- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.181
kimsecikler kalmamış galiba... kociş geldiğinden bu yana girmeye cok fırsatım olmadı.. hepinizi cok özledim.. gecmişe cok bakamadım umarım problemli bişey yoktur herkesin bebişleri iyidir..ben dün gördüm kızımı 2 kiloyu geçmişş bebişimm.. birde kızlar saçları vardı ultrasounda gördük cok ilginçti hemen gittim fırça ve tarak aldım kızıma:)))) bundan sonra bizim kontroller haftada bir olucakmış.. kızımı daha sık görebileceğimmmm....
hepinizi cok öpüyorum kızlarr
mrblar ve geçmiş olsun canım.
eğer özel bi hastaneye gidiyosan kolestaz teşhisini hemen koyamıyolar yada benimki öyle oldu diyeyim.
ben 19haftalıkken kaşıntıdan duramaz olmuştum uykuzusuluktan sarhoş gibi dolaşıyordum
benim hamileliğe bağlı hipertiroid de çıkmıştı.
bir kadın doğum prof.una özel muayene oldum
o beni tıp fak hast endokrin ve gastroentoloji bölümlerine yönlendirdi
karaciğer ve safrayla ilgili yapılan bazı tahliller sonucu kolestaz teşhisi kondu.teşhisin konulduğu bölüm gasroentolojiydi.
ben hepatiti 4-5 yaşlarında geçirdiğim için doğal bağışıklık kazanmışım yani benim hepatit gibi bir durumum yok şu an.
verilen bir ilaç var kolestaz için günde 4tane ondan içiyorum.3,5 aydır rahattım ama son dönemde yine ara ara kaşıntım oluyo ama artık yapacak bişey yokmuş ilaca aynen devam.
sen de canını sıkma ama büyük bi hastaneye git derim ben
RABBİM şifanı versin inşallah moralini bozmamaya çalış.derdini veren dermanını da veriyor
korkma internetten ben de okumuştum ama internette bazı şeyler abartı dra gidince kafama takılanları sordum rahatladım
gülden canım bende uyuyamıyorum lodos sesınden yaa zaten fobim benım rüzgar o estıkce ben bakınıyorum etrafıma azalmadı gıttı
günaydın kızlar.
bizde babamızı işe gönderdik kahvaltı yapıp ev işlerine girişeceğim.
aslında bugün halılarımı silmek istiyorum ama hiç cesaret edemiyorum.eşime söyledim sen sakın silmeye kalkma ben akşam silerim dedi
slm kızlarr nasılsınızz umarım herkes iyidirr...
Allah ım kimseye dert vermesinn...
buakşam ömrümden ömür gitti
canım oğluşum korkuttu beni.. tam yarım saat hiç hareket etmedine yaptıysam olmadı gezdim yattım yedim içtim yok kıpırdamıo eşimi aradım hemen konuşurken yavaş yavaş kıpırdadı ama eskisi gibi değil az hareket ediyo duruyo eşim işten erken geldi doktoru aradım hemşiresi gel bi bakalım dedi. eşim hemen taksi alıp geldi. gittik ama o yol bitmek bilmedi sanki hayatımın en uzun yolculuğuydu hep dua ettim arada hareket ediyo ama az hareket ediyo
neyse muaynaneye geldik doktorum koca adam o dedi bişii olmas dedi gülüyodu sanki biras olsun rahatlamıştım hemen beni aldı içeri ultrasonda baktık o da neeee benim oğluşum canım benim dönmüş normal pozisyona :97: o yüzden hareketi azalmış olabilir doktorum bide yaramass eliyle ayağını tutmuşbize poz verio... gerçi yüzünü göstermedi ama iyi ya varsın göstermesinn...
Allah ım kimsenin başına vermesin inan insan çok kötü oluyo...:18:
Allah ım şükürler olsun ki bebeğim paşam çok iyi
teyseleri bu arada oğluşum tam 1637 gr olmuşş :81:...
gelirken oğluşuma bide 2 tane pijama aldım...
