- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.081
Herkese günaydın umarım iyisinizdir
dün akşam annem gile gittik eşim de araba boşken yaptığımız kolilerden götürelim dedi neyse ben bir paket aldım çok hafifti eşim tamam dedi bu sana yeter daha yukarı çıkma arabada bekle bende olmaz dedim tekrar bir tur daha attım eşimle o kollarını doldurdu bende iki poşet aldım içinde yatak örtüsü vardı sadece puf puf ben önden iniyordum eşimin elindeki paket duvara deymiş ses çıkardı bende eşim düştü sandım korktum dönüp bakayım derken merdivenden bir kaydım elimde poşetler olunca tutunamadım ama iyiki o puf poşetlermiş totom hiç yere gelmedi sadece bacağım ve belim ağrıdı eşim çok korktu o korkuyla kızdı bana laf dinlemiyorsun işte gelme demedim mi sana dedi bende hiç sesimi çıkarmadım çok korktum çünkü bende neyse indim arabaya oturttu beni kapıyı kitledi çıkmıyorsun bir daha dedi sonra son koliyi aldı geldi şoku atlattı soruyor bir yerinde bir şey var mı canın acıyor mu kızımız oynuyor mu falan bende bacağım ağrıdı sadece dedim sonra kızımız oynamaya başladı babasının elinide koydum onada vurdu içimiz rahatladı yatarken de sabah da kıpır kıpırdı çok şükür
sağol canım çok şükür iyiyizgünaydın güzel annelerr
denizcim çook geçmiş olsunn Allah korumuş seni..
canım çok sağol ay dinlemez olur muyum annemlere gidince doğru eve çıkıyorsun eşyalara el sürmek yok dedi ben çıktım abimleri yolladım hemen birlikte taşıdılar çıktım uzandım bende hemencanım benim yaaa çok çok geçmiş olsunverilmiş sadakanız varmış Allah korumuşş...
bundan sonra daha dikkatli olmamıs lazım ani hareketlerde dengemis değişio
sende biras sööz dinle kızım yaaAllah beterinden korusunn
çok şükür ikinisde iyisinisss
sağol canım evet Allahım korudu çok şükürgünaydın güzel anneler
bende nihayet gelebildim ...Tanemin odasıyla ilgilenmekten ve işten fırsat bulup giremiyorum.
belgünüm en doğru olanı yapmışsın böyle insanlara iyilik etmeye değmez bile işte mecburen katlanıyoruz..benimde raporum başladı aslında ama hadi diyorum biraz daha geleyim... sakın bunlar için kendini üzme..bebişinde etkileniyor sen nekadar stresli olursan bebekde doğduğunda okadar stresli olurmuş..hiç takma kafana canım benim....
denizcim sanada çok geçmiş olsun allah korumuş..
teşekkür ederim canımcanım çok çok geçmiş olsun verilmiş bir sadakanız varmış dikkat et kendine...
günaydın güzel anneler
bende nihayet gelebildim ...Tanemin odasıyla ilgilenmekten ve işten fırsat bulup giremiyorum.
belgünüm en doğru olanı yapmışsın böyle insanlara iyilik etmeye değmez bile işte mecburen katlanıyoruz..benimde raporum başladı aslında ama hadi diyorum biraz daha geleyim... sakın bunlar için kendini üzme..bebişinde etkileniyor sen nekadar stresli olursan bebekde doğduğunda okadar stresli olurmuş..hiç takma kafana canım benim....
denizcim sanada çok geçmiş olsun allah korumuş..
güzel annişler çok uzun bir aradan sonra merhaba)))
şu kpss beni mahvetti tam herşey bitti derken tekrar ders çalışmak çok zor geldi ama bitti. bakalım bu hafta açıklanacakmış sonuçlar neler yapmışım görücem.
