- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.821
merhaba kızlar buraya daha öncede yazmıştım öncelikle şunu belirteyim ki topiğinize hayran kaldım.Ben sözde şubat annesi olucam ama buradan çıkmıyorum sürekli yazdıklarınızı okuyorum. Benim SAT 6 Mayıs olduğu için şubat annelerinden biraz önde gidiyorum.Doktora gittim kesemi gördüm.2 hafta sonrada kalp atışlarını duymaya gidicem.Tahmini doğum 10 şubat görünüyor.Burası bayağı kalablık zaten ama inş bana da yer vardır.Hepinize çok sağlıklı ve mutlu hamilelikler diliyorum opuyorumnanaktan
hepinizin üçayları hayırlı mübarek olsun kızlar.manikk canım hayırlı olsun bebeğin.burda herkese yer var hoşgeldin sefalar getirdin.a.s.
teşekkür ederim kızlar bende hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum.Evet belli olmaz hesaplayıcılar şubat başı diyor ama geçen sene şubat hamişlerinin yarısı ocakta doğum yapmış:)
Arkadaşlar mısır gevregi yememizin bir sakıncası var mı kahvaltı yerine?? Hem süt içmemizi de kolaylaştırır, bilgisi olan var mı??
teşekkürler canım opuyorumnanaktan mısır gevreğimi bilemiyorum ama sitelerden okuduğum kadarıyla yulaflı tahıllı olanları özellikle öneriliyor.Kabızlığa çok iyi geliyormuş
Piyasadakilerden hangisi acaba öyle??
işte orasını bilmiyorum henüz bende araştırıcam en iyisi doktorumuza sormak herhalde ama cornflakes çok öneriliyor aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?