- Konu Sahibi teknekazintisii
- #24.061
Ayy günaydın demeyi unutmuşum
Günaydın Kızlar
Hepinize mutlu süprizlerle dolu bir gün diliyorum
Bizdeki durumlar şöyle dün odanın tekindeki eşyaları yavaş yavaş boşalttım.Soba bacası yalnız bir odada var odamızı oraya kuracağız.Eşimde gelince ağır eşyaları taşıdı.(Zaten boş gibiydi oda.) Sobamızı kurduk.Odamızı süpürdüm ben.Sonra beşiğimizi kurduk
tatlı yeşil bişiy
Altında iki tane çekmecesi var.60 x 120 miş.Eşimin arkadaşı yaylı yatak vermişti.O 70 x 130 muş.Sığmadı.Eşimde sünger yaptırırım ben şimdilik beşiğe dedi.Yumuşak olsun diye bir de battaniye sererim içine olmadı.Neyse eşim onu kurarken bende bütün parçaları sildim. Gitmeden eşyalarımızı da yerleştirip öyle gidicem gibi görünüyor.
Ayy kendimi yersiz yurtsuz gibi hissediyordum
Odamızda oldu kızımla sonunda. Hm bi de küçük bi dolabı koyucam odaya büyük eşya dolabını yan odaya koyucam.Sobadan is kokusu falan bütün eşyalara bulaşmasın diye düşündüm.Eşim ne kadar birşey olmaz desede.O odaya bi de çekyatımızı koyucaz .Normaldede onda yatıyoruz.Yatak odamızda kışın yatamıyoruz.Zaten eşim gece kızımız uyutmayacağı için başka bir odada yatar herhalde.
Dün çok mutlu oldum kızlar.
Gireyimde size yazayım diye sabırsızlanıp durdum.Yorgunluktanda hemen uyuduk gece.
Şimdilik durumlarımız böyle bu sabahta 7 yi çeyrek geçe kalktım.Kahvaltımızı hazırladım.Eşimle kahvaltı yaptık ettik.Topladım eşimi yol ettim hemen buraya geldim
Kızlar telefonum hala gelmedialamadan gidicem galiba.Hergün arayıp duruyoruz mağazayı deli oldum .Biz sizi arıycaz diyip duruyorlar
Bir daha evkur mu ? Tövbe :84: Bende çok sabırsızım hemen olsun hemen olsun diye tutturuyorum eşim bundan oluyor hep diyor :84
ua edin hemen versinler nolurrr :84:
Canım yaa, hiç okumadan şöyle bir yazına bakıncada anlaşılıyor mutlulugun,,
Bebeğin sağlıkla uyusun beşiğinde.. bı kıtapta okumuştum . beşiğin içine yün yorganda serebilirsin.hem sağlıklıymışta.eğer bebişinin varsa yun yorganı kullanmadıgın zamanlar altıma serebılırsın.
Buarada 2 kitap tavsiye edeyim.
Dr.Cihangir Ertekin: Bebek Beslenmesi ve bakımı
Şule Yazgan Ve Yankı Yazgan'ın : Çocuğunuz sizden ne bekliyor?
ikiside süperr özellıkle ilk yazdıgım.