- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.861
gelelim bana bende dr dan geldim nts gayet iyi hiç sancım çıkmadı
benim oğluş içeriyi çok sevdi sanırım
pazartesi tekrar gidecem bakalım ozaman neler olacak
beklemeye devammm
ayy supersin valla,,, cok rahatladımm. maşallah anneannenede. inşallah hakkkızda hayırlısıyla doğururuzz yaa,artık bebegım gelsın ıstıyorum.Tekrar tesekkur ederımm cevabın ıcın.
anammm seninkide sevdi içeriyi görüyormusun bakkk bırak keyfii nezaman isterse ozaman gelsin paşan:))
ayyyyy maşallah süpanallahhh bahtı güzel olsunnn teyzemm büyümüşşş kızımın arkadaşııııııı
valla anneannemin maşallahı var annemde öleonlar gayet rahat olduklarını sölediler eşler erkekler çok şanslı olur normal doğumda der anneannem hahahh amin ya inşş hakkımızda en hayırlısı..bende artık gelsin istiyorum ama biryandanda bu günlerimde bitecek üzülüyorum böle karnımdada güzeldi:)))) rica ederim canım
sorma belguncum çok sevdi dursunda daha sığmıyo içeri kaburgalarımı mahfetti ama sbarediyorum yeterki o sağlıklı olsunda dursun bikaç gün daha
bu arada bu soru benimde kafamı kurcalıyodu ama kimseye soramamıştım:78:
elma şekeri sormuş sende aydınlattın bizi ikinizde saolun canlarım :13:
Şirvan çok tatlı olmuş kocaman olmuş maşallah ne ara bu kadar büyüdü bu kadar ne kadar oldu ki şimdi bu güzel kız?
Kızlar normal doğumdan sonra rahim ağzının bi an da nasıl toplandığı görünce şok olursunuz.Öyle bişry yok yani korkmayın genişleme sarkma felan.İlk gün ki gibi oluyor desem yeridir hatta
ayy supersin valla,,, cok rahatladımm. maşallah anneannenede. inşallah hakkkızda hayırlısıyla doğururuzz yaa,artık bebegım gelsın ıstıyorum.Tekrar tesekkur ederımm cevabın ıcın.
sibelcim saol verdiğin bilgiler için maşallahh nekadar rahat geçmişş merak ettiğim pijamamı gecelik mi sorusunada cvp buldum sayende bide tabi epidurali herkes tavsiye etmiyo ama seninki ne güzel geçmiş bnde sezeryan olmak zorunda kalırsam düşünebilirim artık
minik kuzucuğu kokla yerime
darısı en yakın zamanda bizlere inş..
Şirvan çok tatlı olmuş kocaman olmuş maşallah ne ara bu kadar büyüdü bu kadar ne kadar oldu ki şimdi bu güzel kız?
Kızlar normal doğumdan sonra rahim ağzının bi an da nasıl toplandığı görünce şok olursunuz.Öyle bişry yok yani korkmayın genişleme sarkma felan.İlk gün ki gibi oluyor desem yeridir hatta
sorma belguncum çok sevdi dursunda daha sığmıyo içeri kaburgalarımı mahfetti ama sbarediyorum yeterki o sağlıklı olsunda dursun bikaç gün daha
bu arada bu soru benimde kafamı kurcalıyodu ama kimseye soramamıştım:78:
elma şekeri sormuş sende aydınlattın bizi ikinizde saolun canlarım :13:
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim darisi sizlerin başına inşallahh:)))))))
ben anca fırsat bulabildim girmeye.. gelen giden çok oluyo birde kızımı gündüz uyandıramıyoruz gecede uyutamıyoruz:)) fırsat buldukca o uyuyunca bende yatıyorum hemen geceye enerji topluyorum...
birkaç şey yazayım aklınızda bulunsun..
