- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.621
rezene içiyorum cnm oğlumada veriyorum ama bazen fayda etmiyor.cnm rezene çayını deneseydin.. hem kendine hem ona..rahatlatır epey..
canım nar yee baya ii geliyoo yada 1 2 kaşık dut suyu ver bebeğinee müthiş şekilde gaz çıkarıyolarr benim oğlum sesine uyanıyo valla dut suyundan sonraa :))
Çok saol canım..Sen bebişini hayırlısıyla kucağına aldın canım darısı biz bekleyenlerin başına.Walla hamilelikte de hastalık çok kötü şekerlerin paketlenmesi,kapı süsüne son rötuşlar bikaç bişeye hep son zamana bıraktım nasılsa vakit var dedim şimdide hastalıktan hiç bi işin ucunu tutamadımAllah sağlıkla almak nasip olsun da nasılsa hallolur diyorum..Bu arada mevlüdünüzü de yapmışsınız Elif bebek te 41 kere maşallah beyazlar içinde peri kızı gibi olmuş Allah daha güzel zamanlarını göstersin...
yarın doğum yapacak arkadaşlarıma kolay gelsin sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza....darısı bizim başımıza kızlar
belgüncüm cnm benim dualarım seninle sağsalim bebeğine kavuşman dileğimle cnm
elifcimrüyanın iyileşmesine çok sevindim cnm gözün aydınnn....
Kızlar yaa. Doğum yapanlar bebeklerine çok dikkat etsin. Zatürre salgını var. 15 gündür yenidoğan yoğun bakımda yatıyoruz. Bugün çıkabildik. Oksijen makinesiyle taburcu ettiler yavrumu. Hastaneye yattığımız ilk 3 gün hayati tehlikemiz varmış. Pnömoni virüsü bulaşmış. Yavrumun çaktiği eziyeti işkenceyi anlatmam mümkün değil. Allahım kimseye göstermesin. İlk hafta çıldırdım resmen. Şimdi daha iyiyiz çok şükür.
Amin canım inşallah iyileşiriz hepimiz.Bana doktorum gripte,soğuk algınlığında genel anestezi yapamıyoruz dedi zaten yapsalarda ben çok feci öksürüyorum nerdeyse ciğerlerimi elime alacağım.Dikişlerim patlar tutmaz diyorum.Şimdi biraz daha iyiceyim.Yarın doktor ne diyecek bakalım.Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.Umarım senin doğumda kolay olur tez zamanda kucağına alırsın miniğini.Dualarımız doğum yapacak tüm hamile arkadaşlarla..Allah yardımcınız olsun..
şimdi dr dan geldim 1santim acılmam ve 80 lere varan sancım çıktı her an gelebilirmiş cuma sabahına tekrar çagırdı sanırım suni sancı ile başlatmak istiyoor 37 haftanın içindeyim ne yapmalıyım gerçi beklemeyebilir dedi cumayı ama hayırlısı inşallah açılmadan ne kadar sonra dogumlarınız başladı
slm kızlar bayağadır giremiyorum bende 30 aralıkta kontrole gittim doktorum doğumun geldiğini ve hastaneye yatıracagını söyledi öğlen 2,30 da oğlumu kucağıma aldım sarılığı yüksek çıktı onunla uğraştık çok şükür şuan iyi atlattık. doğum yapan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. kayra ege 50 cm 3730gr normal doğumla dünyaya geldi. herkesi çok çok öpüyorum allah doğum yapacaklara kolay doğumlar nasip etsin inş...
