- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.701
selam canım..aslına bakarsan ben murat arslandan hiç memnun kalmadım.. Daha önceki hamileliğimde benim az kanamam vardı hatta kanama bile değil hafif bir koyu damla şeklinde akıntı gibi bişi...ben nekadar, tehlikeli değilmi alttan bakmak dediysemde alttan muayene etti.. nezamanki elindeki makinayı çıkardı içimden, kanamam daha fazlalaştı eve gelesiye kadarda düşük yaptım.. Başka bir dr. alttan kanamalıyken bakılmaz dedi.. Oyüzden ben murat arslan dendimi birdaha düşünün derim..
tugcekbr canım bozma moralini uzanmak şartmış böyle durumlarda.. gerekirse işten izin al eve git dinlen.. geçmiş olsun...
canm zatn bnm kendi işim ama gerçekten duramıorum ewde yani yatamıorum.bilmiorum bu şeklde nolucak..
selam canım..aslına bakarsan ben murat arslandan hiç memnun kalmadım.. Daha önceki hamileliğimde benim az kanamam vardı hatta kanama bile değil hafif bir koyu damla şeklinde akıntı gibi bişi...ben nekadar, tehlikeli değilmi alttan bakmak dediysemde alttan muayene etti.. nezamanki elindeki makinayı çıkardı içimden, kanamam daha fazlalaştı eve gelesiye kadarda düşük yaptım.. Başka bir dr. alttan kanamalıyken bakılmaz dedi.. Oyüzden ben murat arslan dendimi birdaha düşünün derim..
ne iş yapıyorsun canım
kestane şekeri satış mağazası cnm..
istedinmi kızzzopuyorumnanaktan
kestane şekeri satış mağazası cnm..
7.5 haftalıktı belki düşeceği vardı ama neden o baktıktan hemen sonra...:gitme: artık geçmişi düşünmenin bir anlamı yok.. Allahın izniyle inşallah hepimiz bebişlerimizi elimize alırız..
7.5 haftalıktı belki düşeceği vardı ama neden o baktıktan hemen sonra...:gitme: artık geçmişi düşünmenin bir anlamı yok.. Allahın izniyle inşallah hepimiz bebişlerimizi elimize alırız..
ay tuğçe bu mide bulantısında canımı çektirdin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?