2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim bir arkadaşımaında karaciğer değerleri ilk aylarda yükselmişti. Normalde ileriki aylarda yükseliyormuş bazı gebelerde. bir kaç hafta evde dinlendi beslenme listesi ya da ilaç vermişti doktor diye aklımda kalmış. 2-3 hafta içerisinde düzlemişti. Sakın bozma moralini doktorun anlamaz ya da kayıtsız davranırsa bence de başka bir doktora daha git mutlaka

canım üzme kendini. hanı kendı kendımızın doktoru olmaktan vazgeçmiştik? önce konunun uzmanları bir görsun. mutlaka bı çözümü vardır. tedavisi olmayan bir şey degildir.sonuç olarak hala hamılesın, bebegın kalp atısları var, kanaman yok, ağrın sızın yok.. rahatla biraz tatlım. hep kendi kendmizi yıyoruz. sakinleşş...

bencede fakulteye gıtmen daha ıyı. problemli gebelıklerde ben arastırma hastanelerinden yanayım. benımde düşük riskim var. allah korusun öyle bırse olursa tıp fakultesınde ki bı prof'a gıtmek ıstıyorum.

erbe ve vuslatyaren geçmiş olsun canlarım.erbe Rabbim yavrularını sana bağışlasın arkadaşlarında dediği gibi pozitif düşün pozitif olsun.vuslatcım ağlama lütfen bebeğini üzme.ölümden başka herşeyin çaresi vardır.Rabbim beterinden korusun.a.s.:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kahve zararlı değil mi?kafein almayın diyor doktorlar hamilelikte.gerçi ben Türk kahvesinin kokusundan bile hazetmem:1no2:

kaydirigubbakcemile3 kahve zararlı değil mi?kafein almayın diyor doktorlar hamilelikte.gerçi ben Türk kahvesinin kokusundan bile hazetmem:1no2:
gunde bır fıncana bısı demıyorlar benım bıldıgım ama klasık olmus kahve ıcmye gıtmek falan ya deyımleşti bende :) bende çok severım senın aksıne ama canım çok ıstemedıkçe ıçmiyorum yınede. çay kola hazır meyve suyu, bitki çayları v.b çıkardım artık hayatımdan

vuslatcığım geçmiş olsun. ama sakın moralini bozma. en azından sorun belirlenmiş, simdi cozum icin doktorların yol gösterecek. geçen gün bir doktorun yazısında okumustum; "sorunun erkenden belirlenmesi önemli, ondan sonra eksik değerleri yükseltip düşükleri yükseltmek için yapılabilecek çok şey var" gibi şeyler yazıyordu. herşey düzelir, sen ağlama!!!

inşallah canım ya sağol ama karaciğere de kafam takıldı zaten karaciğeri yormayı bırak doğruca bişey yiyemiyom ki bakalım yarın belli olur hayırlısı duadan başka yapabileceğim bişey yok.RABBİM dermansız dert vermesin öptm

canım olumsuz düşünüp canını sıkma lütfen

Sabahtan beri adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor (
Geçmiş olsun bu zamanlarda normal biraz dinlenirsen geçecektir
evet kesinlikle haklı deniz arkadaş. bizim mayıs annelerinde de öyle böyle takip zor olur
kızlar gunaydın
eşime ve kızıma boyle bı hedıye dusundum bıze destek verırmısınız 5 punacık kadar
SABAH Babalar Günü - Fotoğraflar CANIM BABAM RİCA ETSEM OYLARMISINIZ?

canım arkadaşıııııımmmm oylarımız duru'yla babasınaaaa

vuslatyaren canını sıkmamaya çalış inşallah sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına...

kızlar çok şey yazmak istiyorum ama benim oğluşum çok yaramaz:) bi türlü fırsat vermiyor. kaç kez silindi alıntılarım...

inşallah meleklerine sağlıkla kavuşursun. sımsıkı sarıl onlara onlar da sarılacaktır sana ... hep iyi düşün dua et

Gecen seneki hallerimi bi göreyim istedim.Bana 19 ocak demisti doktor 12 ocakta geldi oglum .5 aylik olmak üzereyiz.Gecen sene ögrendigimden bu yana süren bayagi bi zorlu günleri geceleri bu aralar atlattik insallah baska dertler cikmaz darisi sizlerin basina .Bu günlerde hep sancim ve kanamam vardi 3 ayi atlatsam diye gün sayiyordum Allah büyük sabir dileyin güc kuvvet isteyin yardim ediyor .

canım inşallah hallolacak bır sorundur oyle olmasını umud edıyorum belkıde bulantılarında azalır ıyı bır dr gıtmen sart bugun ınsallah guzel haberlerını alırız canını sıkma olurmu senın ıcın dua edıyorum yolunda gıtmesı ıcın .a.s.

Allah hepinizin bebeklerini bağışlasın, sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inşallah.
Listeye benide eklemişsiniz ama malesef ben geçen cuma günü bebeğimi kaybettim. Listeden artık beni silersiniz sanırım.
Tekrar canı gönülden güzel Allahımdan hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diyorum.

canım inşallah bişey olmaz
benim yengemdede vardı trioid
2.çocukta çıktı,kadın doğumcunun mutlaka haberi olsun canım
inşallah sorunsuz bir şekilde sonuçlanır

canım inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalır sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin
çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…