2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler
bende nihayet gelebildim ...Tanemin odasıyla ilgilenmekten ve işten fırsat bulup giremiyorum.
belgünüm en doğru olanı yapmışsın böyle insanlara iyilik etmeye değmez bile işte mecburen katlanıyoruz..benimde raporum başladı aslında ama hadi diyorum biraz daha geleyim... sakın bunlar için kendini üzme..bebişinde etkileniyor sen nekadar stresli olursan bebekde doğduğunda okadar stresli olurmuş..hiç takma kafana canım benim....
denizcim sanada çok geçmiş olsun allah korumuş..

canım çok çok geçmiş olsun verilmiş bir sadakanız varmış dikkat et kendine...

güzel annişler çok uzun bir aradan sonra merhaba)))
şu kpss beni mahvetti tam herşey bitti derken tekrar ders çalışmak çok zor geldi ama bitti. bakalım bu hafta açıklanacakmış sonuçlar neler yapmışım görücem.
sınav bitti evi toplama derdi başladı,her dolabı boşalt düzelt-çekmece düzenle evi bebişe hazırla.bir türlü evi toparlayamadımsinir oldum artık.Bayramda annemler gelecek bana İzmirden sen yapma ben gelince yapıcam diyor ama onada kıyamıyorum,beyin ameliyatı oldu o gelmeden toparlanayım diyorum ama yok karına misali iş yapıyorum.neyse herkese kolay gelsin

günaydın güzel annelerr

denizcim çook geçmiş olsunn Allah korumuş seni..
sağol canım çok şükür iyiyiz
canım çok sağol ay dinlemez olur muyum annemlere gidince doğru eve çıkıyorsun eşyalara el sürmek yok dedi ben çıktım abimleri yolladım hemen birlikte taşıdılar çıktım uzandım bende hemen
sağol canım evet Allahım korudu çok şükür
canım çok çok geçmiş olsun verilmiş bir sadakanız varmış dikkat et kendine...
teşekkür ederim canım
aman kızlar sizlerde çok ama çok dikkat edin

hoşgeldin cnmmm... odası tamamlanınca foto koyarsın artık bisde görürüss tanem kızımızın odasını...
Allah ım inş birbirimise gidip gelmeyi de nasip eder...

inş iyi bi sonuç alırsın canım hayırlısı olsun....
bende yavaş yavaş toparlıyım diyorum ama bi yandan topla bi yandan dağılıo ööle çok ayrıntıyada giremiyorum, herşey beni buluyo ,,
bayramdan sonra annemler gelicek sen yapma biz yaparıs diolar..

Son düzenleme:
Herkese günaydınnnnn sabah kalktık kocişi işe yolladık sonra bir saat uyudum kalktım 9 da alışmışım erken kalkmaya yt uyu ne işin var:))) sonra gıyındım eşortmanları çıktım biraz yürüdüm ordan markete gittim sütümü aldım birde nesquik toplar var ya sütle yenilen onların beyaz çikolatalısı çıkmışşşş çokta uygundu fiyatı bir kutu aldım arkadaşım çok güzel demiştiii ayy bir güzelllll kızlarr anlatamam:))çikolata manyağı olunca herşey güzel geliyor. Kahvaltımı hazırladım yumurtamı yedim kahvaltımı ettim şimdi pekmezmi yiyorum kızım sakin henüz sesi çıkmadı okadar geziyorumki dünde koca gün gezdik eee yoruldu kızcağızımm sonrada kızıyorum kendime ama güldencim aynı dediğin gibi gezmektende kendimi alamıyorum çalışırken oakdar fırsat yaratıyordum şimdi çalışmayınca yandık galiba evde bulabilene aşkolsun:))))))))))))) valla hafta içi olupta evde olmak çok güzel bir duyguymuş:)))))

ben bu sefer doktora gittiğimde özellikle sordum suyumu azalma artma varmı diye snede bişiy yok gayet normal dedi ama o kadın yüzü o poşet aklımdan çıkmıyor durup durup ağlayasım geliyor zaten son günlerde böle herşeye gözlerim dolar olduki ben bu kadar duygusal biri değilim

ah be denizim dikkat ettt ne olur bak ben nasıl düştüm düz yolda giderken taşıma bişi boşver ama nerdee biz kadınlar yerimizde duramıyoruz illaki birşeyin ucundan tutucaz şu anda senin ve bebişinin sağlığı herşeyden daha önemli biliyorsun tatlım azcık kaldı bişi kendini çok yorma herşeye atlama bu döneminde canımcım çok ama çokkk geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış ucuz atlatmışsın kıyamam..

selam canım sorma valla normalde vicdanlı iyi bir adamdır ama böle eserekli birkere şekeri var bir fırladımı kisme tutamıyor onu.. Dediği n gibi kasmıcam bir ay fazla maaş alım eşime destek olayım demiştim araba için kredi çektik en azından bir ay bir aydır diye düşünüyordum ama ihtiyaçları olcaksa zaten şartımı kabul ederler etmezlersede napalım artık yapacak bişi yok bebeğim paradan daha önemli..

kuzucummmmm bittimi tanemin odası bizede gösterrr teyzesi yer onu yerrrrrr kcoaman ısırır emii... Bu arada sağol canımcım evet bebeğiminde asabi olmasından çok korkuyorum çünkü işim yüzünden hamileliğimin mesayi saatleri çok gergin geçti..

