2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben henüz 5 haftalık hamileyim ancak kafama birsürü şey takılıyor ve neticesinde kendimi mutsuz hissediyorum.Bu forumlarda genellikle hamile kalamayan arkadaşlara rastladığım için nankörlük edercesine onlara sıkıntımı da anlatamıyorum. Çocuğa karar vermiştik ve ben doktora gittim mart annesi olmak istiyordum fakat doktor ilaçtan sonra hemen hamile kalınmıyor siz mayısta başlayın çalışmalara dedi ben de ne akla hizmetse ona uydum ve hemen hamile kaldım.Neden mart diyeceksiniz okulda çalıştığım için 8-9 aylık göbekle çocukların arasında çalışmak istemiyordum.Mart annesi olsaydım son 1-1,5 ayı izinli geçirecektim.Benim için çok ani oldum sanırım daha hamileliğe uyum sağlayamadım birde daha hamile olmadan önce eşimden ve ailemden erkek olur inş gibi duygular hissettim.Bir arkadaşımda bana Çin takvimine göred kız görünüyor dedi ona ayrı bi kafayı taktım.Halbuki ben kız çocukları daha çok severim.Ama ailede erkek torun olmadığı için sanırım böyle temennide bulundular. Normalde sağlı olsun filan diye endişenirken böyle şeyler düşünmeye başladım.bunaldıkça bunalıyorum.

cnm endişelenmn çok normal yani bende 6+5 im we okadr istememe rağmem çok endişelerim warr.yani dert etme 2 ay erken gelicek bebeğin

cnm endişelenmn çok normal yani bende 6+5 im we okadr istememe rağmem çok endişelerim warr.yani dert etme 2 ay erken gelicek bebeğin

bilmiyorum çokta kızıyorum kendime ama engel olamıyorum kocişte bana hergün kız erkek farketmez önemli olan sağlıklı olsun zamanı ve cinsiyetinin ne önemi var konulu demeç vermek zorunda kalıyo. Biraz iyileşir gibi oluyorum tadını çıkarmalıyım diyorum sonra yine kötü.Dün annemle paylaştım hamileliğimi oda ya sahimi dedi o kadar bi daha ne aradı ne sordu onada taktım kafayı offff of

cnm biz hamileler böle alıngan oluoruz işte sen etrafındakilere ne bakıosunki bu senn annende olsa doğucak olan senn ewladın herşeydn önce gelir..we herkezden önce bnce senn we eşinn kararı we isteği.bişey takma derim.bak bnm düşük tehlilkem war bide böle şeyler düşünüp kendini we bebğini üzme

selam canım..aslına bakarsan ben murat arslandan hiç memnun kalmadım.. Daha önceki hamileliğimde benim az kanamam vardı hatta kanama bile değil hafif bir koyu damla şeklinde akıntı gibi bişi...ben nekadar, tehlikeli değilmi alttan bakmak dediysemde alttan muayene etti.. nezamanki elindeki makinayı çıkardı içimden, kanamam daha fazlalaştı eve gelesiye kadarda düşük yaptım.. Başka bir dr. alttan kanamalıyken bakılmaz dedi.. Oyüzden ben murat arslan dendimi birdaha düşünün derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…