- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.461
tahmini doğumunuz 4 şubat
hastanesine göre değişir sonuçlar
hayırlı olsun
hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
genel tahlil canım hamileliğin ilk ayında yapılan herhangi bir rahatsızlığım varmı yokmu ona bakmak için Çok üzgünüm çoookama ne hikmetse bi türlü bakılamadı senağlamaay sinirimden ağlıyom şuansenağlama
Benim içinden geçen erkek.Daha doğrusu evlenmeden önce bile hep erkek çocuğum olacağını düşünüyorum. Ama şu olsun diye bi isteğim yok. Hatta merak bile etmiyorum. Bazen acaba doğuma kadar öğrenmesek mi bile diye düşünüyorum. odasını yeşil olarak hazırlammak istiyorum. her iki cinsiyete de uyar sadece isim kalıyor. belki o yüzden önceden öğreniriz.
kızlar bişey soracağım size
geçen hafta doktora gittiğimde
doktor ultrasondan bakarken iyi kalbide atıyor dedi
ama dinlemedik nasıl oldu anlamadım
sizler kalp atışını dinlediniz mi?
son adet tarihimin ilk günü 30 nisann..
birde bişey sorabilirmiyim ?
geçen hafta ilk kontrolüme gittim..evde test yapmıştım..çift çizgi çıkmıştı
ultrasonda görünmedi,kan tahlili yapıldı..sonra tekrar ultrsaona girdim..rahim çok geride olduğu için zor göründü dedii..ama gördük yani şükür ultrsaonda..sonra bir sürü test verdi doktorr..haftaya salı yaptırıcamda..acaba bunların sonuçlarını aynı gün alabilirmiyim bilen varmı??
inşallah canım :Saruboceq:ya canım üzme kendini bebişine zarar inşallah temizdir sonuçlar
iki özel iki devlet hastanesi var özelin biri sırf kanser hastalarına hizmet veriyor ben diğer özele gidiyorum ama orda bile beklemek zorundayım devlet hastanesine gitsem herhalde çocuk doğasıya çıkmıycak sonuçlarmafoldumbendoktrum iyi allahtan ilgileniyor folik asit kullanıyorum canım birde şeker var bende o yüzden özel diyet besleniyorum zaten bulantıdan pek bişi canım istemiyor :sinifsinif:bol bol erik yiyorum benimdemi kızım olucak acaba:kedi:ahh cnm yaaa sıkma bakalım canını inş herşey yolundadır. Tekmi hastane var cnm. En iyisi biraz kendini dinle cnm vitaminlerini folik asitini aksatma yemene içmene çok dikkat et.
hemen belli olmuyor ilk bebeğimde kız dedi %80. 12. haftadaydık. 16. haftada oğlan kesin dedi.evet canım yaa .. bende artık hissetmek istiyorum.. bana kalsa bebişimi görmek için 2 günde 1 dr. olacağım. nezaman hissedeceğiz acaba..Birde gittiğimde cinsiyet belli olur mu ki ?? ozaman 11+5 olacağım hesaplarıma göre...:smiley-cool:
bazen 2'li yapmayıp 3'lü test de yapabiliyorlar benim öyle olmuştu.cnm benim doktorlar bir tahmin yürütüyormuş genelde ama tabikide kesin sonuç için en az 3,5 aylık olmak gerekiyor.
denizin dediği gibi cnm 11-14 haftalar arasında yapılıyor ikili test ve ense kalınlığı ölçümü
daha ben duymadım kısmetse p.tesiiii :)Canım biz 6 haftalıkken gitmiştik üsten hiç bir şey görünmedi alttan baktı keseyi ve bebeği görebildi ama kalbini duyamadık doktorda gördüm de demedi 5 gün sonra gittiğimizde duyduk pıtpıtları
gönülden katılıyorum. benim düşükten sonra oğlum oldu şimdi 2.'ye hamileyim. inşallah sen de tekrar hamile kalıp alırsın bebeğini kucağınaöncelikle çok üzüldüm. Fakat ilk zamanlarda yaşanan düşükler genelde hasta bebekler oluyor.. benimde geçen sene bir düşüğüm oldu.. Hatta kalp atışı bile vardı.. Allah bana tekrar bir şans verdi.. Umarım en kısa zamanda sende tekrar hamiş olacaksın.. Önemli olan hamile kalabiliyor olman canım.. Tekrar geçmiş olsun..
bizde sırf odası ve kıyafetleri için öğrenmek istiyoruz kız ya da erkek fark etmez adı DENİZ olacak anası gibi :))))
bende duyamamıştım hatta kalbi atıyomu dedim sesini açtı muhteşem bişeydi rabbim herkese yaşatsın inş
aynı gün alırsın canım herhalde
denizcim bu arada cinsiyeti tahmin fikrine bayıldım bilmem ama benim kızım olacakmış gibi geliyor
çitoscum lütfen üzülme bi dahaki sefere farklı biyerde yaptır testlerini canım
sen kendi adınımı koyucaksın cnm bebeğine
eşim hep bir çocuğum olursa adı deniz olmadı diyormuş benimle tanıştığı zaman söylemişti
iki isimli olcak ama ikinci ismi DENİZ olacak o şekilde karar verdik inşallah o günleri görebiliriz bana deniz anası diyor eşim kaydirigubbakcemile3
kızlar ben yemek yemeğe gidiyorum grş cokacimcoook
eşim hep bir çocuğum olursa adı deniz olmadı diyormuş benimle tanıştığı zaman söylemişti
iki isimli olcak ama ikinci ismi DENİZ olacak o şekilde karar verdik inşallah o günleri görebiliriz bana deniz anası diyor eşim kaydirigubbakcemile3
kızlar ben yemek yemeğe gidiyorum grş cokacimcoook
afiyet olsun kuzum bebişine yarasınkızlar ben yemek yemeğe gidiyorum grş cokacimcoook
senin adına sevindim dirimcim sağlıkla alırsın inşallah:Saruboceq:canım belli değil gün vermedi bugün:sm_confused: ilk yaptırdığımda 15 gün sonra çıkacak demişlerdi 15 günün sonunda gittim 1 ay dolunca çıkacak dediler bugün yine gittim bu seferde tahlili yapan makina bozuk ne zaman olur belli değil dediler 10 gün daha bekliycem olmazsa dktrla konuşup beni izmire sevk etmesini söylüycem burda bi durum olmuycak en iyisi büyük şehire gitmekmirmirmirmirkızlar hastaneden geldim
tahlil sonuçlarımı alacaktım
doktor ultrasonla baktı yine bebeğime
geçen hafta doktorumun dediğine göre hesapladığımda
bugün 7+1 olması gerekirken
7+5 sin dedi:)
anlamadım ne çok değişiyor bu
1 haftada kocaman olmuş sanki kızlar ya
geçen hafta minicikti,yuvarlaktı
şimdi salatalığa benziyor:)
denizciğim ne güzel bir fikir
benimde kızım olacak gibi ama
canım hiç ekşi istemiyor,daha doğrusu hiç birşey çekmiyor:)
afiyet olsun canım
çitos ne zaman çıkacakmış sonuçların peki canım?
gerçekten sinir bozucu ama moralini bozma lütfen
dilerim bir daha böyle sıkıntılar olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?