- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.901
kızlarr miğdem çok bulanıyor saatlerdir...uyumuşum yemekten sonra bir iki saat ama kalktığımda aynen devamdı.. ayıptır sölemesi sabahtan beri ishal olacakmışım gibi miğdemden sesler geliyordu ama bir türlü yapamadım tuvalete gidiyorum bişicik yok kabızlıkta yok ama miğdem felaket akşam yemeğinden sonra bulantı başladı ayran yaptı eşim bir iki yudum aldım bıraktım biraz zaman geçti sütlü tatlı yedim yokk banamısın demiyor açık bir çay içtim biraz ii gibi geldi ama hala miğdem bir tuhaf ağlıcammm böle tansiyonumda düşük galiba sanki hasta olcakmışım gibi bir bitkinlik üzerimde belimdeki ağrıda cabası amma şikayet ettim dimi ama inanın miğdem çok kötü napcam bilmiyorum..(
bu arada mügecim normal doğum olamıcakmış olsun sağlıklı olsunda en azından günün belli oldu hadi gözün aydın olsun inş..sağlıkla sıhatle gelsin meleğin prensesin..üstelik tarih çok güzel bende sezeryanlık bir durumum olsa eşim annem düşünmüştük ya 01.01.2011 yada 11.01.2011 olabilir diye tarihler çok güzel..
canım bebekler bzen çok kaçırırmıs memeyı..ondan olabılır..çok dert etme....fazla emınce bıraz kusmsı normal..ama çok tekrarlıyorsa doktoruna mutlaka sor...bebeklerdede reflu olabılıyor...İlk bikaç gün Rüya da çok uyudu dediğin gibi 4saati bulduğu bile oldu ne yapsam uyanmadı emziremedim doktor muhakkak uyandırmamı söyledi ama ne mümkün uyansa bile memeyi alınca uyuyodu bikaç gündür artık benim uyandırmama kalmıyo kendi kalkıyo sarılığı atlattık gibi ama dün geceden beri çok kusma derdimiz var onu da netten araştırdım neler yapmam gerektiğini çözmeye çalışıyorum son 4 saattir kusmadı bakalım sürekli takipteyim
ewet en iyisi doğal çözümler eşim boza aldı, tahinpekmez aldı onlar da çok iyi süt yapıyomuş akşam kaynım da malt içeceği getirdi büyük bi markette müdür orda çok satılıyomuş bitince anneler gelip şikayet ediyomuş reyonda niye yok diye o da sormuş bikaç kişiye hep doktor tavsiyesiyle içiyolarmış çok süt yapıyomuş onu duyunca bisürü almış getirmiş yeğeninin sütü bol olsun diyeşişesi de biraya benziyo kaynanam da kızdı içki mi getirdin lohusaya getire getire diye kaynım da dedi çok içmesin kafa yapar gülüştük bayaa şaşırdı kadın
başladık mest oluyo babamız sürekli de değişik değişik giydiriyorum kızımı çok şeker oluyo
ay neden oyle dedı doktor..1 hafta sonra ne degısebılırmış canımmm...mrb kızlar buğün doktura gittik
çok şükür normal herşey.
alttan muayene etti
normal doğum yapabilirmişim
ama biraz zor olur dedi
bir hafta sonra gel yine bakalım
dedi
ben sunni sancı falan zor olacaksa sezeryan olsun dedim
haftaya geldiğinde bakalım karar verelim dedi.
korktum açıkcası zor olur derse sezeryan diyecegim
bakalım bebek daha kanala falan girmemiş
10 gün içinde doğum falan olmaz dedi.
olursada süpriz olur dedi.