ben hastaneye bir gecelik-sabahlık bir pijama-sabahlık almıştım pijamaya hem gerek kalmadı gerek kalsaydı kesinlikle gecelik tercih ederdim.. bebişede iki hastane çıkışı götürdüm ama birine gerek kalmadı. battaniye 2 taneydi keske onu 3 tane götürseymişim dedim. ben bi battaniyeyi hastane beşiginin içine serdim birini üzerine örttüm. hemen kirlendiler bir tane daha olsaydı iyi olurdu. doğumdan sonra beni odaya aldıktan sonra hemen giydirmediler 2 saat kadar siddetli olan kanamanın geçmesini beklediler.. daha sonra giyindim.. yatagın üzerine hasta pedlerinden koydular bende sürekli geceliğimi yukarı kaldırarak yattım kanama filan geçmesin diye.. bi kaza olmadı:) ilk 3 saat kendimi uyuşuk hissettim ma 3 saat sonra hiçbirseyim kalmamıştı cok korkuyordum ama kötü bir süreç yaşamadım. 3 saat sonra yürüttüler ... epiduralle dogum yapacaklar için, 3 yan etkisi varmış baş agrısı, kaşıntı yada miğde bulantısı bende hem kaşıntı hem miğde bulantısı oldu..(bel agrısı bas agrısı filan olmadı) ama onuda iğneyle hemen hallediyorlar.
bir gece kaldım hastanede çıktım.. eve geldikten sonrada hiç yatmadım sabah akşam agrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum hiç dikiş acısı gaz sancısı filan yaşamadım.. tuvalete çıkmadım 2 gün (lavman yapılmadı) onuda duphalacla hallettik. dikişlerimi kapatmadı doktor açıkta kalsın kuruması kolay olsun dedi ve hemen aynı gün banyoda yapabilirsin dedi. sadece yüksek belli ve pamuklu camasır giymemi söyledi ve sıkı sıkı tembihledi 40 gun olmadan sakın korse filan giyme diye..:))
kilo olayına gelince 72 ile doguma gittim eve geldim tartıldım 69,5 ben tabi şokk:)) ulen 3 kilodan fazla bebek çıktı zaten.. niye öyle oldu anlamadım valla.. ama bugün tartıldım 66 kilo geldim. 2 günde 6 kilo gitmiş yani.. ilk gün herkez o igrenc yorumlarını yaptı tabi aaa bebegi içerdemi unutmuşlar diye ama bugün baktıgımda göbek inmiş biraz rahatsız edici görüntü yok:))
kızlar size en önemli tavsiyem hemen göğüs uçlarınıza krem sürmeye başlayın.. ben hiç sürmemiştim şimdiden acayip aciyor göğüs uçlarım. sızlıyor resmen .. dün biraz kan bile vardı çatlamaya başladılar sanırım.. sızım sızım sızlıyor sürekli.. lansinoh sürüyorum devamlı sürmesem nasıl olur bilmiyorum.. krem olarak mustelanınkini tavsiye etti doktorum ama ben burdaki annelerin tavsiyesi olarak lansinoh almıştım.. biraz daha kullanayım bu acı geçmezse birde mustelayı deneyeceğim..
ayyyy ne cok yazdım:))))))))))) fırsat bu fırsat bebiş uyurken:)) vik vik yapmaya başlar birazdan..
hersey bir kenaraaaaaaa dünyanın hakikaten en güzel duygusuymuş annelik. hiçbirseye benzemiyor gerçekten..
darısı bebişi bekleyenlerin başına:)))))))))))))))))
denizle dilekte yok bugün doğurdular mı acep :26:
sağol canım yok sıkmıyorum sadece ilk gördüğümde çok panik oldum...ayy halimi görmeniz lazımdı çok komiktim...ayyyyyyyyyyy
canımmm..acep napıyorsun.son kez gırıp bkarsın belkı..hayırlı dogumlar canım...saglıkla gelın evınıze bebişinizle..
gecmıs olsun canım...
