2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey soracağım size
geçen hafta doktora gittiğimde
doktor ultrasondan bakarken iyi kalbide atıyor dedi
ama dinlemedik nasıl oldu anlamadım

sizler kalp atışını dinlediniz mi?

kaç haftalıksın cnm sen bende gittim kalp atışını gördüm ama dinlemedim herhalde biraz geçmesi gerkiyor benimde tam bilgim yok bilmiyorumkismile

Canım biz 6 haftalıkken gitmiştik üsten hiç bir şey görünmedi alttan baktı keseyi ve bebeği görebildi ama kalbini duyamadık doktorda gördüm de demedi 5 gün sonra gittiğimizde duyduk pıtpıtları

Bende hiç duymadım ... dr. söyledi atıyor diye ayın 19 da tekrar randevum var hayırlısıyla ikili tarama testim yapılacak.. ozaman dinlemek istediğimi söyliyeyim yerimseniben

canım 5+6 haftalıkken baktı doktor bana canım
hem keseyi gördü hemde kalbi atıyor dedi :bbo:
sanırım biraz geçmesi gerekiyor

bende 8 haftalıkken gördüm cnm bebeği kalp atışınıda gördüm ama senin gibi benimde aklıma gelmedi dinleyebilirmiyim demek zaten onu görünce heyecandan benim kalbim durcaktı onunkini dinlemek mucize olurdu sanırım.Ben 6 haftalık gittiğimde sadece keseyi görmüştüm karından bakılmıştı.Çok şükür bebeğide gördüm sonunda. İnş yakında kalp atışınıda duyarız zaten ben heyecandan bişey anlamadım tekrar görmek istiyorum olumunekankayizsmile

Canım biz 6 haftalıkken gitmiştik üsten hiç bir şey görünmedi alttan baktı keseyi ve bebeği görebildi ama kalbini duyamadık doktorda gördüm de demedi 5 gün sonra gittiğimizde duyduk pıtpıtları

benimde alttan baktı canım
pıt pıt mı ediyor
ne güzel ya,inşallah bende duyarım:)

Bende hiç duymadım ... dr. söyledi atıyor diye ayın 19 da tekrar randevum var hayırlısıyla ikili tarama testim yapılacak.. ozaman dinlemek istediğimi söyliyeyim yerimseniben

Evet cnm benimde 6 temmuzda bende söylicem ozman.Bana sanki zamn hiç geçmicek gibi geliyor bir an önce zamn geçsin büyüsün hareketleri başlasın istiyorum yani onu hissederek hamileliği yaşamak daha güzel olur.İnş hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza aldığımız günleride görürüz. :Saruboceq::Saruboceq:

canım kaç haftalıkken 2 li test yapılıyor?
benimde aklıma gelmedi
canım benim doktorum resminide çekti
babası da görsün diye :))
nokta gibi ne zaman büyüyecekse:)

evet canım yaa .. bende artık hissetmek istiyorum.. bana kalsa bebişimi görmek için 2 günde 1 dr. olacağım. nezaman hissedeceğiz acaba..Birde gittiğimde cinsiyet belli olur mu ki ?? ozaman 11+5 olacağım hesaplarıma göre...:smiley-cool:

ay bizimde 11+3 olmuş olacak bende merak ediyorum erkek ise belli olabilirmiş diye duydum

cnm benim doktorlar bir tahmin yürütüyormuş genelde ama tabikide kesin sonuç için en az 3,5 aylık olmak gerekiyor.
canım kaç haftalıkken 2 li test yapılıyor?
benimde aklıma gelmedi

canım benim doktorum resminide çekti
babası da görsün diye :))
nokta gibi ne zaman büyüyecekse:)

denizin dediği gibi cnm 11-14 haftalar arasında yapılıyor ikili test ve ense kalınlığı ölçümü

ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlayacak:))
ilk kim öğrenecek bakalım:)

kızlar benim midem yine bulanmaya başladı

arkadaşlar en geç 1 ay içinde herkez bebişlerinin cinsiyetini yazacak ayy düşünsenize ne güzel olacak...

ben erkek hissediyorum hep başından beri ama bu aralar eşime gıcıklık olsun diye kızım diye seviyorum kaydirigubbakcemile3
eli ayağı düzgün sağlıklı olsun öncelikle ama merak edilmeyecek gibi değil ona göre ciciler alcaz sonra

arkadaşlar en geç 1 ay içinde herkez bebişlerinin cinsiyetini yazacak ayy düşünsenize ne güzel olacak...

ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlayacak:))
ilk kim öğrenecek bakalım:)

kızlar benim midem yine bulanmaya başladı

ayyy gerçekten çok heyecanlı listemizin karşısında bütün cinsiyetler belli olunca nasıl bi manzara olcak acaba. Aslında bi sütun dahamı açsak tahminlerimizi yazarız yanınada gerçek cinsiyetleri kaçı tutar acaba

öfff benimde bulanıyor yaa şu 3.ayı bi atlatsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…