- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.601
Arkadaşlar hep okuyorum ama cevap yazmaya fırsatım olmuyordu.Doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.Allah sağlıkla,sıhatle büyütmek nasip etsin.
Yarın doğuma gidecek arkadaşlara da Allah bir avazda kurtarsın.
Bende sezeryanla cuma günü bebişi kucağıma alacaktım ama ne yazık ki 3 günden beri feci derecede hastalandım bugün doktora gittim 1000 mg.antibiyotik verdi çarşamba kontrolüm var o güne kadar iyileşemesem de sanırım cuma işi yatacak..çünkü doktorum hastalıkta narkoz veremediklerini söyledi.Ondan önce de kansızlığım tavan yapmış 5 şişe serumla 10 ampul demir enjekte edilmesi lazımdı ama ailede ki doktorlara sordum son zamanların tehlikeli olur alma dedikleri için almadım bu seferde ne olur ne olmaz diye bir şişe kan bulmamı söylediler hastane bulamıyormuş kan bankalarında kan ihtiyacı fazlalaşmış çünkü..tüm bunlar bitti dedim bi baktım hastalandım.Arkadaşlar lütfen benim için dua edin de bir an önce iyileşeyim
genel anestezi cnm.. epidural söledim doktoruma kabul etmedi:)) sen nasıl olcaksın..allah yardımcımız olsun bu gece bize geçmez
ahh kıyamam talihsizlik olmuş..sen iyileşte bebğin er yada geç gelir inş allahım şifanı versin tez zamanda geçmiş olsun
Slm kızlar..Sabaha doğrucam ben hala burdayım:)Nasıl uyuyacağım hiç bilmyorum.İyi dilekleri için herkese çok teşekkürler.Allah hepimizin yardımcısı olsun.:18:
Allah şifa versin canım.Ama genel anestezi mi verilemiyor acaba ben bu sabah doğum yapacaktım o zaman ben ne yaparım sen inşallah doğuma kadar toparlarsın varmış daha vakit ama ben 41 haftalık oldum. İnşallah sende diğer hasta hamilele arkadaşlarda bir an önce iyileşir.
Amin canım inşallah iyileşiriz hepimiz.Bana doktorum gripte,soğuk algınlığında genel anestezi yapamıyoruz dedi zaten yapsalarda ben çok feci öksürüyorum nerdeyse ciğerlerimi elime alacağım.Dikişlerim patlar tutmaz diyorum.Şimdi biraz daha iyiceyim.Yarın doktor ne diyecek bakalım.Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.Umarım senin doğumda kolay olur tez zamanda kucağına alırsın miniğini.Dualarımız doğum yapacak tüm hamile arkadaşlarla..Allah yardımcınız olsun..
geçmiş olsun canımm
burdada bir arkadaşımında bebegi zateüre oldu 12 gün
yatırdılar hastanede.
çok şükür seninkide onunkide iyiymiş.
ama neyapmamız gerekmişki onu bilmiorum ben.
slm kızlar.nasılsınız?
oğlum dünden beri huysuzlanıyor yavrumun gazı var sırtını sıvazlayınca rahatlıyor ama sonra kendini sıkmaktan kıpkırmızı kesiliyor.birazdan doktora gideceğiz umarım çabucak atlatır yavrumm bu sıkıntıyı
slm kızlar.nasılsınız?
oğlum dünden beri huysuzlanıyor yavrumun gazı var sırtını sıvazlayınca rahatlıyor ama sonra kendini sıkmaktan kıpkırmızı kesiliyor.birazdan doktora gideceğiz umarım çabucak atlatır yavrumm bu sıkıntıyı
canımm gecmıs olsun karsılsamıyoruz hastaymıssın gecmıs olsun ınsallah ıyılesırsın kısa zamanda dogumla hstalık cok zor
şimdi dr dan geldim 1santim acılmam ve 80 lere varan sancım çıktı her an gelebilirmiş cuma sabahına tekrar çagırdı sanırım suni sancı ile başlatmak istiyoor 37 haftanın içindeyim ne yapmalıyım gerçi beklemeyebilir dedi cumayı ama hayırlısı inşallah açılmadan ne kadar sonra dogumlarınız başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?