- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.761
eşim eve geldi yemek yedik
o arabaya bindi gitti
ben de uzandımmm
ewde tektim o sırada oldu
eşime de azcık daha kal diye yalvarmıştım
keşke yanımda olsaydı
ben de kapıya çıktım hemen
elim ayağım titredi
ya benim de içime düşürdünüz şimdi keatane şekeriniii
akşam diyeyim de kocam getirsin bari
bu arada burda deprem oldu
bursada
selam canım..aslına bakarsan ben murat arslandan hiç memnun kalmadım.. Daha önceki hamileliğimde benim az kanamam vardı hatta kanama bile değil hafif bir koyu damla şeklinde akıntı gibi bişi...ben nekadar, tehlikeli değilmi alttan bakmak dediysemde alttan muayene etti.. nezamanki elindeki makinayı çıkardı içimden, kanamam daha fazlalaştı eve gelesiye kadarda düşük yaptım.. Başka bir dr. alttan kanamalıyken bakılmaz dedi.. Oyüzden ben murat arslan dendimi birdaha düşünün derim..
cnm doktora gtmenemi izin wermesdi yoksa
bursalı hamışler baya kalabalıkmısız :)
ay benımde ödüm patladı ınternette kesıldı depremden sonra. yanlızdım evde yatak odasında yatıyordum. kapılar sallandı.. aklım çıktı. balkona attım kendımı en tehlıkelı yer orası ama psıkolojık balkona kostum hemen.. netede gıremedım bıdaha.. aklımm çıktı..
canım murat arslan gerçekten çok ıyı bır doktor. çok erken tanı koyabılıyor. ama ılgısız burnu havada bıraz. ondan baska kımseye guvenemıyorum. kanama varken alttan bakmanın sakıncası yok. suan benım de kahverengı kanamam var ve doktorlar erken teshıs ıcın alttan bakıyorlar suan bana yıne. ama bebek hala dusmedı. ilkinde bende bebegımı kaybettım. murattı o zman doktorum kırmızı kanamam vardı parçalı ama alttan muayene ettı yıne ama dusmedı. kurtajla sonlandırmak zorunda kaldı murat arslan.. bırde murat erdemır varmıs. sorunlu gebelıklerde çok ıyıymıs. eger bu gebelıgımde de problem yasarsam ben ona gıtmeyı dusunuyorum. sen şimdi kime gıdıyorsun? ben jımerde recep bey var ona gıdıyorum.
yok canım çok telaş yapıyorum diye kızıyo :) bu arada gıttım doktora. kalbı hala çok yavasmıssanırım bunuda kaybedıcem. sende ıhmal etme tatlım.
canım benım moralını bozma. hersey allahtan. allaha karsı gelecek degılız. sonuçta hamıle kalabılıyoruz.nolur moralini bozma hiçde belli olmaz daha çok küçükler canım ya sen böyle söyleyince benimde canım sıkıldı benim bebişinde kalbi yavaş atıyordu inş bişey olmaz canım doktor ne dedi neden yavaş atarmış
hayırlı olsun canım . 19unda gıttıgınde duyarsın artık kalp atıslarını. ben kesenın boyutlarını hatırlamıyorum. daha doğrusu kese görundugunde su kadar mm dememıslerdi. içinde bebegı görduklerı zaman bebegın mm'sini söylemişlerdi bana.slm arkadaşlar ne durumdasınız belirtiler başladımı ben 6 haftalık hamileyim kesemizi gördük sizlerin 6 haftalıkken keseniz kaç mm di 19unda tekrar çağırdı kalp atışlarını görebilirmiyiz acaba?
dün dr a gittim 8 hafta 3 günlük dedi
ancak bugüne kadar bana kalp atışını dinletmedi
bebeğe zarar verebilir diye
size böyle hiç dendi mi?
ama ekranda attığını gösterdi
kızlar merhaba herkeze:)) birkaç gün giremedim ama maşallah geçmişe dönüp okuyamıyacağım kadar çok msj var:)) Umarım herkez keyiflidir. Benim tadım tuzum yok.. canım birşey istemiyor.. zır zır ağlayasım var herşeye( umarım geçer..
merhaba canım vallahi bende bugün öyleyim baya ağladım başım ağrıyor şimdi de
Kötü bişey yok demi??? Benimki sebepsiz .. Kocişimin yanınada geldim ama yok işte
canım benimkide mantar kremi ilaç vermedi dktr fitilde yazmadı sadece geceleri kullanıyorummerhaba,
umarım herkesin keyfi yerindedir.
Bursalı arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. deprem beni de çok korkutmaya başladı. hele şimdi bebişi düşündükçe daha da çok korkuyorum.
vuslatyaren, bebişlerin ne güzel büyümüş. alkisalkisalkis.ben inanıyorum herşey iyi olacak. seni okul ve yol konusunda da çok iyi anlıyorum. ama 50 km de gerçekten çok zor. meb su işi bir türlü çözemedi.
citos, benim de hafif akıntım vardı ama kaşıntı falan yoktu. geçen hafta idrar tahlilinden sonra doktor bir fitil verdi. eve gelince prospektüsünü okudum, emilim 0'a yakın olsa da 3 aydan önce hamilelere tavsiye edilmediği yazıyordu. ilaç da zaten mantar ilacıymış. ben de henüz kullanmadım. internette araştırdığımda da güvenli olduğunu okudum ama yine de temkinli olmak istiyorum. seninki de mantar ilacı mı?:uhm:
canım bende aynı durumdayım senle
kendimi hazır hissetmiyordum halada öyle
ama dışardaki olumsuzlukları okuyunca da
iyiki olmuş diyorum
bundada vardır bi hayır canım
baksana bana doğumdan 3 haftaya kadar çalışıcam
nerdeyse doğuma kadar yani
karnım davul gibi olacak
herşeyi ayrıntısına kadar düşünürsek
mutlu olamayız
annende şaşırmıştır eminim
kız erkek ne farkeder,herkesin ağzı torba değil ki
önce derler çocuk yok mu daha
sonra cinsiyetine kadar laf
sonra ikinci çocuğu sorarlar
sen milleti boşver canım benim a.s
bursalı hamışler baya kalabalıkmısız :)
canım murat arslan gerçekten çok ıyı bır doktor. çok erken tanı koyabılıyor. ama ılgısız burnu havada bıraz. ondan baska kımseye guvenemıyorum. kanama varken alttan bakmanın sakıncası yok. suan benım de kahverengı kanamam var ve doktorlar erken teshıs ıcın alttan bakıyorlar suan bana yıne. ama bebek hala dusmedı. ilkinde bende bebegımı kaybettım. murattı o zman doktorum kırmızı kanamam vardı parçalı ama alttan muayene ettı yıne ama dusmedı. kurtajla sonlandırmak zorunda kaldı murat arslan.. bırde murat erdemır varmıs. sorunlu gebelıklerde çok ıyıymıs. eger bu gebelıgımde de problem yasarsam ben ona gıtmeyı dusunuyorum. sen şimdi kime gıdıyorsun? ben jımerde recep bey var ona gıdıyorum.
günaydınlarr galiba bugün ben erkenciyim..:)))
egoler ben artık bahar hastanesinde zühal hn. a gidiyorum... Çok iyi bir dr. ve çok da ilgili..Umarım sorun yaşamayız artık.. Allah hepimizin bebişlerini korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?