- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.401
kızlar bişey soracağım size
geçen hafta doktora gittiğimde
doktor ultrasondan bakarken iyi kalbide atıyor dedi
ama dinlemedik nasıl oldu anlamadım
sizler kalp atışını dinlediniz mi?
kızlar bişey soracağım size
geçen hafta doktora gittiğimde
doktor ultrasondan bakarken iyi kalbide atıyor dedi
ama dinlemedik nasıl oldu anlamadım
sizler kalp atışını dinlediniz mi?
bize dinletmişti canım
kaç haftalıksın cnm sen bende gittim kalp atışını gördüm ama dinlemedim herhalde biraz geçmesi gerkiyor benimde tam bilgim yok bilmiyorumkismile
canım 5+6 haftalıkken baktı doktor bana canım
hem keseyi gördü hemde kalbi atıyor dedi :bbo:
sanırım biraz geçmesi gerekiyor
Canım biz 6 haftalıkken gitmiştik üsten hiç bir şey görünmedi alttan baktı keseyi ve bebeği görebildi ama kalbini duyamadık doktorda gördüm de demedi 5 gün sonra gittiğimizde duyduk pıtpıtları
Bende hiç duymadım ... dr. söyledi atıyor diye ayın 19 da tekrar randevum var hayırlısıyla ikili tarama testim yapılacak.. ozaman dinlemek istediğimi söyliyeyim yerimseniben
canım kaç haftalıkken 2 li test yapılıyor?Bende hiç duymadım ... dr. söyledi atıyor diye ayın 19 da tekrar randevum var hayırlısıyla ikili tarama testim yapılacak.. ozaman dinlemek istediğimi söyliyeyim yerimseniben
canım benim doktorum resminide çektibende 8 haftalıkken gördüm cnm bebeği kalp atışınıda gördüm ama senin gibi benimde aklıma gelmedi dinleyebilirmiyim demek zaten onu görünce heyecandan benim kalbim durcaktı onunkini dinlemek mucize olurdu sanırım.Ben 6 haftalık gittiğimde sadece keseyi görmüştüm karından bakılmıştı.Çok şükür bebeğide gördüm sonunda. İnş yakında kalp atışınıda duyarız zaten ben heyecandan bişey anlamadım tekrar görmek istiyorum olumunekankayizsmile
Evet cnm benimde 6 temmuzda bende söylicem ozman.Bana sanki zamn hiç geçmicek gibi geliyor bir an önce zamn geçsin büyüsün hareketleri başlasın istiyorum yani onu hissederek hamileliği yaşamak daha güzel olur.İnş hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza aldığımız günleride görürüz. :Saruboceq::Saruboceq:
evet canım yaa .. bende artık hissetmek istiyorum.. bana kalsa bebişimi görmek için 2 günde 1 dr. olacağım. nezaman hissedeceğiz acaba..Birde gittiğimde cinsiyet belli olur mu ki ?? ozaman 11+5 olacağım hesaplarıma göre...:smiley-cool:
evet canım yaa .. bende artık hissetmek istiyorum.. bana kalsa bebişimi görmek için 2 günde 1 dr. olacağım. nezaman hissedeceğiz acaba..Birde gittiğimde cinsiyet belli olur mu ki ?? ozaman 11+5 olacağım hesaplarıma göre...:smiley-cool:
canım kaç haftalıkken 2 li test yapılıyor?
benimde aklıma gelmedi
canım benim doktorum resminide çekti
babası da görsün diye :))
nokta gibi ne zaman büyüyecekse:)
ay bizimde 11+3 olmuş olacak bende merak ediyorum erkek ise belli olabilirmiş diye duydum
arkadaşlar en geç 1 ay içinde herkez bebişlerinin cinsiyetini yazacak ayy düşünsenize ne güzel olacak...
arkadaşlar en geç 1 ay içinde herkez bebişlerinin cinsiyetini yazacak ayy düşünsenize ne güzel olacak...
ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlayacak:))
ilk kim öğrenecek bakalım:)
kızlar benim midem yine bulanmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?