- 11 Ağustos 2008
- 12.321
- 1.600
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.681
canım inşaalah güzel haberlerle gelirsinben akşam 4 buçuğa aldım randevumu :)
neden denizciğim
kötü bişey yoktur umarım
belirli bir nedeni yok
güzel haberlerle dönersin canım inşallah
tatlım kamerayla vajınadan bakıyorlar. ben şimdiye kadar hep bu şekilde muayene oldum. daha hıç karından bakmadılar bana.kızlar bişi merak ettm başından geçenler açıklayabilirmi..bu allttan ultrasonla bakmak nasıl oluo
az önce eşime gıcık oldugum için bende senın gıbıyım. anında çöküverıyor moralim.bugün hiç keyfim yok ağlıyorum ara ara canım çok sıkkın psikolojim bozuk mafoldumben
kızlar ben henüz 5 haftalık hamileyim ancak kafama birsürü şey takılıyor ve neticesinde kendimi mutsuz hissediyorum.Bu forumlarda genellikle hamile kalamayan arkadaşlara rastladığım için nankörlük edercesine onlara sıkıntımı da anlatamıyorum. Çocuğa karar vermiştik ve ben doktora gittim mart annesi olmak istiyordum fakat doktor ilaçtan sonra hemen hamile kalınmıyor siz mayısta başlayın çalışmalara dedi ben de ne akla hizmetse ona uydum ve hemen hamile kaldım.Neden mart diyeceksiniz okulda çalıştığım için 8-9 aylık göbekle çocukların arasında çalışmak istemiyordum.Mart annesi olsaydım son 1-1,5 ayı izinli geçirecektim.Benim için çok ani oldum sanırım daha hamileliğe uyum sağlayamadımbirde daha hamile olmadan önce eşimden ve ailemden erkek olur inş gibi duygular hissettim.Bir arkadaşımda bana Çin takvimine göred kız görünüyor dedi ona ayrı bi kafayı taktım.Halbuki ben kız çocukları daha çok severim.Ama ailede erkek torun olmadığı için sanırım böyle temennide bulundular. Normalde sağlı olsun filan diye endişenirken böyle şeyler düşünmeye başladım.bunaldıkça bunalıyorum.
cnm endişelenmn çok normal yani bende 6+5 im we okadr istememe rağmem çok endişelerim warr.yani dert etme 2 ay erken gelicek bebeğin
bilmiyorum çokta kızıyorum kendime ama engel olamıyorum kocişte bana hergün kız erkek farketmez önemli olan sağlıklı olsun zamanı ve cinsiyetinin ne önemi var konulu demeç vermek zorunda kalıyo. Biraz iyileşir gibi oluyorum tadını çıkarmalıyım diyorum sonra yine kötü.Dün annemle paylaştım hamileliğimi oda ya sahimi dedi o kadar bi daha ne aradı ne sordu onada taktım kafayı offff of
az önce eşime gıcık oldugum için bende senın gıbıyım. anında çöküverıyor moralim.
kalp atışlarına baktırmak ıstıyorum ben. bıde keseye yakın bişi gördu doktorum ne oldugunu anlayamadı. başka bı doktor daha geldi oda anlayamadı. parça kalmış olabilir falan aklım karıştı. belki senın doktorun rahatlatır beni. aslında benım doktorum murat arslandı.eğer tehlikeli bişe varsa ona geri dönerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?