2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ne güzel desene hızla büyüyorlar maşallahhhh

meraba kızlar oku oku bitmedi gün aşırı girince böyle oluyor. İnşallah hepiniz iyisinizdir bebeklerde iyi olsun inş tabi. bugün 10+3 deyim mide bulantısı ve halsizlik azaldı biraz daha dirençli hissediyorum. onun dışında da kanrımın içinde hergün bi yerler illaki acıyor. doktor normal dedi ama ben başka kimsede ndek gelmedi ilginç çok mu dar içim bilmiyorum içimde bişeyler batıyor hissi oluyor hep...

ne biçim hastaneymiş bu yaa insan acil bi hastalığı çıksa öğrenemicek tedavi olunamıcak bu sağlık bakanlığı nasıl el atmıyor bu işlere Allah orda yaşayanlara sabır versin valla basit bi tahlil bile 1 ayı geçiyorsa yanmışlar.Bencede cnm olmazsa büyük şehire git aynı günde alırsın bilemedin 2-3 günde Allah yardımcın olsun cnm :1hug:

Merhaba canım benimde dün karnım çok ağrıyordu hatta elleyince bir şey batıyor gibiydi sabah da vardı ama şimdi iyiyim

Merhaba canım benimde dün karnım çok ağrıyordu hatta elleyince bir şey batıyor gibiydi sabah da vardı ama şimdi iyiyim

canım bende senin yazıdklarını görünce yazayım dedim ama benimki ağrıdan çok acıma seinkinin geçtiğine sevindim bende şuan bile o şekilde ağrı acı var herneyse garip bişey bana göre ama tek değilmişim :emir hihoyyyt

benim içime doğan cinsiyette erkek halbuki hep kız isterdim önceden ama o akdar çok oğlun olcak diyen varki bana da öle gelmeye başladı denizcim yaarsın artık sende kız diyen çıkmadı bana daha çünkü ayrıca annem bir keresinde oğlan bebek görmüş rüyasında dün gecede mavi bebek battaniyesi görmüş o da oğlan diyor gamyoncuiremsu

merhaba kızlar..
ara ara bendede batmalar oluyor. birde hafif hafif kaşınıyorum... karnım büyüyor heralde:bbo:

evet büyüyor olabilir ama sen kaşıma, kaşımamaya gayret et kaşıdıkça çatlaklar artıyormuş diye duydum. Şöyle bir mantıkta yürüttüm kaşıntı deri altınd olan bir hismiş geçen gün tv de dinlemiştim ee çatlaklar da deri altında oluşuyor diye biliyoruz.

haklısın canım yaa.. bebek yağı aldık.. dr. diğer yağları clarins gibi 5 aydan sonra kullan dedi. akşamları bebek yağı sürüyorum o önlüyor kaşıntıları...

bende bebek yağı sürüyorum am dultan sonra ben de sıksık süreyim bari iyi oldu söylediğin bebn yıllardır sürereim beb k yağını cildim kurumasın diye de karnımı düşünmemiştim

canım ben çıkardığım için kilo verdim
aç geziyorum resmen
boyum 168 kilo 65
en fazla 80 kilo olmak hedefim
sende dikkat et son dönem ço kilo alınıyormuş

geçer inş mide bulantıların ama çok da fazla kilo vermemişsin genelde ilk 3 ay böyle zaten bende var bi gariplik ben işten ayrıldım o yüzden heralde strez bitince bulantı olmayınca bi de düşük riski yat yat ye öle oldu be zayıftım boyuma göre şu an 55 kiloyum boyumdaa 1.67 tam orantılı yani farzet kiş böyle hamile kaldım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…