- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.341
Sabahtan beri adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor(
merhaba benide listeye eklermisiniz? son adet tarihim 8 nisan. Fakıt aşılama ile hamile kaldım 7+4 günlük bebeğim tahmini doğum tarihi 20 ocak. Yaşım 26 kilom 53. Bu arada herkesin bulanıtısı oluyormuş benim hiç bişeyim yok. Böğle olan varmı?
merhaba benide listeye eklermisiniz? son adet tarihim 8 nisan. Fakıt aşılama ile hamile kaldım 7+4 günlük bebeğim tahmini doğum tarihi 20 ocak. Yaşım 26 kilom 53. Bu arada herkesin bulanıtısı oluyormuş benim hiç bişeyim yok. Böğle olan varmı?
tatlım bilgilerini yaz sen deniz gelince ekler seni listeyeArkadaşlar bebek günlüğünü nasıl ekliyorsunuz ???:uhm:
benim de hafiften ağrım var canım. geçer inşALLAH. bişeyimiz yoktur:) benim midemde kötü bugün.. ay illa bişeyler yicem boş durunca bulanmaya başlıyor nasıl bişeyse bu. Allahım hepimize şifa versin.
hoşgeldin canım aramıza. sağlıkla alırsın ınsallah bebegını kucagına. benımde yok pek bulantım. sadece arada kötu bı tad ve açken oluyor mıgdemde b tuhaflık bulanmamakla bulanmak arası. herkesın farklı belirteleri.merhaba benide listeye eklermisiniz? son adet tarihim 8 nisan. Fakıt aşılama ile hamile kaldım 7+4 günlük bebeğim tahmini doğum tarihi 20 ocak. Yaşım 26 kilom 53. Bu arada herkesin bulanıtısı oluyormuş benim hiç bişeyim yok. Böğle olan varmı?
canım üzme kendını hemen stres yapma, kızlarında söylediği gibi bende duydum rahım buyurken böyle ağrılar olabiliyormus. temızlık falan yapma. arada yuruyordun bır ıkı gun yurume daha çok dınlenmeye çalış.
kızlar az önce bı arkadasım ugradı kahve ıcmeye. çok güldürdü beni. alerjım var benım hapsuruyorum arada araka arkaya. doktor da yatak ıstıratı verdı ya bana düşük riskim var. yıne hapsuruk krızıne gırdım. arkadsım da bı kızdı azcık yavas hapsur dıye :)))) ayyy hala guluyorum :))) hapsururken dusurceksın bebegı dıyooo :)))
ama ınsan hapsurgunuda nasıl kontrol eder be canım :))):)))
insanın aklına herşey geliyor canım
benimde çoğu zaman gelmiyor değil yani :kedi:
kızlar gunaydın
eşime ve kızıma boyle bı hedıye dusundum bıze destek verırmısınız 5 punacık kadar
SABAH Babalar Günü - Fotoğraflar CANIM BABAM RİCA ETSEM OYLARMISINIZ?
merhaba kızlar..ben de ocakta dogrucaktım..artık umudum kalmadı..bu sabah kanamam oldu acile gittim..kalpleri daha atior ikisinin de..yatak istiratı verdiler.ama agrım devam edior..sanırım kaybedecegim onları.cok kötüyüm.doktoruma ulasamadım daha..ne olur bana sans dileyin.zaten rahim anomim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?