2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese
en erken topiğe gelen benimdir diyordum ama
gülşeker benden önce gelmiş
desenize buğünde güzel bir doğum haberi alabiliriz
annem hep diyor onun vakti zamanı vardır
zamanı gelince sancıda gelir diyor
hadi güzel haberlerini bekliyoruz
dualarımız seninle
bir solukta doğurmak nasip olur inş.

ben buğünlerde çok şükür iyiyim agrılarım azaldı
aslında hava soğuk diye hareketim çok azaldı
bir oda geçiyor günlerim
hareket etmeyince agrıda olmuyor tabi.

ben bu haftada beklemiyorum oğlumu
perşembe bizde kontrole gidecez inş. bakalım nediyecek.

elma şekeri doğum yapmışın gözün aydın
darıda bizlere inş.
belgun çok çok geçmiş olsun.

merhaba kızlar.. bu gece sancıyla uyandım.. sonra geçti uykuya daldım sabah 6 gibi kalktığımda adet sancısına benzer ağrı vardı.sanki bir de bağırsaklarım bozulmuş gibi bi değişik.. wc ye gittim..kanla karışık akıntı geldi.. şimdi bişey yok dünde pembe akıntı gelmişti.. annemler burda ama kimseye bir şey demedim.. şimdi telaşe olur herkes :) zaten bugün 12 de randevum var.. ay napsam doktorumu arasammı ki beklesemmi..pırt diye doğucak değil ya.. şuan sancı vs yok.. ay heycanlandımm yaaa.. dua edin bize dee.. biz de size tabi kii :)

günaydın kızlar,
son 3 günüm:) az kaldı oğluma kavuşmaya,bir heyecan,bir merak sormayın gitsin ,günü belli olunca insan daha da strese giriyor,gece br terlemişim ki yastık sırılsıklam olmuş ensem terlemiş.

Kızlar ben doğum yaptım ,
Cuma gunu 31 aralıkta kontol ıcın gıtmıstım ama bebegımın kalp atısları zayıfladıgı ıcın doktorum sunı sancı ıle dogumu başlatmaya çalıştı ,ama sancı mancı yokk,acılmada yokk:60: alalım sezeryanla dedı ve epıdural sezeryan oldum , ayrıntıları dogum topıgımıze yazacamm hem o topık bıraz hareketlewnmıs olur hemen yazmaya calısacam ama yolda mısafırlerım var gelırlerse yetısmezz:66: bu duyguyu Allah tuuumm ısteyenlere nasıp etsın dıyorum ve öpuyorumm :49: :49:son kezde sunu yapiiimmm:60:

elma şekeri gözünaydın canım,Allah analı babalı büyütsün inşallah:71:

merhaba kızlar.. bu gece sancıyla uyandım.. sonra geçti uykuya daldım sabah 6 gibi kalktığımda adet sancısına benzer ağrı vardı.sanki bir de bağırsaklarım bozulmuş gibi bi değişik.. wc ye gittim..kanla karışık akıntı geldi.. şimdi bişey yok dünde pembe akıntı gelmişti.. annemler burda ama kimseye bir şey demedim.. şimdi telaşe olur herkes :) zaten bugün 12 de randevum var.. ay napsam doktorumu arasammı ki beklesemmi..pırt diye doğucak değil ya.. şuan sancı vs yok.. ay heycanlandımm yaaa.. dua edin bize dee.. biz de size tabi kii :)

merhaba papatya prenses,günün gelmiş bence doğumun başlamış olabilir hatta belki bugün doğum yapabilirsin hakkında hayırlısı olsun.

