2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm rezene çayını deneseydin.. hem kendine hem ona..rahatlatır epey..
rezene içiyorum cnm oğlumada veriyorum ama bazen fayda etmiyor.
canım nar yee baya ii geliyoo yada 1 2 kaşık dut suyu ver bebeğinee müthiş şekilde gaz çıkarıyolarr benim oğlum sesine uyanıyo valla dut suyundan sonraa :))

dut suyunu nerden bulabilirim aktarlarda varmıdır ki?birde kara dut mu beyaz dut mu?

doktora gittik geldik ama hiçbir ilacın kesin çözüm olmadığını söyledi.gaz çok sıkıştırırsa yüz üstü kurbağa gibi yatır o kendi kıvranırken çıkarır gazını dedi.gerçektende bahsettiği pozisyondan sonra çantaya koyarken arka arkaya sıraladı oğlum

sanırım bebeklerde gaz sorunu var benim bebeğimdede var çok gazlı ben bacaklarını karnına doğru çekerek hareket yaptırıyorum kolaylıkla gazını çıkartıyor.

oyy canlarimm masallah bebeklerin gazi konuşuluyo.bi çok kişi de bugün bebisini kucağına aldı insallah hepsi iyidir.benim de hafif ağrım var annem bebis geliyo yavaş yavaş dedi.insallah öyledir kızım tamm gününde gelicek heralde

kızlar gaz için bacaklarını dizlerinden kıvırıp masaj yapın dizustu bacagınıza yatırıp sırtını sıvazlayın karnı bacagınızn yuksek yerıne gelsın kolayca cıkıyo gaz bızım cok sıkıntımız yok cok şükür Allah olan arkadaslarımın yavrularına yardım etsın cunku cok zor

tesekkur ederız canımmmm ıyı dıleklerın ıcın.hastalıkta bırde hamıleyken ıs yapmak cok zor işlerin sona kalması sıkıntılı olmustur ınsallah cabuk ıyılesırsın

Saol canım aman dikkat et kendine de bebişine de çok zormuş sende hastaydın iyileştin mi?

Canım çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum benim kızım da zatüre geçirdi 6gün yattık ama yılbaşı akşamı mecburen yakındaki hastaneye götürdük kızımı kendi doktoruna götüremedik pek iyi anlatılmayan bi doktora denk geldik yoğun bakımda değil normal odada yatırdı herkes de ziyarete geldi öksürenler, hapşıranlar... Hastaneden çıkarken de doktor demezmi odasına maskesiz kimse girmesin, içerde biri öksürse bile bulaşır diye. O kadar sinirlendim ki, başta söylese ya bizde odaya kimseyi almazdık, maskeli gezerdi yanımızda kalanlar da. Taburcu olunca kendi doktoruna götürdüm adam dedi yoğun bakımda yatması gerekiyodu normal odada olmaz zatüre ciddi bi hastalık heleki bebeklerde ölümlerin çoğu ondan oluyo diye. Öbür doktora iyice sinir oldum kadın bide anne karnında pislik yutmuştur ondandır dedi öyle de olamazmış meğer

Ben o kadar çok öksürüyodum ki dikişlerime bişey olmadı ama iyileşme süreci çok uzadı sezeryan olduğum için iç dikişlerim halen çok ağrıyo aman iyileşmeye bak kendine dikkat et Allah şifa versin

Ben iki hafta 3 cm açılmayla gezdim sancılarım da 75 lerde çıkıyodu ama doktorum günüm dolana kadar bekledi kendiliğinden artmasını. Sürekli yürüyüş yaptım sıcak duş aldım ama yine 3 hafta gelmedi suni sancıyla da olmadı