sınav bitti evi toplama derdi başladı,her dolabı boşalt düzelt-çekmece düzenle evi bebişe hazırla.bir türlü evi toparlayamadımsinir oldum artık.Bayramda annemler gelecek bana İzmirden sen yapma ben gelince yapıcam diyor ama onada kıyamıyorum,beyin ameliyatı oldu o gelmeden toparlanayım diyorum ama yok karına misali iş yapıyorum.neyse herkese kolay gelsin
herkese günaydın umarım iyisinizdir
dün akşam annem gile gittik eşim de araba boşken yaptığımız kolilerden götürelim dedi neyse ben bir paket aldım çok hafifti eşim tamam dedi bu sana yeter daha yukarı çıkma arabada bekle bende olmaz dedim tekrar bir tur daha attım eşimle o kollarını doldurdu bende iki poşet aldım içinde yatak örtüsü vardı sadece puf puf ben önden iniyordum eşimin elindeki paket duvara deymiş ses çıkardı bende eşim düştü sandım korktum dönüp bakayım derken merdivenden bir kaydım elimde poşetler olunca tutunamadım ama iyiki o puf poşetlermiş totom hiç yere gelmedi sadece bacağım ve belim ağrıdı eşim çok korktu o korkuyla kızdı bana laf dinlemiyorsun işte gelme demedim mi sana dedi bende hiç sesimi çıkarmadım çok korktum çünkü bende neyse indim arabaya oturttu beni kapıyı kitledi çıkmıyorsun bir daha dedi sonra son koliyi aldı geldi şoku atlattı soruyor bir yerinde bir şey var mı canın acıyor mu kızımız oynuyor mu falan bende bacağım ağrıdı sadece dedim sonra kızımız oynamaya başladı babasının elinide koydum onada vurdu içimiz rahatladı yatarken de sabah da kıpır kıpırdı çok şükür
günaydın kızlar,
nasılsınız bakalım belgun bu arada patronunun yaptığına pes diyorum bişey diyemiyorum ne gıcık adammış hiç kasma bence al iznini onlar senin peşinden koşsunlar...
Herkese kolay gelsin...
günaydın güzel anneler
bende nihayet gelebildim ...tanemin odasıyla ilgilenmekten ve işten fırsat bulup giremiyorum.
Belgünüm en doğru olanı yapmışsın böyle insanlara iyilik etmeye değmez bile işte mecburen katlanıyoruz..benimde raporum başladı aslında ama hadi diyorum biraz daha geleyim... Sakın bunlar için kendini üzme..bebişinde etkileniyor sen nekadar stresli olursan bebekde doğduğunda okadar stresli olurmuş..hiç takma kafana canım benim....
Denizcim sanada çok geçmiş olsun allah korumuş..
ben bu sefer doktora gittiğimde özellikle sordum suyumu azalma artma varmı diye snede bişiy yok gayet normal dedi ama o kadın yüzü o poşet aklımdan çıkmıyor durup durup ağlayasım geliyor zaten son günlerde böle herşeye gözlerim dolar olduki ben bu kadar duygusal biri değilim
güzel annişler çok uzun bir aradan sonra merhaba)))
şu kpss beni mahvetti tam herşey bitti derken tekrar ders çalışmak çok zor geldi ama bitti. bakalım bu hafta açıklanacakmış sonuçlar neler yapmışım görücem.
sınav bitti evi toplama derdi başladı,her dolabı boşalt düzelt-çekmece düzenle evi bebişe hazırla.bir türlü evi toparlayamadımsinir oldum artık.Bayramda annemler gelecek bana İzmirden sen yapma ben gelince yapıcam diyor ama onada kıyamıyorum,beyin ameliyatı oldu o gelmeden toparlanayım diyorum ama yok karına misali iş yapıyorum.neyse herkese kolay gelsin
ben bu sefer doktora gittiğimde özellikle sordum suyumu azalma artma varmı diye snede bişiy yok gayet normal dedi ama o kadın yüzü o poşet aklımdan çıkmıyor durup durup ağlayasım geliyor zaten son günlerde böle herşeye gözlerim dolar olduki ben bu kadar duygusal biri değilim
bende korkuyorum bu durumdan ya kontrole gidersem ve hemen doguma alırsa yanlız doğurmak ürkütüyo beni bide herkes uzakta bi eşim var burda ayy nebileyim düşünmemeye çalışıyorum bunları şimdiden psikolojim bozulmasın diye
sende düşünmemeye çalış canımcım pozitif düşünelimki herşey güzel olsun
ben zaten doğurana kadar kimseyi arattırmıycam eşime mümkünse bilselerde kimsenin hastaneye geldiğini görmek istemiyorum sancıda çekiyorsam kimsenin yanında kendimi sıkamıycam kusura bakmasınlar ben doğuma girince arasın herkezi gelsinler ama ben sancı çekerken kimse olmasın yanımda
ben annemi istiyom sadece
Herkese günaydınnnnn sabah kalktık kocişi işe yolladık sonra bir saat uyudum kalktım 9 da alışmışım erken kalkmaya yt uyu ne işin var:))) sonra gıyındım eşortmanları çıktım biraz yürüdüm ordan markete gittim sütümü aldım birde nesquik toplar var ya sütle yenilen onların beyaz çikolatalısı çıkmışşşş çokta uygundu fiyatı bir kutu aldım arkadaşım çok güzel demiştiii ayy bir güzelllll kızlarr anlatamam:))çikolata manyağı olunca herşey güzel geliyor. Kahvaltımı hazırladım yumurtamı yedim kahvaltımı ettim şimdi pekmezmi yiyorum kızım sakin henüz sesi çıkmadı okadar geziyorumki dünde koca gün gezdik eee yoruldu kızcağızımm sonrada kızıyorum kendime ama güldencim aynı dediğin gibi gezmektende kendimi alamıyorum çalışırken oakdar fırsat yaratıyordum şimdi çalışmayınca yandık galiba evde bulabilene aşkolsun:))))))))))))) valla hafta içi olupta evde olmak çok güzel bir duyguymuş:)))))
zaten sinir konusuna gelirsek benim bebiş dik saçlı bişiy olcaktır büyük ihtimal çok sinirli stresli geçti 7 ayım kaldıki başında acaip bir sinir stres krizi atlatmıştım bilmeden daha ne gözyaşı dökmüştüm cadı kaynanam yüzünden nediyim allah bildiği gibi yapsın herkesi kızlarından görsün....
