2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah en kısa zamanda tekrar hamıle kalıp bebegını saglıkla kucagına alabılırsın.Allah gönlune gore verır inşallah

midemde bişeyler var ama tarif edemiyorum canım
ekşime gibi sanki,bulantı ara ara geliyor
birde şuanda bulantı yok ama
kendimi çok hasta yorgun hissediyorum

sende durumlar nasıl?

sabah ıstıfraları devam edıyor aynen canım gun ıcındede hep bulantı var ama sabahları cok fazla oluyor kucucuk bısey tetikılemeye yetıyor zaten zayıfladımda

eşim de istifra etmemem için beni bi taraftan sıkıştırıyor akannehir
sanki elimde olan bişeyde
midem bulanıyor ama çekiyorum işte
sabah bendede halsizlik oluyor canım
ben aynı kilodayım,zayıflamadım
formumu ekmek ve çubuğa borçluyum sanırım:))

çok üzüldüm,inşallah yakın zamanda sağlıklı bir bebişe kavuşursun.

vallahı canım eger ıstıfra edecekceksem ben bıle tutamıyorum kendımı bırak eşimin cıkarma demesını.imkansız zaten cıkacaksa cıkıyor.suandada cok bulanıyor mesela

öncelikle çok üzüldüm. Fakat ilk zamanlarda yaşanan düşükler genelde hasta bebekler oluyor.. benimde geçen sene bir düşüğüm oldu.. Hatta kalp atışı bile vardı.. Allah bana tekrar bir şans verdi.. Umarım en kısa zamanda sende tekrar hamiş olacaksın.. Önemli olan hamile kalabiliyor olman canım.. Tekrar geçmiş olsun..

vuslatyaren allahın izniyle birşey olmaz.. Kendini üzme, sen üzüldükçe bebeğinde üzülüyor.. kendi kendini herşey yolunda diye telkin etmelisin...

günaydın kızlar.
günaydın canım

vallahı canım eger ıstıfra edecekceksem ben bıle tutamıyorum kendımı bırak eşimin cıkarma demesını.imkansız zaten cıkacaksa cıkıyor.suandada cok bulanıyor mesela

anladım canım,sen evdemisin şimdi?
geçen hafta doktorum rapor vermişti bana
sürekli yattım midemden dolayı,iyi geliyordu
bugün doktora gidip bulantı için hap isteyim diyorum
verirse tabi

SUHAN günaydın canım

üzme canım ya kendini sonuçda doktor kontrolünde olduktan sonra bişi olmaz inş lütfen ağlama dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz:1hug:

geçmiş olsun inş en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın canım

günaydın kızlar,bugün evdeyim izinliyim,doktora gideceğiz kontrole aynı zamanda bebişi görmeye,çok özledik keşke evde ultrason aletimiz olsaydı görürdük bol bol kaydirigubbakcemile3

erbecim Allah yardımcın olsun,hakkında hayırlısı ne ise o olsun :Saruboceq:

Sabahtan beri adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor (

denizcim benimde dün kasığıma kramplar ağrılar girdi herhalde dedim bebeğim büyüyor muhtemelen bu ağrıları doktorlar buna yorumluyor.

vuslatyaren kötü şeyler getirme aklına,moralini yüksek tut güzeel düşün,inşallah sağlıkla bebeğini alırsın kucağına :Saruboceq:

nurdvc inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın....

cnm benim aklına kötü şeyler getirme Allahın izniyle hamile badinide giyeceksin.Emin ol doktor seni yönlendirecektir neler yapman gerekir nelere dikkat etmen gerekir ilaç tedavisi vs. bunların hepsi geçer sen olumlu düşün.Doktor ilgilenmezse dediğin gibi fakülteye git.Bizim dualarımız seninle ve iki meleğinle ama sende anne olarak güçlü ol onlar herşeyi hissederler. :1hug:

Canım çok geçmiş olsun üzülme demek boşa tabiki üzüleceksin.Rabbim sana bi dahakine sağlıklı bebek nasip etsin.Ama yinede içini ferah tut sağlıklı olsaydı bebeğin seni bırakmazdı inş bir dahaki sefere sende sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini.:Saruboceq::Saruboceq:

ben evdeyım canım zaten hıc halım yok çalıssam ıse gıdemezdım heralde zaten doktorda dınlenmen lazım dedı
en güzeli canım
keşke bende evde olsam
Günaydın arkadaşlar ...Günaydın Dirim....:))
günaydın canım benim
günaydın canım

günaydın canım sahi ultrason aleti olsa evde ne iyi olurdu:))sürekli bakardık

kızlar bişey soracağım size
geçen hafta doktora gittiğimde
doktor ultrasondan bakarken iyi kalbide atıyor dedi
ama dinlemedik nasıl oldu anlamadım

sizler kalp atışını dinlediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…