2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

YAAA ÇOK KİSKANDİİM BEN DE ISTIYORUUUUM:) şaka bi yana ne çok doğum var yarın,inşallah hepiniz sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucağınıza.darısı bizim hiç beklemede olanlara işşşallah:) :)

saol canım
sen normal doğumu bekliyorsun galiba.
gününde az kalmış sancın hiç olmuyormu

Kızlar yaa. Doğum yapanlar bebeklerine çok dikkat etsin. Zatürre salgını var. 15 gündür yenidoğan yoğun bakımda yatıyoruz. Bugün çıkabildik. Oksijen makinesiyle taburcu ettiler yavrumu. Hastaneye yattığımız ilk 3 gün hayati tehlikemiz varmış. Pnömoni virüsü bulaşmış. Yavrumun çaktiği eziyeti işkenceyi anlatmam mümkün değil. Allahım kimseye göstermesin. İlk hafta çıldırdım resmen. Şimdi daha iyiyiz çok şükür.

Bu arada ebeğim uyanmak üzere. Geçmişi okuyamadım. Doğum yapanlara hayırlı olsun. Yarın doğum yapacaklara da allah kolaylık versin. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

ALLAH şifa versin çok geçmiş olsun. Allah bidaha yaşatmasın inşallah.

doğum yapanlara geçmiş olsun, yarın yapacak olanlara Allah yardımcı olsun inşallah. ben hala düzensiz sancılarla uğraşıp duruyorum böyle giderse erken doğum olcak diye diye ocak annelerinden en son doğum yapan ben olcam:) şubata kalmasak bari:))

saol canım
sen normal doğumu bekliyorsun galiba.
gününde az kalmış sancın hiç olmuyormu

evet canim şimdilik normali bekliyorum,inşallah bi sorun olmaz da normal olur.hiç ağrım yok,nst de sancı çıkıyo ama ben en ufak ağrı sancı hissetmiyorum.bakalım hayırlısı...

herkese çok teşekkürler arkadaşlar gerçektende yarın ne çok doğum var zapzup sen beni güldürdün allahta seni güldürsün karne günü gibi heee:))))) lolisss canımm seninde yakın eli kulağındadır sabret kuşum.. özgey ve başakkkkkcccımmm çok sağolun kızlar sizi çok öpüyorum yarın benim gibi doğum yapacak tüm arkadaşlarım dualarım aynı zamanda sizlerle allah hepimizin yardımcısı olsun. bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inş yarın... yaaa geçmez bu zaman diyordum bende ama asıl şimdi sabah olurmu diyorummmmmm

geçmiş olsun canımm
burdada bir arkadaşımında bebegi zateüre oldu 12 gün
yatırdılar hastanede.
çok şükür seninkide onunkide iyiymiş.
ama neyapmamız gerekmişki onu bilmiorum ben.

belgun cim aynı şeyi bende diyorum sabah olurmu acaba diye
senin sezeryanın nasıl olacak epidural mi tümden narkozlu
istiyeceksin.

teşekürler canım
inş. yarın hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza alırız hayırlısıyla.

ben uzun bir süre girip yazamayabilirim ev kalabalık olacak çünkü.
ilk fırsatta yazacagım inş.

Arkadaşlar hep okuyorum ama cevap yazmaya fırsatım olmuyordu.Doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.Allah sağlıkla,sıhatle büyütmek nasip etsin.

Yarın doğuma gidecek arkadaşlara da Allah bir avazda kurtarsın.

Bende sezeryanla cuma günü bebişi kucağıma alacaktım ama ne yazık ki 3 günden beri feci derecede hastalandım bugün doktora gittim 1000 mg.antibiyotik verdi çarşamba kontrolüm var o güne kadar iyileşemesem de sanırım cuma işi yatacak..çünkü doktorum hastalıkta narkoz veremediklerini söyledi.Ondan önce de kansızlığım tavan yapmış 5 şişe serumla 10 ampul demir enjekte edilmesi lazımdı ama ailede ki doktorlara sordum son zamanların tehlikeli olur alma dedikleri için almadım bu seferde ne olur ne olmaz diye bir şişe kan bulmamı söylediler hastane bulamıyormuş kan bankalarında kan ihtiyacı fazlalaşmış çünkü..tüm bunlar bitti dedim bi baktım hastalandım.Arkadaşlar lütfen benim için dua edin de bir an önce iyileşeyim

Ayy canım bende hasta oldum diye yakınıyordum allahtan doğuma daha günüm var allah bir an evvel atlamayı nasip etsin bol bol dua edicem kurudut pekmez takviyesi falan yap bari kendine

Ayy canım bende hasta oldum diye yakınıyordum allahtan doğuma daha günüm var allah bir an evvel atlamayı nasip etsin bol bol dua edicem kurudut pekmez takviyesi falan yap bari kendine

Çok saol canım.Allah hasta olan tüm hamişlere şifa versin.Pekmez,ıhlamur,bal,süt,sahlep,portakal suları ne bulursam içiyorum.Annemler saolsun iyileşeyim diye gözümün içine bakıyolar.Hamilelikte hastalık çok zormuş

belgun cim aynı şeyi bende diyorum sabah olurmu acaba diye
senin sezeryanın nasıl olacak epidural mi tümden narkozlu
istiyeceksin.

genel anestezi cnm.. epidural söledim doktoruma kabul etmedi:)) sen nasıl olcaksın..allah yardımcımız olsun bu gece bize geçmez

ahh kıyamam talihsizlik olmuş..sen iyileşte bebğin er yada geç gelir inş allahım şifanı versin tez zamanda geçmiş olsun

ben çıkıyorum bize özelliklede kızıma dualarınızı eksik etmeyin arakdaşlar hepinizi çok öptükkk

selam kızlar nasılsınız ya ben bişey sorcam oto koltuğu kullandınız mı eğimliyaa ben tereddüt ediyorum kullanmaktaa

Slm kızlar..Sabaha doğrucam ben hala burdayım:)Nasıl uyuyacağım hiç bilmyorum.İyi dilekleri için herkese çok teşekkürler.Allah hepimizin yardımcısı olsun.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…