2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım o zaman iyi
zayıf olanlar daha çok kilo alabiliyor

bende 15 mayıstan beri yatıyorum kanama düşük teh.yüzünden
ptesi işe başlıycam

inş düşük tehliken tamamen geçer de için rahatlar insan baya bir rahatlıyor tehlike geçince sevinmeye başlıyorsun hamileyim diye :Saruboceq:

düşük tehlikesi nasıl geçio.bide geçince herşey normale dönüomu.cinsel ilişki falan ne biliym günlük hayat normale dönüomu.bndede warda tehlike

canım tehlike tamamen geçmiyor cinsel ilişki yasak
drum her defasında sıkı sıkı tembih ediyo
rahmin kasılmasına sebep oluyo
rahip ve rahibe hayatı yani
temizlik felan yasak
bol bol yatak istirahati

Örnek Beslenme Programı

Sabah

1 su bardağı süt
1 yumurta
1 kibrit kutusu kadar peynir (30 gr.)
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı bal-reçel veya pekmez
2 ince dilim ekmek (50 gr.)
Söğüş salata

Kuşluk

1 porsiyon meyve
Yarım su bardağı süt

Öğle-akşam

1.5 köfte kadar et, yağsız 45 gr. (tavuk, hindi, balık, dana eti)
1 kase çorba (mercimek, tarhana, sebze)
1 tabak zeytinyağlı sebze yemeği
2 yemek kaşığı makarna veya pilav
Yeşil salata, 1 porsiyon meyve
1 kase yoğurt, 2 ince dilim ekmek

İkindi

1 porsiyon meyve, 1 su bardağı süt veya yoğurt

Yatarken

1 su bardağı süt + peynir +1 ince dilim ekmek

çok üzüldüm canım ama senin canın saolsun.herşeyde vardır bir hayır.ben ilk bebeğimi kaybettiğimde çok ağlamıştım.şimdi düşünüyorumda ya doğsaydıda hasta olsaydı o zaman hem onun için hemde benim için hayat çekilmez olacaktı.Rabbim ne verirse hayırlısını versin :Saruboceq:

cnm bursada nerdensn hangi dokrora gidiosun

canım ben setbaşındayım..önceki dr.um necdet kırkerdi ama zübeyde de doğum yapmak istemedim. Bahar hastanesinde zühal hanım var ona gidiyorum çok ilgili bir dr. Genelde hastane çalışanları kapalı ama güleryüzlü ve ilgililer..Bana da bu lazım zaten.. öyle saatlerce kapıda da beklemiyorsun.. sen kime gidiyorsun canım..

bende konura semih serbest e gidiorum.çok memnunum.bnde çekirgede oturuorum cnm yakın sayılırızz

kızlar yarın eltimin kızınıda alıp gezmeye gideceğim.1 yaşında henüz onunla vakit geçirmeyi çok seviyorum annesi olmadığı için hep gözümün önünde olsun istiyorum.ama oynarkende çok yoruluyorum bir zararı olur mu acaba bana CADIARZU

selam kızlarrr,
bugün nöbetçi olmama rağmen, öğrenci olmadığı için 2 saat kadar erken kaçabildim.
cinsiyet tahmini için de bir bölüm açmışsınız, emeğine sağlık deniz.
ben rüyalarımda falan hep erkek gördüm şimdiye kadar ve oğlum olacağını düşünüyorum. tuzlu ve ekşi yiyorum genelde ama normal tercihim de böyleydi zaten. ilginç bir şekilde iki gündür kızım olacak gibi geliyor. hiiiç farketmez ama sonuç olarak tahminim:erkek.
10 haftalık olmuşuz ama şu 28 haziranı da bir atlatsam iyice rahatlayacağım. 2li test, ense kalınlığı falan. geçen hamileliğim 13. haftada sonlandırılınca, onun öncesi ister istemez biraz tedirgin ediyor.
bu arada bebişimizin kalp atışlarını gördüğümüz gün dinleyebildik de. ama minnacık şeyin kalbi nasıl da güm güm atıyor, ben anlayamıyorum. bu gerçek bir mucize!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…