- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.541
Sirvancim maşallah Elif'e 40 i çıktı bile büyümüş de minnos :)
Mugecim cok heyecanlisindir heralde ...Allah saglikla bebeğine kavuşmayı nasip etsin ...
Zapzup doğumlarımız da yakın inşallah bi an önce iyileşir de doğumda rahat ederiz eve günlerimiz de cok yakın :)
Kizlar ben bi tuhaf oldum ya 1 saat önce eşim saklabanlik yapiyodu ona gulerken gözümden yas geldi sonra da bi anda ağlamaya başladım :) Sebepsiz yere ama engel olamadım kendime ... Son günlerin gerginliği heralde heyecan kaygı korku sikinti merak butun duyguların birikimi ve patlaması heralde :)
geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooobugün kontrole gittim tansiyonum yüksek olduğundan dolayı doktor riske atmayalım yarın doğurtalım seni dedi. Allahım izin verirse yarın sabah 8 de oğlum sezeryanla dünyaya gelicek. hala şoktayım heyecanımı anlatamam. nolur dua edin duasız gitmek istemem. tanıdığım herkesten dua istiyorum. inşallah bebeğim sağlıkla gelir. Allah hepinizin bebeğine sağlık versin. inşallah yarından sonra bebeğim yanımda yazarım size
Günaydın.Herkeste bi sıkıntı var anlaşılan.son 3 gün artık nolcaksa olsun yaa eşimin izni az kaldı bi an önce doğarsa evimize beraber gitcez yoksa ben annemde biraz daha kalcam.evime gitmek istiyorum ama ben artık
gece hafif bi ağrım oldu nasil sevindim anlatamam ama az sonra geçti gitti(
Slm kızlar...bugün kontrolüm var benmde.. karnım dnden beri epey agrıyor ama başka hiçbi belirti yok.. sanırım üşüttüm ama akıntım da yok anlayamadım.. ama gece kuzum ben ne tarafa yatsam oraya ygdı kendni ille uyutmadı..
Herkese günaydın.Benim dün cok ateşim vardı da sarımsakli yoğurt falan yedim de anca açıldım ama kafam sersem gibi.Sırtım gece cok sancıdi.Uyurkende belimde garip bir ağrı vardı dedim acaba bende salı günümü doğurucam diye ama hemen geçti.Sen nasil oldun manolya
sendeeee yarınnn hadi şimdiden gözün aydın allahım sağlıkla sıhatle kucaklarımızda görmeyi nasip etsin bebeklerimizi...benimde yarın doğumum yarın baya kişinin var topikte doğumu galibaaaaa ayy hadi hayırlısıı inş...
AYYYY ne güzel. nekadar çok akranı olacak bizimkilerinçok heyecanlıyım ben napıcağımı bilemiyorum. salaklaştım iice başım dönüo vallaha . sen de aynı durumdamısın ben mi abarttım bide benim son anda belli olunca şoktayım hala
canımmmm hadı gözunaydın saglıkla al bebısını kucagınaaaa ınsallahhhhh dualarım senınletünaydınn herkeseeee çokkk ama çok heyecanlıyım gece uyuyamadım sabahta erkenden dikildim:)))yarın allahım izin verirse minik kızımaa kavuşacağımm şafak artık doğan güneş..allahımdan tek dileğim kızımın sağlıkla sıhatle kollarımda olması eli yüzü düzgün olması ailesine vatanına milletine hayırlı güzelmi güzel bir evlat olması....dua edin bizler için kızlar.. evde bir telaş sabahtan berii annemler hazırlık yapıyor bense miskin miskin oturuyorum :))
Herkese günaydın.Benim dün cok ateşim vardı da sarımsakli yoğurt falan yedim de anca açıldım ama kafam sersem gibi.Sırtım gece cok sancıdi.Uyurkende belimde garip bir ağrı vardı dedim acaba bende salı günümü doğurucam diye ama hemen geçti.Sen nasil oldun manolya
Slm kızlar...bugün kontrolüm var benmde.. karnım dnden beri epey agrıyor ama başka hiçbi belirti yok.. sanırım üşüttüm ama akıntım da yok anlayamadım.. ama gece kuzum ben ne tarafa yatsam oraya ygdı kendni ille uyutmadı..
geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooobugün kontrole gittim tansiyonum yüksek olduğundan dolayı doktor riske atmayalım yarın doğurtalım seni dedi. Allahım izin verirse yarın sabah 8 de oğlum sezeryanla dünyaya gelicek. hala şoktayım heyecanımı anlatamam. nolur dua edin duasız gitmek istemem. tanıdığım herkesten dua istiyorum. inşallah bebeğim sağlıkla gelir. Allah hepinizin bebeğine sağlık versin. inşallah yarından sonra bebeğim yanımda yazarım size
Günaydın.Herkeste bi sıkıntı var anlaşılan.son 3 gün artık nolcaksa olsun yaa eşimin izni az kaldı bi an önce doğarsa evimize beraber gitcez yoksa ben annemde biraz daha kalcam.evime gitmek istiyorum ama ben artık
gece hafif bi ağrım oldu nasil sevindim anlatamam ama az sonra geçti gitti(
kontroldenıyı haberlerle gelırsın ınsallah canımm ayagına sıcak su koyarsan belkı hafıfler karnının agrısı tabı üşütmekten agrıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?