2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkur ederızz canım benımm evet büyüdü minnoşum pamuk şekerimm

Günaydın kizlar yarın cok fazla dogum var topikte o yüzden heralde Bugun kimse ugramiyo buralara...Son gün son hazırlıklar yapılıyor sanırım:) Yarın dogum yapacak tüm arkadaslara hayırlı doğumlar diliyorum kolay kolay doğurun inşallah :)

Herkese günaydın.Benim dün cok ateşim vardı da sarımsakli yoğurt falan yedim de anca açıldım ama kafam sersem gibi.Sırtım gece cok sancıdi.Uyurkende belimde garip bir ağrı vardı dedim acaba bende salı günümü doğurucam diye ama hemen geçti.Sen nasil oldun manolya

tünaydınn herkeseeee çokkk ama çok heyecanlıyım gece uyuyamadım sabahta erkenden dikildim:)))yarın allahım izin verirse minik kızımaa kavuşacağımm şafak artık doğan güneş..allahımdan tek dileğim kızımın sağlıkla sıhatle kollarımda olması eli yüzü düzgün olması ailesine vatanına milletine hayırlı güzelmi güzel bir evlat olması....dua edin bizler için kızlar.. evde bir telaş sabahtan berii annemler hazırlık yapıyor bense miskin miskin oturuyorum :))

Günaydın.Herkeste bi sıkıntı var anlaşılan.son 3 gün artık nolcaksa olsun yaa eşimin izni az kaldı bi an önce doğarsa evimize beraber gitcez yoksa ben annemde biraz daha kalcam.evime gitmek istiyorum ama ben artık
gece hafif bi ağrım oldu nasil sevindim anlatamam ama az sonra geçti gitti(

Slm kızlar...bugün kontrolüm var benmde.. karnım dnden beri epey agrıyor ama başka hiçbi belirti yok.. sanırım üşüttüm ama akıntım da yok anlayamadım.. ama gece kuzum ben ne tarafa yatsam oraya ygdı kendni ille uyutmadı..

geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo bugün kontrole gittim tansiyonum yüksek olduğundan dolayı doktor riske atmayalım yarın doğurtalım seni dedi. Allahım izin verirse yarın sabah 8 de oğlum sezeryanla dünyaya gelicek. hala şoktayım heyecanımı anlatamam. nolur dua edin duasız gitmek istemem. tanıdığım herkesten dua istiyorum. inşallah bebeğim sağlıkla gelir. Allah hepinizin bebeğine sağlık versin. inşallah yarından sonra bebeğim yanımda yazarım size

sendeeee yarınnn hadi şimdiden gözün aydın allahım sağlıkla sıhatle kucaklarımızda görmeyi nasip etsin bebeklerimizi...benimde yarın doğumum yarın baya kişinin var topikte doğumu galibaaaaa ayy hadi hayırlısıı inş...

üzülme canımcım sık dişini çok az kaldı bak belki sancıların gelir hayırlısı rabbimden..

karın ağrısı oluyor gülaycım son zamanlarda bendede çok oluyor üşütmekle alakası yok genelde. üşüttüysen belli eder zaten kendini..

Ben gece deliksiz uyudum Dun esimle avm de dolaşmıştık baya yorulmuştum ondan heralde ... iki kez uyandım lavaboya gittim ama en azından uykusuzluk sorunum olmadı benim ateşim yok ama geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı cok rahatsız ediyo..Cok kötü değilim ama iyi de olamıyorum iste...
Eger ateşin varsa mutlaka doktora git canım ya ihmal etme senin ateşin bebeğini de etkiliyo sonuçta Bana doktorum ateşin çıkarsa bol bol sıvı al demisti ...

canımmmm hadı gözunaydın saglıkla al bebısını kucagınaaaa ınsallahhhhh dualarım senınle

zapzup canımm gecmıs olsun dıkkat et kendıne dogum üstü bırde hastalık cekme toparlanman zor olacak

kontroldenıyı haberlerle gelırsın ınsallah canımm ayagına sıcak su koyarsan belkı hafıfler karnının agrısı tabı üşütmekten agrıyorsa

canımm hadı gözun aydınnn sglıkla al bebısını kucagına ınsallahh dualrım senınle

Belgun dugutu canlarim ne güzel yarın kuzularıniz kucağınıza gelicek.sizi düşününce nasil heyecanlaniyorum bilseniz.siz kim bilir ne haldesiniz.rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize...

canım ınsallah bıran once saglıkla gelır bebısınde esınle eve dönersın ayrı kalmak cok zorhelede su zamanalrda cok ıhtıyacımız var eslerımıze

kızlar yarın doğum yapacakalr varmış allah kurtarsın hepinizi.

zap zup geçmiş olsun iyi olursun bir an önce inşallah.

ben de bu sabah konrtole gittim az daha 12 de sezeryana girecektim. doktor bebeğin kilosu çok senin de sıkıntın çok dedi beklemeyelim dedi. ben sonkez bir nst ye gireyim içim rahat etsin dedim. nst de düzenli sancılar çıktı. akşama sabaha doğum başlar dedi. eğer başlamazsa yarın sabah 08:30 da gel dedi açılmam varsa suni sancı verilecek eğer açılma yoksa sezeryana alırız dedi. yani yarın Ege' m dünyaya gelecek Allahın izniyle perşembeyi beklemeye gerek kalmadı bile.

Yarın bir sürü dogum var kizlar nasıl kıskandım yarın mis gibi koklayacaksiniz kuzucuklari :) inşallah sağlıklı doğumlar yaparsınız ...
Benim de yarın kontrolum var bakalım nst de neler çıkacak tosbagam daha da büyüdüyse belki doktorum bana da gün verir hayırlısı artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…