- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.521
bende kızımı kucağıma alıp evimize gelsem...Kent Hastanesi'nde olacak bizim doğum biliyorsun...Orda sezeryan ile olan doğumlarda 2 gece tutuyorlarmış hastanede... Perşembe güü evimize gelicez...
bende eşimden bir gece kalsam bir tuhaf oluyorum... izine ayrıldığımdan beri de sabahları onu işe uğurlarken bile ağlayacağım nerdeyse :)) Allah hiç ayırmasın bizi kocalarımızdan & bebişlerimizden :)))
kızını benim için kocamaaannn öp annesi :)
aaa evet orda 2 gün tutuyorlarmış.. Ben 1 gece kaldım sadece.. Gelen giden hastaneye çok oluyo iyice sersemliyo insan 2. Gün kalsaydım cinnet geçirirdi ben.. Hoş çınarlının odaları cok küçük belki ondan çok sıkıldım..
Inşallah cooook kolay olur canım herşeyin.. Saglıkla al pamuk şekerini kucağına.. Iyi haberlerini bekliyorum
Ayyy mşlllllhhh cnmmm..elifimizin dogmasını an be an takip ettik şimdi de 40 ı geldi .. Rabbim esirgesin..kocaman olmuş fıstık.. sende harikasın bu arada..
burcuuu canım dediğin gibi cok sık giremiyorum girincede cok kalamıyorum:))) iyi olmana sevindim canım ... coook az kalmış seninde heyecan doruktadır
zapzup canımm tesekkur ederızzz ınsallah sızde alıp kucagıza mevlut yapıcaksınız
tesekur ederız canımmm ınsallah hepınız 40 lara erinnnn
bu aralar içimde bir huzursuzluk var nasıl olcak napcaz helede sonraki karışmalar felan beni çok geriyor kızlar acaip gerginim o yüzden durduğum yerde duramıyorum ne yapcamı bilemiyorum ben yanlzılığı sakinliği seven bir insanım sonrası başımda bir sürü insan kalabalık misafirler beni çok geriyor
canım ne güzel atlattın ilk günleri büyümeyede başlamış prenses çok tatlı zaten maşallah elbiseside müthiş hayırlı olsun erken davrandı herkesi geçti aferin ona
sorma canım ya bende çok stres oldum .Babanem hastane de herşeye yetişemez diye eşim yengesini arayıp söylemiş doğumda yanıma gelmelerini.Hiç kimse olsun bende istemiyorum ama babanem yaşlı birşey olsa koşuşturamaz eşimin yengesi de çok cadı ama çok girişkendir gerekirse azarlar hemşireleri bile korur bizi ama bana dir dir da yapar.Doğuma giderken haber vereyim mi vermeyeyim mi karar veremedim hala
canım tesekkur ederizz evet prensesım acelesı ile yarısmanın birincisi oldusabırsız kuzum benım
Sirvancim maşallah Elif'e 40 i çıktı bile büyümüş de minnos :)
Mugecim cok heyecanlisindir heralde ...Allah saglikla bebeğine kavuşmayı nasip etsin ...
Zapzup doğumlarımız da yakın inşallah bi an önce iyileşir de doğumda rahat ederiz eve günlerimiz de cok yakın :)
Kizlar ben bi tuhaf oldum ya 1 saat önce eşim saklabanlik yapiyodu ona tüketmen gözümden yas geldi sonra da bi anda ağlamaya başladım :) Sebepsiz yere engel olamadım kendime ... Son günlerin gerginliği heralde heyecan kaygı korku sikinti merak butun duyguların birikimi ve patlaması heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?