle o kollarını doldurdu bende iki poşet aldım içinde yatak örtüsü vardı sadece puf puf ben önden iniyordum eşimin elindeki paket duvara deymiş ses çıkardı bende eşim düştü sandım korktum dönüp bakayım derken merdivenden bir kaydım elimde poşetler olunca tutunamadım ama iyiki o puf poşetlermiş totom hiç yere gelmedi sadece bacağım ve belim ağrıdı eşim çok korktu o korkuyla kızdı bana laf dinlemiyorsun işte gelme demedim mi sana dedi bende hiç sesimi çıkarmadım çok korktum çünkü bende neyse indim arabaya oturttu beni kapıyı kitledi çıkmıyorsun bir daha dedi sonra son koliyi aldı geldi şoku atlattı soruyor bir yerinde bir şey var mı canın acıyor mu kızımız oynuyor mu falan bende bacağım ağrıdı sadece dedim sonra kızımız oynamaya başladı babasının elinide koydum onada vurdu içimiz rahatladı yatarken de sabah da kıpır kıpırdı çok şükür
sağol canım olunca da oluyor iştedenizcim geçmiş olsun aman dikkat et.sakınılan göze çok batarmış.
kızlar,
merak ettim göbişinde çatlakları olan varmııı ???
kızlar,
kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?