2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba benide listeye eklermisiniz? son adet tarihim 8 nisan. Fakıt aşılama ile hamile kaldım 7+4 günlük bebeğim tahmini doğum tarihi 20 ocak. Yaşım 26 kilom 53. Bu arada herkesin bulanıtısı oluyormuş benim hiç bişeyim yok. Böğle olan varmı?

bende senin gibiyim başlarda oldu benim bulantılarım ama şuanda yok yanlız bir kere çıkardım ondan sonrada daha bulantım olmadıı inşallah böyle devam eder korkmana gerek yok bizim gibi olanlarda var herkeste farklı belirtiler oluyoo bu arada h.g aramızaa

benimde bulantım falan yok canım sadece kötü koku ya da çöp görünce kötü oluyorum öksürük şeklinde o zaten bende var olan bir şeydi ama arttı gibi

Arkadaşlar bebek günlüğünü nasıl ekliyorsunuz ???:uhm:
tatlım bilgilerini yaz sen deniz gelince ekler seni listeye
benim de hafiften ağrım var canım. geçer inşALLAH. bişeyimiz yoktur:) benim midemde kötü bugün.. ay illa bişeyler yicem boş durunca bulanmaya başlıyor nasıl bişeyse bu. Allahım hepimize şifa versin.

öyle bişey iştee değişik dimi..başlarda bende öyleydim canım acıkınca midem bulanırdı ama şükürler olsunn çok iyim şimdi inş. sende düzelirsin..

bende de bulantı ya da kokulara hassasiyet hiç olmadı:)

Denizcim geçmiş olsun umaırm önemli birşey değildir

hoşgeldin canım aramıza. sağlıkla alırsın ınsallah bebegını kucagına. benımde yok pek bulantım. sadece arada kötu bı tad ve açken oluyor mıgdemde b tuhaflık bulanmamakla bulanmak arası. herkesın farklı belirteleri.

evime gideyim hemen yatacağım zaten yemek falan yok bu akşam kaydirigubbakcemile3

kızlar az önce bı arkadasım ugradı kahve ıcmeye. çok güldürdü beni. alerjım var benım hapsuruyorum arada araka arkaya. doktor da yatak ıstıratı verdı ya bana düşük riskim var. yıne hapsuruk krızıne gırdım. arkadsım da bı kızdı azcık yavas hapsur dıye :)))) ayyy hala guluyorum :))) hapsururken dusurceksın bebegı dıyooo :)))

:)))
insanın aklına herşey geliyor canım
benimde çoğu zaman gelmiyor değil yani :kedi:

canım benim sakın üzme kendini Allah ım sana bağışlasın. hep pozitif düşün ki bişey olmasın stres yapma dikkat et kendine ki bebeklerde iyi olsunn. dualarımız seninle...:1hug:

kızlar bugün tekrar yaptırdım sağlık ocağında tiroid tahlilleri drda hipertiroid dedi.karaciğer tahlillerinden alt164 çıktı max65 olmalıymış.yarın sabah dra gitcem ii ilgilenmezse de fakülteye gitcem prof.e paralı muayene olcam canım çok sıkkın ağlıyorumsenağlama dua edin.korkuyorum ya bugün bi hamile badisi aldım ama acaba hevesim kursağımda mı kalcak diyerek de korktum aynı zamanda ne olur dua edin kafayı yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…