- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.661
benımde arada artıyor korkma. hatta bı kere hatırlamıyomusun azcık pembye döner gıbı olmustu... adet dönemındır belki suan. kırmızı taze kan görmedıkten, parçalı ağrılı olmadıktan sonra kanamalar korkamana gerek yok.egoler benm çok arttı kahwerengiler yaa çok kötüyüm:gitme:
ay allahım okumucaktım ağlamamak için ama okudum gene offf ağladım:gitme:
sürekli yatmaya bak tatlım çok geçmiş olsunn korkma ama bişey olmaz allahın izniyleegoler benm çok arttı kahwerengiler yaa çok kötüyüm:gitme:
Herkese Merhaba arkadaşlar Bugün akşamüstü doktor randevumuz var kısmetse bebeğimizin kalp atışlarını duyacağız...
benımde arada artıyor korkma. hatta bı kere hatırlamıyomusun azcık pembye döner gıbı olmustu... adet dönemındır belki suan. kırmızı taze kan görmedıkten, parçalı ağrılı olmadıktan sonra kanamalar korkamana gerek yok.
ama sen ıse gıdıyorsun. bak nette arastırma yaptım. kk'da bı bölüm kahverengı var akıntısı olanlar dıye. ordakılere de baktım. hepsi yatıyor. tuvalet harıç yerınden kalkan yok. bende yatamıyorum sürekli. yatakta ayaklarımı uzatıyorum. yada balkona çıkıp oturuyorum. azcık gırgırla mutfagı falan alıyorum. ama ayakta kaldıgım süre gunde 1 saatı geçmez. ev işlerini falan bıraktım.. dedim ya artık herseyı eşim yapıyor. yatmak şartmıs. progestan alıyormusun sen?
evet şuan bnm adet dönemim..koyu kahwerengi akıntı.kan yok.evet cnm hatrlıoorum senin bi ara öle gelmişti.bende işe geliorum ama bnmde o şekilde arabamla geliorumburdada bütün gün oturuorum hç bir iş yapmadan,bnmde öle eşim gerçekten çok çok yardımcımm,sağolsunlar...evet cnm alıorum progestan
Herkese Merhaba arkadaşlar Bugün akşamüstü doktor randevumuz var kısmetse bebeğimizin kalp atışlarını duyacağız...
kızlar bişey sorucam ama genel sorayım ayrıntısız
hamile iken korunmaya gerek yok değil mi?
kızlar aynı kilodayım ama göbek kısmım şiş,göbekten almışım gibi nasıl şiş olupta aynı kilo oluyorum Akıl erdiremiyorum
canım benimde 7+5 te ilk kez duymak için gitmiştik o zaman bizede çok yavaş atıyor demişti tekrar 9+1 de gittik bu seferde hızlanmıştı gümbür gümbür atıyordu daha küçük oldukları için olabilir üzülme bizde çok telaş yapmıştık ama şimdi normal allaha şükür:Saruboceq:
bende akşam uyuyamadım. deli gibi internette neden olabilir diye arastırdım. ilk atmaya başladıgı zamanlarda oluyormus. yada o an stresliyse anne o yuzden de olabiliyormus. ilk gunerdeyse bı sıkıntı belirtisi değilmiş.
dün dr a gittim 8 hafta 3 günlük dedi
ancak bugüne kadar bana kalp atışını dinletmedi
bebeğe zarar verebilir diye
size böyle hiç dendi mi?
ama ekranda attığını gösterdi
canım dinletsede anlayabılcegın bı ses degil zaten. alttan bakıldıgında ilk gunlerde acaıp sesler gelıyor sadece. ben de bumu kalp atısı demıştim sasırmıstım duyunca. genelde ekrandan gösteriyorlar. alttan bakarkende pek yaklaşmak istemıyorlar.
günaydın arkadaslarrr... benim bulantım yeni başlıyor daha off bu sabah çok fena oldum yaaa.. herzaman bulananların allah yardımcısı olsunn
benimde arada bır ıkı defa oldu. gerçekten çok fena bişe. umarım senınde devamlı olmaz canım :)
adet dönemine denk geldıgınde ilk aylar agrılar artabılıyomus. yada kanama olabiliyomus. kahverengı akıntıda artıs oluyomus. rahım eski yenı duzene alışmaya çalışıyomus. korkma o yuzden. kahverengı lekelerın tehlıkesız ama yınede ıhmal edılmemesı gerektıgını söyluyorlar. rahatla sıkma canını. bak benım doktorum bana progestan bıle vermıyor.. senın doktorun konurdamıydı? muayene ücretı ne kadar? acaba bı kere başka bır doktora mı görunsem dıyorum? ne dersın?
kyle ben dün hümaya cahit gözüakçaya gittim çok ii çok ilgilendi ben sormadan herşeyi anlattı sen de bi git istersen oda melikgaziden hümaya geçti daha önceden de adını duymuştum
ben de düşünmüor deilim bu konuyu hatta eşimde dior başka bi doktora dahami gtsek acaba die ama düşünme aşamasında henüz:) evet cnm konurda bnm doktrm muayene ücreti eğer sosyal güwencen warsa 20.. yoksa bnm gibi 60 cnm
aa var sosyal guvencem. çok uygunmuş. ben hemen bugun randevu alayım :) adı neydı doktorunun ? bence sende başka bır doktora gıt . benım eşim istemıyor ıkıncı bı doktor. aklın karısmasın dıyor. bence sende ıkıncı bı doktorla görüş bence.
evet uygun cnm.doktorm semih serbest cnm.bilmiorum bakalm bi pazartesi gideyim de ondan snra giderim belki cnmm
ben akşam 4 buçuğa aldım randevumu :)
kalp atışlarına baktırmak ıstıyorum ben. bıde keseye yakın bişi gördu doktorum ne oldugunu anlayamadı. başka bı doktor daha geldi oda anlayamadı. parça kalmış olabilir falan aklım karıştı. belki senın doktorun rahatlatır beni. aslında benım doktorum murat arslandı.eğer tehlikeli bişe varsa ona geri dönerim.hadi bakalmhayırlı olsun,,bakalm memnun kalıcakmısın.ama akıntın olduğunu sölersen werr sana progestan
kalp atışlarına baktırmak ıstıyorum ben. bıde keseye yakın bişi gördu doktorum ne oldugunu anlayamadı. başka bı doktor daha geldi oda anlayamadı. parça kalmış olabilir falan aklım karıştı. belki senın doktorun rahatlatır beni. aslında benım doktorum murat arslandı.eğer tehlikeli bişe varsa ona geri dönerim.
6 nisan son adet tarihim 11 ocak 2011 ocak annesiyim herkesi tebrik ederim .Allah bebek isteyenlerede nasip etsin......
inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım:Saruboceq:
canım ben sütü çok severdim ama şimdi içemiyorumkızlarr süt içebiliyomusnuz ben başlarda iyi içiyodum ama artık içmek istemiyorum
canım inşallah güzel haberlerle dönersinHerkese Merhaba arkadaşlar Bugün akşamüstü doktor randevumuz var kısmetse bebeğimizin kalp atışlarını duyacağız...
canım tebrik ederim seni6 nisan son adet tarihim 11 ocak 2011 ocak annesiyim herkesi tebrik ederim .Allah bebek isteyenlerede nasip etsin......
kızlarr süt içebiliyomusnuz ben başlarda iyi içiyodum ama artık içmek istemiyorum
6 nisan son adet tarihim 11 ocak 2011 ocak annesiyim herkesi tebrik ederim .Allah bebek isteyenlerede nasip etsin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?