2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aaa evet orda 2 gün tutuyorlarmış.. ben 1 gece kaldım sadece.. gelen giden hastaneye çok oluyo iyice sersemliyo insan 2. gün kalsaydım cinnet geçirirdi ben.. hoş çınarlının odaları cok küçük belki ondan çok sıkıldım..

inşallah cooook kolay olur canım herşeyin.. saglıkla al pamuk şekerini kucağına.. iyi haberlerini bekliyorum

kızım aglıyoooooooooooooo:)))) şimdi kuşum meme istiyo ... emdikten sonra 1 saat uyur, uyandıktan sonrada uykusuz bir gece bizi bekler... sabaha kadar bakışırız artık...bol bol uyuyun kızlar

kendinize iyi bakınnnn

burcuuu canım dediğin gibi cok sık giremiyorum girincede cok kalamıyorum:))) iyi olmana sevindim canım ... coook az kalmış seninde heyecan doruktadır

Leylacim gözün aydın.darısı başımıza inşallah
kızlar size de çok geçmiş olsun.ben yeni atlattım hastalığı.bi de sadece 10 kilo aldım o yüzden rahatım sadece tüm gece yan yatmak zor oluyo

çook sağol canım...dua et olurmu ? Ama en çok pamuk şekerim için dua et :)

Çoğumuzda aynı dertten muzdaripmisiz allah eşlerimizden yavrularımizdan ayırmasın ınşallah.Görümce kaynana kayınpeder vb. 3. Şahıs derdimiz hic olmasın ınşallah allah yuvamizin sıcaklığını huzurunu kaçırmasın

bu aralar içimde bir huzursuzluk var nasıl olcak napcaz helede sonraki karışmalar felan beni çok geriyor kızlar acaip gerginim o yüzden durduğum yerde duramıyorum ne yapcamı bilemiyorum ben yanlzılığı sakinliği seven bir insanım sonrası başımda bir sürü insan kalabalık misafirler beni çok geriyor

burcuuu canım dediğin gibi cok sık giremiyorum girincede cok kalamıyorum:))) iyi olmana sevindim canım ... coook az kalmış seninde heyecan doruktadır

az kaldı canım evet benimde sanırım bnde sezeryan olucam benm kızın kafası hala yukarda çünkü perşembe günü belli olcak artık durumumuz.

bu arada hastane nasıldı memnun kaldınmı?bide dr.n ne kadar aldı sezeryan için sibelcim.
benim ege sağlıkta olcak doğum en son oraya karar verdik

sorma canım ya bende çok stres oldum .Babanem hastane de herşeye yetişemez diye eşim yengesini arayıp söylemiş doğumda yanıma gelmelerini.Hiç kimse olsun bende istemiyorum ama babanem yaşlı birşey olsa koşuşturamaz eşimin yengesi de çok cadı ama çok girişkendir gerekirse azarlar hemşireleri bile korur bizi ama bana dir dir da yapar.Doğuma giderken haber vereyim mi vermeyeyim mi karar veremedim hala

canım ne güzel atlattın ilk günleri büyümeyede başlamış prenses çok tatlı zaten maşallah elbiseside müthiş hayırlı olsun erken davrandı herkesi geçti aferin ona

canım tesekkur ederizz evet prensesım acelesı ile yarısmanın birincisi oldu sabırsız kuzum benım

biz karar aldık doğumdn çıkana kadar kimseye sölemicez ama ev faslı korkutuyor beni öfffffffffff çffffffffffffff

Sirvancim maşallah Elif'e 40 i çıktı bile büyümüş de minnos :)
Mugecim cok heyecanlisindir heralde ...Allah saglikla bebeğine kavuşmayı nasip etsin ...
Zapzup doğumlarımız da yakın inşallah bi an önce iyileşir de doğumda rahat ederiz eve günlerimiz de cok yakın :)
Kizlar ben bi tuhaf oldum ya 1 saat önce eşim saklabanlik yapiyodu ona gulerken gözümden yas geldi sonra da bi anda ağlamaya başladım :) Sebepsiz yere ama engel olamadım kendime ... Son günlerin gerginliği heralde heyecan kaygı korku sikinti merak butun duyguların birikimi ve patlaması heralde :)

Son düzenleme:

aynı dertten müzdarebiz ne tuaftırki artık son demler duygular karmançorman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…