2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler cnm maşallah bebişine ne güzel saçlarınıda görmüssün fırça ve tarağınızıda güle güle günlerde kullanmak nasip olur inş... ben çıkıyorum cnm tekrar ii geceler öpt seni...

cnm cok sagol rahatlattın benı. cunku bakıyorum bu durumu yasayan cok az ınsan var,doktorların bıle bı kısmı bılmıyo bunun ne oldugunu. dun bende gastroda kolestaz teshısı aldım. doktor kolestazı kullndıgım progesterona bagladı ılacı bırak doner dedı bakallım. ılacı bıraktım. ama bana bu olestaz ıcın herhgı bı ılac vermedıler acaba gebelıgın daha erken bı donemınde oldugum ıcın olabılırmı bılmıoyorm.Allahım dermansız dert vermesın ne zormuus..2 gundur dr dr gezıyorum. masallh ne guzel sen yolun cogunu bıtırmıssın. Rabbım saglıkla kucgna almak nasıp etsın..
sende varmıydı dısardan progesteron alımı. gercı benım tup bebek, dusmesın dıye verdıler ama..........

günaydın kızlarrr....
bursa da acayip lodos var 2 gündür, gece rüzgar sesiyle uyanıyorum...
bide bakıyorum bebişimin hareketlerine artık bu korku yeter bana :26:
uykuda tutmadı, burda da kimseler yok :44:

günaydın kızlar.
bizde babamızı işe gönderdik kahvaltı yapıp ev işlerine girişeceğim.
aslında bugün halılarımı silmek istiyorum ama hiç cesaret edemiyorum.eşime söyledim sen sakın silmeye kalkma ben akşam silerim dedi

gülden canım bende uyuyamıyorum lodos sesınden yaa zaten fobim benım rüzgar o estıkce ben bakınıyorum etrafıma azalmadı gıttı

sorma canım bende korkuyorummm :18: arada eşimi kaldırıyorum, sanki uyanık olunca rahatlıyorum... elektrikler giderse die de wc ye bazen beraber gidiyorus

aman canm sakın haa silmeye kalkma
bende bayram geçsin doğuma yakın yıkamaya vericem, bu halde eşim süpürge bile yaptırmıyo, bişey olcak die benden daha panik

cnm geçmiş olsun bebiş korkutmuş baya.hareketlerine alışınca insan azıcık bir hareketsizlikte hemen telaşa kapılıyor.benim oğluşumda ters duruyormuş bakalım ne zaman düzelecek.pijamalarını iyi günlerde giysin oğluşun
aman vaktinde sağlıkla gelsin bebişler.oh herkes temizliği bitirdi ben daha uyuşuyorum

maşallah bebişine cnm.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin inş

dün akşam karnıma bir sancı girdi çok korktum doğurucam diye.eşimede dedim bugün doğurursam hiç şaşırma feci sancım var diye.daha çantamız bile hazır değil inş vaktinde gelir oğluşum.ben yinede bir an önce eksiklerimi tamamlayıp çantamı hazırlasam ii olacak

Sibelcim ne güzel bebişi görmüşsün :)) herşeyin yolunda olmasına da çok sevindim...
Bizim kızında saçları var :) Annesi gibi saçlı doğacak galiba :)) Bizimde fırça&tarak setimiz hazır :)) Birde saç bantı alıcam kızıma :))

canım günaydın...eşin haklı, sakın halı falan silmeye kalkışma bence de !!!

sen hazırlıklı ol tabi canım ama inşallah bebek vaktiyle gelir...

sorma canım oğluşum çok korkuttu ama Allah a şükür iyimişş....
aman canım sakıın yorma kendini bol bol dinlen yürü iyi gelir..
olsun varsın çanta hazırlanır, akşam öğrendim ki çanta filan önemli diğil önemli olan sağlıklı olmaları...
kendi kendime diyorum ya ters bi durum varsa hemen doğuma alırsa erken gelirse :18:
insanın gözü eşya filan görmüo

günaydın kızlar,

bebeğimizin odası kuruldu ama henüz hazır değil o yatak takımlarını yıkıycam bide kapağın teki ile üst süssünü mavi göndermemiş adam sinir oldum onlarıda alım hafta sonu takalım fottosunu çekcem bayramdan sonraki haftada izne çıkcam ve bir kaç şeyini alcam sabah işe gelirken miğdem çok ağrıyordu bir kaç lokma bişiyden sonra geçti hatta korktum bişiymi olcak die aman aman herkez vaktinde doğursun daha tam olarak hazır değilim

günaydın cnm...
odanıs hayırlı olsunn :81:, tamamlanınca foto bekliyorus :87:
bebeğin hareketlerinden olabilir... benimde 3-5 gündür bulanıo Allah dan çıkarmıyorum eskisi gibi iştahım da iyi ama daha kahvaltı yapmadım biras daha beklicem belki geçer ööle yerim...
inşş canım vaktinde gelir bebişler...

biberon,bez ve taşıma çantamız dışında bir eksiğimiz kalmadı gerçi ha birde yatağımız alınmadı daha ama pek dert etmiyorum.kıyafetlerimiz falan hazır ama daha yıkamadım hiçbirini.bugün ufak tefek ev işleriyle uğraşıcam artık yarın gidip deterjan alayımda yıkayıp ütüleyeyim bari.

oo canım sende bayağ bitirmişsin... Allahım sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip eder inş...
canım benimde bez, çanta onlar yok
kıyafetlerimis alındı ama kimisi annemlerde çanta da teyzemizden, bayramdan sonra getirip hepsini yıkayıp çantaya koyucam...
bide beşik almadık daha ama babannemis bayramdan sonra alırıs dedi...
başka da bi eksiğimis kalmıo..

günaydın güzel anneler ve melekleri,

HUNNY canım geçmişolsun bbişler doğana kadar diken üstünde oturcaz valla.bnde hareketini uzun zamandır hissetmediğimde tatlı bişeylr yiyip yürüyorum evin içinde hemen tepki veriyo zilli.

günaydın kızlar geçmişe bakamadım
hunnycim geçmiş olsun bir sorun yoktur inşallah
kızlar dün doktora gittik bebekler biri 1150 diğeri de 1160 gr olmuş kocaman olmuşlar
doktor erken doğum riskin yok dedi
dün bu haftayı da işte geçirmek için doktoru zor ikna ettim kızdı bana sen çalışma artık dedi bana bu hafta bitsin tamam dedim ben de
doktorumuz şu anda doğum yapsan bebeklerin bir aksilik olmazsa yaşar dedi çok sevindim
şu aralar da ne olduysa acayip tekmeliyolar

kızlar bebeklerimin yüzünü ultrasonda göremeyecekmişim artık
büyüdükleri için
zaten ayakları başına çıkmıştı yavrularımın

canım sanada çok geçmiş olsunherkezde bir eli kulağındalık var son zamanlarda herkez doğum moduna girmiş umarım hepimiz sağlıcakla ocaktan sonra doğururuz erken gelmesinler kendine çok dikkat et bebeğinede maşallah kocaman adam olmuş annesi iyi bakmış oluşuna

bebişlere kocaman maallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…