hamılle kalınca mı ogrendın....her ıste bır hayır vardır..
senın tarıhınde bellı olmus canım.hadı hayırlısı..
maşallah tosn bır oglun olmus...ayrıntılarını beklıyoruz canımm..
gecmıs olsun..hastalık hıç çekılmıyor hamıleyken..bırde evde kuçuk bır çocuk daha var ve oda hastaysa..kendıne mı bakacaksın evdekı cocugamı..allh yardımcın olsun..
canımbu topıkte ck okudum çatı muayenesı ve kanamayı..normal mıs..oluyormus..canını sıkma..inşallah şimdı daha ıyısındır canımm
iyi dileklerin için çok sağol canım...evet sıcak su normal doğum yapmak isteyenler için çok iyiymiş...sağol cnm evet yoğun geçiyor ama iyiyiz çok şükür..
elifcimm aman ha bunalımaq girme normalmiş böle şeler lohusalıkta öle derler sen takmamaya çalış canım biz henüz o evrelere gelmedik belki çok ii anlayamam ama herşeye he de yine kendi bildiğini oku ve sakin ol derim..allah kolaylık versin. hem bak kızın koynunda sağlıklı missslerr gibi çek kokusunu içine sinirlendiğinde...:)))
ah başakcım yaaa antibiyotiksiz geçmedi tüh dualarım seninle inş antibiyotik ii gelirde bir an önce iileşirsin cansevde kullanmıştı bildiğim kadarıyla ilaç bir şey olacağını zannetmiyorum canım..
hay allah durmuş durmuş tersmi dönmüş yaramaz her halde şu aralar kavuşmuşsundur bebeğine saat onda demişsin saat 11 olmak üzere...hayırlısı olsun inşş...dualarım seninle
azzz kaldııııııııııııı cannnnnnnnnnnnnnnn:))ayyy olsun günün belli en azından gün sayıyorsunnn bizse hep tetikte bekliyoruz:))ayy ben bile heyecanlandım 2011 bebeği olcak seninki...
oohhh herkesin tarihler belli olmaya başladı peşpeşe geliyor doğumlarrr....evinide taşımışsın hadi gözün aydın...
gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inş kilosunada maşallah:)hikayeni en kısa zamanda bekliyoruz...
geçmiş olsunnn sanada oğlunada..ay kıyamam ya ne zor..allah şifanızı versin inş...
oy oy oyyyy bunlar normalmiş cnm çatı muayenesinden sonra olabiliyor benimde çatıdan sonra leke gelmişti böle koyumsu akıntı gibi...dinlen cnm kayınvalidende doğrusunu yapmış sıcak su birebir kaslara kasıklara birde doğumu hızlandırırmış...ben acayip rahatlıyorum sıcak suyla..hergün içinde oturmak istiyorum suyun..aynıııı günlerimizzzzz begümcümmm napcazz biz yaaa al bendende okadar artık sağlıkla sıhatle doğurmak istiyorumm yaaa bakalım hangimizden gelecek atak
:))))))))))))
anneannemden ve annemden soruna cevap canım:))normal doğum yapan kadının vucudu yenilenirmişşş ve ve vajinada gevşeme değil tam tersi zamanla toparlama olurmuş sıkılaşırmış anneannem ilk günkü gibi olur diyor mben 6 çocuk yaptım ve hepsindede öle oldu diyor öle olmuşki anneannem birini doğurmuş ötekinin 40ı olmadan diğerine hamile kaldığı olmuşhatta bundan birkaç muayene önce anneannem benle geldi doktora doktorumda o gün normalmi sezeryanmı konuşalım dedi doktorum sezeryan yapalım boşver sen normal doğumu dediğine pişman oldu anneannem başladı normal doğumun kadın için faydalarını:))))))))))))))tabi kişiden kişiye değişebilir ama çevremde normal doğum yapan bir çok kişi cinsel yaşam için öneriyorlar...
