2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar allah herkesein yardımcısı olsun.ben çok kötü grip oldum yarın doğumdan sonra bu grip bebeğime bulaşırsa ben ne yapıcam bilmiyorum. ayrıca ben annemde kalıyordum doğuma kadar evimde internet yok bir süre sizden haber alamayacağım sanırım. Allah hepinizin bebeğini sağlıkla kucağınıza alamayı nasip etsin.Bu arada dün başlayan sancılar gece bışaök gibi kesildi şu an çok hafif var sanırım yine dinlenince geçti sezeryan istiyorum artık iyice cesaretim kırıldı. Allah hepimizi kurtarsın ...

Allah şifa versin canım.Ama genel anestezi mi verilemiyor acaba ben bu sabah doğum yapacaktım o zaman ben ne yaparım sen inşallah doğuma kadar toparlarsın varmış daha vakit ama ben 41 haftalık oldum. İnşallah sende diğer hasta hamilele arkadaşlarda bir an önce iyileşir.

Belguncum çok teşekkür ederim inşallah kuzunu kazasız belasız kucağına alırsın.Şimdiden tebrik ederim

Slm kızlar..Sabaha doğrucam ben hala burdayım:)Nasıl uyuyacağım hiç bilmyorum.İyi dilekleri için herkese çok teşekkürler.Allah hepimizin yardımcısı olsun.:18:

Allah bir solukta kurtarsın canım.Sağlıkla kucağına al meleğini.Tebrikler şimdiden

Sanırım bende dahil çok az kişi kaldık doğum yapmayan :18:

Amin canım inşallah iyileşiriz hepimiz.Bana doktorum gripte,soğuk algınlığında genel anestezi yapamıyoruz dedi zaten yapsalarda ben çok feci öksürüyorum nerdeyse ciğerlerimi elime alacağım.Dikişlerim patlar tutmaz diyorum.Şimdi biraz daha iyiceyim.Yarın doktor ne diyecek bakalım.Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.Umarım senin doğumda kolay olur tez zamanda kucağına alırsın miniğini.Dualarımız doğum yapacak tüm hamile arkadaşlarla..Allah yardımcınız olsun..

canımm gecmıs olsun karsılsamıyoruz hastaymıssın gecmıs olsun ınsallah ıyılesırsın kısa zamanda dogumla hstalık cok zor

Dugutu teşekkür ederim canım

geçmiş olsun canımm
burdada bir arkadaşımında bebegi zateüre oldu 12 gün
yatırdılar hastanede.
çok şükür seninkide onunkide iyiymiş.
ama neyapmamız gerekmişki onu bilmiorum ben.

Ben doğumda üşüttüm sanırım.Bronşit olmuşum.Maske de kullandım bebeğime geçmesin diye ama yine de eksik kaldım bir yerde heralde. Bebeğin bulunduğu odada kesinlikle öksürüp hapşırmamak lazımmış. Maskeyle girilmeli ve en fazla hasta olmayan iki kişi bakmalıymış. zatürre yağmur gibi yağıyor. Dikkat edin kızlar. Hemşirelerin söylediğine göre bu senenin mikrobu çok kolay bulaşıyor,hemen zatürreye çeviriyor ve kolay geçmiyormuş. Hiç bu seneki kadar sık zatürre vakası görmedik diyorlar.

slm annişler.. çogunuz dogumdasınız ya da yeni çıktınız..inş saglıkla bebişlerinizi kucagınıza almışsınızdır.. Ben de dün kontrole gittim..herşey yolunda görünüor dedi doktor ama bebiş sadece 2 g almış bi haftada:)):44: Bu arada doktorum eger ble gderse herşey normalden yana bekleri bizde şubatın 2 sine kadr yolumuz var dedi .. Ben bu gidişle şbat annesi mi olcam ne

slm kızlar.nasılsınız?
oğlum dünden beri huysuzlanıyor yavrumun gazı var sırtını sıvazlayınca rahatlıyor ama sonra kendini sıkmaktan kıpkırmızı kesiliyor.birazdan doktora gideceğiz umarım çabucak atlatır yavrumm bu sıkıntıyı

cnm rezene çayını deneseydin.. hem kendine hem ona..rahatlatır epey..

ben burdayım yavvv Allah kolaylık versin doğuma giden arkadaşlarımaa valla artık hamile görünce öyle tuhaf oluyorum kii benn

canım nar yee baya ii geliyoo yada 1 2 kaşık dut suyu ver bebeğinee müthiş şekilde gaz çıkarıyolarr benim oğlum sesine uyanıyo valla dut suyundan sonraa :))

İnşallah doğuma girenler kolaylıkla çıkmışlardır.Bebeği hasta olanlarada allah şifa versin yani su bebeklerin hasta olmasına nasil icim parçalanıyor ınşallah zature falan olmaz bebislerimiz ya allahım korusun onları ya gaz problemlerini de atlatırlar ınşallah çabucak .Bende şubat annesi olucam gibi hissediyorum ama hayırlısı

şimdi dr dan geldim 1santim acılmam ve 80 lere varan sancım çıktı her an gelebilirmiş cuma sabahına tekrar çagırdı sanırım suni sancı ile başlatmak istiyoor 37 haftanın içindeyim ne yapmalıyım gerçi beklemeyebilir dedi cumayı ama hayırlısı inşallah açılmadan ne kadar sonra dogumlarınız başladı

canımm gecmıs olsun karsılsamıyoruz hastaymıssın gecmıs olsun ınsallah ıyılesırsın kısa zamanda dogumla hstalık cok zor

Çok saol canım..Sen bebişini hayırlısıyla kucağına aldın canım darısı biz bekleyenlerin başına.Walla hamilelikte de hastalık çok kötü şekerlerin paketlenmesi,kapı süsüne son rötuşlar bikaç bişeye hep son zamana bıraktım nasılsa vakit var dedim şimdide hastalıktan hiç bi işin ucunu tutamadım Allah sağlıkla almak nasip olsun da nasılsa hallolur diyorum..Bu arada mevlüdünüzü de yapmışsınız Elif bebek te 41 kere maşallah beyazlar içinde peri kızı gibi olmuş Allah daha güzel zamanlarını göstersin...

Allah yardımcın olsun.Hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…