- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.741
eşim eve geldi yemek yedik
o arabaya bindi gitti
ben de uzandımmm
ewde tektim o sırada oldu
eşime de azcık daha kal diye yalvarmıştım
keşke yanımda olsaydı
ben de kapıya çıktım hemen
elim ayağım titredi
Geçmiş olsun arkadaşlar. Benim bu gün adet ağrısına benzer bi ağrım var sizlerde oldumu korktum biraz. ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı.
Geçmiş olsun arkadaşlar. Benim bu gün adet ağrısına benzer bi ağrım var sizlerde oldumu korktum biraz. ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı.
slm kızlar
geçmişi fazla okuyamadım
bursadaki arkadaşlar çok geçmiş olsun
kızlar burda nasıl yağmur var
haftayadan itibaren eşimde yok
göreve gidiyor
içim bi garip oldu
tek başıma
burda da bazı yerlerde yağıyormuş eşimle konuştum gelecek misin diye arabaya gidemiyoruz ki dedi benim olduğum yerde hava kapalı ve gök gürlüyor sadece fena yağacak sanrıım
canım bende aynı durumdayım senlekızlar ben henüz 5 haftalık hamileyim ancak kafama birsürü şey takılıyor ve neticesinde kendimi mutsuz hissediyorum.Bu forumlarda genellikle hamile kalamayan arkadaşlara rastladığım için nankörlük edercesine onlara sıkıntımı da anlatamıyorum. Çocuğa karar vermiştik ve ben doktora gittim mart annesi olmak istiyordum fakat doktor ilaçtan sonra hemen hamile kalınmıyor siz mayısta başlayın çalışmalara dedi ben de ne akla hizmetse ona uydum ve hemen hamile kaldım.Neden mart diyeceksiniz okulda çalıştığım için 8-9 aylık göbekle çocukların arasında çalışmak istemiyordum.Mart annesi olsaydım son 1-1,5 ayı izinli geçirecektim.Benim için çok ani oldum sanırım daha hamileliğe uyum sağlayamadımbirde daha hamile olmadan önce eşimden ve ailemden erkek olur inş gibi duygular hissettim.Bir arkadaşımda bana Çin takvimine göred kız görünüyor dedi ona ayrı bi kafayı taktım.Halbuki ben kız çocukları daha çok severim.Ama ailede erkek torun olmadığı için sanırım böyle temennide bulundular. Normalde sağlı olsun filan diye endişenirken böyle şeyler düşünmeye başladım.bunaldıkça bunalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?