2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ocak annesi olucam inşallah 5 + 6 günlük hamileyim bungün 28 ocak 2011 diye hesaplıyorum internetten doktorum hiç bir şey demedi.Son adetim ilk günü 23 nisan. ınternete göre 7 haftalık hamileyim yani ne zaman doğacak bilemiyorum boshayallersmile

ben netten hesapladım sımdı..28 ocak dogum tarıhı çıkıyor...
ve 7+1 gunluk hamıle yazıyor..

bugün bebeğimin kalp atışlarını duyduk ağlamamak için zor tuttum kendimi,nasıl heyecanlandım:) allaha çok şükür gelişimnde filan hiçbir sorun yokmuş,herşey çok güzel dedi doktorum.ben de gayet rahat bir hamilelik dönemi geçiriyorum,mide bulantısı,kusma filan yok,maşallah.herkesden iyi haberler duyarız inşallah..

çok güzel haber..tebrik ederim canım darısı bizlere inşallahhhhhhhh..... zemuszemuszemuszemus

kızlar merhaba yeni gelenler hoşgeldiniz bayağdır yazamadım 3 gündür serumlarla yatıyorum bulantım çok yani 7/24 diyebilirim neyse ki biraz kendime geldim sayılırımm zaten şu anda annemlerdeyim.
Allah hepimize kolaylık versin.
bu arada benim göbeğim biraz çıktı, zayıf olduğumdanmıdır nedir ??

evet bugün dr gittik kollarımızı ayaklarımızı gördük
boyumuz 26mm olmuş
çok hareketliydik
dr çok beğendi bizi
biraz yemek yemeye çalış dedi
4 kg vermişim

Iki haftadir ilk kez bugunu kusmadan gecirdim ve ilk kez biseyler yiyebildim ama bugun asiri bir bel agrisi hafif kahverengi akintim oldu. Belim hala agriyor, akinti devam etmedi. Doktora gitmem gerekir mi bilmiyorum. ins devam etmez sanki belimi sismis gibi hissediyorum.

Listeye cinsiyet tahmini eklenmis ben daha yeni gordum. Ben erkek bebek hissediyorum hamileligimin farkinda degilken ilk haftalarda ruyamda cok guzel bir oglum oldugunu gormustum. Rabbim hayirla ve saglikla kavustursun ins, butun yakin cevrem kiz dese de annemle ben erkek diyoruz

günaydın kızlar.

bulut ve cambaz,sizleri tebrik ederim,güzel haberlerle dönmüşsünüz.

biz de dün doktordaydık.benim de güzel haberlerim var size.doktorumuz maşallah dedi bebeğini iyi beslemişsin,ona iyi bakmışsın,boyu ve gelişimi çok iyi dedi,boyu 45,5 mm'miş
başta uyuyordu bebişim,görür görmez anladım,sırt üstü yatıyor, eller havada,dizlerini karnına çekmişti.anne olunca o küçücük ultrason görüntüsünden bile anlıyorsun.sonra uyandı hareketlendi.bize bir sürü numaralar gösterdi.o zaman eşimin de benim de gözlerimiz doldu.

kızlar bebek muhteşem bir mucize,Allah'ımıza çok şükür bizlere yaşattığı için.Allah olmayan herkese de verir inşallah.

dilerim topic'imiz hep güzel haberle dolar.

Benim belimin hatları çok güzeldi. ) . ( Böyleydi ama şimdi iyice kalınlaşıp düzlenmeye başladı.
benım belımde genışledı..oğlumda hıç boyle olmamıstı..4 ay hıç bır degısıklık olmamaıştı..4 aydan sonra gobegım one çıkmıstı..
şimdı ıse belım genışledı akannehir akannehir
ve benımde yaklasık 1 aydır çok bulantım var..bırsey yıyemıyorum..az az yıyerek ıdare edıyorum..
bende 10+6 yım..4 gun once doktordaydım..bende kalp atıslarını duydum.çok duygulandım..aglamamak ıçın kendımle mucadele ettım .sempatiksalakcinni
cezelge yapmadım daha..ogluma haksızlık etmıyeyım dıye yapamadım..akannehir akannehir.
maşşallah ne guzel sende bebegını gormussun..olumunekankayizsmile

bulantı zor oluyor bıraz ..kraker yada patates haslaması ıyı gelıyor...olumunekankayizsmile
göbüşünmü çıktı..akannehir akannehir

evet bugün dr gittik kollarımızı ayaklarımızı gördük
boyumuz 26mm olmuş
çok hareketliydik
dr çok beğendi bizi
biraz yemek yemeye çalış dedi
4 kg vermişim
ohh masallah bebek buyuyor, ama sen zayıflıyorsun..senınde bulantınmı var..yıyemıyormusun..

ooo senın bebek çok keyıflıymış..sırt ustu yatmıs keyfıne bakmiş..maşallah..kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar.topicte güzel haberler var ne güzel gözünüz aydın.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bebişleriniz hayırlı olsun sağlıkla alırsınız inşaallah kucağınıza.:Saruboceq:

kendimden bahsedeyim bulantılarım hala devam ediyor.kraker yemekten kraker olacağım.kaydirigubbakcemile3 benim belim kalındı zaten önceki hamileliğimden dolayı ama karnım tatlı tatlı kaşınıyor.bebe yağına başlamanın zamanı geldi sanırım.hadi bana bir marka önerin onu alayım.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…