Zaten bir karadenizli olarak inatçı bir bebek olcak parmağında oynatcak bizi çalışan tüm annelerin sorunu bu sinir olacaktır diye düşünüyorum çok stresliyse tabi işlerimiz
sağol belgüncüm
sen işten mi çıktın geçmişi okuyamadım bir özet geçsen :))
günaydın kızlar..hasta olanlara çook geçmiş olsun.
Benimde cumadan beri evde tadilat vardı bugün ustaların işi bitti şükür.yarın temizlikçi gelecek inşallah altından kalkabilirim bu ara öyle halsizim ki..
Bu arada benim şekerim sınırda çıkıyor diye diyet yapıyordum gerçi 2-3gündür biraz bozmak zorunda kaldım.sabah açlık şekerim 115 çıktı öyle moralim bozuldu ki.hep 80-90 civarıydı.2gündür sabahları yüksek çıkıyor.yorgunluktan mı acaba?
şekeri olan arkadaşlar azcık bana moral verin canım çok sıkkın benim
[ı]ohh afiyet bal şeker olsun kuzucuğuna..
Bende daha yicemm ...
Yürüyüş iyi diyolar doğuma çok faydası oluomuş inş normal olurda faydasını görürüss...
Allah ım hayırlısıyla kurtarsın hepimisi..
Canım tadını çıkar ewde olmanınnn :13: Keyfini sür....[/ı]
[ı]sorma canım bazen reklamlara bile ağlıyorumm[/ı]
aaynen canım benimde iş yüzünden çok stresli geçti neyse artık bundan sonrası güzel sakin geçer umarım hepimiz için..sizdemi karadenizlisiniz bizimde kızımız öle olcak ana karadeniz baba karadeniz kızımızda tam karadeniz kızı olcak galiba yandık:)))
özet benim özetlerim biraz fazla sürüyor :))))))))))) işten çıkmadım canım rapor aldım haftanın son gününe kadar işe gitmicem kızdım patronuma çokta gerildim strese soktular beni iicene patronum haksız yere iki gün boyunca avazı çıktığı kadar beni azarlayıpp bağırınca bende raporu aldım oturuyorum evde normalde doğum iznimde bayramdan hemen sonra başlıyor ama ben üç hafta kalana kadr çalışmayı düşünüyordum ama vazgeçtim böle olunca değmez normal doğum iznimde çıkıcam izne şimdi on günde bayram var zaten sonrasında üç gün gidicem sonra evdeyim inş..işte sadece şöle düşündük eşimle eğer ihtiyaçları olcaksa haftanın iki günü falan yarım gün gidip işleri toparlıcam. Bakalım ne olcak.
ah canım geçmiş olsun üzülme normali ne bilmiyorum açlık şekerinin ama tokluk şekerinin yüksek çıkması daha kötü diye biliyorum..yorgunluktan olabilir diyette yapıyorsan sorun olacağını zannetmem bir doktoruna danış istersen benim tokkluk şekerim sınırın üzerinde çıkmıştı perhizle düzeldi mesela..üzülme canım..
kahvaltını yenimi ediceksin sennn güldencimmmm :2: Evet yürüyüş faydalıymış ama ben yapamıyordum çalıştığım için en fazla otobüse yürüyordum şimdi izindeyken hazır denicem sabahları onbeş akşamları on beş dk yürümeyi bakalım.. Amin canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?