2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hediyeler alındı ama doğru dürüst kimse eklememiş hani nerde o hevesler :96:

benim foto mak. yok eşim getiricekti ama daha işi bitmemiş
gelince ilk iş hemen eklicemm..

benimde hiç çatlağım yokkk

kızlar bu arada canım nasıl lokma istedi hemen kalktım yoğurucam şimdi akşama eşimle yerisss

kızlar,

merak ettim göbişinde çatlakları olan varmııı ???
benim var hemde 27 nci haftamda görmüştüm sanırım topiğin ilk çatlayanı ben oldum çok aşırı değil şuanda ama çoğalıyolar zamanla bakalım doğuma kadar ne olur

ooohh yarasın bebişede sizede
afiyet olsun şimdiden

[

bende yemekteyizi izliyorum patlıcan kızartması çekti canım(

aman ben bakmıyorum ona herşey istiyo cnm

yoğurdum bende sardım sarmaladımm ayy zor beklicem galiba

ay bir uyumuşum bir uyumuşumm benim oğlan gündüzleri daha rahat duruyo daha rahat uyuyorumm, gece çok hareket ediyo yatsam bile dayak yemiş ggibi kalkıyorumm

saol canımm ayy yakın olsak çok çok yaparım hepimis beraber yerisss

şekercim, ben dünden beri siteye giremiyorum maalesef ( ama çok şükür bir problem yok, kızım da ben de çok iyiyiz sağol tatlım...

amin canımcım rabbim başka dert tasa sıkıntı göstermesin inş..cümlemize... bizde korkmadık değil doğsun inş bir gün yolum düşerse bende ısırcam zilliyi:))

bekleriz belgün teyzesi :))

kızlar,

merak ettim göbişinde çatlakları olan varmııı ???

şimdiye kadar olmadı çok şükür, inşallah olmaz... :)

Kızlar hediyeler alındı ama doğru dürüst kimse eklememiş hani nerde o hevesler :96:

bana da sevgili suhan çok güzel bir zıbın takımı ve çıngıraklı çok sevimli çoraplar göndermiş. ama fotoğraf makinemiz bozuk olduğu için ve telefonumun da kablosunu bulamadığım için ekleyemiyorum maalesef

benim yemeğim hazırr annem yaptı gitti sağolsun.. sulu köftee birde şehriyeli bulgur pilavı. eşimden bir iki patlıcan isticem canım çekti kızartıcam uzun zamandır yemiyorum kızartma..

merhaba fıstıklar battaniyemi bitirim diye giremiom doğru düzgünnnn...özledim herkesi...
cuma günü kontrol var bebimi görcemmm çokkk özledim aydına gidicez...
herkesi öpüyorummm

merhaba fıstıklar battaniyemi bitirim diye giremiom doğru düzgünnnn...özledim herkesi...
cuma günü kontrol var bebimi görcemmm çokkk özledim aydına gidicez...
herkesi öpüyorummm

canım yaa özlettin kendiniiii
hemen bitir de ekle görelim maarifetini
bizde seni öptük cnmm bende cuma görücem bebişimiii :97:
artık bayram sonrası görüşücess... bizde ctesi annemlere gidices bayramı orda geçiricess yani kaınvaldemlerde...

başakcım sağlıklı sıhatli olda biz özleriz seni..:))) öprüm

denizzz evet elleme bu akşam bişi bırak yapsınlarrr..

kimsecikler kalmadı bende kalktım mutfağımı toparladım makinayı boşalttım yerleştirdim kociş gelmeden ön yemek hazırlıklarını yaptım 6da çıkar salatamı hazırlarım bende bu arada sofrayı falan kurarım yavaş yavaş site açık sonra görüşürüz kızlar

çok teşekkürler ilgine arkadaşım.sanada çook geçmiş olsun umarım sorunsuz tamamlarız hepimiz.gerçekten moral bozucu olabiliyor.aslında diyetime uyuyordum tabi birkaç gündür ev havada ustalar var az az yedim herşeyden.gerçekten bende aç geziyorum diyebilirim.yürüyüş yapmıyorum ama oturduğumda yok evde zaten bi canavar oğlum var ki dostlar başına hi oturtmuyor benibundan sonra yürüyüşte yapayım biraz belki insülinede başlarız demişti doktor bakalım bu sefer ne diyecek..

ah canım geçmiş olsun üzülme normali ne bilmiyorum açlık şekerinin ama tokluk şekerinin yüksek çıkması daha kötü diye biliyorum..yorgunluktan olabilir diyette yapıyorsan sorun olacağını zannetmem bir doktoruna danış istersen benim tokkluk şekerim sınırın üzerinde çıkmıştı perhizle düzeldi mesela..üzülme canım..

sağol canım umarım iyi olur.ama moralim çok bozuldu gerçekten.zaten aç geziyorum hepi topu 4kilo aldım bugüne kadar.birkaç gün daha takip edeyim olmadı doktora gideceğim.darısı başıma benimde iyi çıkar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…