slm hepinize,
çoğunuz doğum yapmışsınız ne güzel bende doğum yaptım geçen hafta 6 ocak perşembe günü sabah 8.38 de epidural sezeryanla oğlum doğdu,epidural sezeryan gerçekten tavsiye edeceğim bir doğum şekli,oğlumun doğuşunu gördüm ağlamalarını duydum sabırsızlıkla yüzünü görmeyi bekledim ve nihayet o güzel an oğlumun yüzünü gördüm ne kadar da tatlıydı maşallah ,buraya kadar herşey çok güzeldi ancak sonra oğlumu emzirdikten sonra gazını almamıza rağmen hep kustu,4 gün hastanede kaldık,son 2 gün oğlum yenidoğan servisinde damardan serumla beslend ve kusmasının bittiğini artık taburcu olabileceğimizi söylediler,pazar günü taburcu olduk,emzirdim hatta doğru düzgün göğüs ucum olmadığı için göğüs ucu aldım yine de ememedi bende süt sağma makinasıyla sağdım hatta kuzenimin eşide takviye yaptı sağolsun sütünü sağıp gönderdi ama oğlum yine kusmaya devam etti hemde fışkırtarak kusuyordu,pazartesi tüm gün böyle devam etti akşam doktora götürdük orda da besledim ve doktorda bu kusmanın normal olmadığını söyledi sıvı kaybı yüzünden şekeri düşer ve bebeğiniz sabaha çıkamaz dedi o yüzden bizi hastaneye sevk etti apar topar hastaneye gittik,oğlumu küveze koydular ve yine serumla beslenmeye başladı,sanki canımı orda bıraktım,onsuz eve dönmek bir ölümdü ama iyi ki dedim götürmüşüz belki istemediğimiz şeyler olacaktı hem dedim emin ellerde doktorlar ilgileniyor bu arada mide ve bağırsak filmleri çekildi temiz çıktı kan tahlilleri yapıldı normal çıktı belki dediler anne karnında aminio sıvısını yutmuş olabilir çünkü doğduğunda ağzında köpükler vardı midesi yıkandı ama gitmdi bir türlü sürekli boğazında bir şeyler olduğunu hissediyorum yutkunma zorluğu yaşıyor yavrum,bugün gittik röntgen ve ultrasona girdi ben götürdüm kucağımda mis gibi kokladım bebeğimi sonra yine bıraktık orda oğlumu,yarın kesin sonuçları söyleyecekler,çok zor eve birlikte geldikten sonra tekrar bırakmak boş odasında ağlamak,giysileri koklamak,çorabını alıp uyumak...
hiçbirinizin moralini bozmak istemezdim heleki böyle bir durumda ama sizlerden oğlum için dua etmenizi istiyorum inanıyorum ki sizlerin duaları kabul olacak inşallah ...
yarın sonuçlar çıkınca yazarım ve inşallah oğlum iyileşirde bende burda gaz probleminden bahsederim,Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin,doğum yapanlar hem evlatlarınıza hem size sağlık versin...

slm kızlar bayağadır giremiyorum bende 30 aralıkta kontrole gittim doktorum doğumun geldiğini ve hastaneye yatıracagını söyledi öğlen 2,30 da oğlumu kucağıma aldım sarılığı yüksek çıktı onunla uğraştık çok şükür şuan iyi atlattık. doğum yapan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. kayra ege 50 cm 3730gr normal doğumla dünyaya geldi. herkesi çok çok öpüyorum allah doğum yapacaklara kolay doğumlar nasip etsin inş...

Bol bol dua ediyorum yavrularımiza canım benim ınşallah senin oğlunda çabucak atlatır cok üzüldüm ya allah güç kuvvet versin hep hastalıklarla uğraşıyoruz

gözün aydın allah anali babalı büyütsün .Sancın vardı da mi gittin doktora nasil oldu ayy 17 günüm kaldı benim sadece inanılmaz derece sırt ağrım var ayakta duramıyorum 2 dk bile oturamiyorum yemek yerken oldum ağridan hemen kalkıp uzandım.Hic kasik ağrısı yok

Çok geçmiş olsun ne zor şeyler yaşamışsınız umarım yarın sonuçlar iyi çıkarda son bulur miniğinin sorunları

canım benimmm çok geçmiş olsun okurken çok duygulandımm seni düşünemiyorum bile kimbilir ne haldesincanım benim güçlü olmaya çalış bebişin için bi zde dualarımızla yanındayız emin ollllllll....Allahım bir an önce sağlığına kavuştursun tatlı oğlunu
canım gözün aydın bebeğine kavuşmuşsun.ayrıca geçmiş olsunnnn çok...atlatmasına sevindim sarılığı...yenidoğanlarda hep oluyor bildiim kadarıyla.oğluşunun kilosu boyu da maşallh çok güzel Allahım analı babalı büyütmenizi nasip eylesin...
zapzupcum cnm geçmiş olsunnn...sırt ağrısı çok zor bilirimm canım.fazla ayakta durmamaya çalış..

cnm çok gemiş olsun.. dua edecegim nş sana .. Rabbim şifA VERSİN İNŞ..

cnm çok geçmiş olsun.inşaallah en kısa zamanda iyileşir oğluşun.

gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün.aynı gün doğum yapmışız.bizim oğlanlar akran oldu

Günaydın kizlar Dun planlanmış doğumlar çoktu ama daha kimseden haber yok sanırım inşallah güzel haberleri almaya başlarız bir bir :) Bizim de Dun kontrolumuz vardı Kizim 3500 gr olmuş maşallah Doktorum artık sancın gelse de dogum olsa hiç fena olmaz aslında giderek büyüyor normal dogum şansımız azalıyor dedi ama bu gidişle 40. Haftayı gorucez galiba çünkü Elanin hiç gelmeye niyeti yok bas aşağı ama kafası yan duruyo daha hiç yerleşmemiş rahatı yerinde kuzunun :) Nst de hiç sancım çıkmadı hersey yolundaydi cok sukur ... Artık doktorum da dahil herkes dogmasını istiyo ama Kizim bizi daha cok bekleticek gibi gorunuyo ... Bu arada sancı odasında nst çekildi dogumhaneyi de gezdik esimle daha bi yureklendim sanki hiç korkmuyorum artık bi an önce Kizim da ben de kurtulalım inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…