- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.561
sendeeee yarınnn hadi şimdiden gözün aydın allahım sağlıkla sıhatle kucaklarımızda görmeyi nasip etsin bebeklerimizi...benimde yarın doğumum yarın baya kişinin var topikte doğumu galibaaaaa ayy hadi hayırlısıı inş...
AYYYY ne güzel. nekadar çok akranı olacak bizimkilerinçok heyecanlıyım ben napıcağımı bilemiyorum. salaklaştım iice başım dönüo vallaha . sen de aynı durumdamısın ben mi abarttım bide benim son anda belli olunca şoktayım hala
:)))evet akranları çok olcak bizim miniklerin.. bende heyecanlıyım abartmıyorsun tatlım bende aynı durumlardayım allahım yardımcımız olsun inş..
canımmmm hadı gözunaydın saglıkla al bebısını kucagınaaaa ınsallahhhhh dualarım senınle
sağol canımmm yaaaa dualarını eksik etmee seninki gibi sağlıklı sıhatli tatlımı tatlı doğsun kızım...
Belgun dugutu canlarim ne güzel yarın kuzularıniz kucağınıza gelicek.sizi düşününce nasil heyecanlaniyorum bilseniz.siz kim bilir ne haldesiniz.rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize...
sağol canımcım allah razı olsun sendende güzel haberler bekliyorum tez zamanda inş hayırlısıyla..
kızlar yarın doğum yapacakalr varmış allah kurtarsın hepinizi.
zap zup geçmiş olsun iyi olursun bir an önce inşallah.
ben de bu sabah konrtole gittim az daha 12 de sezeryana girecektim. doktor bebeğin kilosu çok senin de sıkıntın çok dedi beklemeyelim dedi. ben sonkez bir nst ye gireyim içim rahat etsin dedim. nst de düzenli sancılar çıktı. akşama sabaha doğum başlar dedi. eğer başlamazsa yarın sabah 08:30 da gel dedi açılmam varsa suni sancı verilecek eğer açılma yoksa sezeryana alırız dedi. yani yarın Ege' m dünyaya gelecek Allahın izniyle perşembeyi beklemeye gerek kalmadı bile.
ayy hadi gözün aydın bu gece gelebilir senin bebiş.. hayırlısı olsun inş. allahım yardım etsin bir avazda kurtarsın inş.
Yarın doğum yapacak herkese kolay gelsin.
Bizim cuma günü son ama minik kızımın ayrılmaya niyeti yok halaSancım falan yok kızımın hareketleride gayet normal NST de de sancı çıkmadı açılma da yok en geç önümüzdeki haftayı bekliycez ama doğal olarak doğsaydın be kızım
zapzup canımm gecmıs olsun dıkkat et kendıne dogum üstü bırde hastalık cekme toparlanman zor olacak
Sabırla yürüyüşlere devam edip bekliyoruz bakalımgelir annesi gelir hiç erak etme bende öyleydim ne sancı ne bişi yoktu nts hep güzeldi ama 39+5 de sancılandım ve geldi bebişim endişelenme bence zamanıı bekliyo meleğin
herkese slm kızlarr birsürü doğum varmış allah kolaylıklar versin hepinize geçmişe gidemedim malum hala oturma sorunum var bide üstüne grip oluyorum inş. bebeğime bulaşmaz
uykusuz bi şekilde geçiyo günlerimiz bence bol bol uyuyun şu zamanlarda enerji lazım doğumdan sonra :))
selam anneler,
yarın doğum yapacak anneler Allah yardımcınız olsun sağlıkla alın kucaklarınıza bebişlerinizi ben bu gün doktora gittim sonunda 3200 olmuş 50 cm normal doğum pozisyonunda imiş hiç bir sorunumuz yokmuş bebeğimin annemlede alışveriş yaptık pijamalarımızı aldık kırmızı aldık bebeğimin hastane çıkışlarıda kırmızı çizgili pijamalarımda öle çok sevinçliyim sonunda sonuca yaklaşıyoruz ve istediğim doktorla devam ediyorum hadi hepimiz için hayırlısı
maşallah canım kilosunada boyunada..bizde ana kız kırmızı kırmızı giyincez..güle güle giyinin canım. normal doğum pozs.geçmiş hadi gözün aydın olsun.. allahım hayırlısını versin hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?