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim darisi sizlerin başına inşallahh:)))))))
ben anca fırsat bulabildim girmeye.. gelen giden çok oluyo birde kızımı gündüz uyandıramıyoruz gecede uyutamıyoruz:)) fırsat buldukca o uyuyunca bende yatıyorum hemen geceye enerji topluyorum...
birkaç şey yazayım aklınızda bulunsun..
ben hastaneye bir gecelik-sabahlık bir pijama-sabahlık almıştım pijamaya hem gerek kalmadı gerek kalsaydı kesinlikle gecelik tercih ederdim.. bebişede iki hastane çıkışı götürdüm ama birine gerek kalmadı. battaniye 2 taneydi keske onu 3 tane götürseymişim dedim. ben bi battaniyeyi hastane beşiginin içine serdim birini üzerine örttüm. hemen kirlendiler bir tane daha olsaydı iyi olurdu. doğumdan sonra beni odaya aldıktan sonra hemen giydirmediler 2 saat kadar siddetli olan kanamanın geçmesini beklediler.. daha sonra giyindim.. yatagın üzerine hasta pedlerinden koydular bende sürekli geceliğimi yukarı kaldırarak yattım kanama filan geçmesin diye.. bi kaza olmadı:) ilk 3 saat kendimi uyuşuk hissettim ma 3 saat sonra hiçbirseyim kalmamıştı cok korkuyordum ama kötü bir süreç yaşamadım. 3 saat sonra yürüttüler ... epiduralle dogum yapacaklar için, 3 yan etkisi varmış baş agrısı, kaşıntı yada miğde bulantısı bende hem kaşıntı hem miğde bulantısı oldu..(bel agrısı bas agrısı filan olmadı) ama onuda iğneyle hemen hallediyorlar.
bir gece kaldım hastanede çıktım.. eve geldikten sonrada hiç yatmadım sabah akşam agrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum hiç dikiş acısı gaz sancısı filan yaşamadım.. tuvalete çıkmadım 2 gün (lavman yapılmadı) onuda duphalacla hallettik. dikişlerimi kapatmadı doktor açıkta kalsın kuruması kolay olsun dedi ve hemen aynı gün banyoda yapabilirsin dedi. sadece yüksek belli ve pamuklu camasır giymemi söyledi ve sıkı sıkı tembihledi 40 gun olmadan sakın korse filan giyme diye..:))
kilo olayına gelince 72 ile doguma gittim eve geldim tartıldım 69,5 ben tabi şokk:)) ulen 3 kilodan fazla bebek çıktı zaten.. niye öyle oldu anlamadım valla.. ama bugün tartıldım 66 kilo geldim. 2 günde 6 kilo gitmiş yani.. ilk gün herkez o igrenc yorumlarını yaptı tabi aaa bebegi içerdemi unutmuşlar diye ama bugün baktıgımda göbek inmiş biraz rahatsız edici görüntü yok:))
kızlar size en önemli tavsiyem hemen göğüs uçlarınıza krem sürmeye başlayın.. ben hiç sürmemiştim şimdiden acayip aciyor göğüs uçlarım. sızlıyor resmen .. dün biraz kan bile vardı çatlamaya başladılar sanırım.. sızım sızım sızlıyor sürekli.. lansinoh sürüyorum devamlı sürmesem nasıl olur bilmiyorum.. krem olarak mustelanınkini tavsiye etti doktorum ama ben burdaki annelerin tavsiyesi olarak lansinoh almıştım.. biraz daha kullanayım bu acı geçmezse birde mustelayı deneyeceğim..
ayyyy ne cok yazdım:))))))))))) fırsat bu fırsat bebiş uyurken:)) vik vik yapmaya başlar birazdan..
hersey bir kenaraaaaaaa dünyanın hakikaten en güzel duygusuymuş annelik. hiçbirseye benzemiyor gerçekten..
darısı bebişi bekleyenlerin başına:)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?