2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ahahahahaha al bendende okadar ben sürmene eşim ordu kızım inadın teki olcak galiba:)))))

kızlar slm nasılsnz

belgüncüm tatlım patronunu asmak lazım yaw zaten hamilelik yeterince geriyo bi de böle dengesizliklere hiç katlanamıyorm sen günah keçisimsn alla alla ben olsam 1 sn durmazdm sanırm en iisini yapmışsn sende tatlım onlar düşünsünler bakem sen düşünme dedğin gibi yapar arada gidersn hem kendine zaman ayırır bol bol gezersn o arada

dilekcim geçmiş olsn tatlım umarım şimdi dha iisindr bazen kocaları dinlemek gerekiyo sanırm

özgeycim benim kızımda sürekli ağlicak sanırm ben 7 buçuk aydır sürekli ağlıyorm manyak gibi mutlu da olsam sinirli de olsam üzgünde olsam garibim yani en son kocacğımdan dayak yicem bu yüzden bi de onun için ağlicam sanrm:86:

asyacım güle güle kullanın yeni banyonuzu şeker stresten yükseliyo ben onu gördüm kendimde bazen dikkat ettğim halde yüksek çıkıyo ama mutlaka o gün bişeye canımı sıkmış oluyorm sıkıntı we stres şekerin en büyük sebebi zaten babam şeker hastası oldğu içinde biliyorm ben dikkat et kendine kendini yorma we stres yapma hiçbirşeyi

ahahahahaha al bendende okadar ben sürmene eşim ordu kızım inadın teki olcak galiba:)))))

off naptın hemde sürmene eyvah karadenizin göbeği inatçılığında olsun ama karadenizli olmanın ve inatçı olmanın faydalarıda var bizim gibi eğlenceli bölge varmı yaaaa her yapılan olay :))))

hmm kızlar ben ewlenene kadr bendn inadı yoktu şimdi war eşim şimdide eşimden inadı yok diom ama olcak sanırım kızım 2mizde ailelerimzn en inadı olunca bizim kız da dha inat olur galiba

Bende sabah patrona söyledim perşembe raporumu alacağım cuma da gelirim ama pazar taşınacağız cumartesi işlerim var dedim tamam dedi bayramdan sonra beyanın son günü hemen geliyor yoğunlaştık işlere işten çıkacağım ama halen burayı düşünüyorum elimde değil alışkanlık :)))

canım öncelikle kolay gelsin bende de şeker var bazen bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı şekerimiz yüksek çıkabilirmiş doktorum söylemişti sadece diyetle olmuyor yani herşeyi kafana takmaman ve sinir yapmamanda gerekiyor. benimde arada yüksek çıktığı oluyor sıkma sen canını ama diyetini bozmamayada özen göster.

ewet kahvaltımı ettim geldimm sütümüsüdeiçtik ohh dünya varmışşş :86:
bende birasdan markete çıkarım sonra biras öğle uykusu yaparımm ew gibisi yok tavsiye ederimm :86:

off naptın hemde sürmene eyvah karadenizin göbeği inatçılığında olsun ama karadenizli olmanın ve inatçı olmanın faydalarıda var bizim gibi eğlenceli bölge varmı yaaaa her yapılan olay :))))

kızlarr sizinkiler inat olacağı kesin o zamannn yandinisss :18:
bende kova burcuyum bende inadım dır ama bakalım bebiş nasıl olucak....

herkese selam.
ne güzel raporlar alınmış evde keyif yapılıyor belgün hanım,ohhhhhhhh. valla allah biliyor ya içimden kaç gündür diyorum ki belgün bukadar süre topiğe girmedi kesin birşey olmuştur,hastanelik filan olmasa dedim allah biliyor ya telefonun da yok arayamadım,ama inan merak ettim.neyseki sağlıkla ilgili bi sorun yok,işi de sıkma canını,almışsın ne güzel raporunu yat yuvarlan evinde şimdi.

deniz ve özge dikkat edin kızlar ya,merdivenden,sandalyeden düşme gibi bi lüksümüz yok artık bizim bu saatten sonra,allah korusun

buarada özge benim eşim de samsunlu,ben de ünyeliyim.belgün senin kocanda orduluymuş,kız nereli hemşerim mi yoksa?

zaten ben facedeki resimlerden anladım eşinde samsunlu kanı var :) dermişim ben samsun havzalıyım annemde babamda oralı ama evlendikten sonra kimliğim hiç tahmin bile etmediğim biyer olarak değişti eşin samsunun neresinden

benim bebişde kova olcak sanırım kovaların inatçı olduğunu arkadaşımdan biliyorum buda üzarine tuz biber olur tadından yenmez o zaman bebişim

eşim,samsun termeli canım
bizde de eşimin karadenizlilikle hiç alakası yoktur,ben tam taşırım inadımla,çenemle,nazımla,sinirimleama o benim tam tersim.ben o yüzden inşallah oğlumuz ona benzer diyorum

:)))))))))) valla allah korusun yaaa kuzum düşe kalka hamileliği bitirdim galiba yokluğum hissedilmişşş ama yine başıma bişiler geldiğini düşünmüş kim sorsa allahım gülsemmi ağlasammı bilemedim:)) ayy kızlar dua edinde bu saatten sonra bişi olmasın sağlıkla ilgili hatta hiçbişi ile ilgili ne bana ne size ... valla evde olmak gibisi yokmuş herkese tavsiye ediyorum gerçi perş işe gidicem ama olsun iki gün geçer inş çabucak işte:)))) :87: :81: bu arada kuzucum kocişşş perşembeliiiii kayınvalidemler orda yaşıyor bir yanıda sürmene kocişinde ben gibi.. amanın sizde kocişle biz gibi iki karadenizliymişsiniz iki karadenizli bir evde zorluyormu sizide bazen :92:

eşim,samsun termeli canım
bizde de eşimin karadenizlilikle hiç alakası yoktur,ben tam taşırım inadımla,çenemle,nazımla,sinirimleama o benim tam tersim.ben o yüzden inşallah oğlumuz ona benzer diyorum

termeyi duydum ama oraları hiç görmedim bende tam bir karadenizliyim taşırım herşeyiyle senin gibi inatçılık ve sinir had safhada hele çene eşim yada annem babam hiç farketmiyor beğenmediğim bişiy yaparlarsa çenemle maf ediyorum pişman ediyorum yaptıkları şeye bir nevi iyi oluyor kimse tek başına karar alamıyor hahahah eşimde çerkez ve oda benim gibi aynı çene sinir stres

zaten karadenizli erkekleri biraz daha sakin oluyor bayanlara göre nedense biz bayanlar herşeyimizle taşıyoruz karadenizliliğimizi

evet karadeniz kadınları daha çok taşıyor.. bende sinir asabiyet hat safada olabiliyor bazen ama şölede bir huyum var gereksiz yere sinirlenip çığırdıysam sonra pişman oluyorum üzülüyorum. ama güzel bişi tuttuğunu koparmak kafana koyduğunu yapmak bazen ii oluyor.

mrb kızlar
2 günün yorgunluğundan 11.30 zor uyandım
birşeyler yiyip ortalığı toparlayıp duşumu aldım geldim yanınıza.
çok halsizim hala.
negüzel sohbetler etmişiniz.
izne ayrılan arkadaşlar dinlenirsiniz bol bol
bizim için strese girmek nekadar kolay demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…