2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yarın doğuma gidecek olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.sağsalim alın bebişlerinizi kucaklarınıza inş.

Yarın doğum yapacak herkese kolay gelsin.

Bizim cuma günü son ama minik kızımın ayrılmaya niyeti yok hala Sancım falan yok kızımın hareketleride gayet normal NST de de sancı çıkmadı açılma da yok en geç önümüzdeki haftayı bekliycez ama doğal olarak doğsaydın be kızım

ayyy ben bile heyecanlandım allah yardımcınız olsun kolay doğumlar diliyorum mutlu sona saatler kalmışş hayırlı olsun inş....

gelir annesi gelir hiç erak etme bende öyleydim ne sancı ne bişi yoktu nts hep güzeldi ama 39+5 de sancılandım ve geldi bebişim endişelenme bence zamanıı bekliyo meleğin

herkese slm kızlarr birsürü doğum varmış allah kolaylıklar versin hepinize geçmişe gidemedim malum hala oturma sorunum var bide üstüne grip oluyorum inş. bebeğime bulaşmaz
uykusuz bi şekilde geçiyo günlerimiz bence bol bol uyuyun şu zamanlarda enerji lazım doğumdan sonra :))

Sabırla yürüyüşlere devam edip bekliyoruz bakalım

selam anneler,

yarın doğum yapacak anneler Allah yardımcınız olsun sağlıkla alın kucaklarınıza bebişlerinizi ben bu gün doktora gittim sonunda 3200 olmuş 50 cm normal doğum pozisyonunda imiş hiç bir sorunumuz yokmuş bebeğimin annemlede alışveriş yaptık pijamalarımızı aldık kırmızı aldık bebeğimin hastane çıkışlarıda kırmızı çizgili pijamalarımda öle çok sevinçliyim sonunda sonuca yaklaşıyoruz ve istediğim doktorla devam ediyorum hadi hepimiz için hayırlısı

maşallah canım kilosunada boyunada..bizde ana kız kırmızı kırmızı giyincez..güle güle giyinin canım. normal doğum pozs.geçmiş hadi gözün aydın olsun.. allahım hayırlısını versin hepimiz için

ben gidiyorum bir güzel sıcak duş alim sonra dinlenme modlarına geçim temizlik yaptık içim rahat rahat oturabilirim artık. sonra kociş gelcek yemek yeriz falan tekrar uğrarım. evde ehrkesde bir telaş:)))) hepinizi çokk öptümmm dualarınızı eksik etmeyinnnn

Son düzenleme:

teşekkürler canım sizde güle güle giyinin sağ salim al bebeğini kucağına inşallah sonrada resimleriniz koyun sevelim kızını :)

mrb kızlar nasılsınız.
yarın bende doğuma girecegim inş.
dün evimi temizledim buğünde kalan işleri yaptm.
heyecanlıyım eşimde işte çalışmak zorunda kaldı.
şimdilik böyle işte
geçmişi okuyayım.

Selam kızlar
Biz doktora gittik bugün kızım iyileşmiş iğnelerimiz de bitti kaç gündür telef oldu yavrum sabah akşam iğne.
Gece hiç uyumadı bugün de uyumuyo çok huysuz geceden beri hiç uyumuyo sürekli koynumda olmak istiyo yatağına gidince anlayıp uyanıyo çok uyanık benim kızım

yarın doğum yapacak arkadaşlarıma kolay gelsin sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza....darısı bizim başımıza kızlar
belgüncüm cnm benim dualarım seninle sağsalim bebeğine kavuşman dileğimle cnm
elifcimrüyanın iyileşmesine çok sevindim cnm gözün aydınnn....

Ben de cok heyecanlandım yaa yarın herkes doğuma gidiyor karne günü gibi bende istiyorum bende
Dualarim sizinle sizde bol bol dua edin yavrularımiza .Doğum zamanı edilen dualar kabul olunurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…