- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.141
Kızlar hediyeler alındı ama doğru dürüst kimse eklememiş hani nerde o hevesler :96:
Kızlar hediyeler alındı ama doğru dürüst kimse eklememiş hani nerde o hevesler :96:
benim foto mak. yok eşim getiricekti ama daha işi bitmemiş
gelince ilk iş hemen eklicemm..
benimde hiç çatlağım yokkk
kızlar bu arada canım nasıl lokma istedi hemen kalktım yoğurucam şimdi akşama eşimle yerisss[/QUOTE
bende yemekteyizi izliyorum patlıcan kızartması çekti canım(
benim var hemde 27 nci haftamda görmüştüm sanırım topiğin ilk çatlayanı ben oldum çok aşırı değil şuanda ama çoğalıyolar zamanla bakalım doğuma kadar ne olurkızlar,
merak ettim göbişinde çatlakları olan varmııı ???
benim foto mak. yok eşim getiricekti ama daha işi bitmemiş
gelince ilk iş hemen eklicemm..
benimde hiç çatlağım yokkk
kızlar bu arada canım nasıl lokma istedi hemen kalktım yoğurucam şimdi akşama eşimle yerisss
[
bende yemekteyizi izliyorum patlıcan kızartması çekti canım(
benim var hemde 27 nci haftamda görmüştüm sanırım topiğin ilk çatlayanı ben oldum çok aşırı değil şuanda ama çoğalıyolar zamanla bakalım doğuma kadar ne olur
ooohh yarasın bebişede sizede
afiyet olsun şimdiden
bu arada cici topiğine bişiler ekledim kızlar
müge sende yoksun nezamandır sanki,neyseki bir sorun yok çok şükür kimsede.
vuslat hiç üzülme benim de arkadan bakınca hiçbirşey belli değil ama göbek fırladı gidiyor.sağlıkla doğsunlar da verilir heralde bu kilolar filan
amin canımcım rabbim başka dert tasa sıkıntı göstermesin inş..cümlemize... bizde korkmadık değil doğsun inş bir gün yolum düşerse bende ısırcam zilliyi:))
kızlar,
merak ettim göbişinde çatlakları olan varmııı ???
saol canımm ayy yakın olsak çok çok yaparım hepimis beraber yerisss
merhaba fıstıklar battaniyemi bitirim diye giremiom doğru düzgünnnn...özledim herkesi...
cuma günü kontrol var bebimi görcemmm çokkk özledim aydına gidicez...
herkesi öpüyorummm
Bizde dün akşam annem gilde yedik bu akşamda oraya gideceğiz bir kaç parça eşya daha götüreceğiz ama bu sefer elimi sürmem öyle
mrb canım geçmiş olsun öncelikle
benim de şekerim yüksek hatta sabah akşam insülin iğnesi vuruyorum ve diyetim var ona uyuyorum yani sürekli yarı aç geziyorum ama ne yapalım az kaldı sabredeceğiz inşallah.
moralini bozma diyetini uygulamaya çalış veyürüyüş özellikle çok önemliymiş ben bu konuyla ilgili tıp fak hast gidiyorum orda 1saat diyabet eğtm verddiler orda hareketin önemi üstünde durdular
bir de halk arasında yanlış bilinen birşey varmış şeker hast sinir stres yapmazmış.ve şekerin yükselmesi için ancak deprem vs evinin yanması yıkılması gibi büyük stresler gerekirmiş yani o eğitimde söylenen bu
ama sen yine de moralini yüksek tut ve diyetine önem ver eğer yapabiliyosan da özellikle kahvaltıdan bir saat sonra falan yürüyüş yapacakmışsın önce hafif hafif sonra tempolu yürüyün dediler.biz belki tempolu olmaz ama en azından normal şekilde yürürüz dediğim gibi canını sıkma bu günler de geçecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?