- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.381
Allah hepinizin bebeklerini bağışlasın, sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inşallah.
Listeye benide eklemişsiniz ama malesef ben geçen cuma günü bebeğimi kaybettim. Listeden artık beni silersiniz sanırım.
Tekrar canı gönülden güzel Allahımdan hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diyorum.
dirim bulantıların nasıl canım
midemde bişeyler var ama tarif edemiyorum canım
ekşime gibi sanki,bulantı ara ara geliyor
birde şuanda bulantı yok ama
kendimi çok hasta yorgun hissediyorum
sende durumlar nasıl?
Allah hepinizin bebeklerini bağışlasın, sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inşallah.
Listeye benide eklemişsiniz ama malesef ben geçen cuma günü bebeğimi kaybettim. Listeden artık beni silersiniz sanırım.
Tekrar canı gönülden güzel Allahımdan hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diyorum.
eşim de istifra etmemem için beni bi taraftan sıkıştırıyor akannehir
sanki elimde olan bişeyde
midem bulanıyor ama çekiyorum işte
sabah bendede halsizlik oluyor canım
ben aynı kilodayım,zayıflamadım
formumu ekmek ve çubuğa borçluyum sanırım:))
günaydın canımgünaydın kızlar.
vallahı canım eger ıstıfra edecekceksem ben bıle tutamıyorum kendımı bırak eşimin cıkarma demesını.imkansız zaten cıkacaksa cıkıyor.suandada cok bulanıyor mesela
kızlar bugün tekrar yaptırdım sağlık ocağında tiroid tahlilleri drda hipertiroid dedi.karaciğer tahlillerinden alt164 çıktı max65 olmalıymış.yarın sabah dra gitcem ii ilgilenmezse de fakülteye gitcem prof.e paralı muayene olcam canım çok sıkkın ağlıyorumsenağlama dua edin.korkuyorum ya bugün bi hamile badisi aldım ama acaba hevesim kursağımda mı kalcak diyerek de korktum aynı zamanda ne olur dua edin kafayı yiycem
merhaba kızlar..ben de ocakta dogrucaktım..artık umudum kalmadı..bu sabah kanamam oldu acile gittim..kalpleri daha atior ikisinin de..yatak istiratı verdiler.ama agrım devam edior..sanırım kaybedecegim onları.cok kötüyüm.doktoruma ulasamadım daha..ne olur bana sans dileyin.zaten rahim anomim var..
Sabahtan beri adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor(
kızlar bugün tekrar yaptırdım sağlık ocağında tiroid tahlilleri drda hipertiroid dedi.karaciğer tahlillerinden alt164 çıktı max65 olmalıymış.yarın sabah dra gitcem ii ilgilenmezse de fakülteye gitcem prof.e paralı muayene olcam canım çok sıkkın ağlıyorumsenağlama dua edin.korkuyorum ya bugün bi hamile badisi aldım ama acaba hevesim kursağımda mı kalcak diyerek de korktum aynı zamanda ne olur dua edin kafayı yiycem
günaydın kızlar,bugün evdeyim izinliyim,doktora gideceğiz kontrole aynı zamanda bebişi görmeye,çok özledik keşke evde ultrason aletimiz olsaydı görürdük bol bol kaydirigubbakcemile3
biz de cumartesi gideceğiz doktora,aynen biz de çok özledik,ne kadar büyümüştür kimbilir,inşallah herşey yolundadır diyorum bir yandan da.Allah hepimizin bebişlerini korusun.
en güzeli canımben evdeyım canım zaten hıc halım yok çalıssam ıse gıdemezdım heralde zaten doktorda dınlenmen lazım dedı
günaydın canım benimGünaydın arkadaşlar ...Günaydın Dirim....:))
günaydın canımgünaydın....
günaydın canım sahi ultrason aleti olsa evde ne iyi olurdu:))sürekli bakardıkgünaydın kızlar,bugün evdeyim izinliyim,doktora gideceğiz kontrole aynı zamanda bebişi görmeye,çok özledik keşke evde ultrason aletimiz olsaydı görürdük bol bol kaydirigubbakcemile3
erbecim Allah yardımcın olsun,hakkında hayırlısı ne ise o olsun :Saruboceq:
nurdvc inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?