2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn kızlar... Güzel haberlere çok sevindim, maşallah.. Ben de dün doktora gittim,
çok şükür kalp atışını gördüm ve bebişimizin boyu 7,5 mm miş..Ama ödülmüdür bilmem gece bulantıyla uyandım lavobaya zor yetiştim.. Sanırım benim bulantılar artmaya başlayacagının sinyallerini veriyo..

Üç aylara girdiğimiz bu mübarek günde,bu mübarek mevsimi hakkıyla değerlendirenlerden olabilmek duasıyla...Mevla hepimizin bebeğimizi sağlıklı sıhhatli olarak kucağımıza almayı nasib etsin.Mutlu, sağlıklı,neşeli bi hamilelik süreci neticesinde inş:Saruboceq:

merhaba kızlar buraya daha öncede yazmıştım öncelikle şunu belirteyim ki topiğinize hayran kaldım.Ben sözde şubat annesi olucam ama buradan çıkmıyorum sürekli yazdıklarınızı okuyorum. Benim SAT 6 Mayıs olduğu için şubat annelerinden biraz önde gidiyorum.Doktora gittim kesemi gördüm.2 hafta sonrada kalp atışlarını duymaya gidicem.Tahmini doğum 10 şubat görünüyor.Burası bayağı kalablık zaten ama inş bana da yer vardır.Hepinize çok sağlıklı ve mutlu hamilelikler diliyorum opuyorumnanaktan

teşekkür ederim kızlar güzel sözleriniz için

canım ben sürekli çıkarıyorum
serumla besleniyorum
son iki gündür daha iyiyim
12. haftaya kadar anneden beslenebiliyormuş bebek
daha sonra mutlaka yemem gerekiyormuş dr öyle dedi

herkesin üçayları mübarek olsun rabbim hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:mutlu haberleri okudukça bende mutlu oluyorum gözünüz aydın kızlar hep hayırlı haberlerle geliriz inşallah:lepi:bizde bebişimle pazar keyfi yaptık bugün bol bol uyuduk kaydirigubbakcemile3ortalığı toparlayıp gelicem görüşmek üzre

bence aramıza katılmanda bi sakınca yok.belli mi olur belki de bebişin birazcık erken gelir ve ocak annesi olursun.bizim de aralık annesi olma ihtimalimiz yok değil.inşallah hepimiz sağlıklı ve kolay doğum yaparız.

selam herkese,

ne güzel herkes güzel haberlerle gelmiş bizde salı günü gidicez bakalım bebişim ne durumda..
hmm bu arada bnde erkek hissedyorum nedense hep erkek isimleri düşünüyorum tabi ondan önce sağlıklı olsun

merhaba kızlar
arkadaşlar söylemişti fetih duasını okuyan hamilelerin doğumları çok kolay olurmuş,ağrı sızı duymazlarmış,bir de bebeğin huyu güzel olsun diye yusuf suresini okumak lazımmış.üç aylara başladığımız bu günlerde bol bol dua edelim.

hepinizin üçayları hayırlı mübarek olsun kızlar.manikk canım hayırlı olsun bebeğin.burda herkese yer var hoşgeldin sefalar getirdin.a.s.

hepinizin üçayları hayırlı mübarek olsun kızlar.manikk canım hayırlı olsun bebeğin.burda herkese yer var hoşgeldin sefalar getirdin.a.s.

teşekkür ederim kızlar bende hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum.Evet belli olmaz hesaplayıcılar şubat başı diyor ama geçen sene şubat hamişlerinin yarısı ocakta doğum yapmış:)

teşekkür ederim kızlar bende hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum.Evet belli olmaz hesaplayıcılar şubat başı diyor ama geçen sene şubat hamişlerinin yarısı ocakta doğum yapmış:)

Aramıza hoşgeldinn.. Biz her gelene açık olabilecek bi topigiz.. Ki zaten belki sen de ocak annesi olursun.. :))

Arkadaşlar mısır gevregi yememizin bir sakıncası var mı kahvaltı yerine?? Hem süt içmemizi de kolaylaştırır, bilgisi olan var mı??

Arkadaşlar mısır gevregi yememizin bir sakıncası var mı kahvaltı yerine?? Hem süt içmemizi de kolaylaştırır, bilgisi olan var mı??

teşekkürler canım opuyorumnanaktan mısır gevreğimi bilemiyorum ama sitelerden okuduğum kadarıyla yulaflı tahıllı olanları özellikle öneriliyor.Kabızlığa çok iyi geliyormuş

merhaba kızlar..
benım dun hafıf bır leke oldu..az da olsa kan vardı..acıle gıttım...sorular sordu..eve gıdıp yatmam onerıldı..oyle yaptım..bugun yıne gıdıcem..doktor yarın yıne gel..doktora gorun dedı..
ıste boyle..doktor çıkısı anneme gıdıcem...bır sorun yoksa eger annemde yatıp ,dınlenmeyı dusunuyorum bıraz..canım sıkıldı işte
5 ay oncede bır duşüüğüm olmustu..
o yuzden tedırgın oldum...
su an 11+0 da olmalıyım..yanı 5 gun once doktor muayenem vardı..orda 10+2 ıdı bebek..ve saglıklı gorunuyordu..yanı doktor oyle soylemıstı...ınşallah bır problem yoktur..
kendınıze ıyı bakın...:hulya:

günaydın güzel anneler

adilemir canım çok geçmiş olsun canım
iyice dinlen umarım geçer

kızlar ben bi geçmişi okuyup geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…