- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.441
merhaba kızlar..dun hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim.simdilik pıtırcıklarım hala yasıyorlar.kanamam azaldı.istrihata devam ediorum.tekrar teşekkürler.
ay gerçek cinsiyetlerini de biran önce yazmak istiyorum delikafadulden
canım çok sevindim yorma sakın kendini dinlenmene bak
yaaa özendım bende ıstıyorum bence benımkı erkek olucak denızcım eklermısıngamyoncuiremsu
nasıl olmuş kızlar kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar selamlarr
bende 6 haftalık hamileyimm..ama tam olarak ne zamana gelecek doğumum bilmiyorum
kendimce hesaoladım ocak ayına geliyorr
benide eklermisiniz??
günaydın kızlar nasılsınız bugün opuyorumnanaktan
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidirbilmiyorumkismile
bende sabah hastaneye gittim hala tahlil sonuçlarım çıkmamış sinir oldum yaalsanaalsanasmile1 ay oldu kan vereli ne biçim hastane Çok üzgünüm çoookmakina bozukmuş falanmış filanmış 2 oldu gittiğimuşakta doğru düzgün hastane yokki köy yeri mübarek
kızlar az önce bı arkadasım ugradı kahve ıcmeye. çok güldürdü beni. alerjım var benım hapsuruyorum arada araka arkaya. doktor da yatak ıstıratı verdı ya bana düşük riskim var. yıne hapsuruk krızıne gırdım. arkadsım da bı kızdı azcık yavas hapsur dıye :)))) ayyy hala guluyorum :))) hapsururken dusurceksın bebegı dıyooo :)))
günaydın kızlar nasılsınız bugün opuyorumnanaktan
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidirbilmiyorumkismile
bende sabah hastaneye gittim hala tahlil sonuçlarım çıkmamış sinir oldum yaalsanaalsanasmile1 ay oldu kan vereli ne biçim hastane Çok üzgünüm çoookmakina bozukmuş falanmış filanmış 2 oldu gittiğimuşakta doğru düzgün hastane yokki köy yeri mübarek
allah korusun ciddi bi rahatsızlığım olsa nolucak sonuç çıkmayınca teşhiste konmuycak çok morelim bozuldu :gitme:hoşgeldin canım evet ya ne kadar geç olmuş sonuçlar içinklava:
hoşbuldum canımopuyorumnanaktangünaydın cnm hoşgeldin a.s.
ne tahlili cnm onlar bilmiyorumkismile
son adet tarihiniz ne
hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
genel tahlil canım hamileliğin ilk ayında yapılan herhangi bir rahatsızlığım varmı yokmu ona bakmak için Çok üzgünüm çoookama ne hikmetse bi türlü bakılamadı senağlamaay sinirimden ağlıyom şuansenağlama
son adet tarihimin ilk günü 30 nisann..
birde bişey sorabilirmiyim ?
geçen hafta ilk kontrolüme gittim..evde test yapmıştım..çift çizgi çıkmıştı
ultrasonda görünmedi,kan tahlili yapıldı..sonra tekrar ultrsaona girdim..rahim çok geride olduğu için zor göründü dedii..ama gördük yani şükür ultrsaonda..sonra bir sürü test verdi doktorr..haftaya salı yaptırıcamda..acaba bunların sonuçlarını aynı gün alabilirmiyim bilen varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?