slm hepinize,
çoğunuz doğum yapmışsınız ne güzel bende doğum yaptım geçen hafta 6 ocak perşembe günü sabah 8.38 de epidural sezeryanla oğlum doğdu,epidural sezeryan gerçekten tavsiye edeceğim bir doğum şekli,oğlumun doğuşunu gördüm ağlamalarını duydum sabırsızlıkla yüzünü görmeyi bekledim ve nihayet o güzel an oğlumun yüzünü gördüm ne kadar da tatlıydı maşallah ,buraya kadar herşey çok güzeldi ancak sonra oğlumu emzirdikten sonra gazını almamıza rağmen hep kustu,4 gün hastanede kaldık,son 2 gün oğlum yenidoğan servisinde damardan serumla beslend ve kusmasının bittiğini artık taburcu olabileceğimizi söylediler,pazar günü taburcu olduk,emzirdim hatta doğru düzgün göğüs ucum olmadığı için göğüs ucu aldım yine de ememedi bende süt sağma makinasıyla sağdım hatta kuzenimin eşide takviye yaptı sağolsun sütünü sağıp gönderdi ama oğlum yine kusmaya devam etti hemde fışkırtarak kusuyordu,pazartesi tüm gün böyle devam etti akşam doktora götürdük orda da besledim ve doktorda bu kusmanın normal olmadığını söyledi sıvı kaybı yüzünden şekeri düşer ve bebeğiniz sabaha çıkamaz dedi o yüzden bizi hastaneye sevk etti apar topar hastaneye gittik,oğlumu küveze koydular ve yine serumla beslenmeye başladı,sanki canımı orda bıraktım,onsuz eve dönmek bir ölümdü ama iyi ki dedim götürmüşüz belki istemediğimiz şeyler olacaktı hem dedim emin ellerde doktorlar ilgileniyor bu arada mide ve bağırsak filmleri çekildi temiz çıktı kan tahlilleri yapıldı normal çıktı belki dediler anne karnında aminio sıvısını yutmuş olabilir çünkü doğduğunda ağzında köpükler vardı midesi yıkandı ama gitmdi bir türlü sürekli boğazında bir şeyler olduğunu hissediyorum yutkunma zorluğu yaşıyor yavrum,bugün gittik röntgen ve ultrasona girdi ben götürdüm kucağımda mis gibi kokladım bebeğimi sonra yine bıraktık orda oğlumu,yarın kesin sonuçları söyleyecekler,çok zor eve birlikte geldikten sonra tekrar bırakmak boş odasında ağlamak,giysileri koklamak,çorabını alıp uyumak...
hiçbirinizin moralini bozmak istemezdim heleki böyle bir durumda ama sizlerden oğlum için dua etmenizi istiyorum inanıyorum ki sizlerin duaları kabul olacak inşallah ...
yarın sonuçlar çıkınca yazarım ve inşallah oğlum iyileşirde bende burda gaz probleminden bahsederim,Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin,doğum yapanlar hem evlatlarınıza hem size sağlık versin...
canım benimmm çok geçmiş olsun okurken çok duygulandımm seni düşünemiyorum bile kimbilir ne haldesinslm hepinize,
çoğunuz doğum yapmışsınız ne güzel bende doğum yaptım geçen hafta 6 ocak perşembe günü sabah 8.38 de epidural sezeryanla oğlum doğdu,epidural sezeryan gerçekten tavsiye edeceğim bir doğum şekli,oğlumun doğuşunu gördüm ağlamalarını duydum sabırsızlıkla yüzünü görmeyi bekledim ve nihayet o güzel an oğlumun yüzünü gördüm ne kadar da tatlıydı maşallah ,buraya kadar herşey çok güzeldi ancak sonra oğlumu emzirdikten sonra gazını almamıza rağmen hep kustu,4 gün hastanede kaldık,son 2 gün oğlum yenidoğan servisinde damardan serumla beslend ve kusmasının bittiğini artık taburcu olabileceğimizi söylediler,pazar günü taburcu olduk,emzirdim hatta doğru düzgün göğüs ucum olmadığı için göğüs ucu aldım yine de ememedi bende süt sağma