Papatya prenses ve güldeşeker allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.Güldeşekerin sancıları çok sıklaşmış gerçe belki şimdiye kadar doğmuştur bebisi allah bi nefeste kurtarsın inşallah
Bende babanemde kalıyorum.Annemde geliyor yardıma falan hiç iş yapmıyorum ağrım falanda yok zaten herhalde kızım gününü de geçirecek

merhaba kızlar
bugün için doğum olabilir demişti
ama doktora yarın gideceğiz artık doğum tarihi belirleyeceğiz
heyecan gittikçe artıyor
bu hafta içi muhakkak doğum olacak kızlar en geç bu hafta doğum olacağını söylemişti doktorum

kimseden bir haber gelmemiş.
merakla bekliyorum.
zap zup negüzel keyfini çıkar bence.
bende biraz temizlik yaptım.
çamaşırları toplamam gerekiyor.
hiç gücüm yok ama.
yarında agdaya gidecegim inş.

slm kızlarr ben gece kuşu oldum
sancım yok demiştim akşam ama gece sancım tuttu 2 den beridir ayaktayım
şuanda 6 dk da 1 e düştü sancılarım dua edin bana sabah kontrolum vardı zaten 9 30 da ozamanda kadar gitmeyi düşünmüyorum çok zorlanmazsam tabi inş. kolay ve normal bi doğum olur..

galiba oğlum bugün gelecek kendimi tuhaf hissediyorum gerçekten :69:
dualarınızı eksik etmeyin..
cnm dualarmız senle, muhtemelen seninki yolda ..Allah saglıkla kavuştursunn..

Cnm seninki de geliom sinyallerini vermşi bence..Ama pırt diye dogmaz korkma.. Randevuya kadar dayanır inş, hayırlısıyla..Rabbim kolay dogumlar nasip etsin..

Zapzupcum sen de tadını cıkar bu dinlenmenin hiç stres olma..Gününü gecme durumu bende de olcak gibi..Daha hala karnım inmedi ve ilk çocuklarda gecmesi normalmiş..Dua edelim hayırlısıyla, saglıkla zamanında gelsin inş..

doğum yapanlarıngözü aydın ben gibi bekleyenlerinde Allah yardımcısı olsun. bende 36 haftalıktan beri sancı çekiyorum ama sıklşamadı doktor bekleyelim dedi hala hafifi hafif, yarın 40+0 olacak doktor kontrolüm var aklım hep orda daha bekler miyiz diye

merhaba kızlar
bugün için doğum olabilir demişti
ama doktora yarın gideceğiz artık doğum tarihi belirleyeceğiz
heyecan gittikçe artıyor
bu hafta içi muhakkak doğum olacak kızlar en geç bu hafta doğum olacağını söylemişti doktorum

allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım benim . Kolaylıkla yavrularını sağ salim kucağına al inşallah.

Hadibakem kolay gelsin canım sana .Hakkaten artık iş yapmak çok zor oluyor.
Gulaycim biz buranın müdavinleri olucaz galiba . Herkes bu hafta doğuma gidiyor .Çok az kişi kaldık doğumu bekleyen.
İstanbula da gelmeden önce hep diyorumki oh görümce derdinden kurtulucam rahatıma bakicam .Eşimde zaten annesine gidelim diye tutturup duruyordu gitsin kalsın orada da aklı başına gelsin diyorum ama eşimden ayrı kalınca o buz gibi evimi nasıl özlüyorum.Gece olunca içim sızlıyor aglamadan uyuyamıyorum.Eşimi çok özlüyorum ama kızımız için üzmemeye çalışıyorum kendimi

allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım benim . Kolaylıkla yavrularını sağ salim kucağına al inşallah.

Hadibakem kolay gelsin canım sana .Hakkaten artık iş yapmak çok zor oluyor.
Gulaycim biz buranın müdavinleri olucaz galiba . Herkes bu hafta doğuma gidiyor .Çok az kişi kaldık doğumu bekleyen.
İstanbula da gelmeden önce hep diyorumki oh görümce derdinden kurtulucam rahatıma bakicam .Eşimde zaten annesine gidelim diye tutturup duruyordu gitsin kalsın orada da aklı başına gelsin diyorum ama eşimden ayrı kalınca o buz gibi evimi nasıl özlüyorum.Gece olunca içim sızlıyor aglamadan uyuyamıyorum.Eşimi çok özlüyorum ama kızımız için üzmemeye çalışıyorum kendimi
Cnm bu zamanlar gececek, eşine kavuşcaksın.. Kendini iyice dinlendir, huzurla doldur ki kızının dünyaya gelmesiyle eşin senin de yeniden dogdugunu hissettsin.. Hem degerini anlar.. Seni üzenlerin kim oldugunu da anlar belki bu şekilde.. Ona ne kadar huzurlu oldugunu hissettir ama öncelikle kendin hisset..:51:

doğum yapanlarıngözü aydın ben gibi bekleyenlerinde Allah yardımcısı olsun. bende 36 haftalıktan beri sancı çekiyorum ama sıklşamadı doktor bekleyelim dedi hala hafifi hafif, yarın 40+0 olacak doktor kontrolüm var aklım hep orda daha bekler miyiz diye

Ay canım hayırlısıyla gelsin bebeğin bi aydır sancı mi çekiyorsun ?Allahtan benim sancım yok .Bir tek kaburgalarım ve sırtım çok ağrıyor.Sanki sırtımda odun kırılmış gibi.
En azindan sancisiz beklediğm için şükretmeliyim allaha

Ay canım hayırlısıyla gelsin bebeğin bi aydır sancı mi çekiyorsun ?Allahtan benim sancım yok .Bir tek kaburgalarım ve sırtım çok ağrıyor.Sanki sırtımda odun kırılmış gibi.
En azindan sancisiz beklediğm için şükretmeliyim allaha[/QUOTE] allah hepimize yardım etsin bebeğinin kilosundan büyümesinden kaynaklanabilir sırt ağrısı kaburga ağrısı...erken gelcek bebek dedik doktor öle söyledi hatta 36 haftalıksın sancılarını durdurmayalım doğmasında sakınca yok dedi ama 40 haftayı gördük işte erkenden beklemeye başladık her nts ye girdiğimde doktor az kaldı diyo ama gene yok yarın ne olcak bakalım sancılar düzensiz geliyo böyle giderse suni sancı mı verirler ki onu merak ediyorum

Cnm bu zamanlar gececek, eşine kavuşcaksın.. Kendini iyice dinlendir, huzurla doldur ki kızının dünyaya gelmesiyle eşin senin de yeniden dogdugunu hissettsin.. Hem degerini anlar.. Seni üzenlerin kim oldugunu da anlar belki bu şekilde.. Ona ne kadar huzurlu oldugunu hissettir ama öncelikle kendin hisset..:51:
vay canına bee
varya kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.Eşime dirdir yapıpta derdimi anlatmaya çalışmaktan çok daha etkili bir yöntem.Yakınıp durmayayim ona çok haklısın.Hem kızım hep stresli günler geçirdi kaç aydır dinlenmeyi yavrumda haketti.Ya varya sizler sayesinde böyle at gözlüklerinden kurtuluyorum.Farklı bakış açılari kazanıyorum .

zapzup eşinden de ayrıymışsın evindende bende öyleyim annemde kalıyorum ama geçicek bu günler bebeklerimizi alıp evimize döneceğiz inşallah bambaşka bir hayat başlayacak

Patruska inşallah kolaylıkla doğum yaparsın.Doğumu tetikleyen şeyler yesen mesela ananas doğumu başlatırmis.Ahududu çayı ve ada çayı da .Erken doğuma neden olmasın diye sakınılan bir çok yiyecek vardi ya aklıma sadece bunlar geldi şimdi

Patruska inşallah kolaylıkla doğum yaparsın.Doğumu tetikleyen şeyler yesen mesela ananas doğumu başlatırmis.Ahududu çayı ve ada çayı da .Erken doğuma neden olmasın diye sakınılan bir çok yiyecek vardi ya aklıma sadece bunlar geldi şimdi

teşekkür ederim hepimizin derdi aynı işte...evet olabilir hiç aklıma gelmedi yarın da doktora gideyim bakalım ne diyecek duruma göre deneye bilirim zaten bitki çaylarını günde bir bardak kadar içebiliyoruz ondan sonra düşüneceğim.

Back
X