2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah ikinizde harika görünüyosunuz:)) benim kızımında var böyle bi mevlüt takımı ben de böyle giydirdiğim günleri görecekmiyim :) off çok duygulandım akşam akşam

Allah ım nazarlardan saklasın sizi sende bebişinde harika görünüyosunuz vallahaçok hoş Rabbim nasip etsin bizlere bu günleri canım yaaaa

maşallah ikinizde harika görünüyosunuz:)) benim kızımında var böyle bi mevlüt takımı ben de böyle giydirdiğim günleri görecekmiyim :) off çok duygulandım akşam akşam

canım benımmmmmm ınsallah goruceksınız hepınız Allahın izniylesaglıkla kucagınıza alıckasınız dualrım sizlerle

şirvannnn şimdi facebookta gördüm resimleri çooook tatlısınız ikinizde:)))))))))))) oh ne iyi mevlütte atlatıldı darısı başıma artık:))

burcuuu nerelerdesin canım hiç karşılaşamıyoruz artık.. nasıl gidiyor?? az kalmış

canım girme hiç strese sonrasında yavaş yavaş kendine göre düzenlersin...hiç acele etme..
canım inşallh normal olur stresteyimmmçok.ama tabiki hayırlısı...
canım ben senin yerinde olsam sonuna kadar beklerimmmm...kendimde öle yapmayı düşünüyorum çünkü bebeğimin yüzü bize dönük sırtıma doğru dönse tamam.beklicem ben...herşeyin normali diye düşünüyorum...hakkımızda hayırlısı olsun
canım kıyamam ben sana....tabi hem heyecann,hem korku,hem duygusallık karmakarışık duygulara bürünmüşsün...dua ediyorum cnm hakkımızda hayırlısı olsunn.bebişler sağlıkla gelsin
şirvancım maşallhhhhhhh büyüdü bile elifcik çok tatlı olmuş kıyafetlerle
zapzupcum ve manolyacım
çoklkkkk geçmiş olsun tekrardan ltf.dikkat edinn çok ağır hasta olup iyileşmiş biri olarakk çok zor valla...bol bol c vitaminii....alınn dinleninn..

kızlar eşim gitti bugün çok üzüldüm ağladım vallaaa....bebeğim bile kıpırdamadı bugün hiç...inşallh çabuk kavuşuruzzz

Son düzenleme:
kızlaaarrrr; çoook ama çoook heyecanlıyım. 1 gün kaldı...Salı sabahı kızım kucağımda olacak... :)) uyku girmiyor gözüme artık heyecandan...

kızlaaarrrr; çoook ama çoook heyecanlıyım. 1 gün kaldı...Salı sabahı kızım kucağımda olacak... :)) uyku girmiyor gözüme artık heyecandan...

canımm bende cok heyecanlıydım ama bende heyecandan cok bi saflaşma oldu:))) hele birgün öncesinden biri bişey sorarsa filan konuşuyordum:)))9

amınnn canım darısı hepınızın basına ınsllah gercekten mevlutude atlattıkya sonunda cok şükür

canımm bende cok heyecanlıydım ama bende heyecandan cok bi saflaşma oldu:))) hele birgün öncesinden biri bişey sorarsa filan konuşuyordum:)))9

oooooo saflık bende de var :))) hatta aptal gibiyim :) hiçbirşeye konsantre olamıyorum...

sen nasılsın canım bu arada, tatlı kızın nasıl ???

Şirinem maaşallah sana da prensesine de ya ne kadar tatlı pamuk prenses

Bskozberk canım cok sağol .Bende eşimden ayrıyım bir haftadır doğumda gelecek ilk üç gün hep ağladım ama artik daha alıştım az günümüz kaldı .Tişortunu bıraktı bana kokusu var hala gece ona sarılıp yatıyorum .Kokusunu duyunca daha huzurlu uyuyorum . Sık sık konuşuyorduk ama simdi evle uğraştığı icin konuşamıyoruz pek

oooooo saflık bende de var :))) hatta aptal gibiyim :) hiçbirşeye konsantre olamıyorum...

sen nasılsın canım bu arada, tatlı kızın nasıl ???

dogumdan sonra 2 gün devam etti o saflık bende sonra atlattım:)))

ben iyiyim canım.. kızımda çok iyi bütün gün uyuyor bütün gecede bakışıyoruz:))) zamanım ya onu uyandırmaya calışarak yada uyutmaya çalışarak geçiyor:))
eşimde bugun antalyaya gitti 5 gün kalıcak annem burda ama içim buruk kızımda annemin kucağında mızıklanıyo şu anda..

canım benimmmmm kıyamam...ağlayıp üzülme sakın dicem ama elde olmuyor bende bugün öle oldum işteAllahım eşlerimizden hiç ayrı düşürmesin bizii inşallh cnm

canımmm benimkide gittiiiiiiiiiiiii hamilelikte yine zordu ama bu sefer cooook zor geldi.. bi işe yaradığı yoktu gerçi ama burda olması bana güç veriyordu şimdi 1 hafta yok nasıl olcak bakalım...

bende kızımı kucağıma alıp evimize gelsem...Kent Hastanesi'nde olacak bizim doğum biliyorsun...Orda sezeryan ile olan doğumlarda 2 gece tutuyorlarmış hastanede... Perşembe güü evimize gelicez...

bende eşimden bir gece kalsam bir tuhaf oluyorum... izine ayrıldığımdan beri de sabahları onu işe uğurlarken bile ağlayacağım nerdeyse :)) Allah hiç ayırmasın bizi kocalarımızdan & bebişlerimizden :)))

kızını benim için kocamaaannn öp annesi :)

Ayyy mşlllllhhh cnmmm.. elifimizin dogmasını an be an takip ettik şimdi de 40 ı geldi .. Rabbim esirgesin..kocaman olmuş fıstık.. sende harikasın bu arada..

canımm ben hep buralardayım ama sen nadir giriyosun tabi bebişten dolayı karşılaşamıyoruz.

iyim bnde kzımın doğmasını bekliyorum artık..siz napıyosunuz bakim kızınla nasıl yaramazlık yapıomu?

Telefonla girdiğime Iki üç kere atıyorum mesajı anca yorum yapabiliyorum. Bi bakıyorum sonra 5 6 mesaj geçmiş aradan kusura bakmayın o yüzden atladığım cevap veremediğim mesajlariniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…