- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.361
kızlar bugün tekrar yaptırdım sağlık ocağında tiroid tahlilleri drda hipertiroid dedi.karaciğer tahlillerinden alt164 çıktı max65 olmalıymış.yarın sabah dra gitcem ii ilgilenmezse de fakülteye gitcem prof.e paralı muayene olcam canım çok sıkkın ağlıyorumsenağlama dua edin.korkuyorum ya bugün bi hamile badisi aldım ama acaba hevesim kursağımda mı kalcak diyerek de korktum aynı zamanda ne olur dua edin kafayı yiycem
canım üzme kendini. hanı kendı kendımızın doktoru olmaktan vazgeçmiştik? önce konunun uzmanları bir görsun. mutlaka bı çözümü vardır. tedavisi olmayan bir şey degildir.sonuç olarak hala hamılesın, bebegın kalp atısları var, kanaman yok, ağrın sızın yok.. rahatla biraz tatlım. hep kendi kendmizi yıyoruz. sakinleşş...kızlar bugün tekrar yaptırdım sağlık ocağında tiroid tahlilleri drda hipertiroid dedi.karaciğer tahlillerinden alt164 çıktı max65 olmalıymış.yarın sabah dra gitcem ii ilgilenmezse de fakülteye gitcem prof.e paralı muayene olcam canım çok sıkkın ağlıyorumsenağlama dua edin.korkuyorum ya bugün bi hamile badisi aldım ama acaba hevesim kursağımda mı kalcak diyerek de korktum aynı zamanda ne olur dua edin kafayı yiycem
kızlar az önce bı arkadasım ugradı kahve ıcmeye. çok güldürdü beni. alerjım var benım hapsuruyorum arada araka arkaya. doktor da yatak ıstıratı verdı ya bana düşük riskim var. yıne hapsuruk krızıne gırdım. arkadsım da bı kızdı azcık yavas hapsur dıye :)))) ayyy hala guluyorum :))) hapsururken dusurceksın bebegı dıyooo :)))
gunde bır fıncana bısı demıyorlar benım bıldıgım ama klasık olmus kahve ıcmye gıtmek falan ya deyımleşti bende :) bende çok severım senın aksıne ama canım çok ıstemedıkçe ıçmiyorum yınede. çay kola hazır meyve suyu, bitki çayları v.b çıkardım artık hayatımdankaydirigubbakcemile3 kahve zararlı değil mi?kafein almayın diyor doktorlar hamilelikte.gerçi ben Türk kahvesinin kokusundan bile hazetmem:1no2:
kızlar bugün tekrar yaptırdım sağlık ocağında tiroid tahlilleri drda hipertiroid dedi.karaciğer tahlillerinden alt164 çıktı max65 olmalıymış.yarın sabah dra gitcem ii ilgilenmezse de fakülteye gitcem prof.e paralı muayene olcam canım çok sıkkın ağlıyorumsenağlama dua edin.korkuyorum ya bugün bi hamile badisi aldım ama acaba hevesim kursağımda mı kalcak diyerek de korktum aynı zamanda ne olur dua edin kafayı yiycem
vuslatcığım geçmiş olsun. ama sakın moralini bozma. en azından sorun belirlenmiş, simdi cozum icin doktorların yol gösterecek. geçen gün bir doktorun yazısında okumustum; "sorunun erkenden belirlenmesi önemli, ondan sonra eksik değerleri yükseltip düşükleri yükseltmek için yapılabilecek çok şey var" gibi şeyler yazıyordu. herşey düzelir, sen ağlama!!!
Geçmiş olsun bu zamanlarda normal biraz dinlenirsen geçecektirSabahtan beri adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor(
evet kesinlikle haklı deniz arkadaş. bizim mayıs annelerinde de öyle böyle takip zor olurdeniz bencede sen benimm dediğimii yap canımmm
herkes sadece o başlığa yazsınn bilgilerinii orda yazışmaa olmayacakk yanii muhabbet ve sen her gelenii görebileceksinn
dahaa cinsiyet ler söylendiğindedee çokk yazacaksınn canımm
kızlar gunaydın
eşime ve kızıma boyle bı hedıye dusundum bıze destek verırmısınız 5 punacık kadar
SABAH Babalar Günü - Fotoğraflar CANIM BABAM RİCA ETSEM OYLARMISINIZ?
merhaba kızlar..ben de ocakta dogrucaktım..artık umudum kalmadı..bu sabah kanamam oldu acile gittim..kalpleri daha atior ikisinin de..yatak istiratı verdiler.ama agrım devam edior..sanırım kaybedecegim onları.cok kötüyüm.doktoruma ulasamadım daha..ne olur bana sans dileyin.zaten rahim anomim var..
canım inşallah bişey olmazkızlar bugün tekrar yaptırdım sağlık ocağında tiroid tahlilleri drda hipertiroid dedi.karaciğer tahlillerinden alt164 çıktı max65 olmalıymış.yarın sabah dra gitcem ii ilgilenmezse de fakülteye gitcem prof.e paralı muayene olcam canım çok sıkkın ağlıyorumsenağlama dua edin.korkuyorum ya bugün bi hamile badisi aldım ama acaba hevesim kursağımda mı kalcak diyerek de korktum aynı zamanda ne olur dua edin kafayı yiycem
Allah hepinizin bebeklerini bağışlasın, sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inşallah.
Listeye benide eklemişsiniz ama malesef ben geçen cuma günü bebeğimi kaybettim. Listeden artık beni silersiniz sanırım.
Tekrar canı gönülden güzel Allahımdan hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?