2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimde içimden kızım olacakmış gibi geliyor ve herkes bana kızım olacağını söylüyorkaydirigubbakcemile3 sürekli erik yiyorum ama turşu yemiyorum tatlı da çok fazla yemiyorum genelde tuzlu ekşi şeyler favorim

Benim içinden geçen erkek.Daha doğrusu evlenmeden önce bile hep erkek çocuğum olacağını düşünüyorum. Ama şu olsun diye bi isteğim yok. Hatta merak bile etmiyorum. Bazen acaba doğuma kadar öğrenmesek mi bile diye düşünüyorum. odasını yeşil olarak hazırlammak istiyorum. her iki cinsiyete de uyar sadece isim kalıyor. belki o yüzden önceden öğreniriz.

ahh cnm yaaa sıkma bakalım canını inş herşey yolundadır. Tekmi hastane var cnm. En iyisi biraz kendini dinle cnm vitaminlerini folik asitini aksatma yemene içmene çok dikkat et.

bizde sırf odası ve kıyafetleri için öğrenmek istiyoruz kız ya da erkek fark etmez adı DENİZ olacak anası gibi :))))

kızlar bişey soracağım size
geçen hafta doktora gittiğimde
doktor ultrasondan bakarken iyi kalbide atıyor dedi
ama dinlemedik nasıl oldu anlamadım

sizler kalp atışını dinlediniz mi?

bende duyamamıştım hatta kalbi atıyomu dedim sesini açtı muhteşem bişeydi rabbim herkese yaşatsın inş

aynı gün alırsın canım herhalde

denizcim bu arada cinsiyeti tahmin fikrine bayıldım bilmem ama benim kızım olacakmış gibi geliyor

çitoscum lütfen üzülme bi dahaki sefere farklı biyerde yaptır testlerini canım

ya canım üzme kendini bebişine zarar inşallah temizdir sonuçlar
inşallah canım :Saruboceq:

ahh cnm yaaa sıkma bakalım canını inş herşey yolundadır. Tekmi hastane var cnm. En iyisi biraz kendini dinle cnm vitaminlerini folik asitini aksatma yemene içmene çok dikkat et.
iki özel iki devlet hastanesi var özelin biri sırf kanser hastalarına hizmet veriyor ben diğer özele gidiyorum ama orda bile beklemek zorundayım devlet hastanesine gitsem herhalde çocuk doğasıya çıkmıycak sonuçlarmafoldumbendoktrum iyi allahtan ilgileniyor folik asit kullanıyorum canım birde şeker var bende o yüzden özel diyet besleniyorum zaten bulantıdan pek bişi canım istemiyor :sinifsinif:bol bol erik yiyorum benimdemi kızım olucak acaba:kedi:

hemen belli olmuyor ilk bebeğimde kız dedi %80. 12. haftadaydık. 16. haftada oğlan kesin dedi.
bazen 2'li yapmayıp 3'lü test de yapabiliyorlar benim öyle olmuştu.
Canım biz 6 haftalıkken gitmiştik üsten hiç bir şey görünmedi alttan baktı keseyi ve bebeği görebildi ama kalbini duyamadık doktorda gördüm de demedi 5 gün sonra gittiğimizde duyduk pıtpıtları
daha ben duymadım kısmetse p.tesiiii :)
gönülden katılıyorum. benim düşükten sonra oğlum oldu şimdi 2.'ye hamileyim. inşallah sen de tekrar hamile kalıp alırsın bebeğini kucağına
bizde sırf odası ve kıyafetleri için öğrenmek istiyoruz kız ya da erkek fark etmez adı DENİZ olacak anası gibi :))))

ben de öyle istiyordum hep kız olsun erkek olsun ama DENİZ olsun oldu çok şükür:)inşallah sen de kavuşursun DENİZ'ine

tahmin olayına gelince kızım olsun istiyorum çooookkkk istiyorum ama herkes bu da erkek olacak diyor bana da öyle geliyor. erkek diyorum ben. bu arada yaş 28 kilo çooookkkk ilk hamileliğimdeki kilolarım olduğu gibi duruyoooo

Canım fikir cenentkokulumdan çıktı bende listemizi düzenledim

senn adın denizmi peki deniz anası güselll:ecrin_bebek:

kızlar hastaneden geldim
tahlil sonuçlarımı alacaktım
doktor ultrasonla baktı yine bebeğime
geçen hafta doktorumun dediğine göre hesapladığımda
bugün 7+1 olması gerekirken
7+5 sin dedi:)
anlamadım ne çok değişiyor bu
1 haftada kocaman olmuş sanki kızlar ya
geçen hafta minicikti,yuvarlaktı
şimdi salatalığa benziyor:)

denizciğim ne güzel bir fikir
benimde kızım olacak gibi ama
canım hiç ekşi istemiyor,daha doğrusu hiç birşey çekmiyor:)
afiyet olsun canım

çitos ne zaman çıkacakmış sonuçların peki canım?
gerçekten sinir bozucu ama moralini bozma lütfen
dilerim bir daha böyle sıkıntılar olmaz

eşinde amma şanslıymış senin adın deniz bebişin adı deniz ohh maşallah cnm Allah mutluluğunuzu hep daim etsin kocişi+deniz anası+yavru deniz=ömür boyu mutluluk

kızlar ben yemek yemeğe gidiyorum grş cokacimcoook

afiyet olsun cnm

kızlar ben yemek yemeğe gidiyorum grş cokacimcoook
afiyet olsun kuzum bebişine yarasın

senin adına sevindim dirimcim sağlıkla alırsın inşallah:Saruboceq:canım belli değil gün vermedi bugün:sm_confused: ilk yaptırdığımda 15 gün sonra çıkacak demişlerdi 15 günün sonunda gittim 1 ay dolunca çıkacak dediler bugün yine gittim bu seferde tahlili yapan makina bozuk ne zaman olur belli değil dediler 10 gün daha bekliycem olmazsa dktrla konuşup beni izmire sevk etmesini söylüycem burda bi durum olmuycak en iyisi büyük şehire gitmekmirmirmirmir

slm kızlar
ben hala bulantılarla boğuşuyorum

rüyamda hep kız çocuğu görsemde erkek hissediyorum

sağlıklı olsunda bu kadar zorluk çekiyoruz ALLAH bağışlasın bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…