- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.501
Eki Görüntüle 124892 Eki Görüntüle 124891
siz doğurana kadar ben bugun 40 mevlütünü yaptımdarısı sizlerinde başına inşallahh canım arkadaslarımmmm sabredın az kaldı agrı sızı cekılmıyohele bırde hastalık olunca ama neticesi cok güzel benim neticem burda bakınn
siz doğurana kadar ben bugun 40 mevlütünü yaptımdarısı sizlerinde başına inşallahh canım arkadaslarımmmm sabredın az kaldı agrı sızı cekılmıyohele bırde hastalık olunca ama neticesi cok güzel benim neticem burda bakınn
maşallah ikinizde harika görünüyosunuz:)) benim kızımında var böyle bi mevlüt takımı ben de böyle giydirdiğim günleri görecekmiyim :) off çok duygulandım akşam akşam
canım maşallahhhh elife büyüdü kocaman kız oldu
darısı biz doğurmayanların başına
Allah ım nazarlardan saklasın sizi sende bebişinde harika görünüyosunuz vallahaçok hoş Rabbim nasip etsin bizlere bu günleri canım yaaaa
canım girme hiç strese sonrasında yavaş yavaş kendine göre düzenlersin...hiç acele etme..Sende sağol canım dualarım hep sizinle.Eşim görümcem falan yerleştireceklermis taşıdıktan sonra zaten ev küçük bir yeri yerleştirip bir yeri taşıyacaklar bebekle gelince sen herşey hazır olsun istiyorum diyor ama eve gidince bebekle o kadar şeyi tekrar değiştirmem gerektirecek o strese sokuyor beni
canım inşallh normal olur stresteyimmmGünaydın kızlar.belguncüm sıkma canını hayırlısı buymuş demek.hem çok güzel bi tarihde dogcak inşallah kızın,esim de o gün dogşun diye dua ediyo:)burcum,başak inşallah sizin bebisler de döner,olmazsa da üzülmeyin,hayırlısı.benim herşey normal görünüyo ama tık yok hala:)
canım ben senin yerinde olsam sonuna kadar beklerimmmm...kendimde öle yapmayı düşünüyorum çünkü bebeğimin yüzü bize dönük sırtıma doğru dönse tamam.beklicem ben...herşeyin normali diye düşünüyorum...hakkımızda hayırlısı olsunkızlar akıl danışmak istiyorum, ben şu an 40+5 günlük oldum oğlum olacak inşallah sancı mda çok 100 lerde çıkıyor fakat 1 aydır çoğalmadı erken doğum riski vardı o da geçti ama sıklaşmıyor düzene girmiyor bebeğin kilosu 1 hafta önce 3700 felandı doktor perşmebe ultrasona göre 41 hafta doluyor dedi suni sancı vermek istemedi kilosu 4 ü geçebilir dedi. o yüzden 13 ocak perşembe sezeryan dedi. kendi sancımla gelmezse o gün doğum olacak benim durumumda olsanız ne yapardınız normal doğumu çok istedim ama olmadı zaman doktor haklı mı aklım çok karıştı ne yapmam lazım ??????
canım kıyamam ben sana....tabi hem heyecann,hem korku,hem duygusallık karmakarışık duygulara bürünmüşsün...dua ediyorum cnm hakkımızda hayırlısı olsunn.bebişler sağlıkla gelsinherkese selamlar. bir bakim dedim ne var ne yok. bende duygusallaık söz konusu. böle tarihte belli olunca heyecan korku mutluluk karmaşa herşey birbirine karışıyormuş belki 3 kere ağladım bugün baya sulugöz oldum ben ya:) yatıcaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcaz güzeller güzeli minik kızım kollarımda olacak inş allahın izniyle.. insan öle tuhaf oluyorki bir anda herşey değişecek hayatımızda. tabi ozamana kadar süprizzz yapmazsaaa kızım:)) evde bugün bir sakinlik sessizlik hakimdi sabah herkes erkenden dikildi kahvaltı ettik sorna herkes bir yanda akşama kadar mayıştı uyudu bir tuhaftık ancak toparlanıp kendimize geldikte eşim annem ve kayınvalidemi markete götürdü biraz bende kafamı dinledim biraz kendimle ve kızımla başbaşa kalma fırsatım oldu uzun zamandan sonra.. şimdi evde bir telaş hazırlıklar oooo ben oturuyorum aşçılar çalışıyor şimdiden..yarında son bir temizlik yapacağız sabah erken kalkıcaz sonrada dinlenmeye geçeriz veeeee ertesi sabah bana olurmuuuu bilmiyorummmm...
kızlaaarrrr; çoook ama çoook heyecanlıyım. 1 gün kaldı...Salı sabahı kızım kucağımda olacak... :)) uyku girmiyor gözüme artık heyecandan...
şirvannnn şimdi facebookta gördüm resimleri çooook tatlısınız ikinizde:)))))))))))) oh ne iyi mevlütte atlatıldı darısı başıma artık:))
burcuuu nerelerdesin canım hiç karşılaşamıyoruz artık.. nasıl gidiyor?? az kalmış
canımm bende cok heyecanlıydım ama bende heyecandan cok bi saflaşma oldu:))) hele birgün öncesinden biri bişey sorarsa filan konuşuyordum:)))9
oooooo saflık bende de var :))) hatta aptal gibiyim :) hiçbirşeye konsantre olamıyorum...
sen nasılsın canım bu arada, tatlı kızın nasıl ???
Şirinem maaşallah sana da prensesine de ya ne kadar tatlı pamuk prenses
Bskozberk canım cok sağol .Bende eşimden ayrıyım bir haftadır doğumda gelecek ilk üç gün hep ağladım ama artik daha alıştım az günümüz kaldı .Tişortunu bıraktı bana kokusu var hala gece ona sarılıp yatıyorum .Kokusunu duyunca daha huzurlu uyuyorum . Sık sık konuşuyorduk ama simdi evle uğraştığı icin konuşamıyoruz pek
Şirinem maaşallah sana da prensesine de ya ne kadar tatlı pamuk prenses
Bskozberk canım cok sağol .Bende eşimden ayrıyım bir haftadır doğumda gelecek ilk üç gün hep ağladım ama artik daha alıştım az günümüz kaldı .Tişortunu bıraktı bana kokusu var hala gece ona sarılıp yatıyorum .Kokusunu duyunca daha huzurlu uyuyorum . Sık sık konuşuyorduk ama simdi evle uğraştığı icin konuşamıyoruz pek
dogumdan sonra 2 gün devam etti o saflık bende sonra atlattım:)))
ben iyiyim canım.. kızımda çok iyi bütün gün uyuyor bütün gecede bakışıyoruz:))) zamanım ya onu uyandırmaya calışarak yada uyutmaya çalışarak geçiyor:))
eşimde bugun antalyaya gitti 5 gün kalıcak annem burda ama içim burukkızımda annemin kucağında mızıklanıyo şu anda..
şirvannnn şimdi facebookta gördüm resimleri çooook tatlısınız ikinizde:)))))))))))) oh ne iyi mevlütte atlatıldı darısı başıma artık:))
burcuuu nerelerdesin canım hiç karşılaşamıyoruz artık.. nasıl gidiyor?? az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?