2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet dilekcim elim ayağım birbirine girdi.sıpa ayaklarını sokmuş kanala.bu şekilde normal yapma şansın yok dedi.3500 gr olmuş oğlum.doktoruma güvenim sonsuz ama ben kendimi hazır hissetmiyorum.:18:

Allah ikinize de sağlık versin. yarın bebişin kucağında olucak sadece bunu düşün. epidural sezeryan çok rahat doğum şekli çok yakınlarımdan biliyorum. bu şekilde doğuran herkes çok rahatmış hemen bitane daha doğurucam diyo ağrı sızı yok.iyleşme süreside kısa hiç merak etme.

saol cnm herşeyde vardır bir hayır.yarın oğluşum kucağımda olacak inş:18:

teşekkür ederim cnm.evet epiduralin rahat olduğunu bende duydum ama yinede ameliyat olmak korkutuyor beni.:18:

bakalım seninki mi benimkimi daha aceleci çıkacak. aynı olunca günümüz sorunlarımız seni çok merak ediyorum annem bile seni soruyo doğurdu mu diye

:))) bugün müdür yardımcımız bile sordu doğdu mu diye. herkes beklemede:))) benim ailevi akdeniz ateşi hastalığım varmış bi de bunu öğrendim. o yüzden erken doğum riskim olmuş. ben bilmiyordum bu hastalığın bende olduğunu. ömür boyu kullanmam gereken bi ilaçtan bahsetti. ama ben bebeğim doğana kadar hatta ilk 6 ay da kullanmak istemediğimi söyledim. en zor günleri bu hastalığı bilmeden atlattım. şu an yan etkileri konusunda yeterince bilgi sahibi olmadığım bi ilacı kullanmak istemiyorum. doktorum atak gelirse doğum başlar diyor ama bu haftadan sonra da gelirse kapımız açık:)
annene selamlarımı söyle. aynı gün gitcez senle doğuma:))

neyse kızlar bana müsade.bizim için dua edin en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.hakkınızı helal edin.öptüm hepinizi.

cnm saolasın.dikkat etmeye çalışıyorumm dinlenmeye çalışıyorum sağsalim atlatırım inş.en kısa zamanda...
cnm teşekkür ederim inş.iyileşirim bir an önce
cnm çok rahatlattın beni saolasın
cnm hayırlıısı bakalımm...merak etme sağsalim alırsın inş.kucağına...
neyse kızlar bana müsade.bizim için dua edin en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.hakkınızı helal edin.öptüm hepinizi.
helal olsun cnm.dualarımız seninle

herkese selam kızlar
başakcım geçmiş olsun sıkma canını,ben de geçen hafta antibiyotik kullandım hem de 1000 likdi,doktor kullanacaksın dedi mecbur kullandım,çokşükür kullanmasam atlatamazdım hastalığı.
cancer canım allah kolaylık versin,güzel haberlerini bekliyoruz,dualarımız seninle.
denizz senin de demekki eli kulağında,hadi hayırlısı.
sibelin de dünya güzeli kızının fotolarını facede gördüm çok güzel gerçekten.
eliff ve şirvan artık yavaş yavaş geliyor sizin kızların arkadaşları
kızlar geçmişi okudum ama herkes aklımda kalmadı,allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.
bizim de artık son haftamız,haftaya bugün oğlum kucağımda olacak inşallah..böyle gün saymak da daha heyecanlandırıyor insanı

cnm teşekkür ederim Allahım korusun artık bebişlerimizi....gözükmüyordun çoktandır merak ettiydim cnm seni iyisin umarım:26:

iyi akşamlar kızlar
umarım herkes iyidir.
cancer doğuma gidiyırmuşun yarın hadi hayırlısı canım
dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz.
keşke bizimkininde tarihi belli olsa
nezaman gelecek acaba oğluşum.

geçmişi bir okuyayım

çok geçmiş olsun.vallaha duygusal düşününce bende kullanmazdım ilacı gibi gelio ama doktorlar ne der bilemem. ama en güzeli bu haftadan sonra isterlerse gelsinler başımızla beraber.aleyküm selam anneminde selamı var

kızlar slm nasılsınız uzun zaman oldu siteye giremiyorum şuan memleketteyim sağ salim ewimi tşıyıp geldim e allahın izniyle 7 ocakta sezeryan doğum yapcam geçmişi çok okuyamadm doğum yapanlar war rabbim hepimizin bebişlerini bize bağışlasın allah analı bablı büyütsn hepsini

hoşgeldin canım
yeni evin hayırlı olsun
negüzel doğum yapacagın gün belli olmuş.
hadi hayırlısı.

berbat bir gün geçirdim.oğlum ateşler içinde,hastalığı banada bulaştırdı heryerim dökülüyo.eşim nöbetçi..off çok bunaldım valla.keşke annem olsaydı bi kardeş yada.akşama kadar aç yattık oğlumla.karnımdaki garibanda perişan oldu sanırım
umarım siz benden iyi durumdasınız.iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…