- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.101
evet ben orta karadeniz samsun eşimde çerkez çerkezlerin ve karadenizlilerin inatları meşhurdur inatçı bir oğlan olcak gerçi anne babada çok inatçı ve sinirliyiz hakkımızda hayırlısı o uyumam der ben uyuycaksın derim bakalım hangi taraf kazancak
ahahahahaha al bendende okadar ben sürmene eşim ordu kızım inadın teki olcak galiba:)))))
evet ben orta karadeniz samsun eşimde çerkez çerkezlerin ve karadenizlilerin inatları meşhurdur inatçı bir oğlan olcak gerçi anne babada çok inatçı ve sinirliyiz hakkımızda hayırlısı o uyumam der ben uyuycaksın derim bakalım hangi taraf kazancak
ahahahahaha al bendende okadar ben sürmene eşim ordu kızım inadın teki olcak galiba:)))))
günaydın kızlar..hasta olanlara çook geçmiş olsun.
benimde cumadan beri evde tadilat vardı bugün ustaların işi bitti şükür.yarın temizlikçi gelecek inşallah altından kalkabilirim bu ara öyle halsizim ki..
bu arada benim şekerim sınırda çıkıyor diye diyet yapıyordum gerçi 2-3gündür biraz bozmak zorunda kaldım.sabah açlık şekerim 115 çıktı öyle moralim bozuldu ki.hep 80-90 civarıydı.2gündür sabahları yüksek çıkıyor.yorgunluktan mı acaba?
şekeri olan arkadaşlar azcık bana moral verin canım çok sıkkın benim
aaynen canım benimde iş yüzünden çok stresli geçti neyse artık bundan sonrası güzel sakin geçer umarım hepimiz için..sizdemi karadenizlisiniz bizimde kızımız öle olcak ana karadeniz baba karadeniz kızımızda tam karadeniz kızı olcak galiba yandık:)))
özet benim özetlerim biraz fazla sürüyor :))))))))))) işten çıkmadım canım rapor aldım haftanın son gününe kadar işe gitmicem kızdım patronuma çokta gerildim strese soktular beni iicene patronum haksız yere iki gün boyunca avazı çıktığı kadar beni azarlayıpp bağırınca bende raporu aldım oturuyorum evde normalde doğum iznimde bayramdan hemen sonra başlıyor ama ben üç hafta kalana kadr çalışmayı düşünüyordum ama vazgeçtim böle olunca değmez normal doğum iznimde çıkıcam izne şimdi on günde bayram var zaten sonrasında üç gün gidicem sonra evdeyim inş..işte sadece şöle düşündük eşimle eğer ihtiyaçları olcaksa haftanın iki günü falan yarım gün gidip işleri toparlıcam. Bakalım ne olcak.
ah canım geçmiş olsun üzülme normali ne bilmiyorum açlık şekerinin ama tokluk şekerinin yüksek çıkması daha kötü diye biliyorum..yorgunluktan olabilir diyette yapıyorsan sorun olacağını zannetmem bir doktoruna danış istersen benim tokkluk şekerim sınırın üzerinde çıkmıştı perhizle düzeldi mesela..üzülme canım..
kahvaltını yenimi ediceksin sennn güldencimmmm :2: Evet yürüyüş faydalıymış ama ben yapamıyordum çalıştığım için en fazla otobüse yürüyordum şimdi izindeyken hazır denicem sabahları onbeş akşamları on beş dk yürümeyi bakalım.. Amin canımcım
off naptın hemde sürmene eyvah karadenizin göbeği inatçılığında olsun ama karadenizli olmanın ve inatçı olmanın faydalarıda var bizim gibi eğlenceli bölge varmı yaaaa her yapılan olay :))))
herkese selam.
ne güzel raporlar alınmış evde keyif yapılıyor belgün hanım,ohhhhhhhh.valla allah biliyor ya içimden kaç gündür diyorum ki belgün bukadar süre topiğe girmedi kesin birşey olmuştur,hastanelik filan olmasa dedim allah biliyor ya telefonun da yok arayamadım,ama inan merak ettim.neyseki sağlıkla ilgili bi sorun yok ,işi de sıkma canını,almışsın ne güzel raporunu yat yuvarlan evinde şimdi.
deniz ve özge dikkat edin kızlar ya,merdivenden,sandalyeden düşme gibi bi lüksümüz yok artık bizim bu saatten sonra,allah korusun
buarada özge benim eşim de samsunlu,ben de ünyeliyim.belgün senin kocanda orduluymuş,kız nereli hemşerim mi yoksa?
herkese selam.
ne güzel raporlar alınmış evde keyif yapılıyor belgün hanım,ohhhhhhhh.valla allah biliyor ya içimden kaç gündür diyorum ki belgün bukadar süre topiğe girmedi kesin birşey olmuştur,hastanelik filan olmasa dedim allah biliyor ya telefonun da yok arayamadım,ama inan merak ettim.neyseki sağlıkla ilgili bi sorun yok ,işi de sıkma canını,almışsın ne güzel raporunu yat yuvarlan evinde şimdi.
deniz ve özge dikkat edin kızlar ya,merdivenden,sandalyeden düşme gibi bi lüksümüz yok artık bizim bu saatten sonra,allah korusun
buarada özge benim eşim de samsunlu,ben de ünyeliyim.belgün senin kocanda orduluymuş,kız nereli hemşerim mi yoksa?
ewet kahvaltımı ettim geldimmsütümüsüdeiçtik ohh dünya varmışşş :86:
bende birasdan markete çıkarım sonra biras öğle uykusu yaparımm ew gibisi yok tavsiye ederimm :86:
kızlarr sizinkiler inat olacağı kesin o zamannn yandinisss :18:
bende kova burcuyum bende inadım dır ama bakalım bebiş nasıl olucak....
zaten ben facedeki resimlerden anladım eşinde samsunlu kanı var :) dermişim ben samsun havzalıyım annemde babamda oralı ama evlendikten sonra kimliğim hiç tahmin bile etmediğim biyer olarak değişti eşin samsunun neresinden
herkese selam.
eşim,samsun termeli canım
bizde de eşimin karadenizlilikle hiç alakası yoktur,ben tam taşırım inadımla,çenemle,nazımla,sinirimleama o benim tam tersim.ben o yüzden inşallah oğlumuz ona benzer diyorum
daha bugün üye oldum siteyede yabancıyım sohbet edebilecegim benim gibi hamile bayanlar varmıııııı?
daha bugün üye oldum siteyede yabancıyım sohbet edebilecegim benim gibi hamile bayanlar varmıııııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?