- Konu Sahibi teknekazintisii
- #23.721
cnm bebeklerin hayılı olsun eve de çıkmışsın galiba çok sevindim hepinizin iyi olmasınaıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım arkadaşlar.evet cok anı oldu o hafta tarıh belırlıyıcektık doktorla esım yurtdısında benı aradı tarıhı ogrenmek ıcın tarıh bugun canım dedım cık gel o gece cıktı ama bebişlerimiz dogduktan sonra gelebıldı..cok ıyım şukur.dualarım sızınle hayırlısı ile kurtulursunuz sizlerde inşş..
cnm bildiğim kadarıyla greyfurt hamileler kullanamıyor bir araştır istersen dr demişti banaGunaydın hanımlar,,
şu akıntı 2-3 gundur bende de cok arttı, su gıbı gelmıyor ama. Zaten agrılarımda arttı,,doğuma yaklaşıyoruz :))
canım ılacını sabah aç karnına almak ve ilacını ıctıkten hemen sonra 1 bardak portakal-greyfurt suyu gıbı bısey ıcmen ılacın emilimini arttırır.ılacı bu şekilde alırsan ve yaklasık yarım saat bırsey yemezsen daha fazla etkısını görürsün. 2saat boyuncada sut ve sut urunü tüketme.
en azından doğuma kadar ilacını düzenli kullan kii,,sonradan bebişinle ilgilenmeye halin olsun. Kansızlık halsizlik ve sersemlik yapar,dalgınlık yapar.sürekli uykun varmıs gıbı olursun.
günaydınn kızlarr cok uykum varrr mınnosum gecenkuşu oldu 2 den sonra beısgınde kıpır kıpır oturuyo gece 4 kere besleme 4 kere alt acma yapıyoruz:)) cok calısıyo kızımın bagırsakları:))umarım ıyıdır herkess optum sızlerı
cnm gece kuşumu oldu demek daha çok değişir gündüz o uyuyunca uyumaya çalışta uykunu al cnm