makinasıyla sağdım hatta kuzenimin eşide takviye yaptı sağolsun sütünü sağıp gönderdi ama oğlum yine kusmaya devam etti hemde fışkırtarak kusuyordu,pazartesi tüm gün böyle devam etti akşam doktora götürdük orda da besledim ve doktorda bu kusmanın normal olmadığını söyledi sıvı kaybı yüzünden şekeri düşer ve bebeğiniz sabaha çıkamaz dedi o yüzden bizi hastaneye sevk etti apar topar hastaneye gittik,oğlumu küveze koydular ve yine serumla beslenmeye başladı,sanki canımı orda bıraktım,onsuz eve dönmek bir ölümdü ama iyi ki dedim götürmüşüz belki istemediğimiz şeyler olacaktı hem dedim emin ellerde doktorlar ilgileniyor bu arada mide ve bağırsak filmleri çekildi temiz çıktı kan tahlilleri yapıldı normal çıktı belki dediler anne karnında aminio sıvısını yutmuş olabilir çünkü doğduğunda ağzında köpükler vardı midesi yıkandı ama gitmdi bir türlü sürekli boğazında bir şeyler olduğunu hissediyorum yutkunma zorluğu yaşıyor yavrum,bugün gittik röntgen ve ultrasona girdi ben götürdüm kucağımda mis gibi kokladım bebeğimi sonra yine bıraktık orda oğlumu,yarın kesin sonuçları söyleyecekler,çok zor eve birlikte geldikten sonra tekrar bırakmak boş odasında ağlamak,giysileri koklamak,çorabını alıp uyumak...
hiçbirinizin moralini bozmak istemezdim heleki böyle bir durumda ama sizlerden oğlum için dua etmenizi istiyorum inanıyorum ki sizlerin duaları kabul olacak inşallah ...
yarın sonuçlar çıkınca yazarım ve inşallah oğlum iyileşirde bende burda gaz probleminden bahsederim,Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin,doğum yapanlar hem evlatlarınıza hem size sağlık versin...
canım gözün aydın bebeğine kavuşmuşsun.ayrıca geçmiş olsunnnn çok...atlatmasına sevindim sarılığı...yenidoğanlarda hep oluyor bildiim kadarıyla.oğluşunun kilosu boyu da maşallh çok güzel Allahım analı babalı büyütmenizi nasip eylesin...slm kızlar bayağadır giremiyorum bende 30 aralıkta kontrole gittim doktorum doğumun geldiğini ve hastaneye yatıracagını söyledi öğlen 2,30 da oğlumu kucağıma aldım sarılığı yüksek çıktı onunla uğraştık çok şükür şuan iyi atlattık. doğum yapan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. kayra ege 50 cm 3730gr normal doğumla dünyaya geldi. herkesi çok çok öpüyorum allah doğum yapacaklara kolay doğumlar nasip etsin inş...
zapzupcum cnm geçmiş olsunnn...sırt ağrısı çok zor bilirimm canım.fazla ayakta durmamaya çalış..gözün aydın allah anali babalı büyütsün .Sancın vardı da mi gittin doktora nasil oldu ayy17 günüm kaldı benim sadece inanılmaz derece sırt ağrım var ayakta duramıyorum 2 dk bile oturamiyorum yemek yerken oldum ağridan hemen kalkıp uzandım.Hic kasik ağrısı yok
slm hepinize,
cnm çok geçmiş olsun.inşaallah en kısa zamanda iyileşir oğluşun.slm hepinize,
slm kızlar bayağadır giremiyorum bende 30 aralıkta kontrole gittim doktorum doğumun geldiğini ve hastaneye yatıracagını söyledi öğlen 2,30 da oğlumu kucağıma aldım sarılığı yüksek çıktı onunla uğraştık çok şükür şuan iyi atlattık. doğum yapan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. kayra ege 50 cm 3730gr normal doğumla dünyaya geldi. herkesi çok çok öpüyorum allah doğum yapacaklara kolay doğumlar nasip etsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?