bakalımm
canım bend aldm alt acmadan....işe yarıyacak anlattıgın kadrıyla bızde de..elıf be 2-5 almadım hiç...küçük gelırmı dye dusundum..ama senın kız zatten tombiş dogdu.ona kuçuk gelmedıyse bıze hıç gelmezKızlar bu arada ben prima premium care 2-5 kilo için olanından almıştım yeni bitti bi paketi çok memnun kaldım biraz büyük bile geldi şimdi 3-6 kg olana geçtik o da büyük geliyo iyiki almışım en küçük boyundan ki benim kızım 3900 51 cm doğdu ince uzun yani yinede büyük geldi
Dalinin alt açma örtülerinden 1 paket almıştım çok kullanışlı gerçekten bazen altını açarken ufak kazalar olabiliyoortalığın batmaması açısından çok rahat
sezeryan oluyorsun canım..hayırlısı olsun..çatın drmış dmek kı canım...tarıhınızde guzel olmuş neyalan soylıyeyım..Kızlar herkese merhaba;
Bugün kontrolümüz vardı. Çatı muayenemiz de oldu sonunda..Hiç korktuğum gibi geçmedi...Ama pelvisim darmış çokNormal doğum yapmam mümkün değilmiş Mecburen sezeryan yapacağız dedi doktorum. 11.01.2011'de pamuk şekerime kavuşacağız Allah'ın izniyle...Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
***Şirvancım kızınla çoook ama çook şeker görünüyorsunuz
***Begümcüm, ne zamandır ses seda çıkmıyordu kuzum senden...Muayeneden sonra sancıların olmuş; dikkat et kendine canım...Bu arada fazla sıcak duş ve küvet banyosu erken doğumu başlatabilir; aklında olsun...
***Sibelcim, tavsiyelerin için çok sağol, güzel kızını da benim için öp
***Elifcim, ne güzel sende bebişinlesin artık...Uyku probleminiz de en kısa zamanda düzelir inşallah...
***Belgüncüm, bizim tarihimiz belli oldu, artık senden haber bekliyorum :))
***Deniz'den bir haber yok sanırım...Belki o da kızını kucağına almıştır :)
***Başak nasl oldu acaba ? İyileşti mi ?
******Aklımda kaldığı kadarıyla birşeyler yazdım, atladığım arkadaşlar varsa özür dilerim...Hepinizi öpüyorum...
kızlarr miğdem çok bulanıyor saatlerdir...uyumuşum yemekten sonra bir iki saat ama kalktığımda aynen devamdı.. ayıptır sölemesi sabahtan beri ishal olacakmışım gibi miğdemden sesler geliyordu ama bir türlü yapamadım tuvalete gidiyorum bişicik yok kabızlıkta yok ama miğdem felaket akşam yemeğinden sonra bulantı başladı ayran yaptı eşim bir iki yudum aldım bıraktım biraz zaman geçti sütlü tatlı yedim yokk banamısın demiyor açık bir çay içtim biraz ii gibi geldi ama hala miğdem bir tuhaf ağlıcammm böle tansiyonumda düşük galiba sanki hasta olcakmışım gibi bir bitkinlik üzerimde belimdeki ağrıda cabası amma şikayet ettim dimi ama inanın miğdem çok kötü napcam bilmiyorum..(
bu arada mügecim normal doğum olamıcakmış olsun sağlıklı olsunda en azından günün belli oldu hadi gözün aydın olsun inş..sağlıkla sıhatle gelsin meleğin prensesin..üstelik tarih çok güzel bende sezeryanlık bir durumum olsa eşim annem düşünmüştük ya 01.01.2011 yada 11.01.2011 olabilir diye tarihler çok güzel..
cnm bebek emdiği sütün fazlasını çıkartırmış bazen öyledir belki kusması yinede dikkatli ol
neva ve sihirim günleriniz belli olmuş ne güzellll peşpeşe günlerde doğumlarınız nasipse..allah sağlıklı sıhatli doğumlar nasip etsin şimdiden
ayy hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
sağol dilekçim
sende yokmu dogum belırtısı....
:26:
bızde bugun 9:3 da doktordayız..bakalım ne dıycek....yarın gelse bebegım ne kaa guzel olurduuu...:82: :84:
hadi hayırlısı bakalım,inşallah yarın gelir 2011 bebeği olur
sende yokmu dogum belırtısı....
:26:
bızde bugun 9:3 da doktordayız..bakalım ne dıycek....yarın gelse bebegım ne kaa guzel olurduuu...:82: :84:
günaydın herkese,
ne zamandır topiğe girmeye fırsatım olmadı.annem ameliyat oldu yanına git gel falan baya yoğun günler geçirdim.doğum yapanlar olmuş baya hepsinin gözü aydın sağlıkla büyütsünler minişlerini..
bende p.tesi günü kontrolüm vardı normaldi herşeyimiz kızımın kafası daha yukardaydı.ama çarşamba günü çok sancı çektim kasıklarıma doğru yalancı sancı falandı galiba.dünde sağlık ocağına gittim ebe karnımı elledi ,bebek aşağı inmiş baya dedi 10 gün içinde doğum yaparsın dedi.gerçektende indi karnım dr.muda aramadım çarşamba günü kontrolüm ama gününde gelir kıızım inşallahh.
