- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.801
Bende ocak annesi olucam inşallah 5 + 6 günlük hamileyim bungün 28 ocak 2011 diye hesaplıyorum internetten doktorum hiç bir şey demedi.Son adetim ilk günü 23 nisan. İnternete göre 7 haftalık hamileyim yani ne zaman doğacak bilemiyorum boshayallersmile
kızlar sizin de beliniz kalınlaştı mı
benim belin kalınlaştı gibi
bugün bebeğimin kalp atışlarını duyduk ağlamamak için zor tuttum kendimi,nasıl heyecanlandım:) allaha çok şükür gelişimnde filan hiçbir sorun yokmuş,herşey çok güzel dedi doktorum.ben de gayet rahat bir hamilelik dönemi geçiriyorum,mide bulantısı,kusma filan yok,maşallah.herkesden iyi haberler duyarız inşallah..
merhaba kızlar...xenalıx hayırlı olsun bebegın..
benım belımde genışledı..oğlumda hıç boyle olmamıstı..4 ay hıç bır degısıklık olmamaıştı..4 aydan sonra gobegım one çıkmıstı..Benim belimin hatları çok güzeldi. ) . ( Böyleydi ama şimdi iyice kalınlaşıp düzlenmeye başladı.
maşşallah ne guzel sende bebegını gormussun..olumunekankayizsmilebugün bebeğimin kalp atışlarını duyduk ağlamamak için zor tuttum kendimi,nasıl heyecanlandım:) allaha çok şükür gelişimnde filan hiçbir sorun yokmuş,herşey çok güzel dedi doktorum.ben de gayet rahat bir hamilelik dönemi geçiriyorum,mide bulantısı,kusma filan yok,maşallah.herkesden iyi haberler duyarız inşallah..
bulantı zor oluyor bıraz ..kraker yada patates haslaması ıyı gelıyor...olumunekankayizsmilekızlar merhaba yeni gelenler hoşgeldiniz bayağdır yazamadım 3 gündür serumlarla yatıyorumbulantım çok yani 7/24 diyebilirim neyse ki biraz kendime geldim sayılırımm zaten şu anda annemlerdeyim.
Allah hepimize kolaylık versin.
bu arada benim göbeğim biraz çıktı, zayıf olduğumdanmıdır nedir ??
ohh masallah bebek buyuyor, ama sen zayıflıyorsun..senınde bulantınmı var..yıyemıyormusun..evet bugün dr gittik kollarımızı ayaklarımızı gördük
boyumuz 26mm olmuş
çok hareketliydik
dr çok beğendi bizi
biraz yemek yemeye çalış dedi
4 kg vermişim
ooo senın bebek çok keyıflıymış..sırt ustu yatmıs keyfıne bakmiş..maşallah..kaydirigubbakcemile5günaydın kızlar.
bulut ve cambaz,sizleri tebrik ederim,güzel haberlerle dönmüşsünüz.
biz de dün doktordaydık.benim de güzel haberlerim var size.doktorumuz maşallah dedi bebeğini iyi beslemişsin,ona iyi bakmışsın,boyu ve gelişimi çok iyi dedi,boyu 45,5 mm'miş
başta uyuyordu bebişim,görür görmez anladım,sırt üstü yatıyor, eller havada,dizlerini karnına çekmişti.anne olunca o küçücük ultrason görüntüsünden bile anlıyorsun.sonra uyandı hareketlendi.bize bir sürü numaralar gösterdi.o zaman eşimin de benim de gözlerimiz doldu.
kızlar bebek muhteşem bir mucize,Allah'ımıza çok şükür bizlere yaşattığı için.Allah olmayan herkese de verir inşallah.
dilerim topic'imiz hep güzel haberle dolar.
a.s.bende 2011 ocak annesiyim inşaallah.5+1 olduk bugüna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?