Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım.Doğuma giderken birileriyle haber gönder bize

Her gözükmediğinde doğum mu yaptı acaba diyorum
Geçmiş olsun canım. Bol bol meyve falan ye bari.Bünyen kuvvetlenir.
Öğleyin yeni yemek yapıyorum.Akşama da ısıtıyorum yemekleri.Öğle aynı akşam aynı olunca ikinci gün ikimizde yiyemiyoruz.Eşim yardımcı olmaya çalışıyor hafta sonları allahtan.İstanbula da gidecektim ama annem ık mık yaptı.İstemiyor orada doğum yapmamı belliki.Babanem sağ allahtan da o bende kalırsın dedi.Şimdi halamda kalıyor.20 sinde evine dönecekmiş ozaman gelirsin dedi.Bu soğuklarda buralarda bıraktı herkes beni
Doğumu yaklaşan herkese de dua ediyorum bol bol.Hayır vakitte gelsin bebekleriniz diye.
Dün de çok kötü kabus gördüm.Sancım tutmuş.Doğuma gidiyormuşum.Telefonla hemen buraya girip yazıyorum sancım tuttu gidiyorum diye.Hastaneye gidiyorum sonra.Beni yatırıyorlar çok sancım var sonra bayılıyorum.Beni benden habersiz sezeryana sokmuşlar.Ayıldığımda karnım inik salmış böyle derim ağrılarım vardı.Kızımı soruyorum yok diyorlar.Öldü mü diyorum cevap vermiyorlar.Bir kere göreyim diye nasıl yalvardım.Rapor gösterin öldüyse öldü diyin diyorum.Kaybolmuş.Benim çocuğumun hiçbirşeyi yoktu ölemezz bulun bana diye nasıl ağladım nasıl ağladım.Rüya da bile olsa evlat acısı ne zormuş.Etkisinden çıkamadım.Sabaha kadar ağladım rüyamda

Allah hiç birimize evlat acısı yaşatmasın çok zor