- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.481
kızlar hastaneden geldim
tahlil sonuçlarımı alacaktım
doktor ultrasonla baktı yine bebeğime
geçen hafta doktorumun dediğine göre hesapladığımda
bugün 7+1 olması gerekirken
7+5 sin dedi:)
anlamadım ne çok değişiyor bu
1 haftada kocaman olmuş sanki kızlar ya
geçen hafta minicikti,yuvarlaktı
şimdi salatalığa benziyor:)
denizciğim ne güzel bir fikir
benimde kızım olacak gibi ama
canım hiç ekşi istemiyor,daha doğrusu hiç birşey çekmiyor:)
afiyet olsun canım
çitos ne zaman çıkacakmış sonuçların peki canım?
gerçekten sinir bozucu ama moralini bozma lütfen
dilerim bir daha böyle sıkıntılar olmaz
afiyet olsun kuzum bebişine yarasın
senin adına sevindim dirimcim sağlıkla alırsın inşallah:Saruboceq:canım belli değil gün vermedi bugün:sm_confused: ilk yaptırdığımda 15 gün sonra çıkacak demişlerdi 15 günün sonunda gittim 1 ay dolunca çıkacak dediler bugün yine gittim bu seferde tahlili yapan makina bozuk ne zaman olur belli değil dediler 10 gün daha bekliycem olmazsa dktrla konuşup beni izmire sevk etmesini söylüycem burda bi durum olmuycak en iyisi büyük şehire gitmekmirmirmirmir
Merhaba canım benimde dün karnım çok ağrıyordu hatta elleyince bir şey batıyor gibiydi sabah da vardı ama şimdi iyiyimmeraba kızlar oku oku bitmedi gün aşırı girince böyle oluyor. İnşallah hepiniz iyisinizdir bebeklerde iyi olsun inş tabi. bugün 10+3 deyim mide bulantısı ve halsizlik azaldı biraz daha dirençli hissediyorum. onun dışında da kanrımın içinde hergün bi yerler illaki acıyor. doktor normal dedi ama ben başka kimsede ndek gelmedi ilginç çok mu dar içim bilmiyorum içimde bişeyler batıyor hissi oluyor hep...
Merhaba canım benimde dün karnım çok ağrıyordu hatta elleyince bir şey batıyor gibiydi sabah da vardı ama şimdi iyiyim
merhaba kızlar..
ara ara bendede batmalar oluyor. birde hafif hafif kaşınıyorum... karnım büyüyor heralde:bbo:
evet büyüyor olabilir ama sen kaşıma, kaşımamaya gayret et kaşıdıkça çatlaklar artıyormuş diye duydum. Şöyle bir mantıkta yürüttüm kaşıntı deri altınd olan bir hismiş geçen gün tv de dinlemiştim ee çatlaklar da deri altında oluşuyor diye biliyoruz.
kızlar ağrı bende de var sağ taraf özellikle akıntıda çok
ben 3 kilo verdim
sizin kilolar nasıl
haklısın canım yaa.. bebek yağı aldık.. dr. diğer yağları clarins gibi 5 aydan sonra kullan dedi. akşamları bebek yağı sürüyorum o önlüyor kaşıntıları...
arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim ama hiç bulantı falan yok ? bulantı hangi haftalarda oluyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?