- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.821
evet dilekcim elim ayağım birbirine girdi.sıpa ayaklarını sokmuş kanala.bu şekilde normal yapma şansın yok dedi.3500 gr olmuş oğlum.doktoruma güvenim sonsuz ama ben kendimi hazır hissetmiyorum.:18:
Ayy inanmıyorummm Olsun canım belkide hayırlısı buymuş.Normal doğum belki daha zor olurdu. Allah yardımcın olsun canım.Allah kolaylık versin .İkiniz içinde içinde kolaylıkla geçer inşallah doğum.
Yağmur ve dugutu allah sizede hayırlı zamanlarda doğum yapmayı nasip etsin.İnşallah bebişleriniz biraz daha büyümeyi bekler.
Allah ikinize de sağlık versin. yarın bebişin kucağında olucak sadece bunu düşün. epidural sezeryan çok rahat doğum şekli çok yakınlarımdan biliyorum. bu şekilde doğuran herkes çok rahatmış hemen bitane daha doğurucam diyoağrı sızı yok.iyleşme süreside kısa hiç merak etme.
bakalım seninki mi benimkimi daha aceleci çıkacak. aynı olunca günümüz sorunlarımız seni çok merak ediyorum annem bile seni soruyo doğurdu mu diye
neyse kızlar bana müsade.bizim için dua edin en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.hakkınızı helal edin.öptüm hepinizi.
cnm saolasın.dikkat etmeye çalışıyorumm dinlenmeye çalışıyorum sağsalim atlatırım inş.en kısa zamanda...aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy
dogurcan sennn galıba denızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....
hayırlı yolculuklar canım benım..gule gule gıt...bızede yaz..
maşallh bebegıne..çk sevındım ıyı olmanıza...
aman elıff.yok anam ben dogurmuyorum galıba..
Gece bel grımda cok oldu..ama sabahtan berı tııkkk yokkkkkkkkkk...:
Belgunnnnnnnnnnn..denızle aynı belırtılerı gosterıyoruz demıı..
Yaprak dokumunu seyretmedn olmz dıyor denız emme...
Ben ızlemıyorum onu..ama kaynancıgım bende..o mudavimidir...
Onla oturur ızlerım bende..denız ızlerkende senı hatırlarım...doguma gıtmee..izle son bolumm...
Basakcıgım geçmıs olsun..hayırlısı..kullan antıbıotık ..doktorların bır bıldıgı vardır canımm. Dıkkat et kendıne.ve beslenmene...
cnm teşekkür ederim inş.iyileşirim bir an öncebence doktorun kullan dediyse kullan antibiyotiği. ben de geçen ay kullanmak zorunda kalmıştım. 1 paket bitirdim. vücuttaki enfeksiyon bebeğe daha fazla zarar verir demişti doktorum. inşallah kısa zamanda iyileşirsin. geçmiş olsun
cnm çok rahatlattın beni saolasıninşallah hayırlıs olsun,,ayy evet resmen prova yaptık bu arada eşim sandığımdan daha soğukkanlıydıı
geçmiş olsun tekrarr,, benım arkadaşımda antibiyotık ıcmıstı,,,cunku ıltahap bebege daha fazla zarar verebılırmış,zaten zararı olan bır ılacı doktorun vermez canım,,doğum yaptı 2 hafta oldu,bebegıde cok sağlıklı maşallaahh.sen ıyılesmene bak,kendını huzursuzz etmee.acıl sıfalar dılıyorumm
cnm hayırlıısı bakalımm...merak etme sağsalim alırsın inş.kucağına...merhaba kızlar.bugün doktor kontrolümüz vardı bebişim ters dönmüş popusuyla geliyor dedi doktor mecbur sezeryana alacağım seni saat 4de alalım dedi.bende yarın olsun bugün olmasın dedim yarın sabah 10da sezeryanla kavuşacağım bebeğime.sersem gibiyim korku-heyecan hepsi birbirine girdi.epidural yapıcak 6-7 saatte kendini toplarsın 24 saate kalmadanda taburcu ederim çok rahat geçecek inan falan dedi.ama ben şoktayım hala.bizim için dua edin kızlar.:18:
helal olsun cnm.dualarımız seninleneyse kızlar bana müsade.bizim için dua edin en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.hakkınızı helal edin.öptüm hepinizi.
evet dilekcim elim ayağım birbirine girdi.sıpa ayaklarını sokmuş kanala.bu şekilde normal yapma şansın yok dedi.3500 gr olmuş oğlum.doktoruma güvenim sonsuz ama ben kendimi hazır hissetmiyorum.:18:
cnm teşekkür ederim Allahım korusun artık bebişlerimizi....gözükmüyordun çoktandır merak ettiydim cnm seni iyisin umarım:26:herkese selam kızlar
başakcım geçmiş olsun sıkma canını,ben de geçen hafta antibiyotik kullandım hem de 1000 likdi,doktor kullanacaksın dedi mecbur kullandım,çokşükür kullanmasam atlatamazdım hastalığı.
cancer canım allah kolaylık versin,güzel haberlerini bekliyoruz,dualarımız seninle.
denizz senin de demekki eli kulağında,hadi hayırlısı.
sibelin de dünya güzeli kızının fotolarını facede gördüm çok güzel gerçekten.
eliff ve şirvan artık yavaş yavaş geliyor sizin kızların arkadaşları
kızlar geçmişi okudum ama herkes aklımda kalmadı,allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.
bizim de artık son haftamız,haftaya bugün oğlum kucağımda olacak inşallah..böyle gün saymak da daha heyecanlandırıyor insanı
:))) bugün müdür yardımcımız bile sordu doğdu mu diye. herkes beklemede:))) benim ailevi akdeniz ateşi hastalığım varmış bi de bunu öğrendim. o yüzden erken doğum riskim olmuş. ben bilmiyordum bu hastalığın bende olduğunu. ömür boyu kullanmam gereken bi ilaçtan bahsetti. ama ben bebeğim doğana kadar hatta ilk 6 ay da kullanmak istemediğimi söyledim. en zor günleri bu hastalığı bilmeden atlattım. şu an yan etkileri konusunda yeterince bilgi sahibi olmadığım bi ilacı kullanmak istemiyorum. doktorum atak gelirse doğum başlar diyor ama bu haftadan sonra da gelirse kapımız açık:)
annene selamlarımı söyle. aynı gün gitcez senle doğuma:))
Merabalar ben 22.12.2010 da dogum yaptim
3995 gram 53 cm boyunda bir oglum oldu haber veriyim dedim =))
kızlar slm nasılsınız uzun zaman oldu siteye giremiyorum şuan memleketteyim sağ salim ewimi tşıyıp geldim e allahın izniyle 7 ocakta sezeryan doğum yapcam geçmişi çok okuyamadm doğum yapanlar war rabbim hepimizin bebişlerini bize bağışlasın allah analı bablı büyütsn hepsini
cnm çok teşekkür ediyorum saolasındenizcin geçmiş olsun adilemir dediği gibi doğum yakın galiba.
hadi hayırlısı.
başacım sanada geçmiş olsun
Merabalar ben 22.12.2010 da dogum yaptim
3995 gram 53 cm boyunda bir oglum oldu haber veriyim dedim =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?