2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız
bugün bende duygusalım birisi bişi dese cır ağlıycam birde annemi çok özledim ona en ihtiyaç olduğum sıra ama bu dünyada değil malesef:çok üzgünüm:

günaydın kızlar,
bende sabaha karşı ağlayarak uyandım,annemle tartışıyorduk,çok kötü oldum,hayrolsun artık.
ve zor bir kahvaltı yaptım mutfağa girmek istemiyorum,hafta içi daha iyiyim işyerinde,evde neden böyleysem anlamıyorum.
Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.

kızlar dün hanımın çiftliğini izliyordum Gülizar altın testi yaptı ya Güllü ye cinsiyet için bende deneyeyim dedim Gülizar ın testine göre kız çıktı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlarrr bende sabah sabah cıkardım yıne cok zor oluyor bu sabahlar hala agzıma bısey atmadım azalmıyor hıc mıdemın bulantısı

günaydın kızlar
ALLAH hepimize kolaylık versin
az kaldı bulantı ve kusmalarımızın bitmesine
ben 2 tane ilaç kullanıyorum bulantı için biraz daha iyiyim
en azından bir iki defa çıkarır oldum
bugün dr gitcem
sevgili kocacım teşrif ederse

altın zincire yüzük takıyorsunuz elinizin ya da göbeğinizin üstüne tutuyorsunuz dairesel hareket yaparsa erkek sağa sola gidip geliyorsa kız mış kaydirigubbakcemile3 ben elimde de denedim göbeğimde de kız :)))

kızlaaaaaaaaaaaaaar..

bana cevap yok muuuu (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…