2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

denizciğim cinsiyet tahmini yapalım demişsiniz ya galiba benim de kızlarım olacak.kızım da 2kızımız olacak diyo ya bakalım hayırlısı.bir de dr sezeryanla 20aralıkta alabiliriz ikiz olduğu için dedi.yani ben aralık annesi de olabilirim.

Canım zaten çoğumuz aralık annesi oluruz büyük ihtimal :)))

ikiz annelerinde daha çok aşerme olduğu doğruymuş demek benim görümcemde senin gibiydi oda hiç yiyemezdi hatta kilo vermişti ama 4. aydan sonra bi yemeye başladıı maşallahh :)) başlardakinin acısını çıkardı sende düzelirsin çabucak inşallahh

denizcim bende 1 büyük bardak içerdim hergün ama istemiyorum artık bugünde içine azcık nescafe attım tadı değişsin diye oda zararlı ama napimm başka olmuyo

günaydın arkadaşlar

bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim opuyorumnanaktan
7 haftalıkken gittiğimde banada yavaş atıyor dedi doktorum 1 ay sonrasına gün verdi ama ben pzt tekrar gitmeyi düşünüyorum bundan önceki düşüğümde bebişim karnımda ölmüştü ve ben 2 hafta hiç farkına varamamıştım o yüzden 1 ay duramam
maşallah iyi olmasına çok sevindim ya ben bebişimi çok özledim
kızlarr süt içebiliyomusnuz ben başlarda iyi içiyodum ama artık içmek istemiyorum
malesef süt ve süt ürünlerini görmek istemiyorum:sinifsinif:

ben yazdım tatlım onu sana sadece dikkatini çeksin diye adını koyu yazdım o kadar :) sen yazmıssın gıbı durmuyo :)

İnanmıyorum bengi ya..Şu an salya sümük ağlıyom.. Ben de eşime bunu hediye edebilirim degil mi? Bence harika bi hediye..Tekrar saoll..

ılk atmaya başladıgında olabiliyormus. yada o an streslıysende yavas atabılıyormus. benımde kntrolum çarşamba. zaman geçmek bilmiyor. evet bır ay bekleme. pazartesi git sen kylecim. ilk 10 hafta gerçekten çok zor. hep acabalar ve beklemeler.. ömrümden ömür gitti şimdiye kadar :) inşallah bı sorun çıkmaz tatlım.

süt içemeyen arkadaşlar ben doğdugumdan berı süt ve süt urunlerı tuketmedım. ama şimdi ayran içmeye çalışıyorum gunde 2 bardak. oda kötü yapıyor ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…