herkese tünaydın hayırlı ve bol salavatlı cumalar diliyorum..ızdırap dolu başlayan bir geceydii ama neyseki sonrası deliksiz bir uyku..dün akşam yemekten sonra bir anda dişim sızlamaya başladı dedim eyvah ağrırsa naparım hemen minoset içtim ama biliyorum faydası olmayacak...kiii olmadı 

sonraa dahada arttı birden bir vurdu ağlaya ağlaya kaldım kızımda huzursuz oldu karnım sertleşti öle kötü bir ağrıydıki rabbim düşmanımın başına vermesin 

neyse annneannem bu b

öle hamile hamile çekilmez kızım dedi eşim arka odadaydı yanına gittim ama kıvranıyorum oda doğum geldi sanmış zavallım nasıl fırladı yerinden dedim böle böle hemen bizim burda bir hast var 24 saatte diş varmış aradı dedi böle böle eşim hamile çağırdılar gittik beni görünce şok oldu dr siz baya baya hamileymişsiniz dedi :) doktorumla görüşmek istedi diş dru biz görüşmüştük ama onlarında teyit alması gerekiyormuş. doktorum ok verdi neyse anestezi gerekiyor dedi uyuşturdu ilk iğne banamısın demedi ama ikincisinde artık göz kapağım bile düşmüştü nasıl rahatladım anlatamam evdev çıkmadan önce ağrıdan hem tansiyonum çok düşmüştü hemdee nabzım 110küsürlerdeydi düşünün çok korktum ama iğneleri yiyince nefes aldım kızımda rahatladı gevşedi.. neyse dolgu yaptı geçici enn arkadaki 20 lik diş olduğundan ve durumu vahim olduğundan çekemedi. doğumdan sonra çektirin bu dolgu idare edecektir sizi dedi eve geldiğimizde 2ye geliyordu yattım hemen ama başta uyuyamadım ancak daldım birkere wc kalktım sonrası deliksiz bir uykuu allahım dünya varmış dedim ya rabbim kimseye yaşatmasın.... 

işte böle kızlar. allaha şükür daha iiyiz arada sızlasada normal demişti zaten dr. inş birdaha olmaz..
LaL; canm çok geçmiş olsun allahım sağlık sıhat şifalar versin inş dayanır bebişin en azından 35 e kadar ne zor günler atlatmışsın allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. zamanında gelsin miniğin inş..

Elfella;ayyy cnmm bişi kalmadıı 2 cmse haftasonuna kadar birazdaha açılabilir sen yinede hazırlıklı ol bence meleğini eline almak için çok heyecanlıı ne güzel..yürüyüş ve duş gerçektende çok faydalıymış bu zamanlarda annemde hep söler.. kendinide çok yorma elifçm bir gün şifonyel bir gün dolap ancak bitirirsin olsun.  hayırlısı olsun kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşş 
secil8984; ayyy hadi gözün aydınnn olsun ve geçmiş olsun inş bir an önce sağlıkla çıkar küvezdende evinizde beraber olursunuz tez zamanda inş.. hiç stres yapma sütünü etkiler sonra bak görceksinn hemencik çıkcak miniğin..
adilemir; cnm güzel ve faydalı bilgiler vermişsin  paylaşım için teşk ederiz ben menüyü hemen kaydettim:)
Elfella;elifcim heyecanda var şimdi oda etkiliyordur seni kıyamam:) dr unda olumlu konuşmuş çok güzel sanada moral vermiş.. epidurali benim drumda tavsiye etmiyor.. en sonunda içinin rahat edeceği bir hast ve doktorda oldu ya çok sevindim senin adına bunada.. hadi bakalım sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum sana cnm ve hepimize... 

sirinemm; ah ŞİRVANCIM NE güzelll bir duygudur kimbilir allahım bizede nasip etsin sağlıkla kucağımıza alıp öpüp koklamayı sağlıkla büyütmeyi...

allahımmmm aynı anasııı buu minik kızzzzz maşallah süpanallah bahtı güzel olsun inşşş çok tatlıı yaaa pamuk gibi kurban olsunlar emi...