aman vaktinde sağlıkla gelsin bebişler.oh herkes temizliği bitirdi ben daha uyuşuyorumSelam kızlar
Bende kayınvaldemlerdeydim bugün eşimle sabah erkenden çıktık işe giderken beni de kayınvaldeme bıraktı
evdeki perdelerimin bi kısmını çıkarıp götürdük orda daha çabuk kurur diye bi asıyosun yarım saatte kalın perdeler kuruyo deniz kenarında ev kocaman balkonu var çok da rüzgarlıydı
yıkadık kurudu ütüledik getirdim yarın eşim takar artık bugün yan komşumuz fal baktı bebeğin doğumu yakına düşmüş bence hazırlıklı olun kısmetiyle geliyo yakın zamanda dedi
bayram geçsin ewi de temizleyelim hayırlısıyla gelsin buyursun kızımtırstım bu kadın daha önce de hiç ihtimali bile olmayan şeyleri bilmişti bakalım bu sefer tutçakmı
Selam kızlar geçmişi çok okuyamadım ama umarım herkes iyidir.Biz de bugün kızımızı görmeye gittik.Miniğim kocaman olmuş 1500 gr :)) İki hafta önden gidiyoruz ...Doktorum bana benzetti kızımı :)Artık iki haftada bir gidicez kontrollere ...Doktorumuz bi sürü resim verdi ..Kuzucuğum yalanıp duruyodu bi de son anda gülümsedi bize çok güldük çok şekerdi maşallah :))
kimsecikler kalmamış galiba... kociş geldiğinden bu yana girmeye cok fırsatım olmadı.. hepinizi cok özledim.. gecmişe cok bakamadım umarım problemli bişey yoktur herkesin bebişleri iyidir..ben dün gördüm kızımı 2 kiloyu geçmişş bebişimm.. birde kızlar saçları vardı ultrasounda gördük cok ilginçti hemen gittim fırça ve tarak aldım kızıma:)))) bundan sonra bizim kontroller haftada bir olucakmış.. kızımı daha sık görebileceğimmmm....
hepinizi cok öpüyorum kızlarr
günaydın kızlar.
bizde babamızı işe gönderdik kahvaltı yapıp ev işlerine girişeceğim.
aslında bugün halılarımı silmek istiyorum ama hiç cesaret edemiyorum.eşime söyledim sen sakın silmeye kalkma ben akşam silerim dedi
dün akşam karnıma bir sancı girdi çok korktum doğurucam diye.eşimede dedim bugün doğurursam hiç şaşırma feci sancım var diye.daha çantamız bile hazır değil inş vaktinde gelir oğluşum.ben yinede bir an önce eksiklerimi tamamlayıp çantamı hazırlasam ii olacak
dün akşam karnıma bir sancı girdi çok korktum doğurucam diye.eşimede dedim bugün doğurursam hiç şaşırma feci sancım var diye.daha çantamız bile hazır değil inş vaktinde gelir oğluşum.ben yinede bir an önce eksiklerimi tamamlayıp çantamı hazırlasam ii olacak
günaydın kızlar,
bebeğimizin odası kuruldu ama henüz hazır değil o yatak takımlarını yıkıycam bide kapağın teki ile üst süssünü mavi göndermemiş adam sinir oldum onlarıda alım hafta sonu takalım fottosunu çekcem bayramdan sonraki haftada izne çıkcam ve bir kaç şeyini alcam sabah işe gelirken miğdem çok ağrıyordu bir kaç lokma bişiyden sonra geçti hatta korktum bişiymi olcak die aman aman herkez vaktinde doğursun daha tam olarak hazır değilim
biberon,bez ve taşıma çantamız dışında bir eksiğimiz kalmadı gerçi ha birde yatağımız alınmadı daha ama pek dert etmiyorum.kıyafetlerimiz falan hazır ama daha yıkamadım hiçbirini.bugün ufak tefek ev işleriyle uğraşıcam artık yarın gidip deterjan alayımda yıkayıp ütüleyeyim bari.
Hunny'cim çok geçmiş olsun bu arada... Bir daha böyle bir korku ve stres yaşamazsın inşallah...
günaydın cnm...
odanıs hayırlı olsunn :81:, tamamlanınca foto bekliyorus :87:
bebeğin hareketlerinden olabilir... benimde 3-5 gündür bulanıo Allah dan çıkarmıyorum eskisi gibi iştahım da iyiama daha kahvaltı yapmadım biras daha beklicem belki geçer ööle yerim...
inşş canım vaktinde gelir bebişler...
günaydın kızlar geçmişe bakamadım
hunnycim geçmiş olsun bir sorun yoktur inşallah
kızlar dün doktora gittik bebekler biri 1150 diğeri de 1160 gr olmuş kocaman olmuşlar
doktor erken doğum riskin yok dedi
dün bu haftayı da işte geçirmek için doktoru zor ikna ettim kızdı bana sen çalışma artık dedi bana bu hafta bitsin tamam dedim ben de
doktorumuz şu anda doğum yapsan bebeklerin bir aksilik olmazsa yaşar dedi çok sevindim
şu aralar da ne olduysa acayip tekmeliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?