2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

egoler benm çok arttı kahwerengiler yaa çok kötüyüm:gitme:
benımde arada artıyor korkma. hatta bı kere hatırlamıyomusun azcık pembye döner gıbı olmustu... adet dönemındır belki suan. kırmızı taze kan görmedıkten, parçalı ağrılı olmadıktan sonra kanamalar korkamana gerek yok.

ama sen ıse gıdıyorsun. bak nette arastırma yaptım. kk'da bı bölüm kahverengı var akıntısı olanlar dıye. ordakılere de baktım. hepsi yatıyor. tuvalet harıç yerınden kalkan yok. bende yatamıyorum sürekli. yatakta ayaklarımı uzatıyorum. yada balkona çıkıp oturuyorum. azcık gırgırla mutfagı falan alıyorum. ama ayakta kaldıgım süre gunde 1 saatı geçmez. ev işlerini falan bıraktım.. dedim ya artık herseyı eşim yapıyor. yatmak şartmıs. progestan alıyormusun sen?

egoler benm çok arttı kahwerengiler yaa çok kötüyüm:gitme:
sürekli yatmaya bak tatlım çok geçmiş olsunn korkma ama bişey olmaz allahın izniyle
Herkese Merhaba arkadaşlar Bugün akşamüstü doktor randevumuz var kısmetse bebeğimizin kalp atışlarını duyacağız...

ohh ne güzelll hayırlı haberlerle dön inşallah

evet şuan bnm adet dönemim..koyu kahwerengi akıntı.kan yok.evet cnm hatrlıoorum senin bi ara öle gelmişti.bende işe geliorum ama bnmde o şekilde arabamla geliorumburdada bütün gün oturuorum hç bir iş yapmadan,bnmde öle eşim gerçekten çok çok yardımcımm,sağolsunlar...evet cnm alıorum progestan

adet dönemine denk geldıgınde ilk aylar agrılar artabılıyomus. yada kanama olabiliyomus. kahverengı akıntıda artıs oluyomus. rahım eski yenı duzene alışmaya çalışıyomus. korkma o yuzden. kahverengı lekelerın tehlıkesız ama yınede ıhmal edılmemesı gerektıgını söyluyorlar. rahatla sıkma canını. bak benım doktorum bana progestan bıle vermıyor.. senın doktorun konurdamıydı? muayene ücretı ne kadar? acaba bı kere başka bır doktora mı görunsem dıyorum? ne dersın?

Herkese Merhaba arkadaşlar Bugün akşamüstü doktor randevumuz var kısmetse bebeğimizin kalp atışlarını duyacağız...

inşallah guzel haberlerle gelirsin canım.

hamılelıgın ılk gunlerınde şişlikler oluyormus tatlım. benımde öleydı. doktorum ayranın dokundugunu söyledı :) senıde rahatsız eden bısı vardır. yada ilk gunlerdeki şişliklerdendir. korunmayada gerek yok benım bıldıgım.

Son düzenleme:
kyle ben dün hümaya cahit gözüakçaya gittim çok ii çok ilgilendi ben sormadan herşeyi anlattı sen de bi git istersen oda melikgaziden hümaya geçti daha önceden de adını duymuştum

ben de düşünmüor deilim bu konuyu hatta eşimde dior başka bi doktora dahami gtsek acaba die ama düşünme aşamasında henüz:) evet cnm konurda bnm doktrm muayene ücreti eğer sosyal güwencen warsa 20.. yoksa bnm gibi 60 cnm

aa var sosyal guvencem. çok uygunmuş. ben hemen bugun randevu alayım :) adı neydı doktorunun ? bence sende başka bır doktora gıt . benım eşim istemıyor ıkıncı bı doktor. aklın karısmasın dıyor. bence sende ıkıncı bı doktorla görüş bence.

evet uygun cnm.doktorm semih serbest cnm.bilmiorum bakalm bi pazartesi gideyim de ondan snra giderim belki cnmm

hadi bakalmhayırlı olsun,,bakalm memnun kalıcakmısın.ama akıntın olduğunu sölersen werr sana progestan
kalp atışlarına baktırmak ıstıyorum ben. bıde keseye yakın bişi gördu doktorum ne oldugunu anlayamadı. başka bı doktor daha geldi oda anlayamadı. parça kalmış olabilir falan aklım karıştı. belki senın doktorun rahatlatır beni. aslında benım doktorum murat arslandı.eğer tehlikeli bişe varsa ona geri dönerim.

inş memnun kalırısn cnm gt bakalm bi nolucak.belki anlar bnm bu doktr.daha genç ama herkez deneyimi olduğunu söliyo

kızlarr süt içebiliyomusnuz ben başlarda iyi içiyodum ama artık içmek istemiyorum
canım ben sütü çok severdim ama şimdi içemiyorum
onun yerine ayran içiyorum midemi bastırıyor az tuzlu
birde süte nesguik atıyorum kokusu gelmesin diye
light sütte içilebilir aslında tatsız bişey:)

canım inşallah güzel haberlerle dönersin

6 nisan son adet tarihim 11 ocak 2011 ocak annesiyim herkesi tebrik ederim .Allah bebek isteyenlerede nasip etsin......
canım tebrik ederim seni
amin canım

kızlarr süt içebiliyomusnuz ben başlarda iyi içiyodum ama artık içmek istemiyorum

bende süt içemeyenlerdenim,midem bulanıyor sütten,doktorum bunun sorun olmadığını söyledi,artık eskisi kadar sütü tavsiye etmiyorlar zaten,çok gaz yapıyor ve fazla içildiğinde kansızlığa sebeb oluyor ama her akşam yoğurt sabahları da mutlaka peynir tüketiyorum.

ben akşam 4 buçuğa aldım randevumu :)

hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…