Günaydın herkese
Bugün doktor kontrolüm vardı bebek 2 haftada sadce 200 gr almış bu biraz canımı sıktı.Doğum yapan annelere sormak istediğim bir konu olacak. doğumdan önce doktordaki bebeğin kilo ölçümleriyle doğumdan sonraki kilo ölçümleri örtüşüyormu_ yoksa fark var mı?aralarında...
günaydın herkese,
ne zamandır topiğe girmeye fırsatım olmadı.annem ameliyat oldu yanına git gel falan baya yoğun günler geçirdim.doğum yapanlar olmuş baya hepsinin gözü aydın sağlıkla büyütsünler minişlerini..
bende p.tesi günü kontrolüm vardı normaldi herşeyimiz kızımın kafası daha yukardaydı.ama çarşamba günü çok sancı çektim kasıklarıma doğru yalancı sancı falandı galiba.dünde sağlık ocağına gittim ebe karnımı elledi ,bebek aşağı inmiş baya dedi 10 gün içinde doğum yaparsın dedi.gerçektende indi karnım dr.muda aramadım çarşamba günü kontrolüm ama gününde gelir kıızım inşallahh.
Günaydın herkese
Bugün doktor kontrolüm vardı bebek 2 haftada sadce 200 gr almış bu biraz canımı sıktı.Doğum yapan annelere sormak istediğim bir konu olacak. doğumdan önce doktordaki bebeğin kilo ölçümleriyle doğumdan sonraki kilo ölçümleri örtüşüyormu_ yoksa fark var mı?aralarında...
evet canım farkoluyor bızımkının 400 gram daha az olmustu suanda toparladık ama
Burcucum, çok geçmiş olsun. Umarım annen şu anda iyidir. Doğum içinde hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım...10 güne kadar kızına kavuşacaksın yani :)) Bizim de doğum tarihimiz belli oldu. 11.01.2011 :))
Canım kaç haftalık bebeğin şu anda ? Canını sıkma. Kaşar peyniri, muz, süt tüketmeye çalış bol bol. Ultrasonda çıkan kilosu bebeğin doğum kilosu arasında yaklaşık 150-200 gr fark olabilir. Yani 200 gr daha az veya daha fazla olabilir....
Günaydın herkese
cnm ayına göre normalmi kilosu düşükmü birde ultrason kilosu ile gerçek kilosu arasında 400 grma kadar fark olabiliyor canını sıkma hiç biraandada kilo alabilir
canım aynı durum bende de var idrar yolu iltihabı değildi benimki yeni tahlil yaptırdım bebiş ağırlaştıkça mesaneye baskı yapıyor benim de dün kasıklarımda çok ağrım oldu yalancı sancılar sancı olunca az biraz yürümeye çalıştım eşim de belime masaj yaptı geçtiherkese merhaba. foruma gelip gelip mızmızlanıyorum ama belki aynı şeyleri yaşayan vardır diye size sormak istiyorum. anneme soruyorum hiç hatırlamıyor. 2 gündür karnımın aşağısında kasık dicem ama daha aşağısı ve o bölgede kemikler dahil ağrı hissediyorum. ayağa kalkınca daha da artıyor. sürekli tuvalete çıkıyorum. abartı hale geldi artık. ve idrarımı yaptıktan sonra kasıklarımda çok baskı hissediyorum. idrar yolu iltihabı falan olmamışımdır umarım. yanma yok ama çok baskı var. hatta dün gece kızım o kadar çok hareket ettiki tam da mesaneme baskı yapıyodu her hareketinde afedersiniz sanki kaçırcakmışım gibi geldi. su içmeye korkar oldum tuvalete kadar yürümek bile kasıklarımdaki ağrıyı artıryor.
canım aynı durum bende de var idrar yolu iltihabı değildi benimki yeni tahlil yaptırdım bebiş ağırlaştıkça mesaneye baskı yapıyor benim de dün kasıklarımda çok ağrım oldu yalancı sancılar sancı olunca az biraz yürümeye çalıştım eşim de belime masaj yaptı geçti
o kemik ağrısı bende 2 aydır var ikiz olduğu için ben yan yatamıyorum bu sebeple yan yatınca daha çok ağrıyor ayaklarını havaya kldırınca ağrı geçiyor denedim bizzat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?