2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet çitos nerdee bende çok merak ettim nezamandır gözükmüyor inşşş iyidir sağlığı sıhati ikisininde

hoşgeldin cnm neden yoruldun iki gün neler yaptın bakimm

merhaba canım, ben huggies'in yeni saf ve doğal serisi çıkmış , organik. ondan aldım.

valla ben de kestirdim saçımı, pek inanmıyorum böyle şeylere...

canımcım, bozma moralini, üzülme...sen üzülünce bebiş de sıkılıyor, üzülüyor bak...en kısa zamanda çoook güzel bir ev bulursunuz inşallah...

bende mevlüt yapıcam. geçen sene aralık ayında doğum yapan kuzenim mevlüt yapmadı ve yapmadığına pişman oldu. çünkü herkesi tek tek ağırlamak zorunda kaldı. evde hergün bir misafir vardı. öyle olmasındansa bir günde atlatmak en iyisi bence...

bende yürüyüş yapamıyorum maalesef hemen yoruluyorm. kasıklarıma sancı giriyor

canım çok ama çok geçmiş olsun. inşallah bundan sonra herşey yolunda gider. sende vaktinde, sağlıkla kucağına alırsın bebişini...

birkaç günden sonra herkesee merhaba güzel anneler ve bebişşleri..çok yoğun 4 günden sonra gelebildim sonunda. özlemişim valla

belgüncüm nerelerdesin sen tatlım ya ? :)

bu arada, patronun yaptıklarını okudum. çok üzüldüm. ama sıkma canını. doğum öncesi iznini al, rahat rahat , stresten uzak geçir günlerini...

benim patronumda, son güne kadar çalışayım istiyor. doğum çantamı afise getirmeyi düşünüyorum, burdan gidicem herhalde hastaneye :))

denizcim , geçmiş olsun, çok dikkat et kendine...

hoşgeldin cnm neden yoruldun iki gün neler yaptın bakimm

misafilerim vardı canım .
kaynana ve akrabaları agır misafir yani.:)
pazarda eşim çalışıyordu.
temizlik yaptım.
dünde ikramlarla uğraştım.
böyle yani.
sende negüzel izne ayrılışın evde olmanın keyfini çıkaryorsundur.

hoşgeldin tatlımcım.. valla sorma yoğun bir haftasonuydu.. ondan önceside yoğun bir iş temposu.. bizim patronda son güne kkadar çalışim istedi ama ne yazıkki kaybetti.. sen nasılsınn çok sevindim kızın iyiymişşş rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsin inş..

hımm ağır misafirler olunca yoruluyor insan.. dinlen bari.. evet evdeyim izne ayrılmadımda izin öncesi raporla doldurmaya çalışıyorum işte:)))

mrb kızlar nasılsınız?
belgüncüm seni burda görmek ne güzel yahu,ayrıca özelden yazdığın msjın için teşekkürler.sewindim doğrusu.patronuna da ii yapmışsın keşke haftanın sonuna kadar rapor alsaydın.
gelincik canım sana da çok geçmiş olsun RABBİM acil şifa versin bi daha da böyle bir sıkıntı yaşatmasın inşallah.
denizcim sen de dikkat et kendine.insanın bazen aklı eski günlerine gidiyor aklı ama koca göbeğimizle yapamıyoz işte eski yaptıklarımızı şurda az zaman kaldı.inş. bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza
ben de yarın sabah erkenden fakültenin kadın doğum bölümüne gitcem bakalım orda ne diyecekler
kızlar bu arada göbeğim çok ürkütücü derecede büyük yani sizinkinin 2katını düşünün eşim arkadan bakınca hamile olduğun belli değil ama önden basket topu yutmuş gibisin diyor

Belgüncüm, çok şükür kızım iyi . Allah başka sıkıntı, dert göstermesin kızıma bundan sonra.. Hepimizin bebişine sağlık versin :)

Çok korkuttu bizi ama :) doğsun poposundan ısırıcam onu :)))

müge sende yoksun nezamandır sanki,neyseki bir sorun yok çok şükür kimsede.
vuslat hiç üzülme benim de arkadan bakınca hiçbirşey belli değil ama göbek fırladı gidiyor.sağlıkla doğsunlar da verilir heralde bu kilolar filan

mrblar ve geçmiş olsun canım.
eğer özel bi hastaneye gidiyosan kolestaz teşhisini hemen koyamıyolar yada benimki öyle oldu diyeyim.
ben 19haftalıkken kaşıntıdan duramaz olmuştum uykuzusuluktan sarhoş gibi dolaşıyordum
benim hamileliğe bağlı hipertiroid de çıkmıştı.
bir kadın doğum prof.una özel muayene oldum
o beni tıp fak hast endokrin ve gastroentoloji bölümlerine yönlendirdi
karaciğer ve safrayla ilgili yapılan bazı tahliller sonucu kolestaz teşhisi kondu.teşhisin konulduğu bölüm gasroentolojiydi.
ben hepatiti 4-5 yaşlarında geçirdiğim için doğal bağışıklık kazanmışım yani benim hepatit gibi bir durumum yok şu an.
verilen bir ilaç var kolestaz için günde 4tane ondan içiyorum.3,5 aydır rahattım ama son dönemde yine ara ara kaşıntım oluyo ama artık yapacak bişey yokmuş ilaca aynen devam.
sen de canını sıkma ama büyük bi hastaneye git derim ben
RABBİM şifanı versin inşallah moralini bozmamaya çalış.derdini veren dermanını da veriyor
korkma internetten ben de okumuştum ama internette bazı şeyler abartı dra gidince kafama takılanları sordum rahatladım

hoşgeldin canımcım.. msj için rica ederim bende sana teşekkür ederim özel msjın için valla kafam çok bozarsa perşembede gitmeyebilirim işe bu arada bırakta göbişin biraz büyük olsun canım ikiz taşıyorsun kolay değil..ekle bir fotoda görelimmmm

amin canımcım rabbim başka dert tasa sıkıntı göstermesin inş..cümlemize... bizde korkmadık değil doğsun inş bir gün yolum düşerse bende ısırcam zilliyi:))

ben önceki kızım da 22 kg almıştım fakat 2ay sonunda eski kiloma döndüm bunda karnım çok büyük ama aslında sadece 7kg aldım
ne yapalım sağlıkla doğsunlar da veririz inş kilolarımızı

mrb canım geçmiş olsun öncelikle
benim de şekerim yüksek hatta sabah akşam insülin iğnesi vuruyorum ve diyetim var ona uyuyorum yani sürekli yarı aç geziyorum ama ne yapalım az kaldı sabredeceğiz inşallah.
moralini bozma diyetini uygulamaya çalış veyürüyüş özellikle çok önemliymiş ben bu konuyla ilgili tıp fak hast gidiyorum orda 1saat diyabet eğtm verddiler orda hareketin önemi üstünde durdular
bir de halk arasında yanlış bilinen birşey varmış şeker hast sinir stres yapmazmış.ve şekerin yükselmesi için ancak deprem vs evinin yanması yıkılması gibi büyük stresler gerekirmiş yani o eğitimde söylenen bu
ama sen yine de moralini yüksek tut ve diyetine önem ver eğer yapabiliyosan da özellikle kahvaltıdan bir saat sonra falan yürüyüş yapacakmışsın önce hafif hafif sonra tempolu yürüyün dediler.biz belki tempolu olmaz ama en azından normal şekilde yürürüz dediğim gibi canını sıkma bu günler de geçecek inşallah

denizcim geçmiş olsun aman dikkat et.sakınılan göze çok batarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…