çok hassaslaştık galiba doğuma kadar da böle gideceğe benziyor hele ben lohusalık dönemimizi çok merak ediyorum..çok üzüldüm o kadına allahım hepimize yardıme etsin sabırlar versin inş.

hakkında hayırlısı olsun inşallah dileğin sonucu alırsın
bebişler büyüdükce hareketlerimiz kısıtlanıyo malesef ama olsun yavaş yavaş olsun hiç önemli değil bebişlere bişey olmasın yeterki

bende korkuyorum bu durumdan ya kontrole gidersem ve hemen doguma alırsa yanlız doğurmak ürkütüyo beni bide herkes uzakta bi eşim var burda ayy nebileyim düşünmemeye çalışıyorum bunları şimdiden psikolojim bozulmasın diye

sende düşünmemeye çalış canımcım pozitif düşünelimki herşey güzel olsun

zaten sinir konusuna gelirsek benim bebiş dik saçlı bişiy olcaktır büyük ihtimal çok sinirli stresli geçti 7 ayım kaldıki başında acaip bir sinir stres krizi atlatmıştım bilmeden daha ne gözyaşı dökmüştüm cadı kaynanam yüzünden nediyim Allah bildiği gibi yapsın herkesi kızlarından görsün....

zaten bir karadenizli olarak inatçı bir bebek olcak parmağında oynatcak bizi çalışan tüm annelerin sorunu bu sinir olacaktır diye düşünüyorum çok stresliyse tabi işlerimiz

ben zaten doğurana kadar kimseyi arattırmıycam eşime mümkünse bilselerde kimsenin hastaneye geldiğini görmek istemiyorum sancıda çekiyorsam kimsenin yanında kendimi sıkamıycam kusura bakmasınlar ben doğuma girince arasın herkezi gelsinler ama ben sancı çekerken kimse olmasın yanımda

günaydın kızlar..hasta olanlara çook geçmiş olsun.
benimde cumadan beri evde tadilat vardı bugün ustaların işi bitti şükür.yarın temizlikçi gelecek inşallah altından kalkabilirim bu ara öyle halsizim ki..
bu arada benim şekerim sınırda çıkıyor diye diyet yapıyordum gerçi 2-3gündür biraz bozmak zorunda kaldım.sabah açlık şekerim 115 çıktı öyle moralim bozuldu ki.hep 80-90 civarıydı.2gündür sabahları yüksek çıkıyor.yorgunluktan mı acaba?
şekeri olan arkadaşlar azcık bana moral verin canım çok sıkkın benim

ben annemi istiyom sadece

ben annemi istiyom sadece

bende ama o dayanamaz benim o halime nebiliyim dayanabilecek birini çağırmam gerekir yanımda çünkü ben ağlarım zırlarım kadıncağız görmesin beni öle kalbim dayanmaz birde o üzülüyor diye iyice üzülürüm

yada bilmiyorum ama kesinlikle eşimin ailesini istemiyorum onu biliyorum...

ohh afiyet bal şeker olsun kuzucuğuna..
bende daha yicemm ...
yürüyüş iyi diyolar doğuma çok faydası oluomuş inş normal olurda faydasını görürüss...
Allah ım hayırlısıyla kurtarsın hepimisi..
canım tadını çıkar ewde olmanınnn :13: keyfini sür....

sorma canım bazen reklamlara bile ağlıyorumm

aaynen canım benimde iş yüzünden çok stresli geçti neyse artık bundan sonrası güzel sakin geçer umarım hepimiz için..sizdemi karadenizlisiniz bizimde kızımız öle olcak ana karadeniz baba karadeniz kızımızda tam karadeniz kızı olcak galiba yandık:)))

sağol belgüncüm
sen işten mi çıktın geçmişi okuyamadım bir özet geçsen :))

özet benim özetlerim biraz fazla sürüyor :))))))))))) işten çıkmadım canım rapor aldım haftanın son gününe kadar işe gitmicem kızdım patronuma çokta gerildim strese soktular beni iicene patronum haksız yere iki gün boyunca avazı çıktığı kadar beni azarlayıpp bağırınca bende raporu aldım oturuyorum evde normalde doğum iznimde bayramdan hemen sonra başlıyor ama ben üç hafta kalana kadr çalışmayı düşünüyordum ama vazgeçtim böle olunca değmez normal doğum iznimde çıkıcam izne şimdi on günde bayram var zaten sonrasında üç gün gidicem sonra evdeyim inş..işte sadece şöle düşündük eşimle eğer ihtiyaçları olcaksa haftanın iki günü falan yarım gün gidip işleri toparlıcam. Bakalım ne olcak.

ah canım geçmiş olsun üzülme normali ne bilmiyorum açlık şekerinin ama tokluk şekerinin yüksek çıkması daha kötü diye biliyorum..yorgunluktan olabilir diyette yapıyorsan sorun olacağını zannetmem bir doktoruna danış istersen benim tokkluk şekerim sınırın üzerinde çıkmıştı perhizle düzeldi mesela..üzülme canım..

kahvaltını yenimi ediceksin sennn güldencimmmm :2: Evet yürüyüş faydalıymış ama ben yapamıyordum çalıştığım için en fazla otobüse yürüyordum şimdi izindeyken hazır denicem sabahları onbeş akşamları on beş dk yürümeyi bakalım.. Amin canımcım

evet ben orta karadeniz samsun eşimde çerkez çerkezlerin ve karadenizlilerin inatları meşhurdur inatçı bir oğlan olcak gerçi anne babada çok inatçı ve sinirliyiz hakkımızda hayırlısı o uyumam der ben uyuycaksın derim bakalım hangi taraf kazancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…